Vind de beste kinderopvang in Brasschaat

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Kinderoppas in Brasschaat (2930) - Marc
Marc
5/5 · 6 reviews
2930 Brasschaat
Dag, ik ben marc uit het antwerpse noorden,,,een vlotte vijtiger, zelf papa van 5 zonen en 3 kleinkinderen!dus weet wel iets van kids af zou ik zo zeggen....😀 Ik ben geduldig en zacht van aard ,en zou graag op uw kind(eren) willen oppassen! Tot snel.
Kinderoppas in Kapellen (2950) - Babeth
Babeth
5/5 · 1 reviews
2950 Kapellen
Hoi, Ik ben Babeth uit Kapellen. Ik ben zeer sociaal, flexibel en behulpzaam. Ik heb reeds enkele jaren ervaring met babysitten. Indien je dus iemand zoekt om op je kleine kapoen te letten, of andere klusjes. Dan ben ik je graag tot dienst.
Kinderoppas in Wuustwezel (2990) - Brenda
Brenda
5/5 · 1 reviews
2990 Wuustwezel
Dag allemaal, Ik ben Brenda 22 jaar. Heb een zéér groot hart voor kinderen. In mijn opleiding & stages heb ik dan ook de kneepjes van het vak geleerd. Dit van Kinderdagverblijven, lagere scholen tot jong-volwassenen met een beperking. Ik ben in het bezit van een eigen wagen, ben ook een sociaal en flexibel persoon. Hoop jullie snel te ontmoeten. Tot dan!
Kinderoppas in Ekeren (2180) - Liese
Liese
5/5 · 1 reviews
2180 Ekeren
Hallo, mijn naam is Liese, ik ben 20 jaar en ik studeer Toegepaste Economische Wetenschappen. Als student heb ik al jaren ervaring met babysitten bij de gezinsbond. Ik heb dit altijd graag gedaan en kijk er naar uit om nieuwe kindjes te leren kennen!
Kinderoppas in Ekeren (2180) - Marieke
Marieke
5/5 · 1 reviews
2180 Ekeren
Eerst en vooral heb ik 3 jaar ervaring als zwemleerkracht voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Ik houd van met kinderen werken, en ben graag creatief bezig. Ik kan koken, uw kinderen van een locatie afhalen of afzetten en activiteiten met ze doen. Houd wel in uw achterhoofd dat ik geen auto heb dus er moet wel een ander vervoersmiddel tot mijn beschikking zijn of te voed.
Kinderoppas in Schoten (2900) - Kaylee
Kaylee
5/5 · 1 reviews
2900 Schoten
Ik heb 2 jaar de opleiding kinderzorg gevolgd. Verschillende stages gelopen in kinderdagverblijven. Ervaring met babysitten. In bezit van een rijbewijs B
Kinderoppas in Brasschaat (2930) - Barbara
Barbara
Nieuw
2930 Brasschaat
Hoi! Mijn naam is Barbara en ik ben een studente in Antwerpen. Ik verdien als studente graag een centje bij door te babysitten. Ik doe dit al een aantal jaren en kan dan ook niet wachten om jullie verder te helpen door eens te komen babysitten.
Kinderoppas in Brasschaat (2930) - Natalie
Natalie
Nieuw
2930 Brasschaat
Ik werk al sinds mijn 14de met kinderen, op The Little Gym, als eenmalige en vaste oppas, en momenteel op Gymboree. Ik heb ervaring met kinderen tussen de 0-12 jaar. Als u vragen heeft contacteer mij dan en anders tot snel!
Kinderoppas in Ekeren (2180) - Steven
Steven
Nieuw
2180 Ekeren
Ik heb zelf geen kinderen, maar ben fiere peter van een kleuter van 3 die mij dolgraag ziet verschijnen. Ook zijn zusje en broertje hebben hun nonkel erg graag. Ook hier kan mijn shuftwerk een voordeel zijn.
Kinderoppas in Brasschaat (2930) - Anneleen
Anneleen
Nieuw
2930 Brasschaat
Hallo, ik ben Anneleen en ben 20 jaar. Ik zit momenteel in mijn laatste jaar logopedie en audiologie. Ik ben graag met kinderen bezig en hoop later als logopedist ook met kinderen te kunnen werken. Ik heb een aantal vaste babysitadressen in Antwerpen en Brasschaat. In het weekend heb ik een auto ter beschikking om me te verplaatsten.
Kinderoppas in Brasschaat (2930) - Samantha
Samantha
Nieuw
2930 Brasschaat
hallo mijn naam is samantha ik ben 21j ik heb al wel eens een paar keer opgepast bij familie en vrienden thuis heel veel ervaring heb ik niet maar ik heb het al wel eens een paar keer gedaan en ze waren content over mij
Kinderoppas in Schoten (2900) - Jessica
Jessica
Nieuw
2900 Schoten
Hey, ik ben Jess en kinderbegeleidster van beroep. Ik doe dit parttime en heb dus nog wel wat tijd over om op jouw lieverds te letten! Ben afgestudeerd in jeugd- en gehandicaptenzorg dus ben ook niet bang voor speciale zorgen.
Kinderoppas in Brasschaat (2930) - Elise
Elise
Nieuw
2930 Brasschaat
Hey, ik ben Elise. Ik ben 21 jaar, ik studeer mijn 2e jaar kleuteronderwijs, en ik ben in mijn vrije tijd actief als animator op het speelplein, zowel als animator en als coördinator. Je zou dus kunnen zeggen dat ik een groot hart voor kinderen heb. Ik heb ervaring met baby's en kinderen van alle leeftijden. Ik ben op zoek naar leuke gezinnen om bij te babysitten en zo een centje bij te verdienen.
Kinderoppas in Brecht (2960) - Linda
Linda
Nieuw
2960 Brecht
Ik volgde zowel in het middelbaar als in het hoger onderwijs een taalrichting. Ik heb veelvuldig Frans gebruikt tijdens mijn werkperiode op de bank. Ik ben 10 jaar lang secretaris van de Ouderraad op de school van mijn kinderen geweest. Mijn talen heb ik ook onderhouden door te reizen, te lezen, films te zien, en het begeleiden van mijn 3 kinderen (tussen 14 en 18 jaar) tijdens hun schoolcarrière. Ik beschik over een wagen.
Kinderoppas in Brasschaat (2930) - Sven
Sven
Nieuw
2930 Brasschaat
Ik ben Sven, papa van 3 kids. De oudste is 5 en de jonste is net 2 geworden. Ben een alleenstaande vader die de kids week om week heeft. Bovenop deze ervaring ben ik van studie verzorgende al ben ik na het afstuderen wel in een volledig andere sector begonnen.

Kinderoppas Brasschaat: geëvalueerd met 5.0 door 11 klanten

Populaire dienstaanvragen: kinderoppasdienst Brasschaat, oppas ziek kind Brasschaat, kinderoppas aan huis gezocht Brasschaat, tarief kinderoppas Brasschaat, oppas aan huis Brasschaat,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Fantastische ervaring, onmiddelijk veel respons, heel transparant en gebruiksvriendelijk. ”
Poezen oppas gezocht
Thomas raadt Katoo aan Katoo
“ “ Uitgebreid netwerk" en makkelijk contact leggen met allerlei vakmannen/vrouwen. ”
Oppas hond/kat
Frans raadt Marie-catharine aan Marie-catharine
“ Allerlei verschillende diensten en enorm makkelijk in gebruik. Mijn eerste ervaring was top. ”
Mee met de honden gaan wandelen. Ik kan er maar 1 hanteren omwille van operatie.
Lisa raadt Luc aan Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen kinderoppas in Brasschaat

De laatste aanvragen in de categorie kinderoppas in Brasschaat

Babysit maandag 25-10 - Babysit vrijdag 08-10 vanaf 19u - Opvang gezocht voor 7 oktober - Nanny gezocht Brasschaat - Oppas tijdens de schooluren - Ik zoek opvang bij mij thuis in Brasschaat, elke zaterdag nacht van 21u tot 05u, mijn dochter is 13jaar die zelfsta - Oppas naschoolse opvang peuter - Oppas voor zaterdag avond 21u tot 06u voor mijn dochter van 13jaar die alles zelfstandig kan dien - Opzoek naar een vaste oppas - Wij zijn op zoek naar een vaste oppas voor 2 dagen per week, dinsdag en donderdag, voor onze 2 kinderen van 10 & 13 - Opzoek naar nachtnanny - babysit 2 kindjes (3.5 jaar en 9 jaar) - Babysitting - Vaste oppas : Baby 0-3, Kind 3+ - Oppas met rijbewijs voor woensdagnamiddag - Naschoolse opvang voor twee lieve kindjes - Vaste babysit - Oppas, halve dag in de middag tot 17:00 uur - Ik zoek avondoppas voor 2 kindjes - Vaste Nanny gezocht - Opvang vanaf 14u30 ma-di-do woe middag vanaf september - Franstalige nanny voor tweeling van 2j - Babysit - Nanny gezocht voor 3 kinderen 6-8 jaar - Naschoolse opvang op di en do - Kinderoppas voor naschoolse opvang - Oppas voor avond - Oppas gezocht voor kindje van 5 - Vaste oppas in Brasschaat (2930) - Vaste oppas in Brasschaat (2930)
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden