kinderoppas Deurne

Kinderoppas Deurne: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als kinderoppas Deurne

Kinderoppas in Deurne (2100) - Deborah
Deborah
Deurne
5/5 (7 reviews)
Ik ben 39 jaar en heb helaas zelf geen kinderen. Van nature kom ik heel goed met kinderen overeen. Ik heb in Nederland vaak op mijn neefjes & nichtjes gepast. Ik heb van thuis uit de algemeen beschaafde etiquette geleerd. Uw wensen & regels zullen gerespecteerd en nageleefd worden.
Kinderoppas in Deurne (2100) - Valerie
Valerie
Deurne
5/5 (2 reviews)
Ik heb een pedagogisch diploma en kan zeer goed omgaan met kinderen en baby’s. Zelf heb ik 3 kinderen en heb ik ondertussen ook al 3 metekindjes. Onze zoon heeft ASS waardoor ik ook met deze kinderen een goede relatie kan opbouwen.
Kinderoppas in Deurne (2100) - Debora
Debora
Deurne
5/5 (2 reviews)
Ik heb kinderen heel graag en pas ook vaak op de kindjes in mijn omgeving. Ik kan goed met ze omgaan en weet hen een leuke tijd te bezorgen! Voor meer info stuur me gerust een berichtje.
Kinderoppas in Deurne (2100) - Anissa
Anissa
Deurne
5/5 (2 reviews)
Ik doe de richting sociale technische wetenschappen en wil later iets gaan doen met kindjes en kinderen. Dit omdat het me interesseert en het gewoonweg prachtig is om kinderen te zien lachen! Tuurlijk zijn ze niet altijd blij maar daarvoor ben ik er ook! Ik kan spelletjes spelen, ze rustig houden, ze in bed leggen met een verhaaltje,... alles wat kinderen nodig hebben.
Kinderoppas in Deurne (2100) - Kimberley
Kimberley
Deurne
5/5 (1 reviews)
Als kind ( 16 jaar ) heb ik een monitorencursus gevolgd die in totaal 2 jaar duurt. Ik heb vaak op speelpleinen gestaan, ook na de opleiding. De leeftijden varieerden van 3 tot 14 jaar. Daarnaast studeer ik ook om leerkracht te worden in het secundair onderwijs ( aardrijkskunde en wiskunde ). Ik heb een jongere zus ( 6 jaar jonger ), in het verleden heb ik vaak op haar gepast.
Kinderoppas in Deurne (2100) - Paulien
Paulien
Deurne
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Paulien. ik ben 25 jaar. Ik heb enorm veel ervaring met babysitten. Ik had vroeger een studentenjob bij de kindercrèche bij mij in de buurt, en ik babysit al 10 jaar bij de Gezinsbond. Nu werk ik full time in een juwelenbedrijfje, maar in mijn vrije tijd verdien ik graag nog een centje bij met babysitten.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan kinderoppas

Kinderoppas in Deurne (2100) - Davey
Davey
Deurne
5/5 (1 reviews)
ik babysit heel graag en heb heel veel geduld en heb ervaring dus kan met je kindje of kindjes spelen een verhaaltje voor lezen knuffelen ze in bad zetten aan kleden enzo heb je een babysit nodig laat gerust iets weten
Kinderoppas in Deurne (2100) - Esma
Esma
Deurne
Nieuw
Hallo allemaal, Ik ben een afgestudeerde pedagogisch medewerker. Ook heb ik een diploma maatschappelijke zorg specifieke doelgroepen. Ik heb 2 jaar in een peuterspeelzaal gewerkt, ook veel opgepast .
Kinderoppas in Deurne (2100) - Jens
Jens
Deurne
Nieuw
Ik heb al sinds mijn 16 jaar een diploma als animator. Ik heb in het totaal al ongeveer 10 weken kamp gegeven in de zomer aan alle leeftijden, inclusief de tieners. Dit zorgt wel voor een soort van ervaring voor de omgang van jeugdwerking.
Kinderoppas in Deurne (2100) - Shelly
Shelly
Deurne
Nieuw
Dag iedereen, ik ben Shelly en heb ondertussen al 5jaar babysit ervaring bij een vaste babysit. Maar ga er binnekort mee stoppen aangezien ik ga verhuizen en dit te ver word. Dus zoek een nieuwe babysit. Ik ga graag met kinderen om en ben er ook echt mee bezig. Ik ben goedlachs en heb veel geduld.
Kinderoppas in Deurne (2100) - Freek
Freek
Deurne
Nieuw
Naast mijn liefde voor fotografie, honden en skateboarden heb ik een ook een grote liefde voor kinderen. Zo ben ik 3 jaar scoutsleider geweest en heb ik al meer als 7 jaar ervaring als skateleraar. Door mijn actieve persoonlijkheid denk ik dan ook dat ik de geschikte match kan zijn voor op uw kinderen te passen.
Kinderoppas in Deurne (2100) - Marlies
Marlies
Deurne
Nieuw
Dag, ik ben Marlies. Mama van een dochter van 1 jaar en leerkracht lager onderwijs. Ik heb vooral tijd in de schoolvakanties. Ik ben graag bezig met kinderen, daarom heb ik er ook mijn werk van gemaakt...
Kinderoppas in Deurne (2100) - Laura
Laura
Deurne
Nieuw
Ik ben Laura, ik heb nu best wel wat vrije tijd om op kindjes te letten. Ik heb al veel ervaring met babysitten en vind het super leuk. Ik kom zowel aan huis als bij mij thuis. Regio Antwerpen
Kinderoppas in Deurne (2100) - Elke
Elke Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurne
Nieuw
Ik heb het geluk gehad een jaar in de Verenigde Staten voor 3 fantastische kinderen te mogen zorgen (3-9 en 11 jaar) en heb daarvoor ook al veel ervaring opgedaan met jongere kinderen (0-3). Door mijn huidige job als zelfstandige heb ik dit moeten laten vallen, maar ik kan niet wachten om terug af en toe op te passen!
Kinderoppas in Deurne (2100) - Julie
Julie
Deurne
Nieuw
Ik heet Julie (22) en leerkracht. En enorm grote passie om te werken met kinderen. Ik ben een speelse oppas die graag actief met de kinderen aan de slag gaat (knutselen, spelletjes spelen, huiswerk maken, ...). Ik heb zelf een wagen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kinderoppas Deurne: geëvalueerd met 5.0 door 16 klanten

Populaire dienstaanvragen

kinderoppas Deurne, kinderoppasdienst Deurne, oppas ziek kind Deurne, kinderoppas aan huis gezocht Deurne, tarief kinderoppas Deurne, oppas aan huis Deurne,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen kinderoppas Deurne

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden