Vind de beste klusjesman van Ekeren

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Klusjesman in Merksem (2170) - Dany
Dany
4.79/5 · 14 reviews
2170 Merksem
Vele jaren ervaring en handigheid in allerlei klussen. Klinkers, tegelen, klinkers leggen, kleine schilderwerken, kleine verhuis, noem maar op........
Klusjesman in Ekeren (2180) - Patrick
Patrick
4.69/5 · 13 reviews
2180 Ekeren
Klusjesman met ervaring meerder jaren hobby klusjesman thuis alle werken.kasten ,deuren plaatsen ,elektriciteit (kleine werkjes ) voor mij is dit systeem listminut nieuw dus ik ben benieuwt wat dit zal brengen Patrick
Klusjesman in Ekeren (2180) - Ali
Ali
4.7/5 · 10 reviews
2180 Ekeren
Als je een ervaren klusjesman nodig hebt sta ik klaar om te helpen, ik breng mijn job tot het end, klusjes zijn mogelijk:elektriciteit, renovatie, schilderweken...
Klusjesman in Merksem (2170) - Gregory
Gregory
5/5 · 8 reviews
2170 Merksem
Hey ik ben klusjesman van 32 jaar ik ben gediplomeerd in bouw renovatietechnieken, dus ik zo wat van alles wat af. Ik ben ook in het bezit van een VCA.ik ben Nederlands en Engels talig. Ik probeer altijd een oplossing te vinden voor elk probleem.
Klusjesman in Hoevenen (2940) - Kenny
Kenny
4.86/5 · 7 reviews
2940 Hoevenen
Met mijn werkervaring als elektricien doe ik niet alleen elektrisch werk maar ook mechanisch en met de verbouwing van het huis heb ik van alles wat opgestoken
Klusjesman in Antwerpen (2030) - Jorg
Jorg
5/5 · 6 reviews
2030 Antwerpen
Door heel veel ervaring te hebben opgebouwd vanuit mijn werk ben ik van heel veel zaken op de hoogte, ook thuis voer ik allerhande klusjes uit. Door veel materialenkennis en probleemoplossend te denken weet ik steeds raad met het oplossen van allerlei problemen.
Klusjesman in Antwerpen (2030) - Filip
Filip
5/5 · 6 reviews
2030 Antwerpen
Ervaren klusser in grotere klussen als gyprocwerken tot algemene en kleine herstellingen of montages, loodgieterij en elektriciteit. Twijfel niet om me te contacteren, voor alle werkjes hoe klein ook is een goede oplossing te vinden voor een correcte prijs.
Klusjesman in Kapellen (2950) - Ronald
Ronald
4.4/5 · 5 reviews
2950 Kapellen
Als doe-het-zelver heb ik een ruime ervaring opgedaan met schilderen, behangen, vloeren, tegelen, terrassen aanleggen, het plaatsen van houten tuinhuisjes en garages en het aanleggen van tuinen.
Klusjesman in Ekeren (2180) - David
David
4.6/5 · 5 reviews
2180 Ekeren
Ik ben een 'handige Harry' die graag zijn armen uit de mouwen steekt. Doordat ik zelf al enkele woonsten heb gerenoveerd (samen met pro's:-) heb ik ervaring in verschillende domeinen. Ik ben steeds bereid vrijblijvend te komen kijken.
Klusjesman in Hoevenen (2940) - Mathias
Mathias
5/5 · 4 reviews
2940 Hoevenen
Alles van werkmateriaal heb ik zelf liggen voor de kleinere werkjes , zoals iets omhoog hangen of lampen aansluiten ect. Ikea meubels in elkaar zetten of een andere kast/ meubel ben ik ook wel vrij handig in (liefst met plannetje ). Ik wil ook wel meehelpen als iemand een extra hulp nodig heeft , mag zelfs voor grotere klussen zijn zoals werken in huis of iets gelijkaardig.
Klusjesman in Stabroek (2940) - Marc
Marc
5/5 · 3 reviews
2940 Stabroek
Heb mijn ervaringen opgedaan door de jaren heen ,klussen is trouwens mijn hobby altijd geweest dus heb het altijd graag gedaan, daar ik nu met pensioen ben zou ik graag nog één tot twee dagen bij klussen. Kan verschillende realisaties tonen op foto.
Klusjesman in Antwerpen (2030) - Ronny
Ronny
5/5 · 2 reviews
2030 Antwerpen
U kan mij contacteren voor allerhande klusjes behalve schilderwerk. afbraak en afvoer stort. uitbreken oude vloeren ...schuurwerk ...enz enz
Klusjesman in Kapellen (2950) - Rudy
Rudy
5/5 · 2 reviews
2950 Kapellen
Heykes ik ben een handige harry heb jaren ervaring in het klussen in grote bedrijven kan de centen momenteel goed gebruiken zit in een scheiding mvg
Klusjesman in Ekeren (2180) - Steven
Steven
5/5 · 1 reviews
2180 Ekeren
Goeiedag, ik help je graag verder met allerhande klusjes in en rond het huis. Ik werk proper en correct, met eigen materieel en sta open voor allerhande ideëen of kan zelf een aantal voorstellen uitwerken op basis van mijn ervaring in ons eigen huis. Alles is bespreekbaar, vragen kost niets!
Klusjesman in Antwerpen (2030) - Roger
Roger
5/5 · 1 reviews
2030 Antwerpen
Ik ben geschoold als schrijnwerker met mijn eerste werk ervaring heb ik gewerkt als dakwerker (5j). Nu doe ik hier en daar nog klusjes vooral met mijn eigen verbouwings werken.

Klusjesdienst Ekeren: geëvalueerd met 4.88 door 88 klanten

Populaire dienstaanvragen: klusjesman Ekeren, klusjesdienst Ekeren, goedkope klussenier Ekeren, montage IKEA meubels Ekeren,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het is fijn om een plek te hebben waar je mensen kunt vinden voor kleinere klusjes. Het is erg moeilijk om hier professionals voor te vinden. ”
Vastzetten waslijn paal
Thomas raadt Daniel aan Daniel
“ Eerste ervaring van super positief, wel eerst enkele moeilijke communicaties, maar dat heeft eer met de mens als met de site te maken. ”
metselwerk, plaatsen raam, kleven vloer, gyproc
Frans raadt Filip aan Filip
“ deze eerste keer was positief maar het is te vroeg om meer feedback te geven ”
ophangen hanglamp
Lisa raadt Roland aan Roland
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie klusjesman in Ekeren

Handige Harry met groene vingers - Metselen - Dakherstelling aub - Ikeakast monteren - Metsen verhoog kelder voor wasmachine - stuk terras heraanleggen - Klusjesman - Installeren van wandplanken - Ik zoekt een klusjesman - 1. Keukenfront terug bevestigen inbouw vaatwasser. Geboorde gaten aan binnenkant deur te groot geworden waardoor vi - tuinbank metselwerk + muur afbreken/bezetten - Gyproc/bezetten - Gyproc Plafond - Allerlei klusjes - 2 BESTA IKEA kasten in elkaar zetten - Ikeameubels in elkaar zetten - Herstelling dak tuinhuis - Pomp regenwater tallas 80/20 - Klussen - Klusjesman - Strippen van muren en plafond - Ineen zetten meubels jysk - Ik zoek iemand die kan voor mijn een opening van i dicht maken - 2 kleerkasten monteren te ekeren - Demontage - Terras, onderhoudspadje en toegangspadje aanleggen - Kelder wonder gezocht dat niet bang is van spinnen - Arman - Afkitten raamwerk met siliconen - Douchedeur herstellen Artweger cityline top - klusjes in huis - Rolluiklinten vervangen - herstellen van dorpels en silicone voegen. - Deurframe repareren - Aansluiten radiator en elektriciteit - Keukenkasten vastmaken - keukenkastdeuren plaatsen - Gaas vervangen van vaste vliegendeur - 2 keukenkastdeuren plaatsen - herstellen betegeling onderkant bad - Tegelen garagevloer - Gat graven in tuin voor septische tank - Rolgordijnen IKEA ophangen - Isolatie dak - Garage ophogen en dak leggen - Gat van de schouw dichten - 3 binnendeuren - Kleine klusjes in huis - Renovatie badkamer - Klussen - Klusjesman - Chappen van 8m2 - dakgoot kuisen en plastiek omkadering opkuisen - Ik heb 2 spiegelkasten te plaatsen in de badkamer - reparatie aan dakvelux/lek - lek 2 douches & wc bril los - Inbouw Vaatwasmachine
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden