kinderoppas Merksem

Kinderoppas Merksem: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als kinderoppas Merksem

Kinderoppas in Merksem (2170) - Mahjouba
Mahjouba
Merksem
4.81/5 (21 reviews)
Ik ben zelf een moeder en ik werk jaren met met kinderen zo als op een school als individueel. En heb ervaring met alle leeftijden en ontwikkeling fase
Kinderoppas in Merksem (2170) - Tatia
Tatia
Merksem
5/5 (2 reviews)
Ik ben zelf een moeder van een 3jarig jongen, ik kan kinseren bijhouden bij mijn thuis of bij de cliënt. Ben heel makelijk te bereiken en heb alle materiaal voor verzorging. Voor andere suggesties hoor ikhet graag.
Kinderoppas in Merksem (2170) - Anis
Anis
Merksem
5/5 (2 reviews)
Gestart met het babysitten sinds ik 15 jaar ben dus momenteel al 5 jaar ervaring in het oppassen van zowel kleine kinderen en grote kinderen. Bij hulp aan huiswerk geen enkel probleem, activiteiten zijn ook mogelijk aangezien ik mijn rijbewijs in het bezit heb.
Kinderoppas in Merksem (2170) - Charlotte
Charlotte
Merksem
5/5 (1 reviews)
Ik heb voor vertaler-tolk gestudeerd, afstudeerrichting Duits-Russisch. Verder spreek en schrijf ik heel goed Nederlands, Frans en Engels. Momenteel werk ik in toerisme, maar ik heb nog steeds een grote passie voor talen.
Kinderoppas in Merksem (2170) - Erica
Erica
Merksem
5/5 (1 reviews)
Ik ben een echte zorgzame suikertante. Sinds mijn 14 jaar ging ik al babysitten. Doe dit nu soms nog op de kindjes van mijn neven en nichten. Zelf heb ik nog een jonge zoon van 23 die uit huis is, maar ik heb nog geen kleinkinderen en heb tijd genoeg. Ik ben op vervroegd pensioen. Uw kindje(s) zal in goede handen zijn bij mij. Tot later.
Kinderoppas in Merksem (2170) - Pau
Pau
Merksem
5/5 (1 reviews)
Ik heb mijn broertje verzorgt toen hij nog heel klein was dus ik heb ervaring met baby's en daarnaast heb ik ook al vaak gebabysit op mijn buurkinderen. Ik heb ook ervaring met oudere kinderen. Ik ben al verschillende keren met kinderen op kamp gegaan als animator en heb daarvoor ook een attest.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan kinderoppas

Kinderoppas in Merksem (2170) - Kelly
Kelly
Merksem
Nieuw
Hallo mijn naam is Kelly , 23jaar en alleen wonende te Merksem-Antwerpen . Ik heb al eerder ge-babysit in het verleden en nu ik niet meer in de horeca werk maar terug normalere werkuren heb ik wat meer tijd over en zou bij deze dus graag die tijd gebruiken om anderen te helpen & een extra zakcentje is altijd mooi meegenomen . (Regelmatige basis ook mogenlijk)
Kinderoppas in Merksem (2170) - Lore
Lore
Merksem
Nieuw
Hey, mijn naam is Lore en ik ben 20 jaar. Ik heb net 3 jaar leiding in de chiro achter de rug maar ben moeten stoppen omdat het wat te veel werd met mijn schoolwerk. Uiteraard mis ik het entertainen van die kleine ( maar ook grote) rakkers immens veel! Daarom wil ik me opstellen als babysit. Op deze manier kan ik terug mijn creativiteit ophalen en verschillende spelletjes in elkaar steken!
Kinderoppas in Merksem (2170) - Do
Do
Merksem
Nieuw
Dag, mijn naam is Dominique ik ben 24 jaar en babysit regelmatig, voornamelijk omdat ik kinderen graag heb en graag bij ze ben! Graag hoor ik iets van jullie Groetjes
Kinderoppas in Merksem (2170) - Demi
Demi
Merksem
Nieuw
Hey, ik ben Demi. Ik ben 19 jaar oud. Ik ben jong maar verantwoordelijk. Ik heb altijd plezier met kinderen. Een hele dag spelen is een ideale dag voor mij. Ik babysit al 3 jaar af en toe op mijn neefje vanaf zijn geboorte en sinds kort ook op mijn nichtje van een paar maand.
Kinderoppas in Merksem (2170) - Yasemin
Yasemin
Merksem
Nieuw
Goeiedag , ik ben Yasemin 18 jaar en uit antwerpen. Ik ben de oudste in huis dus met kinderen omgaan doe ik nogtans elke dag. Ook heb ik meerdere keren opgepast bij kinderen van de vrienden van mijn ouders. Vertrouwen zit er zeker in. Heb je toevallig last minute een afspraak en niemand die op je kinderen kan passen? Kan me direct contacteren!
Kinderoppas in Merksem (2170) - Maxime
Maxime Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Merksem
Nieuw
Kinderoppas in Merksem (2170) - Katrien
Katrien
Merksem
Nieuw
Ik heb nog vrije tijd na mijn werk en wil daarom die tijd spenderen om andere te helpen waar nodig. Ik help graag wanneer je even weg et of zelf werken moet om op je kleinste te passen alsof het de mijne waren
Kinderoppas in Merksem (2170) - Tiana
Tiana
Merksem
Nieuw
Ik ga heel graag met kindjes om ik speel / knutsel / maak taartjes of cupcakes / het is altijd gezellig en ze zullen zich niet vervelen en ik ook niet
Kinderoppas in Merksem (2170) - Bianca
Bianca
Merksem
Nieuw
Ookal heb je maar 1 keer iemand nodig dat is geen probleem ik probeer op een rustige manier jou kids te leren kennen en er leuke activiteiten met te gaan doen !
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kinderoppas Merksem: geëvalueerd met 4.97 door 28 klanten

Populaire dienstaanvragen

kinderoppas Merksem, kinderoppasdienst Merksem, oppas ziek kind Merksem, kinderoppas aan huis gezocht Merksem, tarief kinderoppas Merksem, oppas aan huis Merksem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen kinderoppas Merksem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden