Vind de beste kinderopvang in Lier

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Kinderoppas in Lier (2500) - Elke
Elke
5/5 · 20 reviews
2500 Lier
Hey, ik ben een lieve, zorgzame, correcte vrouw. Ik zie dolgraag kinderen en geniet enorm van mijn kinderen. Maar nu ze groot zijn mis ik de kleine kinderen hun schattigheid, verwondering, maar ook het zorgen. Ik weet hoe moeilijk het is om altijd opvang te vinden, dus ik wil jullie hiermee helpn en zo kan ik nog eens genieten van jonge kinderen.
Kinderoppas in Duffel (2570) - Christel
Christel
5/5 · 3 reviews
2570 Duffel
Hallo, ik ben Christel, 54 jaar en moeder van twee volwassen kinderen. Ik heb een fulltime job maar werk tot 15u. Ik beschik over een auto. In mijn vrije weekends zorg ik voor een pleegmeisje van 7 jaar. Ik doe dit al 3 jaar.
Kinderoppas in Nijlen (2560) - Suzy
Suzy Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 2 reviews
2560 Nijlen
Hey! Ik ben zelf een mama van een 2 jaar oud zoontje. Fan van attachment parenting. Heb 1 jaar borstvoeding gegeven. Niet dat dat er toe doet maar voor vrouwen die borstvoeding geven... Ik snap wat je door moet en hoe belangrijk het is dat je kindje het zeker krijgt! Mama's die kunstvoeding geven ook steeds welkom natuurlijk! Ik ben ook een fan van dragen. Ik zal steeds naar de mama luisteren.
Kinderoppas in Lint (2547) - Jona
Jona
5/5 · 2 reviews
2547 Lint
Ik ben u 20 jaar, ik pas al op kindjes sinds ik 14 ben. Daarnaast ben ik leidster op de scouts en ook animator op het speelplein. Hierin heb ik dus zeker ook veel ervaring. Peuters zijn voor mij ook geen probleem!
Kinderoppas in Lier (2500) - Maggy
Maggy
4.0/5 · 1 reviews
2500 Lier
ik heb zelf een kindje van 1 jaar en ik let al 5 jaar op kinderen van 0 tot 14 jaar. Ook kinderen met een beperking. ik ben creatief , zorgzaam en soms streng maar rechtvaardig. Ik beschik momenteel niet over een auto. Ik kan me alleen verplaatsen met fiets of openbaar vervoer
Kinderoppas in Duffel (2570) - Maarten
Maarten
5/5 · 1 reviews
2570 Duffel
Ik ben 19 jaar en heb ondertussen al 11 jaar chiro-ervaring als lid en spring soms nog in als leider. Ik weet dus als geen ander hoe je kinderen bezighoudt met toffe spelletjes te spelen.
Kinderoppas in Lier (2500) - Natalia
Natalia
Nieuw
2500 Lier
Ik heb veel ervaring met kindjes omdat ik zelf mama ben, ook materniteit en verantwoordelijkheidsgevoel zijn uiteraard mijn grootste troeven. Ik zorg voor ieder kindje zoals voor mijn eigen, rekening houdend met zijn persoonlijkheid en karakter. Ik beschik over een wagen, verplaatsing is dus ook geen probleem.
Kinderoppas in Berlaar (2590) - Lotte
Lotte
Nieuw
2590 Berlaar
Naast mijn job als leefgroepbegeleidster ga ik graag babysitten wanneer het kan. In het verleden ben ik altijd een fervent babysitter geweest en spendeerde ik meerdere avond per week als babysitter. Van baby's tot lagere schoolkinderen, geen onbekend terrein voor mij.
Kinderoppas in Lier (2500) - Nathalie
Nathalie
Nieuw
2500 Lier
Ik ben de oudste thuis, ik heb nog een broer en een zus van 10jaar. Hierdoor heb ik vaak als jongere op hen gepast. Door mijn opleiding orthopedagogie heb ik een goed beeld over het gedrag van kinderen en weet ik hier mee om te gaan. Ook kinderen met een beperking zijn welkom bij mij. Ik ben reeds oppas voor 2kinderen bij mij in de buurt, ze vinden het altijd leuk als ik kom.
Kinderoppas in Nijlen (2560) - Ine
Ine
Nieuw
2560 Nijlen
Ik ben 19 jaar oud en ben graag bezig met kinderen. In het verleden heb ik al een studentenjob gedaan als kinderanimator op kleine en grotere evenementen. Ook babysitten heb ik al vaak gedaan en heb ik al heel wat ervaring in. Zelf vind ik het ook leuk om samen met een vriendin op jullie kinderen te passen (2 voor de prijs van 1). Ik beschik zelf over een auto. Ik ben met peuters opgegroeid aangezien mijn moeder 10jaar lang onthaalouder was in eigen huis.
Kinderoppas in Lier (2500) - Femke
Femke
Nieuw
2500 Lier
Ik ben zorgkundige van beroep. Bezit een auto. En ben 28jaar. Dus als je eens dringend een babysit nodig hebt overdag of savonds dan kan je me contacteren
Kinderoppas in Lier (2500) - Lisa
Lisa
Nieuw
2500 Lier
Hallo, mijn naam is Lisa en ben 20jaar oud. Ik heb al jaren ervaring met het babysitten op verschillende leeftijden. Ik ben een zeer grote kindervriend en zorg er met veel liefde voor.
Kinderoppas in Duffel (2570) - Kaat
Kaat
Nieuw
2570 Duffel
Hallo! Ik ben Kaat. Ik ben leidster bij de Chiro en heb al super vaak gebabysit en doe dit ook super graag. Dus als jullie een avondje uit willen, contacteer me gerust :)
Kinderoppas in Berlaar (2590) - Samantha
Samantha
Nieuw
2590 Berlaar
Hallo, ik ben samantha en ik ben 18 jaar en ik woon in berlaar ik heb 4 jaar voeding en verzorging gevolgd en ik babysit op mijn kleine nichten en neven en mijn andere famillieleden en ik vind het heel leuk om te babysitten. Ik wil later een kinderjuf worden. Ik hou van kinderen. Ik ben heel vriendelijk, behulpzaam, betrouwbaar , eerlijk en stipt En een hecte band opbouwen met kinderen
Kinderoppas in Lier (2500) - Jolien
Jolien
Nieuw
2500 Lier
Ik ben Jolien,20 jaar en woon in Lier. Ik heb op school verzorging gevolgd. Ik heb 4 jongere broers waar ik sinds mijn 13 jaar regelmatig oppas. En ik heb een aantal vaste adressen bij wie ik ga babysitten. Ik kan de kindjes helpen met huiswerk, hun eten geven, hen in bed leggen,..

Kinderoppas Lier: geëvalueerd met 4.83 door 29 klanten

Populaire dienstaanvragen: kinderoppasdienst Lier, oppas ziek kind Lier, kinderoppas aan huis gezocht Lier, tarief kinderoppas Lier, oppas aan huis Lier,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Fantastische ervaring, onmiddelijk veel respons, heel transparant en gebruiksvriendelijk. ”
Poezen oppas gezocht
Thomas raadt Katoo aan Katoo
“ “ Uitgebreid netwerk" en makkelijk contact leggen met allerlei vakmannen/vrouwen. ”
Oppas hond/kat
Frans raadt Marie-catharine aan Marie-catharine
“ Allerlei verschillende diensten en enorm makkelijk in gebruik. Mijn eerste ervaring was top. ”
Mee met de honden gaan wandelen. Ik kan er maar 1 hanteren omwille van operatie.
Lisa raadt Luc aan Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen kinderoppas in Lier

contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden