nanny Kapellen

Nanny Kapellen: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als nanny Kapellen

Nanny in Brasschaat (2930) - Marc
Marc
Brasschaat
5/5 (6 reviews)
Dag, ik ben marc uit het antwerpse noorden,,,een vlotte vijtiger, zelf papa van 5 zonen en 3 kleinkinderen!dus weet wel iets van kids af zou ik zo zeggen....😀 Ik ben geduldig en zacht van aard ,en zou graag op uw kind(eren) willen oppassen! Tot snel.
Nanny in Kalmthout (2920) - Margot
Margot
Kalmthout
4.25/5 (4 reviews)
Als familieoudste deed ik reeds heel wat babysitervaring op. Daarnaast heb ik twee jaar op een muzische vormingsschool gewerkt als begeleider in de naschoolse opvang. Knutselt uw kind graag, wilt u een verjaardagsfeest nog leuker maken met bv een muziekworkshop, heeft het huiswerkbegeleiding nodig of zoekt u gewoon een leuke oppas? Dan kan ik u vast helpen!
Nanny in Ekeren (2180) - Marieke
Marieke
Ekeren
5/5 (3 reviews)
Eerst en vooral heb ik 3 jaar ervaring als zwemleerkracht voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Ik houd van met kinderen werken, en ben graag creatief bezig. Ik kan koken, uw kinderen van een locatie afhalen of afzetten en activiteiten met ze doen. Houd wel in uw achterhoofd dat ik geen auto heb dus er moet wel een ander vervoersmiddel tot mijn beschikking zijn of te voed.
Nanny in Hoevenen (2940) - Celeste
Celeste
Hoevenen
5/5 (1 reviews)
Ik ga heel graag met kinderen om en entertain ze ook graag. Ik heb ook al wat ervaring doordat ik al meerdere keren heb gebabysit. Daarom stel ik me met plezier open voor kinderopvang.
Nanny in Brasschaat (2930) - Katelijn
Katelijn
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Hoi, ik ben Katelijn, mama van 3 kinderen, 10, 15 en 17 jaar. Ik ben bereid om tijdens de zomervakantie uw kindje(s) bij u thuis op te vangen in de avond en nacht.
Nanny in Brasschaat (2930) - Natalie
Natalie
Brasschaat
Nieuw
Ik werk al sinds mijn 14de met kinderen, op The Little Gym, als eenmalige en vaste oppas, en momenteel op Gymboree. Ik heb ervaring met kinderen tussen de 0-12 jaar. Als u vragen heeft contacteer mij dan en anders tot snel!
Nanny in Brasschaat (2930) - Samantha
Samantha
Brasschaat
Nieuw
hallo mijn naam is samantha ik ben 21j ik heb al wel eens een paar keer opgepast bij familie en vrienden thuis heel veel ervaring heb ik niet maar ik heb het al wel eens een paar keer gedaan en ze waren content over mij
Nanny in Stabroek (2940) - Kay
Kay
Stabroek
Nieuw
Veel empathie voor kinderen en ben graag met ze bezig, de interactie met kinderen is altijd interessant. Ben heel lief maar kan ook zeker nee zeggen en wat sterker optreden want dit is soms nodig met kinderen ipv altijd toe te geven.
Nanny in Brasschaat (2930) - Elise
Elise
Brasschaat
Nieuw
Hey, ik ben Elise. Ik ben 21 jaar, ik studeer mijn 2e jaar kleuteronderwijs, en ik ben in mijn vrije tijd actief als animator op het speelplein, zowel als animator en als coördinator. Je zou dus kunnen zeggen dat ik een groot hart voor kinderen heb. Ik heb ervaring met baby's en kinderen van alle leeftijden. Ik ben op zoek naar leuke gezinnen om bij te babysitten en zo een centje bij te verdienen.
Nanny in Stabroek (2940) - Cynthia
Cynthia
Stabroek
Nieuw
Ik zelf heb een.kindje van bijna 2jaar en ik heb ook nog een.pluszoontje van 7jaar, ik zorg enorm graag voor kindjes en ik babysit al vanaf mijn 14 jaar en ik blijf het geweldig vinden!. En hebt u niet graag dat ik in u huis ben kan/mag het ook steeds bij ons thuis zijn. Hebt u vragen stel ze gerust ik beantwoord ze enorm graag
Nanny in Kalmthout (2920) - Emma
Emma
Kalmthout
Nieuw
Hallo, ik ben Emma. Ik ben 20 jaar. In de week studeer ik in Gent en in het weekend verblijf ik meestal in Kalmthout bij mijn mama. Ik wil graag een centje bijverdienen. Ik heb altijd al gebabysit en vond dat zeer fijn dus dit zou ik graag wat meer doen. Aarzel niet om mij te contacteren! Groetjes!!
Nanny in Stabroek (2940) - Megan
Megan
Stabroek
Nieuw
Hoi allemaal, ik ben Megan. Ik ben 19 jaar oud en kom uit Hoevenen. Ik help vaak bij een onthaalmoeder, hierdoor heb ik ervaring met kleine kinderen die nog naar de crèche of onthaalouder gaan. Ook geef ik leiding op chiro, dus met iets oudere kinderen heb ik ook ervaring. Met andere woorden; ik ben een te vertrouwen, ervaren babysitter voor uw kind(eren).
Nanny in Kapellen (2950) - Julie
Julie
Kapellen
Nieuw
Hallo, Ik ben Julie. Ik babysit wekelijks. Ik heb enkele vaste babysitadresjes. Ik hou van spelen met kinderen of verhaaltjes voorlezen. Ik ben vaak vrij s'avonds in de week/weekend. Overdag in het weekend is ook geen probleem. Hopelijk beleef ik een leuke tijd met uw kinderen.
Nanny in Ekeren (2180) - Manou
Manou
Ekeren
Nieuw
Hallo, ik ben Manou 17 jaar en hou super veel van kinderen. Zelf heb ik veel stage gelopen in kleuterklassen en vond dat super fijn. Ik vind het leuk om met kinderen bezig te zijn en om emt ze te spelen .
Nanny in Ekeren (2180) - Luka
Luka
Ekeren
Nieuw
Hallo, ik ben Luka. 19 jaar. 2de jaar verpleegkunde. Ik hou van kinderen, altijd al gewerkt met kinderen. Ik ben bereid voor alles te doen voor jullie kleintjes.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Nanny Kapellen: geëvalueerd met 4.85 door 15 klanten

Populaire dienstaanvragen

nanny Kapellen, nanny gezocht Kapellen, nannies Kapellen, betrouwbare nanny zoeken Kapellen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen nanny Kapellen

De laatste aanvragen in de categorie nanny Kapellen

Babysitter voor de kindje naar de bushalte - Vaste oppas - oppas voor zaterdagen - Naschoolse oppas - Oppassen voor 2 kinderen van 6 en 10 jaar oud - Gezocht : vaste oppas woensdag namiddagen - Ophalen van school enkele dagen per week - Enthousiaste Nanny gezocht! - ophalen zoontje van school - Oppas gezocht - ongeveer 1 avond per maand - Babysitter - 2 kleuters naar school brengen - Opvang voor vrijdagavond tot +/- 19h00 - Parttime huishoudster/nanny gezocht te Kapellen - Voorschoolse opvang - Babysitting - Vaste oppas : Baby 0-3 - Naschoolse opvang op Dinsdag - Kinderen naar en van school brengen - Van school ophalen en bij ons thuis op kind van 4 jaar tot 20.00 uur oppassen - Naschoolse oppas voor 3 kinderen op vrijdag - Oppas voor 1 a 2x in de week - Lieve babysit gevraagd voor week om week - naschoolse opvang kapellen
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden