kinderoppas Deurne

Kinderoppas Deurne: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als kinderoppas Deurne

Kinderoppas in Deurne (2100) - Deborah
Deborah
Deurne
5/5 (7 reviews)
Ik ben 39 jaar en heb helaas zelf geen kinderen. Van nature kom ik heel goed met kinderen overeen. Ik heb in Nederland vaak op mijn neefjes & nichtjes gepast. Ik heb van thuis uit de algemeen beschaafde etiquette geleerd. Uw wensen & regels zullen gerespecteerd en nageleefd worden.
Kinderoppas in Deurne (2100) - Elodie
Elodie
Deurne
5/5 (3 reviews)
Ik ben leerkracht secundair onderwijs en kom dus dagelijks in contact met kinderen en jongeren. Ik babysit sinds mijn 15 jaar om de kinderen van kenissen.
Kinderoppas in Deurne (2100) - Paula
Paula
Deurne
4.67/5 (3 reviews)
Hey Ik kan voor je baby zorgen ik hebt zelf 2 kinderen en ik hebt veel spelgoed en reis bed voor te slapen ik ben Van Deurne hoe oud is u kiend ? :) Grtjs .
Kinderoppas in Deurne (2100) - Valerie
Valerie
Deurne
5/5 (2 reviews)
Ik heb een pedagogisch diploma en kan zeer goed omgaan met kinderen en baby’s. Zelf heb ik 3 kinderen en heb ik ondertussen ook al 3 metekindjes. Onze zoon heeft ASS waardoor ik ook met deze kinderen een goede relatie kan opbouwen.
Kinderoppas in Deurne (2100) - Debora
Debora
Deurne
5/5 (2 reviews)
Ik heb kinderen heel graag en pas ook vaak op de kindjes in mijn omgeving. Ik kan goed met ze omgaan en weet hen een leuke tijd te bezorgen! Voor meer info stuur me gerust een berichtje.
Kinderoppas in Deurne (2100) - Anissa
Anissa
Deurne
5/5 (2 reviews)
Ik doe de richting sociale technische wetenschappen en wil later iets gaan doen met kindjes en kinderen. Dit omdat het me interesseert en het gewoonweg prachtig is om kinderen te zien lachen! Tuurlijk zijn ze niet altijd blij maar daarvoor ben ik er ook! Ik kan spelletjes spelen, ze rustig houden, ze in bed leggen met een verhaaltje,... alles wat kinderen nodig hebben.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan kinderoppas

Kinderoppas in Deurne (2100) - Paulien
Paulien
Deurne
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Paulien. ik ben 25 jaar. Ik heb enorm veel ervaring met babysitten. Ik had vroeger een studentenjob bij de kindercrèche bij mij in de buurt, en ik babysit al 10 jaar bij de Gezinsbond. Nu werk ik full time in een juwelenbedrijfje, maar in mijn vrije tijd verdien ik graag nog een centje bij met babysitten.
Kinderoppas in Deurne (2100) - Davey
Davey
Deurne
5/5 (1 reviews)
ik babysit heel graag en heb heel veel geduld en heb ervaring dus kan met je kindje of kindjes spelen een verhaaltje voor lezen knuffelen ze in bad zetten aan kleden enzo heb je een babysit nodig laat gerust iets weten
Kinderoppas in Deurne (2100) - Benjamin
Benjamin
Deurne
5/5 (1 reviews)
Heb al gewerkt bij een kinderoppasdienst. Heb ook al veel gebabysit op neefjes en men broers en zussen. Kindvriendelijk en heb eigen vervoer. Altijd beschikbaar na 15u. Woon in deurne. Ook beschikbaar in weekends en op feestdagen.
Kinderoppas in Deurne (2100) - Maria
Maria
Deurne
5/5 (1 reviews)
8 kleinkinderen en 6 achterkleinkinderen hebben mij voldoende ervaring gegeven voor het oppassen op kleine kinderen. Ik ben nog goed te been en kan helpen bij huiswerk en dergelijke
Kinderoppas in Deurne (2100) - Yari
Yari
Deurne
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf een zusje van 9 jaar die ik heb zien opgroeien, ik heb er vaak op ge-babysit dus ik weet wel wat het is om met kinderen om te gaan. En daarbij doe ik het ook graag.
Kinderoppas in Deurne (2100) - Esma
Esma
Deurne
Nieuw
Hallo allemaal, Ik ben een afgestudeerde pedagogisch medewerker. Ook heb ik een diploma maatschappelijke zorg specifieke doelgroepen. Ik heb 2 jaar in een peuterspeelzaal gewerkt, ook veel opgepast .
Kinderoppas in Deurne (2100) - Jens
Jens
Deurne
Nieuw
Ik heb al sinds mijn 16 jaar een diploma als animator. Ik heb in het totaal al ongeveer 10 weken kamp gegeven in de zomer aan alle leeftijden, inclusief de tieners. Dit zorgt wel voor een soort van ervaring voor de omgang van jeugdwerking.
Kinderoppas in Deurne (2100) - Shelly
Shelly
Deurne
Nieuw
Dag iedereen, ik ben Shelly en heb ondertussen al 5jaar babysit ervaring bij een vaste babysit. Maar ga er binnekort mee stoppen aangezien ik ga verhuizen en dit te ver word. Dus zoek een nieuwe babysit. Ik ga graag met kinderen om en ben er ook echt mee bezig. Ik ben goedlachs en heb veel geduld.
Kinderoppas in Deurne (2100) - Freek
Freek
Deurne
Nieuw
Naast mijn liefde voor fotografie, honden en skateboarden heb ik een ook een grote liefde voor kinderen. Zo ben ik 3 jaar scoutsleider geweest en heb ik al meer als 7 jaar ervaring als skateleraar. Door mijn actieve persoonlijkheid denk ik dan ook dat ik de geschikte match kan zijn voor op uw kinderen te passen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel kinderoppas Deurne

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kinderoppas Deurne: geëvalueerd met 4.97 door 24 klanten

Populaire dienstaanvragen

kinderoppas Deurne, kinderoppasdienst Deurne, oppas ziek kind Deurne, kinderoppas aan huis gezocht Deurne, tarief kinderoppas Deurne, oppas aan huis Deurne,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden