Vind de beste kinderopvang in Brecht

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Kinderoppas in Brasschaat (2930) - Marc
Marc
5/5 · 6 reviews
2930 Brasschaat
Dag, ik ben marc uit het antwerpse noorden,,,een vlotte vijtiger, zelf papa van 5 zonen en 3 kleinkinderen!dus weet wel iets van kids af zou ik zo zeggen....😀 Ik ben geduldig en zacht van aard ,en zou graag op uw kind(eren) willen oppassen! Tot snel.
Kinderoppas in Rijkevorsel (2310) - Diane
Diane
4.67/5 · 3 reviews
2310 Rijkevorsel
Hallo, ik ben een 50 jarige vrouw die veel van kinderen houdt. Ik zou met liefde op jullie kindjes willen passen. Ben in bezit van een auto. Ook s’nachts is eventueel geen probleem
Kinderoppas in Halle (2980) - Ronny
Ronny
5/5 · 2 reviews
2980 Halle
Oppas op kleinkinderen en neven en nichtjes Creatief, geduldig , educatief bezig zijn, tuinwerk samen met de kinderen. Kleine klusjes in huis tijdens vrije momentjes
Kinderoppas in Sint-job-in-'t-goor (2960) - Monika
Monika
5/5 · 1 reviews
2960 Sint-job-in-'t-goor
Hallo, ik heet Monika en ik bied u graag mijn diensten aan. Ik heb zelf twee kinderen waarvan er eentje naar school gaat. Overdag ben ik thuis en kan ik perfect op uw kindje passen. Alle leeftijden welkom!
Kinderoppas in Wuustwezel (2990) - Brenda
Brenda
5/5 · 1 reviews
2990 Wuustwezel
Dag allemaal, Ik ben Brenda 22 jaar. Heb een zéér groot hart voor kinderen. In mijn opleiding & stages heb ik dan ook de kneepjes van het vak geleerd. Dit van Kinderdagverblijven, lagere scholen tot jong-volwassenen met een beperking. Ik ben in het bezit van een eigen wagen, ben ook een sociaal en flexibel persoon. Hoop jullie snel te ontmoeten. Tot dan!
Kinderoppas in Zoersel (2980) - Delphine
Delphine
5/5 · 1 reviews
2980 Zoersel
In het verleden heb ik al heel wat babysit opdrachten uitgevoerd. Daarnaast ben ik hulpleiding geweest in de scouts en heb ik vrijwilligerswerk uitgevoerd in een weeshuis in Chiang Mai, Thailand. Ik weet hoe ik kinderen kan entertainment, ze zullen geen saai moment beleven!
Kinderoppas in Malle (2390) - Dorien
Dorien
5/5 · 1 reviews
2390 Malle
Ik ben 21 en heb al heel wat ervaring wat betreft babysitten. Vanaf mijn vijftiende heb ik regelmatig babysitjobs gedaan, zowel bij heel jonge kinderen, als bij wat oudere kinderen, als bij kinderen met psychische aandoeningen (autisme, ADHD…). Ik ga er steeds vanuit dat als je gaat babysitten, je moet zorgen voor de kids alsof het de jouwe zijn. Heb je vragen, stuur een berichtje!
Kinderoppas in Malle (2390) - Megan
Megan
5/5 · 1 reviews
2390 Malle
Momenteel ben ik 18 jaar en pas ik regelmatig op een kindje van 3 jaar. Ik heb dus al enige ervaring. Ik ben mij bewust van de noden van kinderen en kan daarnaast ook goed inspelen op verschillend gedrag. Ik ben zeer graag in de omgeving van kinderen en ben dus met alle plezier met hen bezig. Op zoek naar een oppas? Contacteer me dan zeker!
Kinderoppas in Schoten (2900) - Kaylee
Kaylee
5/5 · 1 reviews
2900 Schoten
Ik heb 2 jaar de opleiding kinderzorg gevolgd. Verschillende stages gelopen in kinderdagverblijven. Ervaring met babysitten. In bezit van een rijbewijs B
Kinderoppas in Brasschaat (2930) - Barbara
Barbara
Nieuw
2930 Brasschaat
Hoi! Mijn naam is Barbara en ik ben een studente in Antwerpen. Ik verdien als studente graag een centje bij door te babysitten. Ik doe dit al een aantal jaren en kan dan ook niet wachten om jullie verder te helpen door eens te komen babysitten.
Kinderoppas in Zoersel (2980) - Lise
Lise
Nieuw
2980 Zoersel
Hoi, ik ben Lise. Ik heb 2 schooljaren verzorging gestudeerd, maar deze door omstandigheden niet afgemaakt. Toch heb ik tijdens deze periode met stage veel geleerd. Ik ben iemand die meestal wel op tijd is en afspraken nakomt. Laat me vlug iets weten zodat we kunnen kennismaken met elkaar!
Kinderoppas in Schoten (2900) - Bjorn
Bjorn
Nieuw
2900 Schoten
Ik ben Bjorn, 19 jaar oud. Ik heb de 1ste en 2de graad ASO secundair onderwijs afgewerkt, momenteel werkzoekend.Ik ben zeer close met mijn nichtje die recent 3 jaar is geworden. Ik heb sinds de geboorte heel veel gebabysit en ben in het algemeen zeer vlot met kinderen. Ik kan de meeste huishoudelijke taken sinds ik voor een zieke moeder heb gezorgd. Ik beschik zelf niet over wagen maar kan vragen voor vervoer en ben sportieve fietser. Regio Antwerpen.
Kinderoppas in Brasschaat (2930) - Natalie
Natalie
Nieuw
2930 Brasschaat
Ik werk al sinds mijn 14de met kinderen, op The Little Gym, als eenmalige en vaste oppas, en momenteel op Gymboree. Ik heb ervaring met kinderen tussen de 0-12 jaar. Als u vragen heeft contacteer mij dan en anders tot snel!
Kinderoppas in Rijkevorsel (2310) - Laura
Laura
Nieuw
2310 Rijkevorsel
Dag allemaal, ik ben Laura een jonge vrouw van 19 jaar ik woon in Rijkevorsel en vaak in Brecht bij mijn vriend. Ik werk als winkelmedewerker in de Spar maar ik heb gestuurd voor Kantoor. Beroep doen op mij doe je omdat ik op verschillende vlakken handig kan zijn.
Kinderoppas in Schilde (2970) - Michelle
Michelle
Nieuw
2970 Schilde
Hallo! Ik heb best wat ervaring in het babysitten. Ik heb een lange tijd een vast babysitkindje + babybroertje gehad die ik elke dinsdag en donderdag van school/creche ging halen tot dat de ouders thuis waren. Ik heb ervaring met leeftijden van 6maanden tot 8 jaar, jongens en meisjes. Ook geregeld gaan babysitten op kindjes met een verstandelijke beperking, zeker allemaal geen probleem.

Kinderoppas Brecht: geëvalueerd met 4.96 door 17 klanten

Populaire dienstaanvragen: kinderoppasdienst Brecht, oppas ziek kind Brecht, kinderoppas aan huis gezocht Brecht, tarief kinderoppas Brecht, oppas aan huis Brecht,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Fantastische ervaring, onmiddelijk veel respons, heel transparant en gebruiksvriendelijk. ”
Poezen oppas gezocht
Thomas raadt Katoo aan Katoo
“ “ Uitgebreid netwerk" en makkelijk contact leggen met allerlei vakmannen/vrouwen. ”
Oppas hond/kat
Frans raadt Marie-catharine aan Marie-catharine
“ Allerlei verschillende diensten en enorm makkelijk in gebruik. Mijn eerste ervaring was top. ”
Mee met de honden gaan wandelen. Ik kan er maar 1 hanteren omwille van operatie.
Lisa raadt Luc aan Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen kinderoppas in Brecht

De laatste aanvragen in de categorie kinderoppas in Brecht

Babysitten - Kinderoppas - Een lieve betrouwbare babysitter gezocht - Gezocht vaste flexibele oppas - Gezocht een vaste flexibele oppas - kinderen tijdelijk naar school brengen
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden