kinderoppas Kallo

Kinderoppas Kallo: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als kinderoppas Kallo

Kinderoppas in Antwerpen (2000) - Thomas
Thomas Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
4.93/5 (14 reviews)
Licentiaat (master) vertaler Duits - Russisch; Beroepsmatig heb ik regelmatig opdrachten uit het Frans en uit het Engels gekregen. In mijn thuissituatie is Russisch de voertaal.
Kinderoppas in Antwerpen (2000) - Ines
Ines
Antwerpen
5/5 (8 reviews)
Al 14 jaar babysit ik regelmatig op baby's en kinderen van verschillende leeftijden. Al snel groei uit tot de favoriete oppasser van ouders en kinderen. Ik hou van spelletjes spelen, verhalen voorlezen, samen toneelstukjes maken en samen knutselen.
Kinderoppas in Antwerpen (2000) - Seppe
Seppe
Antwerpen
5/5 (7 reviews)
Momenteel ben ik 20 jaar, en heb ik jarenlang in de chiro gezeten waarbij ik als voorbeeldrol fungeerde. In mijn tijd als leider/animator heb ik enorm veel ervaring opgedaan waardoor ik zal kunnen inspelen op verschillend gedrag van uw kind(eren), alsook hun noden kan ontdekken en vervullen. Ondanks ik gestopt ben met de chiro, blijft het een passie dat ik graag doe en wil blijven uitoefenen.
Kinderoppas in Hoboken (2660) - Chayenne
Chayenne
Hoboken
4.86/5 (7 reviews)
Ik heb gestuurt voor baby’s/ kinderen, en heb altijd als babysitting gedaan. Ik geniet ervan om met de kinderen te spelen en dingens bij te leren, dat maakt mij altijd blij
Kinderoppas in Hoboken (2660) - Yenthe
Yenthe
Hoboken
5/5 (3 reviews)
Ik babysit heel graag en deed dit vroeger als jobstudente, alsook voor zieke kindjes. Graag zou ik ook op jullie zonnestraaltjes komen babysitten. Ik heb veel ervaring. Ik werk zelf ook in een leefgroep met kinderen.
Kinderoppas in Hoboken (2660) - Hanae
Hanae
Hoboken
5/5 (3 reviews)
Hey, ik ben Hanae. Ik ben 17 jaar en woon in Hoboken. Kinderen daar ben ik dol op. Ik heb reeds twee keer gewerkt via de app Bsit. Daarnaast doe babysit/ pas ik op vaak op kinderen van familie en vrienden. Momenteel studeer ik nog en wil graag bijverdienen(sparen voor de zomer). Als je een een babysitter of oppas nodig hebt laat het maar gerust weten.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan kinderoppas

Kinderoppas in Beveren-Leie (8791) - Arne
Arne
Beveren-Leie
5/5 (2 reviews)
Ik ben Arne, 20 jaar en ik zit zelf al vanaf mijn zes jaar in de scouts en ben op het moment al drie jaar leider, waarvan één jaar als groepsleider. Dit heeft me geleerd verantwoordelijk te zijn maar ook zeer goed om met kinderen om te gaan. Ik heb 's avonds op kot niet veel te doen dus ik kan deze tijd goed gebruiken om een centje bij te verdienen!
Kinderoppas in Zwijndrecht (2070) - Ronja
Ronja
Zwijndrecht
5/5 (2 reviews)
Hoi ik ben Ronja 20 jaar ik werkte in een créche omdat ik van kinderen houd & er graag mee bezig ben, Ook heb ik mijn eigen vervoer & kan zowel in de buurt overal terecht! ik verheug me al op onze samen werking! Aan ervaring ontbreekt het niet!
Kinderoppas in Antwerpen (2000) - Yousra
Yousra
Antwerpen
4.5/5 (2 reviews)
Ik heb een grote passie voor kinderen en doe wekelijks naschoolse opvang in een kleuter- en lagere school. Als studente orthopedagogie en ik dan ook de ideale kandidate om op uw kinderen te babysitten. Hopelijk tot snel :-)
Kinderoppas in Beveren-waas (9120) - Lena
Lena
Beveren-waas
5/5 (2 reviews)
Hoi , Ik ben lena, 27 jaar en werk als zorgkundige. Ik ben vaak ter beschikking om op kindjes te passen. Alle leeftijden. Ik doe dit al van mij 19 jaar. Zelf heb ik een pleegzusje van 3 en een metekindje van 1,5. Dus ik zit dagelijks tussen de kindjes. Ik woon in beveren, en heb mijn eigen wagen ter beschikking. Groetjes!
Kinderoppas in Antwerpen (2000) - Sofie
Sofie
Antwerpen
4.5/5 (2 reviews)
Ik heb vroeger ook babysit gedaan en vind het fantastich. Mijn partner heeft ook 3 kinderen en ik speel graag met hen elke leeftijd heeft zijn charme ik Ben graag met ze bezig kietelen , knutselen , gezelschap spelletjes spelen , lachen met elkaar , verstoppertje spelen elk kind van elke leeftijd vind ik super.
Kinderoppas in Ekeren (2180) - Shana
Shana
Ekeren
5/5 (2 reviews)
Ikzelf heb 3 kinderen 3jongens van 5jaar 4jaar en 3jaar Spelen knutselen buitenspele gaan wandelen allemaal super tof om te doen. Helpen met huiswerk van school halen allemaal geen probleem
Kinderoppas in Zwijndrecht (2070) - Carine
Carine
Zwijndrecht
4.5/5 (2 reviews)
In mijn jeugd ben ik 5 jaar leidster geweest. Ook ben ik al 26 jaar meter van een geweldige jongen. Niettegenstaande ik zelf geen kinderen heb, weet ik heel goed hoe ik met (andermans) kinderen moet omgaan.
Kinderoppas in Antwerpen (2000) - Orgita
Orgita
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Hallo, mijn naam is Orgita, ik ben 19 en ik woon in Antwerpen. Momenteel studeer ik en om een centje bij te verdienen heb ik me ingeschreven bij Ring Twice. Ik babysit heel graag en heb al enige ervaring. Als je een kinderoppas nodig zou hebben, laat dan gerust iets weten!
Kinderoppas in Antwerpen (2018) - Julie
Julie
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Julie. Ik ben 20 jaar en studeer pedagogie van her jonge kind in Antwerpen. Ik zit in mijn tweede jaar en heb al veel ervaring met kinderen van 0-12 jaar. Ik ben ook al 4 jaar leiding in de jeugdbeweging en heb een attest van animator.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel kinderoppas Kallo

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kinderoppas Kallo: geëvalueerd met 4.94 door 71 klanten

Populaire dienstaanvragen

kinderoppas Kallo, kinderoppasdienst Kallo, oppas ziek kind Kallo, kinderoppas aan huis gezocht Kallo, tarief kinderoppas Kallo, oppas aan huis Kallo,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden