kinderoppas Kalmthout

Kinderoppas Kalmthout: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als kinderoppas Kalmthout

Kinderoppas in Stabroek (2940) - Steven
Steven
Stabroek
4.74/5 (19 reviews)
2x2 jaar in Duitsland gewoond en gewerkt voor 2 internationale (Duits- en Engelstalig) bedrijven. Specifieke ervaring en kennis van (auto-)technische handleidingen, contracten en algemene administratie (facturatie).
Kinderoppas in Wuustwezel (2990) - Myrthe
Myrthe
Wuustwezel
5/5 (9 reviews)
Ik heb altijd gebabysit op een kindje van 1 jaar oud en op mijn meterkindje die ondertussen 7jaar is, wat ik nog steeds graag doe vroeger heb ik ook 2 jaar kinderzorg gevolgd maar jammer genoeg toch iets anders gaan doen bij mijn grote spijt . Ook ben ik nog bij een gezin van 3 kinderen gaan oppassen waarvan 1 een babytje is, de 2de 2jaar en de 3de 8jaar is
Kinderoppas in Stabroek (2940) - Debbie
Debbie
Stabroek
5/5 (6 reviews)
Hallo, gaat u graag een avondje gerust op stap of een namiddagje shoppen zonder uw kids? Dan mag u mij bellen. Mijn kinderen zijn ondertussen 15 en 20 jaar.
Kinderoppas in Kalmthout (2920) - Margot
Margot
Kalmthout
4.25/5 (4 reviews)
Als familieoudste deed ik reeds heel wat babysitervaring op. Daarnaast heb ik twee jaar op een muzische vormingsschool gewerkt als begeleider in de naschoolse opvang. Knutselt uw kind graag, wilt u een verjaardagsfeest nog leuker maken met bv een muziekworkshop, heeft het huiswerkbegeleiding nodig of zoekt u gewoon een leuke oppas? Dan kan ik u vast helpen!
Kinderoppas in Essen (2910) - Shannon
Shannon
Essen
5/5 (4 reviews)
Zelf ben ik mama van 2 zoontjes 4 en 6 jaar. Ben afgestudeerd als kinderverzorgster. En babysit op mijn huidig kersvers nichtje 😊 er is een aparte slaapkamer ter beschikking om te kunnen slapen.
Kinderoppas in Kapellen (2950) - Babeth
Babeth
Kapellen
5/5 (1 reviews)
Hoi, Ik ben Babeth uit Kapellen. Ik ben zeer sociaal, flexibel en behulpzaam. Ik heb reeds enkele jaren ervaring met babysitten. Indien je dus iemand zoekt om op je kleine kapoen te letten, of andere klusjes. Dan ben ik je graag tot dienst.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan kinderoppas

Kinderoppas in Wuustwezel (2990) - Brenda
Brenda
Wuustwezel
5/5 (1 reviews)
Dag allemaal, Ik ben Brenda 22 jaar. Heb een zéér groot hart voor kinderen. In mijn opleiding & stages heb ik dan ook de kneepjes van het vak geleerd. Dit van Kinderdagverblijven, lagere scholen tot jong-volwassenen met een beperking. Ik ben in het bezit van een eigen wagen, ben ook een sociaal en flexibel persoon. Hoop jullie snel te ontmoeten. Tot dan!
Kinderoppas in Wuustwezel (2990) - Inne
Inne
Wuustwezel
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf een dochtertje van 2,5 jaar. En een stiefzoon van 12. Ik werk ook in de kinderzorg dus weet hoe ik met kinderen moet omgaan. Dit kan gaan van koken tot helpen met school tot in bed leggen.
Kinderoppas in Kapellen (2950) - Tisha
Tisha
Kapellen
5/5 (1 reviews)
Als huismoeder is mijn ervaringspalet redelijk ruim. Mijn oudste is net 5 en mijn jongste is een half jaar. Ze leven nog allemaal en tot nu toe (hout vasthouden) hebben we nog geen ongelukjes gehad die ons naar de spoed hebben geleid 😉. Mijn favoriete leeftijd is ongetwijfeld de babyfase, voor zulke kleintjes maak ik altijd tijd.
Kinderoppas in Kapellen (2950) - Lori
Lori
Kapellen
3.0/5 (1 reviews)
Ik heb wel wat ervaring met babysitten, en of jullie nu één keertje mij nodig hebben om op de kindjes te passen of meermaals, het kan allemaal! Eender wat de kinderen graag als activiteit doen is iets waar ik mij voor zal openstellen, zolang het mag natuurlijk ;).
Kinderoppas in Essen (2910) - Steve
Steve
Essen
5/5 (1 reviews)
Al van kleins af aan ga ik graag om met kinderen. In mijn dagelijks leven ben ik chauffeur over schoolgaande kinderen. Dit zie ik zelf ook als een stukje opvoeding. In mijn dagelijks leven bestaat mijn leven vooral uit omgaan en opvoeden van kinderen. Ik heb zelf ook een dochter van 5 jaar.
Kinderoppas in Kalmthout (2920) - An
An
Kalmthout
Nieuw
Zelf heb ik twee kinderen en ik weet dus zeer goed dat een avondje uit hele belangrijk kan zijn. Ik wil graag een keertje passen op uw kinderen om u een avondje of een ander moment rust te gunnen. Knutselen, lezen, muziek maken, schilderen, tekenen, het kan allemaal.
Kinderoppas in Hoevenen (2940) - Vanessa
Vanessa
Hoevenen
Nieuw
Ik heb zelf 2 kindjes. Mijn kinderen zijn al wat ouder en ik zou het heel leuk vinden om iemand anders te helpen en nog eens op kleinere kindjes te kunnen passen.
Kinderoppas in Brasschaat (2930) - Elise
Elise
Brasschaat
Nieuw
Hey, ik ben Elise. Ik ben 21 jaar, ik studeer mijn 2e jaar kleuteronderwijs, en ik ben in mijn vrije tijd actief als animator op het speelplein, zowel als animator en als coördinator. Je zou dus kunnen zeggen dat ik een groot hart voor kinderen heb. Ik heb ervaring met baby's en kinderen van alle leeftijden. Ik ben op zoek naar leuke gezinnen om bij te babysitten en zo een centje bij te verdienen.
Kinderoppas in Essen (2910) - Kelly
Kelly
Essen
Nieuw
Ik ben kelly mama van 5 en houd regelmatig baby’tjes bij voor andere, dus wilt u er eens een dagje of een paar uurtjes tussenuit is u kleine spruit altijd welkom!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel kinderoppas Kalmthout

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kinderoppas Kalmthout: geëvalueerd met 4.73 door 48 klanten

Populaire dienstaanvragen

kinderoppas Kalmthout, kinderoppasdienst Kalmthout, oppas ziek kind Kalmthout, kinderoppas aan huis gezocht Kalmthout, tarief kinderoppas Kalmthout, oppas aan huis Kalmthout,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden