kinderoppas Merksem

Kinderoppas Merksem: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als kinderoppas Merksem

Kinderoppas in Antwerpen (2060) - Saliha
Saliha
Antwerpen
4.88/5 (48 reviews)
Hallo, Ik ben een ervarende moeder van 4 kinderen jongste is 3 jaar en de oudste is 12 jaar. Ik ben heel erg sociaal en vriendelijk met jong en oud. Ervarende oppas sinds 20 jaar. Helpende zorg en welzijn niveau 2 Diploma. Ervarende gehandicapten zorg. Certificaat Ik ben 1.5 als gastouder. Certificaat Vriendelijke groet, Saliha
Kinderoppas in Merksem (2170) - Najat
Najat
Merksem
4.69/5 (36 reviews)
Ik ben zelf een moeder en ik werk jaren met met kinderen zo als op een school als individueel. En heb ervaring met alle leeftijden en ontwikkeling fase
Kinderoppas in Ekeren (2180) - Lesley
Lesley
Ekeren
4.93/5 (15 reviews)
Eenmalig (of voor meerdere keren) ben ik steeds te bereiken. Ik ben juffrouw in het lager onderwijs en weet van aanpakken. De regels zoals de ouders bepalen blijven gelden natuurlijk. Ik ben een geduldig en enthousiast persoon naar de kids toe. ;)
Kinderoppas in Antwerpen (2060) - Yana
Yana
Antwerpen
5/5 (12 reviews)
Al sinds mijn 14 babysit ik op kindjes 👶🏻 geen enkele leeftijd is mij vreemd ☺️ als leerkracht lagere school leerde ik met kinderen tussen 6 en 12 werken en in Australië werkte ik een half jaar als au pair met kindjes van 6maand, 3 en 5 jaar. Ik heb een enorm groot hart voor kindjes💚
Kinderoppas in Deurne (2100) - Deborah
Deborah
Deurne
5/5 (7 reviews)
Ik ben 39 jaar en heb helaas zelf geen kinderen. Van nature kom ik heel goed met kinderen overeen. Ik heb in Nederland vaak op mijn neefjes & nichtjes gepast. Ik heb van thuis uit de algemeen beschaafde etiquette geleerd. Uw wensen & regels zullen gerespecteerd en nageleefd worden.
Kinderoppas in Borgerhout (2140) - Najma
Najma
Borgerhout
5/5 (6 reviews)
Meerdere stages in kinderopvangen. Jaren vrijwilligerswerk in een jeugdwerking. Werkervaring als oppas en in een instelling voor jongeren (12-18jaar.)
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan kinderoppas

Kinderoppas in Merksem (2170) - Inge
Inge
Merksem
4.6/5 (5 reviews)
Ik heb zelf 3 kinderen en 9 pleegkinderen grootgebracht. Regelmatig werk ik als thuisoppas voor zieke kinderen. Ik voel goed aan wat kinderen nodig hebben.
Kinderoppas in Borgerhout (2140) - Vivian
Vivian
Borgerhout
5/5 (3 reviews)
I have taking care of all my nephews and cousins so I know how to take care of little ones. I am a very friendly and lovely women with a lot of patience.
Kinderoppas in Deurne (2100) - Paula
Paula
Deurne
4.67/5 (3 reviews)
Hey Ik kan voor je baby zorgen ik hebt zelf 2 kinderen en ik hebt veel spelgoed en reis bed voor te slapen ik ben Van Deurne hoe oud is u kiend ? :) Grtjs .
Kinderoppas in Merksem (2170) - Tatia
Tatia
Merksem
5/5 (2 reviews)
Ik ben zelf een moeder van een 3jarig jongen, ik kan kinseren bijhouden bij mijn thuis of bij de cliënt. Ben heel makelijk te bereiken en heb alle materiaal voor verzorging. Voor andere suggesties hoor ikhet graag.
Kinderoppas in Deurne (2100) - Valerie
Valerie
Deurne
5/5 (2 reviews)
Ik heb een pedagogisch diploma en kan zeer goed omgaan met kinderen en baby’s. Zelf heb ik 3 kinderen en heb ik ondertussen ook al 3 metekindjes. Onze zoon heeft ASS waardoor ik ook met deze kinderen een goede relatie kan opbouwen.
Kinderoppas in Deurne (2100) - Debora
Debora
Deurne
5/5 (2 reviews)
Ik heb kinderen heel graag en pas ook vaak op de kindjes in mijn omgeving. Ik kan goed met ze omgaan en weet hen een leuke tijd te bezorgen! Voor meer info stuur me gerust een berichtje.
Kinderoppas in Deurne (2100) - Anissa
Anissa
Deurne
5/5 (2 reviews)
Ik doe de richting sociale technische wetenschappen en wil later iets gaan doen met kindjes en kinderen. Dit omdat het me interesseert en het gewoonweg prachtig is om kinderen te zien lachen! Tuurlijk zijn ze niet altijd blij maar daarvoor ben ik er ook! Ik kan spelletjes spelen, ze rustig houden, ze in bed leggen met een verhaaltje,... alles wat kinderen nodig hebben.
Kinderoppas in Antwerpen (2030) - Hannah
Hannah Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Ik heb vroeger heel veel gebabysit en was op een paar adressen ook de vast babysit. Ik stel kinderen op hun gemak als de ouders moeten vertrekken zodat ze niet te veel verdriet hebben.
Kinderoppas in Ekeren (2180) - Shana
Shana
Ekeren
5/5 (2 reviews)
Ikzelf heb 3 kinderen 3jongens van 5jaar 4jaar en 3jaar Spelen knutselen buitenspele gaan wandelen allemaal super tof om te doen. Helpen met huiswerk van school halen allemaal geen probleem
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel kinderoppas Merksem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kinderoppas Merksem: geëvalueerd met 4.97 door 172 klanten

Populaire dienstaanvragen

kinderoppas Merksem, kinderoppasdienst Merksem, oppas ziek kind Merksem, kinderoppas aan huis gezocht Merksem, tarief kinderoppas Merksem, oppas aan huis Merksem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden