Vind de beste kinderopvang in Merksem

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Kinderoppas in Antwerpen (2060) - Saliha
Saliha
4.89/5 · 19 reviews
2060 Antwerpen
Hallo, Ik ben een moeder van 4 kinderen jongste is 3 jaar en de oudste is 12 jaar. Ik ben heel erg sociaal met jong en oud. 1 jaar gehandicapten zorghup gewerkt. Oppas werkervaring bij mij thuis. Ik was 1.5 als gastouder.
Kinderoppas in Deurne (2100) - Deborah
Deborah
5/5 · 7 reviews
2100 Deurne
Ik ben 39 jaar en heb helaas zelf geen kinderen. Van nature kom ik heel goed met kinderen overeen. Ik heb in Nederland vaak op mijn neefjes & nichtjes gepast. Ik heb van thuis uit de algemeen beschaafde etiquette geleerd. Uw wensen & regels zullen gerespecteerd en nageleefd worden.
Kinderoppas in Borgerhout (2140) - Vivian
Vivian
5/5 · 3 reviews
2140 Borgerhout
I have taking care of all my nephews and cousins so I know how to take care of little ones. I am a very friendly and lovely women with a lot of patience.
Kinderoppas in Merksem (2170) - Tatia
Tatia
5/5 · 2 reviews
2170 Merksem
Ik ben zelf een moeder van een 3jarig jongen, ik kan kinseren bijhouden bij mijn thuis of bij de cliënt. Ben heel makelijk te bereiken en heb alle materiaal voor verzorging. Voor andere suggesties hoor ikhet graag.
Kinderoppas in Merksem (2170) - Erica
Erica
5/5 · 2 reviews
2170 Merksem
Ik ben een echte zorgzame suikertante. Sinds mijn 14 jaar ging ik al babysitten. Doe dit nu soms nog op de kindjes van mijn neven en nichten. Zelf heb ik nog een jonge zoon van 23 die uit huis is, maar ik heb nog geen kleinkinderen en heb tijd genoeg. Ik ben op vervroegd pensioen. Uw kindje(s) zal in goede handen zijn bij mij. Tot later.
Kinderoppas in Deurne (2100) - Valerie
Valerie
5/5 · 2 reviews
2100 Deurne
Ik heb een pedagogisch diploma en kan zeer goed omgaan met kinderen en baby’s. Zelf heb ik 3 kinderen en heb ik ondertussen ook al 3 metekindjes. Onze zoon heeft ASS waardoor ik ook met deze kinderen een goede relatie kan opbouwen.
Kinderoppas in Deurne (2100) - Debora
Debora
5/5 · 2 reviews
2100 Deurne
Ik heb kinderen heel graag en pas ook vaak op de kindjes in mijn omgeving. Ik kan goed met ze omgaan en weet hen een leuke tijd te bezorgen! Voor meer info stuur me gerust een berichtje.
Kinderoppas in Merksem (2170) - Charlotte
Charlotte
5/5 · 1 reviews
2170 Merksem
Ik heb voor vertaler-tolk gestudeerd, afstudeerrichting Duits-Russisch. Verder spreek en schrijf ik heel goed Nederlands, Frans en Engels. Momenteel werk ik in toerisme, maar ik heb nog steeds een grote passie voor talen.
Kinderoppas in Antwerpen (2000) - Mikey
Mikey
5/5 · 1 reviews
2000 Antwerpen
Hoi. Ik ben Mikey 20jaar ik hwb nog geen ervaring met babysitten maar wil via deze weg wel die ervaring krijgen ik vind kinderen super ik wil later zelf 1 of 2 kinderen heb wel al moeten helpen in een kleuterschool en dat ging goed hopelijk tot binnenkort
Kinderoppas in Antwerpen (2060) - Tania
Tania
5/5 · 1 reviews
2060 Antwerpen
Toen ik 14 was, werd mijn jongste zusje geboren. Wegens omstandigheden heb ik vanaf toen het grote deel van de verzorging op mij genomen. Ik kan groente/fruitpapjes maken, flesjes maken, aan/uitkleden, pamper vervangen, een badje geven, in bed stoppen, kindje kalmeren bij buikkrampjes, in slaap wiegen enz.
Kinderoppas in Ekeren (2180) - Liese
Liese
5/5 · 1 reviews
2180 Ekeren
Hallo, mijn naam is Liese, ik ben 20 jaar en ik studeer Toegepaste Economische Wetenschappen. Als student heb ik al jaren ervaring met babysitten bij de gezinsbond. Ik heb dit altijd graag gedaan en kijk er naar uit om nieuwe kindjes te leren kennen!
Kinderoppas in Deurne (2100) - Paulien
Paulien
5/5 · 1 reviews
2100 Deurne
Hallo, ik ben Paulien. ik ben 25 jaar. Ik heb enorm veel ervaring met babysitten. Ik had vroeger een studentenjob bij de kindercrèche bij mij in de buurt, en ik babysit al 10 jaar bij de Gezinsbond. Nu werk ik full time in een juwelenbedrijfje, maar in mijn vrije tijd verdien ik graag nog een centje bij met babysitten.
Kinderoppas in Deurne (2100) - Davey
Davey
5/5 · 1 reviews
2100 Deurne
ik babysit heel graag en heb heel veel geduld en heb ervaring dus kan met je kindje of kindjes spelen een verhaaltje voor lezen knuffelen ze in bad zetten aan kleden enzo heb je een babysit nodig laat gerust iets weten
Kinderoppas in Antwerpen (2030) - Yanka
Yanka
5/5 · 1 reviews
2030 Antwerpen
Ik ben tante van 4 spruiten (1jr-3jr-8jr-12jr). Als mijn familie iemand nodig heeft om op hen te passen, sta ik als eerste te springen om op hun (b)engels te passen. Lezen, spelen, knutselen, koken, ... zijn dan een van onze leukste bezigheden, maar ook minder leuke taken (voor hen) zoals huiswerk maken gebeurt. Hierdoor heb ik gemerkt dat ik graag bij kinderen ben en zij graag bij mij.
Kinderoppas in Antwerpen (2060) - Omaima
Omaima
5/5 · 1 reviews
2060 Antwerpen
Als je moet babysitten voor een kind dan moet je voor ze zorgen alsof ze uw kinderen zijn. Je moet het hartje van het kind winnen. Ik kan van alles doen met hun, buiten spelen, boekje voorlezen, naar een parkje gaan, schilderen, dansen... Na het oppassen laat ik de ouders ook altijd weten hoe het is gegaan.

Kinderoppas Merksem: geëvalueerd met 4.99 door 49 klanten

Populaire dienstaanvragen: kinderoppasdienst Merksem, oppas ziek kind Merksem, kinderoppas aan huis gezocht Merksem, tarief kinderoppas Merksem, oppas aan huis Merksem,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Fantastische ervaring, onmiddelijk veel respons, heel transparant en gebruiksvriendelijk. ”
Poezen oppas gezocht
Thomas raadt Katoo aan Katoo
“ “ Uitgebreid netwerk" en makkelijk contact leggen met allerlei vakmannen/vrouwen. ”
Oppas hond/kat
Frans raadt Marie-catharine aan Marie-catharine
“ Allerlei verschillende diensten en enorm makkelijk in gebruik. Mijn eerste ervaring was top. ”
Mee met de honden gaan wandelen. Ik kan er maar 1 hanteren omwille van operatie.
Lisa raadt Luc aan Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen kinderoppas in Merksem

De laatste aanvragen in de categorie kinderoppas in Merksem

Thuis opvang kinder - Kind ophalen van school - Oppas tweeling 11j - babysit - Babysit. Kom je graag uit de nood helpen. - ochtend-oppas - Tijdelijke oppas dochtertje 6 maanden - Naschoolse opvang - Vaste oppas gezocht - Goedlachse oppas gezocht voor 3 lieve kinderen maandag en dinsdag na school - Opvang voor mijn 2 zoontjes - vaste babysitter voor 3 dagen per week - Opvang vast - Vaste opvang - Opas op 3 kinderen - Werk - Hallo, ik ben Matteo - Ik heb dringend baby zitter nodig - Babysitting - Vaste oppas : Kind 3+ - Babysitting - Vaste oppas : Baby 0-3, Kind 3+ - Aanvraag tot babysit als de kindjes al slapen - Bij ons thuis op kindjes passen - Babysit voor Maysa en Nour - Dringend babysit gezocht.
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden