klusjesman Ekeren

Klusjesman Ekeren: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Klusjesman Ekeren: Onze selectie dienstverleners

Jeroen is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klusjesman in Ekeren (2180) - Jeroen
Jeroen
Ekeren
4.98/5 (42 reviews)
Ik voer allerlij klussen in en rond het huis uit. Dit kan gaan van het aansluiten van lusters tot het schilderen van muren. Ik ben iemand dat graag de handen uit de mouwen steekt en graag bijleerd in alle soorten klussen.
Klusjesman in Ekeren (2180) - Patrick
Patrick
Ekeren
4.69/5 (13 reviews)
Klusjesman met ervaring meerder jaren hobby klusjesman thuis alle werken.kasten ,deuren plaatsen ,elektriciteit (kleine werkjes ) voor mij is dit systeem listminut nieuw dus ik ben benieuwt wat dit zal brengen Patrick
Klusjesman in Ekeren (2180) - Ali
Ali
Ekeren
4.7/5 (10 reviews)
Als je een ervaren klusjesman nodig hebt sta ik klaar om te helpen, ik breng mijn job tot het end, klusjes zijn mogelijk:elektriciteit, renovatie, schilderweken...
Klusjesman in Ekeren (2180) - David
David
Ekeren
4.67/5 (6 reviews)
Ik ben een 'handige Harry' die graag zijn armen uit de mouwen steekt. Doordat ik zelf al enkele woonsten heb gerenoveerd (samen met pro's:-) heb ik ervaring in verschillende domeinen. Ik ben steeds bereid vrijblijvend te komen kijken.
Klusjesman in Ekeren (2180) - Steven
Steven
Ekeren
5/5 (1 reviews)
Goeiedag, ik help je graag verder met allerhande klusjes in en rond het huis. Ik werk proper en correct, met eigen materieel en sta open voor allerhande ideëen of kan zelf een aantal voorstellen uitwerken op basis van mijn ervaring in ons eigen huis. Alles is bespreekbaar, vragen kost niets!
Klusjesman in Ekeren (2180) - Alpha
Alpha
Ekeren
5/5 (1 reviews)
Ik heb het al aan voorige vragen verteld. Ik ben goed in montage van meubelen en in installatie in huiselectriciteit (renovatie van oude installatie, kleine interventies zoals schakelaars, verlichtingen en stopcontacten plaatsen...)
Klusjesman in Ekeren (2180) - Kristof
Kristof
Ekeren
Nieuw
Zoals ik al heb verteld werk ik dus in de bouw.Heb hier vanalles geleerd en wil die kennis gebruiken om mensen te helpen. Heb geen 'zittend gat' en spendeer mn tijd graag nuttig,vandaar...
Klusjesman in Ekeren (2180) - Kasmi
Kasmi
Ekeren
Nieuw
Dag allemaal Ik ben lemno een jong arbeider uit ekeren, ik zou graag bijverdienen bij mij vrij tijd en ik heb veel wat ervaring als klusjesman zoals schilderen, kasten bij elkar steken,sanitaire .....etc
Klusjesman in Ekeren (2180) - Wesley
Wesley
Ekeren
Nieuw
Voor kleine klusjes binnen of buiten kan je bij mij terecht. De ervaring en interesse is gekomen bij het helpen met familie en vrienden met renovaties. Vloeren leggen, gyproc muren plaatsen, isolatie plaatsen, schilderen,...
Klusjesman in Ekeren (2180) - Joachim
Joachim
Ekeren
Nieuw
Bereid om allerlei klusjes te doen in en rond het huis: ikea kasten in elkaar zetten, kleine elektriciteit werken, herstellingen, etc.
Klusjesman in Ekeren (2180) - Freeja
Freeja
Ekeren
Nieuw
Altijd al kleine klusjes gedaan in ons eigen huis, voor ouders en schoonouders. Laminaat leggen, toilet plaatsen, schilderen, meubels in elkaar zetten, lampen ophangen gordijnen/lamellen (maken) ophangen, meubels maken, deur plaatsen,... Verzorgd werk
Klusjesman in Ekeren (2180) - Hz
Hz
Ekeren
Nieuw
Mogelijk uit te voeren van aller huishoudelijke kluisjes. Ervaring met renoveren en verbouwen met eigen woning. .
Klusjesman in Ekeren (2180) - Hamza
Hamza
Ekeren
Nieuw
Ik ben de geschikte klusjes man. Waarom? mijn huidige studierichting is enkel praktisch geweest in mijn school carrière. Waardoor ik over alles wel een beetje weet.
Klusjesman in Ekeren (2180) - Glenn
Glenn
Ekeren
Nieuw
ik werk al 7jaar als dakwerker. en ben van opleiding schrijnwerker. deze 2 eigenschappen maken van mij een vakman. met oog voor detail en afwerking. en ik werk zeer correct met de juiste producten of materialen.
Klusjesman in Ekeren (2180) - Zakaria
Zakaria
Ekeren
Nieuw
20+ jaar ervaring als electricien. Ondertussen ook als zelfstandige tewerkgesteld in het bedrijf ETI te Antwerpen Borgerhout. Bij mij kunt u terecht voor alle elektrische klussen aan redelijke prijzen met gegarandeerd tevredenheid.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Was mijn eerste ervaring bij Ring Twice. Gebruiksvriendelijke site, alles verliep heel vlot en ben super tevreden over het werk van Ryan! Heel fijn dat we via Ring Twice in contact kunnen komen met mensen die hun kwa... ”
Ryan
“ Per toeval bij het zoeken naar een klusjesdienst ontdekte ik Ring Twice. Zeer tevreden. Bij eventuele nieuwe klusjes zal ik zeker niet twijfelen en Ring Twice om hulp vragen. ”
Gregory
“ Heel vlugge reactie! Goede klusser en degelijk werk geleverd. De prijs valt mee! ”
Bart
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusjesdienst Ekeren: geëvalueerd met 4.84 door 73 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusjesman Ekeren, klusjesdienst Ekeren, goedkope klussenier Ekeren, montage IKEA meubels Ekeren, klusjesman gezocht Ekeren, klusjesman zoeken Ekeren,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Klusjesman gezocht Ekeren?

Klusjesman gezocht Ekeren? Dan ben je bij Ring Twice op het juiste adres. Je vindt bij ons de perfecte klusjesman Ekeren die gespecialiseerd is in jouw klusjes Ekeren. Heb je naar een klusjesman gezocht in Ekeren voor het onderhouden van je tuin, plaatsen van je nieuwe vloer, schoonmaken van je dakgoten of één van de vele andere mogelijke klusjes Ekeren? Plaats snel en gemakkelijk je klus op Ring Twice en vind zo snel mogelijk een klusjesman Ekeren die jouw klus kan klaren. Ook voor een klusjesdienst Ekeren van een erkend bedrijf of gespecialiseerde zelfstandige kun je bij ons terecht.

Wat doet een klusjesman Ekeren?

Een klusjesman Ekeren is van alle markten thuis. Je kunt de klusjesman namelijk oproepen voor verschillende klusjes in Ekeren, ongeacht hoe groot de taak is. Een klusjesman Ekeren is vaak in dienst van een klusjesdienst Ekeren en is naast zijn gewone baan, op zoek naar klusjes om in zijn vrije tijd te doen, bijvoorbeeld ‘s avonds en in het weekend. Heb je naar een gepensioneerde klusjesman Ekeren gezocht? Deze heeft vaak overdag tijd om je klusjes te klaren.

Een klusjesman Ekeren is een manusje-van-alles die verschillende klusjes rondom het huis kan uitvoeren. Zo kan een klusjesman Ekeren bijvoorbeeld de tuin onderhouden, het dak opknappen of lekkende kranen fixen. De klusjesman Ekeren werkt vaak al voor een klusjesdienst Ekeren, waardoor hij over het juiste materiaal en gerei beschikt. Deze hoef je dus zelf niet meer aan te kopen: nog een pluspunt van een klusjesman Ekeren!

Waarom gebruik maken van een klusjesdienst Ekeren?

Het inschakelen van een klusjesdienst Ekeren heeft verschillende voordelen in alle seizoenen van het jaar. Een klusjesdienst Ekeren kan in de zomer en herfst bijvoorbeeld langskomen om bomen te snoeien, bladeren te harken, dakgoten schoon te maken of het huis te verven. In de winter doet een klusjesdienst Ekeren klusjes Ekeren zoals bijvoorbeeld sneeuwruimen of zout strooien.
 
Binnenshuis kun je een klusjesdienst Ekeren oproepen voor allerlei kleine en grote klussen in huis, zoals het doen van kleine sanitaire jobs, het installeren van rookmelders of het vervangen van een lamp waar je moeilijk bij kan. Er zijn eindeloze klusjes Ekeren, waar je een klusjesdienst Ekeren voor kan inschakelen. De klusjesdienst Ekeren beschikt al over het juiste materiaal en gerief, waardoor je deze dus zelf niet hoeft te kopen. Dit is fijn, vooral als het om unieke klusjes in Ekeren gaat.
 
Een klusjesdienst Ekeren neemt je dus veel werk uit handen. Door de klusjes Ekeren uit te besteden, weet je dat het door een professionele klusjesman Ekeren gedaan wordt. Iemand met veel ervaring, kan de klus goed uitvoeren. Voorkom dus schade, frustratie en onkosten, door het inschakelen van een klusjesdienst Ekeren. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht Ekeren voor het plaatsen van tegels? Dit is een afgepast werkje dat in één keer goed moet worden gedaan. Schakel voor dit soort klusjes Ekeren dus een klusjesdienst Ekeren in en geniet van een deskundig uitkomst.

Welke werkzaamheden verricht een klusjesman in Ekeren?


Een klusjesman in Ekeren kun je voor ondenkbaar veel klusjes inhuren. Wanneer je een klus hebt die professioneel moet worden verricht of waarvan je zelf niet in staat bent om het goed te doen, huur je gemakkelijk een klusjesman Ekeren in. Voor werken binnenshuis en buitenshuis kun je bij een klusjesdienst Ekeren terecht.
 
Een klusjesman is vaak expert in een bepaald discipline. Hier is hij jaren werkzaam geweest en weet daardoor precies hoe de klusjes Ekeren uitgevoerd moeten worden. Klusjesmannen zijn vaak erg handig en goed in verschillende klussen. Toch is het goed om na te gaan waar de klusjesman echt goed in is. Sommige klusjes hebben namelijk meer vakkennis nodig dan anderen. Klusjes Ekeren zoals vloeren plaatsen zullen veel klusjesmannen kunnen doen, maar voor klussen zoals dakwerken is extra kennis nodig. Bespreek dit dus voordat je de klusjesman Ekeren inschakelt.

Kleine klusjes Ekeren


Klusjesman gezocht Ekeren voor kleine klusjes ? Dit zal makkelijk te vinden zijn op Ring Twice. Klusjesmannen zijn namelijk erg handig en lossen kleine klusjes Ekeren zo voor je op. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht voor het opknappen van je keukenkastje of het ontstoppen van de afvoer? Deze kleine klusjes Ekeren zijn voor de klusjesman absoluut geen uitdaging.

Vloer leggen


Een vloer zetten is geen alledaags werkje en daarom kun je hier maar beter een klusjesman Ekeren voor inschakelen. Je wilt natuurlijk geen schuin aflopende vloer of oneven patroon. De klusjesman neemt zijn materiaal mee en installeert de vloer binnen een korte tijd. Heb je naar een klusjesman gezocht Ekeren die gespecialiseerd is in het gieten van betonvloeren of het aanleggen van een vloer met een moeilijk patroon? Ook deze professionals vind je op Ring Twice.

Traprenovatie


Trappen in huis worden vaak gebruikt en daarom zal het soms nodig zijn om de trap te vernieuwen. Heb je een klusjesman gezocht Ekeren die een trap voor je kan vervangen? Neem dan eens een kijkje op ons platform en vind een klusjesman in jouw buurt. De klusjesman Ekeren kan je trap schuren, lakken of bekleden en hij kan zelfs nieuwe traptreden veilig fixeren. Zo heb je in een mum van tijd een prachtige nieuwe trap en geef je jouw huis een nieuwe look met de hulp van jouw klusjesman in Ekeren.

Dakwerken


Dakwerken kunnen bestaan uit een aantal kleine klusjes, zoals de dakgoten poetsen of de schoorsteen vegen of grotere klussen zoals het dichten van een lekkage, herplaatsen van weggewaaide dakpannen of opknappen van een rieten dak. Hier is vaak speciaal materiaal voor nodig. Heb je dus een klusjesman gezocht Ekeren voor dakwerken? Kies dan een klusjesman die hierin gespecialiseerd is.

Wat kost een klusjesman per uur in Ekeren?


Klusjesman gezocht in Ekeren, maar weet je niet goed met welke prijzen je rekening moet houden? De prijs die je betaalt, hangt compleet van jouw klus af. Heb je naar een klusjesman gezocht voor een klein karweitje in huis? Dan zal het tarief hoogstwaarschijnlijk meevallen. Heb je naar een klusjesman gezocht voor een volledige renovatie, onderhoud van een grote tuin of andere opdracht? Dan kunnen de tarieven hoger zijn. Hoe dan ook, het oproepen van een zelfstandige en getalenteerde buur zal een stuk voordeliger zijn dan een duur klusjesbedrijf, die veel kosten heeft zoals het betalen van alle personeelsleden, marketingkosten en administratiekosten.

Klusjesman prijs per uur Ekeren


Een klusjesman Ekeren die zijn diensten op Ring Twice aanbiedt, bepaalt zijn eigen prijzen. De tarieven variëren op basis van de opleiding die de klusjesman gevolgd heeft, de ervaring die de klusjesman heeft en de grootte van de klus. Iemand met veel ervaring of een dure, gespecialiseerde opleiding zal het werk vlekkeloos kunnen doen, maar hier ook een hogere prijs voor aanrekenen. Wanneer je een klusjesman gezocht hebt die een laag tarief hanteert, zul je zeker iemand vinden met minder ervaring. Dit betekent niet dat de klusjesman de klus niet goed kan uitvoeren.
 
Daarnaast zijn er nog de bijkomstige kosten waar je rekening mee moet houden. De klusjesman zal vermoedelijk vervoerskosten vragen en kosten voor het benodigdheden, liggend aan de klus. Wanneer je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht hebt voor het schilderen of behangen van een kamer, zal de verf, lijm en het behang betaald moeten worden.
 
Klusjesmannen op Ring Twice werken met een uurtarief, maar het is ook mogelijk om een totaalbedrag met je klusjesman Ekeren af te spreken. Zo weet je dus ten alle tijden wat je moet betalen. Bespreek dit met je klusjesman Ekeren voordat je een overeenkomst met elkaar aangaat.

Klusjesmannen vergelijken in Ekeren: waarop moet je letten?


Ben je van plan om een klusjesman Ekeren in te zetten? Dan zijn er vele dingen waar je rekening mee moet houden. Ga dus niet alleen af op de prijs die een klusjesman Ekeren je aanbiedt, maar kijk bijvoorbeeld ook naar de reviews die de klusjesman op zijn Ring Twice profiel heeft ontvangen. Een goede klusjesman zal goede reviews van de buren hebben gekregen, waardoor je zeker weet dat je een betrouwbare en bekwame klusjesman inschakelt voor je klusjes Ekeren.
 
Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de deskundigheid van de klusjesman in Ekeren. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman nodig voor het uitvoeren van gespecialiseerde werken, zoals dakwerken of elektriciteitswerken? Dan kun je het beste iemand inhuren die hier veel ervaring mee heeft. Hiermee voorkom je schade en teleurstelling en wordt je opdracht zo goed mogelijk uitgevoerd. Op Ring Twice vind je alle informatie over de klusjesman die reageert op jouw klus. Bekijk dus altijd eerst zijn profiel, voordat je de klusjesman inhuurt.
 
Een klusjesman Ekeren inzetten op Ring Twice is eenvoudig! Plaats jouw klus op ons platform en de beschikbare klusjesmannen in jouw buurt zullen hierop reageren met een offerte. Kies daarna de offerte die het beste bij je past en bespreek de details met je klusjesman Ekeren. Je klus is nog nooit zo snel geklaard als met een professional in Ekeren van Ring Twice.
De laatste aanvragen in de categorie klusjesman in Ekeren

Dakhersteller - Beton vloer herstellen van garagecomplex - Plaatsen videofoon + herstellen kranen - Klussen - Klusjesman - kast uiteen kloppen voor containerpark - Een schutting plaatsen in tuin ongeveer 10m - Opruim terras + kleine loodgieterij+containerpark - Tuinhuis - monteren van een pvc plafond in tuinhuis - Rookalarm monteren - Beschadigde muur en laminaat na lekkage chauffage - verlichting ophangen - Muurtje stucen - Nieuwe houten buitendeur aan garage plaatsen - Monteren keuken (Kvik) - lusters - Hangtoilet - Klink vervangen - Laminaatlegger - badkamer - Badkamerspotje vervangen - Stabilise leggen op terras - Aanpssen douchebak - Wasmachine onderhoud - lek - 6-tal tegels leggen - prijsaanvraag kleine herstelling bureau - Handige Harry met groene vingers - Metselen - Ikeakast monteren - Metsen verhoog kelder voor wasmachine - stuk terras heraanleggen - Klusjesman - Installeren van wandplanken - Ik zoekt een klusjesman - 1. Keukenfront terug bevestigen inbouw vaatwasser. Geboorde gaten aan binnenkant deur te groot geworden waardoor vi - tuinbank metselwerk + muur afbreken/bezetten - Gyproc/bezetten - Gyproc Plafond - Allerlei klusjes - 2 BESTA IKEA kasten in elkaar zetten - Ikeameubels in elkaar zetten - Herstelling dak tuinhuis - Pomp regenwater tallas 80/20 - Klussen - Klusjesman - Strippen van muren en plafond - Ineen zetten meubels jysk - Ik zoek iemand die kan voor mijn een opening van i dicht maken - 2 kleerkasten monteren te ekeren - Demontage - Terras, onderhoudspadje en toegangspadje aanleggen - Kelder wonder gezocht dat niet bang is van spinnen - Arman - Afkitten raamwerk met siliconen - Douchedeur herstellen Artweger cityline top - klusjes in huis - Rolluiklinten vervangen - herstellen van dorpels en silicone voegen. - Deurframe repareren - Aansluiten radiator en elektriciteit - Keukenkasten vastmaken - keukenkastdeuren plaatsen - Gaas vervangen van vaste vliegendeur - 2 keukenkastdeuren plaatsen - herstellen betegeling onderkant bad - Tegelen garagevloer - Gat graven in tuin voor septische tank - Rolgordijnen IKEA ophangen - Isolatie dak - Garage ophogen en dak leggen - Gat van de schouw dichten - 3 binnendeuren - Kleine klusjes in huis - Renovatie badkamer - Klussen - Klusjesman - Chappen van 8m2 - dakgoot kuisen en plastiek omkadering opkuisen - Ik heb 2 spiegelkasten te plaatsen in de badkamer - reparatie aan dakvelux/lek - lek 2 douches & wc bril los - Inbouw Vaatwasmachine - Schilderen en behangen - beetje vanalles - Deuropening bezetten - Opstijgend vocht - Sloten - Afschuren beton/chape - Keuken renoveren en wc renoveren - Muur bezetten - Uitbreken strook beton - bezetten muur slaapkamer - Lampen ophangen - plaatsen van schabben in klein hokje - Afwasmachine aansluiten, past niet door balkje dat we niet durven verwijderen - Kattenluikje in sectionaalpoort - vervangen deksteen en duifdicht maken van schouw - Afwasmachine aasluiten - Glazen badwand op bad plaatsen en badkamermeubel plaatsen - Handdoekverwarmer ophangen en eventueel koppelen aan radiator. Graag uw prijs - Handdoznverwaemer ophangen en eventueel koppelen aan radiator. Graag uw prijd
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden