kinderoppas Stabroek

Kinderoppas Stabroek: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als kinderoppas Stabroek

Kinderoppas in Stabroek (2940) - Steven
Steven
Stabroek
4.94/5 (17 reviews)
2x2 jaar in Duitsland gewoond en gewerkt voor 2 internationale (Duits- en Engelstalig) bedrijven. Specifieke ervaring en kennis van (auto-)technische handleidingen, contracten en algemene administratie (facturatie).
Kinderoppas in Stabroek (2940) - Debbie
Debbie
Stabroek
5/5 (6 reviews)
Hallo, gaat u graag een avondje gerust op stap of een namiddagje shoppen zonder uw kids? Dan mag u mij bellen. Mijn kinderen zijn ondertussen 15 en 20 jaar.
Kinderoppas in Hoevenen (2940) - Celeste
Celeste
Hoevenen
5/5 (1 reviews)
Ik ga heel graag met kinderen om en entertain ze ook graag. Ik heb ook al wat ervaring doordat ik al meerdere keren heb gebabysit. Daarom stel ik me met plezier open voor kinderopvang.
Kinderoppas in Kapellen (2950) - Tisha
Tisha
Kapellen
5/5 (1 reviews)
Als huismoeder is mijn ervaringspalet redelijk ruim. Mijn oudste is net 5 en mijn jongste is een half jaar. Ze leven nog allemaal en tot nu toe (hout vasthouden) hebben we nog geen ongelukjes gehad die ons naar de spoed hebben geleid 😉. Mijn favoriete leeftijd is ongetwijfeld de babyfase, voor zulke kleintjes maak ik altijd tijd.
Kinderoppas in Stabroek (2940) - Niki
Niki
Stabroek
5/5 (1 reviews)
Ik werk met vroege shift dus als je last minute nog een oppas zoekt of iemand om je kindje op te halen van school/opvang kan ik hiermee helpen. Ik beschik over een rijbewijs en wagen dus ik kan me gemakkelijk verplaatsen.
Kinderoppas in Stabroek (2940) - Rayza
Rayza
Stabroek
Nieuw
Hallo, ik ben rayza, 28 jaar en begeleidster in de buitenschoolse kinderopvang. Ik babysit al sinds mijn 16 jaar. Met kinderen werken is mijn passie :)
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan kinderoppas

Kinderoppas in Stabroek (2940) - Kay
Kay
Stabroek
Nieuw
. Ik vind het super om op kindjes te passen en ze de nodige zorgen te verlenen. Eventuele hulp bij huiswerk kan ook. Ik heb zelf een auto moesten ze eventueel van school of crèche worden opgepikt of naar een sportvereniging worden gebracht. Koken en wat huishouden doen is zeker ook geen probleem. Groetjes kay
Kinderoppas in Stabroek (2940) - Cynthia
Cynthia
Stabroek
Nieuw
Ik zelf heb een.kindje van bijna 2jaar en ik heb ook nog een.pluszoontje van 7jaar, ik zorg enorm graag voor kindjes en ik babysit al vanaf mijn 14 jaar en ik blijf het geweldig vinden!. En hebt u niet graag dat ik in u huis ben kan/mag het ook steeds bij ons thuis zijn. Hebt u vragen stel ze gerust ik beantwoord ze enorm graag
Kinderoppas in Stabroek (2940) - Megan
Megan
Stabroek
Nieuw
Hoi allemaal, ik ben Megan. Ik ben 19 jaar oud en kom uit Hoevenen. Ik heb ervaring met kleine kinderen die nog naar de crèche of onthaalouder gaan, want ik help vaak bij een onthaalmoeder. Ook geef ik leiding op chiro, dus met iets oudere kinderen heb ik ook ervaring.
Kinderoppas in Stabroek (2940) - Kim
Kim
Stabroek
Nieuw
Ik ben 24 jaar, heb verzorging gevolgd en ben afgestudeerd in het vak veiligheid. Ik werk dan ook als bewakingsagente in de haven van Antwerpen. Door mijn shiften heb ik vaak tijd om op te passen
Kinderoppas in Kapellen (2950) - Helga
Helga
Kapellen
Nieuw
Ik ben een dame van 57 en werk in de voormiddag van 7 tot 12.30u. Ik ben graag met kinderen bezig, zowel met baby’s als jonge kinderen. Ik ben heel creatief en doe ook wel huishoudelijke klussen. Zwaar werk doe ik niet.
Kinderoppas in Stabroek (2940) - Agnes
Agnes Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Stabroek
Nieuw
Ik heb mijn master communicatie behaald in 1996 en sindsdien heb ik mijn kennis kunnen optimaliseren door het dagelijks gebruik ervan. Nederlands is mijn moedertaal en ik vind een correct gebruik zeer belangrijk.
Kinderoppas in Kapellen (2950) - Shanna
Shanna
Kapellen
Nieuw
Ervaring als oppasser sinds mijn 15de op kindjes van paar maanden tot 7jaar. Liefdevol, betrouwbaar en verantwoordelijk. Contacteer me voor een persoonlijke kennismaking.
Kinderoppas in Hoevenen (2940) - Juna
Juna
Hoevenen
Nieuw
Ik oppas al een paar jaar op 3 kinderen (nu 5, 8 en 11 jaar ). Ookben ik al regelmatig gaan babysitten op 2 kinderen ( 4,5 jaar). Ik vind het heel leuk om met kinderen bezig te zijn spelletjes spelen,... Ze zullen veel plezier maken omdat ik dat zelf ook heel leuk vind.
Kinderoppas in Hoevenen (2940) - Eline
Eline
Hoevenen
Nieuw
Ik hou van kinderen ze zijn zo leuk en schattig. Ik heb ook al ervaring want iedere week ga ik babysitten. Ik wil u kindje een leuke tijd laten beleven met mij.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kinderoppas Stabroek: geëvalueerd met 4.99 door 26 klanten

Populaire dienstaanvragen

kinderoppas Stabroek, kinderoppasdienst Stabroek, oppas ziek kind Stabroek, kinderoppas aan huis gezocht Stabroek, tarief kinderoppas Stabroek, oppas aan huis Stabroek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen kinderoppas Stabroek

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden