kinderoppas Brasschaat

Kinderoppas Brasschaat: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als kinderoppas Brasschaat

Kinderoppas in Merksem (2170) - Najat
Najat
Merksem
4.69/5 (36 reviews)
Ik ben zelf een moeder en ik werk jaren met met kinderen zo als op een school als individueel. En heb ervaring met alle leeftijden en ontwikkeling fase
Kinderoppas in Stabroek (2940) - Steven
Steven
Stabroek
4.74/5 (19 reviews)
2x2 jaar in Duitsland gewoond en gewerkt voor 2 internationale (Duits- en Engelstalig) bedrijven. Specifieke ervaring en kennis van (auto-)technische handleidingen, contracten en algemene administratie (facturatie).
Kinderoppas in Ekeren (2180) - Lesley
Lesley
Ekeren
4.93/5 (15 reviews)
Eenmalig (of voor meerdere keren) ben ik steeds te bereiken. Ik ben juffrouw in het lager onderwijs en weet van aanpakken. De regels zoals de ouders bepalen blijven gelden natuurlijk. Ik ben een geduldig en enthousiast persoon naar de kids toe. ;)
Kinderoppas in Wuustwezel (2990) - Myrthe
Myrthe
Wuustwezel
5/5 (8 reviews)
ik pas heel graag op alle kinderen, van alle leeftijden kan ik mee overweg. ik zou z behandelen alsof het mijn eigen kinderen zijn, zoals eigenlijk iedereen zou moeten doen
Kinderoppas in Brasschaat (2930) - Marc
Marc
Brasschaat
5/5 (6 reviews)
Dag, ik ben marc uit het antwerpse noorden,,,een vlotte vijtiger, zelf papa van 5 zonen en 3 kleinkinderen!dus weet wel iets van kids af zou ik zo zeggen....😀 Ik ben geduldig en zacht van aard ,en zou graag op uw kind(eren) willen oppassen! Tot snel.
Kinderoppas in Stabroek (2940) - Debbie
Debbie
Stabroek
5/5 (6 reviews)
Hallo, gaat u graag een avondje gerust op stap of een namiddagje shoppen zonder uw kids? Dan mag u mij bellen. Mijn kinderen zijn ondertussen 15 en 20 jaar.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan kinderoppas

Kinderoppas in Merksem (2170) - Inge
Inge
Merksem
4.6/5 (5 reviews)
Ik heb zelf 3 kinderen en 9 pleegkinderen grootgebracht. Regelmatig werk ik als thuisoppas voor zieke kinderen. Ik voel goed aan wat kinderen nodig hebben.
Kinderoppas in Kalmthout (2920) - Margot
Margot
Kalmthout
4.25/5 (4 reviews)
Als familieoudste deed ik reeds heel wat babysitervaring op. Daarnaast heb ik twee jaar op een muzische vormingsschool gewerkt als begeleider in de naschoolse opvang. Knutselt uw kind graag, wilt u een verjaardagsfeest nog leuker maken met bv een muziekworkshop, heeft het huiswerkbegeleiding nodig of zoekt u gewoon een leuke oppas? Dan kan ik u vast helpen!
Kinderoppas in Ekeren (2180) - Bianca
Bianca
Ekeren
5/5 (3 reviews)
goedendag ik ben bianca 49 jaar en pas graag op kindjes heb een opleiding kinderverzorging gedaan een cursus ehbo en pas regelmatig op kinderen ik knutsel graag met hen samen huiswerk maken buiten spelen vind ik ook heel tof ik heb al kinderen gehad van alle leeftijden iedere leeftijd vind ik interessant heb hun eigen gaven en manier ieder kind is ook enorm plezant om te leren kennen samen van alles ontdekken ik beschik over een wagen wel geen autostoel
Kinderoppas in Ekeren (2180) - Marieke
Marieke
Ekeren
5/5 (3 reviews)
Eerst en vooral heb ik 3 jaar ervaring als zwemleerkracht voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Ik houd van met kinderen werken, en ben graag creatief bezig. Ik kan koken, uw kinderen van een locatie afhalen of afzetten en activiteiten met ze doen. Houd wel in uw achterhoofd dat ik geen auto heb dus er moet wel een ander vervoersmiddel tot mijn beschikking zijn of te voed.
Kinderoppas in Deurne (2100) - Paula
Paula
Deurne
4.67/5 (3 reviews)
Hey Ik kan voor je baby zorgen ik hebt zelf 2 kinderen en ik hebt veel spelgoed en reis bed voor te slapen ik ben Van Deurne hoe oud is u kiend ? :) Grtjs .
Kinderoppas in Merksem (2170) - Tatia
Tatia
Merksem
5/5 (2 reviews)
Ik ben zelf een moeder van een 3jarig jongen, ik kan kinseren bijhouden bij mijn thuis of bij de cliënt. Ben heel makelijk te bereiken en heb alle materiaal voor verzorging. Voor andere suggesties hoor ikhet graag.
Kinderoppas in Wijnegem (2110) - Ina
Ina
Wijnegem
5/5 (2 reviews)
Ik ben in het weekend leidster bij Akabe Rafiki. Dit is een scouts voor kinderen en jongeren met een beperking. Naast mijn enkele jaren scoutservaring heb ik ook een aantal keer stage gedaan bij kinderen. Voornamelijk bij organisaties die instaan voor naschoolse opvang, zoals bijvoorbeeld KRAS. Af en toe pas ik ook eens op mijn nichtje van 8 jaar. We doen allerlei soorten activiteiten.
Kinderoppas in Deurne (2100) - Valerie
Valerie
Deurne
5/5 (2 reviews)
Ik heb een pedagogisch diploma en kan zeer goed omgaan met kinderen en baby’s. Zelf heb ik 3 kinderen en heb ik ondertussen ook al 3 metekindjes. Onze zoon heeft ASS waardoor ik ook met deze kinderen een goede relatie kan opbouwen.
Kinderoppas in Deurne (2100) - Anissa
Anissa
Deurne
5/5 (2 reviews)
Ik doe de richting sociale technische wetenschappen en wil later iets gaan doen met kindjes en kinderen. Dit omdat het me interesseert en het gewoonweg prachtig is om kinderen te zien lachen! Tuurlijk zijn ze niet altijd blij maar daarvoor ben ik er ook! Ik kan spelletjes spelen, ze rustig houden, ze in bed leggen met een verhaaltje,... alles wat kinderen nodig hebben.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel kinderoppas Brasschaat

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kinderoppas Brasschaat: geëvalueerd met 4.92 door 154 klanten

Populaire dienstaanvragen

kinderoppas Brasschaat, kinderoppasdienst Brasschaat, oppas ziek kind Brasschaat, kinderoppas aan huis gezocht Brasschaat, tarief kinderoppas Brasschaat, oppas aan huis Brasschaat,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden