Vind de beste kinderopvang in Deurne

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Kinderoppas in Deurne (2100) - Deborah
Deborah
5/5 · 7 reviews
2100 Deurne
Ik ben 39 jaar en heb helaas zelf geen kinderen. Van nature kom ik heel goed met kinderen overeen. Ik heb in Nederland vaak op mijn neefjes & nichtjes gepast. Ik heb van thuis uit de algemeen beschaafde etiquette geleerd. Uw wensen & regels zullen gerespecteerd en nageleefd worden.
Kinderoppas in Deurne (2100) - Valerie
Valerie
5/5 · 2 reviews
2100 Deurne
Ik heb een pedagogisch diploma en kan zeer goed omgaan met kinderen en baby’s. Zelf heb ik 3 kinderen en heb ik ondertussen ook al 3 metekindjes. Onze zoon heeft ASS waardoor ik ook met deze kinderen een goede relatie kan opbouwen.
Kinderoppas in Deurne (2100) - Debora
Debora
5/5 · 2 reviews
2100 Deurne
Ik heb kinderen heel graag en pas ook vaak op de kindjes in mijn omgeving. Ik kan goed met ze omgaan en weet hen een leuke tijd te bezorgen! Voor meer info stuur me gerust een berichtje.
Kinderoppas in Deurne (2100) - Kimberley
Kimberley
5/5 · 1 reviews
2100 Deurne
Als kind ( 16 jaar ) heb ik een monitorencursus gevolgd die in totaal 2 jaar duurt. Ik heb vaak op speelpleinen gestaan, ook na de opleiding. De leeftijden varieerden van 3 tot 14 jaar. Daarnaast studeer ik ook om leerkracht te worden in het secundair onderwijs ( aardrijkskunde en wiskunde ). Ik heb een jongere zus ( 6 jaar jonger ), in het verleden heb ik vaak op haar gepast.
Kinderoppas in Deurne (2100) - Paulien
Paulien
5/5 · 1 reviews
2100 Deurne
Hallo, ik ben Paulien. ik ben 25 jaar. Ik heb enorm veel ervaring met babysitten. Ik had vroeger een studentenjob bij de kindercrèche bij mij in de buurt, en ik babysit al 10 jaar bij de Gezinsbond. Nu werk ik full time in een juwelenbedrijfje, maar in mijn vrije tijd verdien ik graag nog een centje bij met babysitten.
Kinderoppas in Deurne (2100) - Davey
Davey
5/5 · 1 reviews
2100 Deurne
ik babysit heel graag en heb heel veel geduld en heb ervaring dus kan met je kindje of kindjes spelen een verhaaltje voor lezen knuffelen ze in bad zetten aan kleden enzo heb je een babysit nodig laat gerust iets weten
Kinderoppas in Deurne (2100) - Esma
Esma
Nieuw
2100 Deurne
Hallo allemaal, Ik ben een afgestudeerde pedagogisch medewerker. Ook heb ik een diploma maatschappelijke zorg specifieke doelgroepen. Ik heb 2 jaar in een peuterspeelzaal gewerkt, ook veel opgepast .
Kinderoppas in Deurne (2100) - Jens
Jens
Nieuw
2100 Deurne
Ik heb al sinds mijn 16 jaar een diploma als animator. Ik heb in het totaal al ongeveer 10 weken kamp gegeven in de zomer aan alle leeftijden, inclusief de tieners. Dit zorgt wel voor een soort van ervaring voor de omgang van jeugdwerking.
Kinderoppas in Deurne (2100) - Shelly
Shelly
Nieuw
2100 Deurne
Dag iedereen, ik ben Shelly en heb ondertussen al 5jaar babysit ervaring bij een vaste babysit. Maar ga er binnekort mee stoppen aangezien ik ga verhuizen en dit te ver word. Dus zoek een nieuwe babysit. Ik ga graag met kinderen om en ben er ook echt mee bezig. Ik ben goedlachs en heb veel geduld.
Kinderoppas in Deurne (2100) - Freek
Freek
Nieuw
2100 Deurne
Naast mijn liefde voor fotografie, honden en skateboarden heb ik een ook een grote liefde voor kinderen. Zo ben ik 3 jaar scoutsleider geweest en heb ik al meer als 7 jaar ervaring als skateleraar. Door mijn actieve persoonlijkheid denk ik dan ook dat ik de geschikte match kan zijn voor op uw kinderen te passen.
Kinderoppas in Deurne (2100) - Marlies
Marlies
Nieuw
2100 Deurne
Dag, ik ben Marlies. Mama van een dochter van 1 jaar en leerkracht lager onderwijs. Ik heb vooral tijd in de schoolvakanties. Ik ben graag bezig met kinderen, daarom heb ik er ook mijn werk van gemaakt...
Kinderoppas in Deurne (2100) - Laura
Laura
Nieuw
2100 Deurne
Ik ben Laura, ik heb nu best wel wat vrije tijd om op kindjes te letten. Ik heb al veel ervaring met babysitten en vind het super leuk. Ik kom zowel aan huis als bij mij thuis. Regio Antwerpen
Kinderoppas in Deurne (2100) - Elke
Elke Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2100 Deurne
Ik heb het geluk gehad een jaar in de Verenigde Staten voor 3 fantastische kinderen te mogen zorgen (3-9 en 11 jaar) en heb daarvoor ook al veel ervaring opgedaan met jongere kinderen (0-3). Door mijn huidige job als zelfstandige heb ik dit moeten laten vallen, maar ik kan niet wachten om terug af en toe op te passen!
Kinderoppas in Deurne (2100) - Julie
Julie
Nieuw
2100 Deurne
Ik heet Julie (22) en leerkracht. En enorm grote passie om te werken met kinderen. Ik ben een speelse oppas die graag actief met de kinderen aan de slag gaat (knutselen, spelletjes spelen, huiswerk maken, ...). Ik heb zelf een wagen.
Kinderoppas in Deurne (2100) - Linda
Linda
Nieuw
2100 Deurne
Hallo ik ben linda een jonge zestiger . Ik ben heel sociaal voelend en kan goed met kleine kinderen overweg . Is je kindje ziek en moet je gaan werken ? Geen probleem dan sta ik met mijn beste zorgen voor je klaar

Kinderoppas Deurne: geëvalueerd met 5.0 door 14 klanten

Populaire dienstaanvragen: kinderoppasdienst Deurne, oppas ziek kind Deurne, kinderoppas aan huis gezocht Deurne, tarief kinderoppas Deurne, oppas aan huis Deurne,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Fantastische ervaring, onmiddelijk veel respons, heel transparant en gebruiksvriendelijk. ”
Poezen oppas gezocht
Thomas raadt Katoo aan Katoo
“ “ Uitgebreid netwerk" en makkelijk contact leggen met allerlei vakmannen/vrouwen. ”
Oppas hond/kat
Frans raadt Marie-catharine aan Marie-catharine
“ Allerlei verschillende diensten en enorm makkelijk in gebruik. Mijn eerste ervaring was top. ”
Mee met de honden gaan wandelen. Ik kan er maar 1 hanteren omwille van operatie.
Lisa raadt Luc aan Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen kinderoppas in Deurne

De laatste aanvragen in de categorie kinderoppas in Deurne

Woensdag - Oppas gezocht voor een baby en peuter op dinsdagen - Dringend oppas gezocht voor 7 sept 's avonds - Verantwoordelijke en zelfbewuste peutersitter - Oppas in de week, soms meerdere dagen. Van 18u tot max 23u30 - Oppas gezocht voor weekend - Naschoolse opvang voor kleuter van net geen 3 jaar - Babysitting - Vaste oppas : Kind 3+ - Oppas - Babysitting - Vaste oppas : Baby 0-3 - Babysitting - Vaste oppas : Baby 0-3 - Babysit oudjaar. Nieuwjaar - Babysitten op mijn twee babys - Oppas gevraagd - Naschoolse oppas voor onze 3-jarige - Kind er opas - Babysit gevraagd - Babysitte gezicht vrijdag 12/7 op 2 jongens 3en7 jaar - babsit indien nodig voorraal ja wwk ends en mischien weeekn xre - babysit voor 2 weken zomer vakantie - After school baby sitter - Oppas peuter 17 & 18 april! - oppas gezocht - Dringend oppas gezocht voor vandaag - Eenmalige oppas voor 16 mnd jongen (spoed) - Babysitting - Eenmalige oppas : Baby 0-3 - Oppas - babysit - Kinderoppasdienst - Kinderoppas - Kind ziek thuis babysitting - Dringend babysiter nodig voor een tweeling van 4 maanden - Tweeling - Vaste oppas voor dochter van zes - Vaste oppas voor ongeveer 4 avonden per maand - Vaste oppas in Deurne (2100)
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden