kinderoppas Berchem

Kinderoppas Berchem: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als kinderoppas Berchem

Kinderoppas in Berchem (2600) - Leen
Leen
Berchem
5/5 (2 reviews)
Hallo, ik ben een super lieve oma van 12 kids , maar na een carriere waar ik fulltime gewerkt heb met daarnaast ook nog een huishouden te beredderen is het nu voor mij een beetje te rustig leventje. Een centje extra is ook altijd welkom. Geef maat een seintje als ik een gezin kan helpen met afhaal school, huiswerk, of oppas kleintjes
Kinderoppas in Berchem (2600) - Lindsey
Lindsey
Berchem
5/5 (2 reviews)
Ik ben jaren opgegroeid met kinderen vermits mijn mama onthaalmoeder is. Zelf heb ik ook weekend werk gedaan als oppas. Van de kinderen uit bed halen en eten geven tot knutselen en in bed stoppen.
Kinderoppas in Berchem (2600) - Mariam
Mariam
Berchem
5/5 (2 reviews)
Hoi mijn naam is mariam. ik babysit al vanaf mijn 15e en ik doe het heel graag ik babysit vaak op mijn jongere zussen en kinderen uit mijn omgeving ik doe graag leuke spelletjes met ze en ik vind het ook leuk om gezellig naar de park te gaan. Op woensdagen en weekends ben ik beschikbaar en soms doordeweeks s’avonds als u nog vragen heeft kunt u mij altijd contacteren.
Kinderoppas in Berchem (2600) - Greet
Greet
Berchem
5/5 (1 reviews)
Master in het Vertalen (Duits-Portugees). Erasmus in Leipzig (Universiteit). Zomercursus Portugese taal aan de Universiteit van Lissabon. Een tijdje gewerkt als sociaal tolk Portugees. Enkele vertalingen gemaakt Nederlands-Duits, Duits-Nederlands. Heel veel ervaring opgedaan als administratieve kracht en projectmedewerker bij een tolk- en vertaaldienst. Ook redactiewerk mogelijk.
Kinderoppas in Berchem (2600) - Veronique
Veronique Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Berchem
5/5 (1 reviews)
Ik ben deeltijds freelance juriste. Taal is mijn passie! Ik ben vlot viertalig: Nederlands, Frans, Duits en Engels. Heeft u een vertaling nodig van een brief, een contract of van algemene voorwaarden? Wilt u een brief (in 1 van de bovenstaande 4 talen) laten beantwoorden? Of heeft u gewoon uitleg & toelichting nodig bij een tekst/document? Geen enkel probleem. Contacteer mij! Ik heb een wagen.
Kinderoppas in Berchem (2600) - Laura
Laura
Berchem
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik zou me graag voorstellen als oppas. Dit kan eenmalig of vast. Ik heb een eigen wagen ter beschikking, ik kan me dus vrij verplaatsen. Ik heb reeds enkele jaren ervaring met babysitten, alsook leiding te zijn van een kamp.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan kinderoppas

Kinderoppas in Berchem (2600) - Thalia
Thalia
Berchem
5/5 (1 reviews)
Ik ben een fan van kinderen ga er heel graag mee om. Ik ben zeker zeer kindvriendelijk en zal ze alle liefde geven die ze nodig hebben. En ik zal ze met open armen ontvangen. Kinderen zijn echt schatjes!
Kinderoppas in Berchem (2600) - Ilany
Ilany
Berchem
5/5 (1 reviews)
Mijn mama heeft een kinderopvang met kindjes, ik ben het gewoon van met kinderen om te gaan en om ze bezig te houden! Ik heb super veel plezier en zie kindjes super graag!
Kinderoppas in Berchem (2600) - Babette
Babette
Berchem
Nieuw
Hallo, Ik ben Babette en ben 26 jaar. Ik heb zelf nog geen kinderen, maar ben wel graag bij kinderen. Ik heb jaren als animator in het jeugdwerk actief geweest op speelpleinen. Ik heb ook een tijdje gebabysit en dit verliep altijd vlot.
Kinderoppas in Berchem (2600) - Marie
Marie
Berchem
Nieuw
Hey, ik ben Marie. Ik ben vijftien en zit in het vierde middelbaar. Ik babysit al op de kinderen van de buren of van familie maar er is altijd nog plaats om op jullie kindje(s) te passen. Ik vind het altijd een leuke ervaring en de ouders zijn tevreden met mij. Hopelijk tot snel!
Kinderoppas in Berchem (2600) - Dorien
Dorien
Berchem
Nieuw
Hey allemaal. Mijn naam is Dorien en ik ben 27 jaar. Op mijn 18 jaar ben ik begonnen met babysitten en ik vind dit heel leuk om te doen. Zelf heb ik een grote kinder wens dat zeker nog in vervulling zal komen. Vertrouwen en respect vind ik heel belangrijk en ik heb heel veel geduld. Duidelijk afspreken maken is voor mij belangrijk om geen misverstanden te hebben. Hopelijk tot snel!
Kinderoppas in Berchem (2600) - Nicole
Nicole
Berchem
Nieuw
Kinderoppas in Berchem (2600) - Camille
Camille
Berchem
Nieuw
Ik heb reeds tien jaar ervaring in het babysitwerk en krijg er zelf superveel energie van :) ik ben nog maar kort verhuisd naar Berchem en zou hier ook graag mijn vaste adresjes willen hebben. Ik ben werkzaam in de juridische sector maar heb door een bijscholing wat tijd extra en aldus ben ik op zoek naar een leuke bezigheid voor twee dagen per week :) (rijbewijs wel nog steeds te halen)
Kinderoppas in Berchem (2600) - Batuhan
Batuhan
Berchem
Nieuw
Hallo, ik heet Batuhan en ben 21 jaar oud. Tweede jaar rechten. Ik houd van kinderen. Heb al ervaring met babysitten, heb een eigen wagen om te komen. De ouders zijn altijd erg tevreden als ik kom babysitten. Laat me vlug iets weten zodat we kunnen kennismaken.
Kinderoppas in Berchem (2600) - Rafaela
Rafaela
Berchem
Nieuw
Ik ben een zeer verantwoordelijk meisje dat graag op kinderen past. Ik geef ze te eten, speel met ze, help ze met hun huiswerk, baad ze en maak ze klaar voor bed. Indien u geïnteresseerd bent, aarzel dan niet me te contacteren!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kinderoppas Berchem: geëvalueerd met 5.0 door 11 klanten

Populaire dienstaanvragen

kinderoppas Berchem, kinderoppasdienst Berchem, oppas ziek kind Berchem, kinderoppas aan huis gezocht Berchem, tarief kinderoppas Berchem, oppas aan huis Berchem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen kinderoppas Berchem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden