Vind de beste kinderopvang in Berchem

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Kinderoppas in Antwerpen (2060) - Saliha
Saliha
4.89/5 · 19 reviews
2060 Antwerpen
Hallo, Ik ben een moeder van 4 kinderen jongste is 3 jaar en de oudste is 12 jaar. Ik ben heel erg sociaal met jong en oud. 1 jaar gehandicapten zorghup gewerkt. Oppas werkervaring bij mij thuis. Ik was 1.5 als gastouder.
Kinderoppas in Wilrijk (2610) - Hilde
Hilde
4.92/5 · 13 reviews
2610 Wilrijk
Hallo, ik ben Hilde. Ik heb veel ervaring met kinderen en ben zelf een jonge oma. Ik ben vrij tijdens de schooluren + 2 avonden per week (momenteel maandag en dinsdag) . Bezit een auto. Ik zorg met plezier voor uw kindje!
Kinderoppas in Antwerpen (2000) - Ines
Ines
5/5 · 8 reviews
2000 Antwerpen
Al 14 jaar babysit ik regelmatig op baby's en kinderen van verschillende leeftijden. Al snel groei ik uit tot de favoriete oppasser van ouders en kinderen. Ik hou van spelletjes spelen, verhalen voorlezen, samen toneelstukjes maken en samen creatief zijn.
Kinderoppas in Berchem-Kluisbergen (9690) - Midia
Midia
4.86/5 · 7 reviews
9690 Berchem-Kluisbergen
Ik heb zelf twee kinderen Nour en Ibra. 10 jaar ervaring met kinderen goed en vriendelijk opvoeden. Ik ben zelf een afgstudeerde kapster aan huis, maar dat brengt mij weinig centen na coronacrisis. Als u mijn diensten nodig hebt, laat het gerust weten. Midia
Kinderoppas in Mortsel (2640) - Erin
Erin
5/5 · 5 reviews
2640 Mortsel
Hoi, ik ben Erin en ik ben 18 jaar oud. Ik heb al ervaring met babysitten en ik doe het ook graag. Spelen, koken, helpen met huiswerk is allemaal niet teveel gevraagd!
Kinderoppas in Borsbeek (2150) - Laure
Laure
5/5 · 3 reviews
2150 Borsbeek
Ik heb zelf een dochtertje van 4 jaar oud. In mijn vrije momenten kan ik oppassen. Als dat voor jullie ok is, kan dat ook bij mij thuis als mijn dochtertje ook thuis is of kom ik samen met haar als ze bij me is.
Kinderoppas in Antwerpen (2018) - Doreen
Doreen
5/5 · 3 reviews
2018 Antwerpen
Hello, I was a a former au pair who worked specially for the children. I also took good care of lots of children in the past few years. I do all around household chores too. I have a daughter of 9 years of age.
Kinderoppas in Borgerhout (2140) - Vivian
Vivian
5/5 · 3 reviews
2140 Borgerhout
I have taking care of all my nephews and cousins so I know how to take care of little ones. I am a very friendly and lovely women with a lot of patience.
Kinderoppas in Antwerpen (2020) - Bieke
Bieke
5/5 · 2 reviews
2020 Antwerpen
Hallo, ik kom zelf uit een gezin van 4 kinderen (mijn 2 zusjes zijn 6 en 9 jaar jonger) . ook mijn broer heeft 2 kleine kids van 6 en 3 waar ik super goed mee overweg kan. Baby's zijn ook absoluut geen probleem! Ik heb een groot hart voor kindjes en heb geen gebrek aan fantasie om mee te spelen, te knutselen enz.
Kinderoppas in Mortsel (2640) - Tim
Tim Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 2 reviews
2640 Mortsel
Reeds jaren ervaring in het babysitten op kinderen en jongeren. Wegens de opleiding leerkracht secundair onderwijs kan ik ook ingezet worden voor huiswerk, taken en toetsen. 2 in 1 dus!
Kinderoppas in Mortsel (2640) - Amélie
Amélie
5/5 · 2 reviews
2640 Mortsel
Ik houd enorm van kinderen en heb al 1 a 2 jaar ervaring met babysitjobs. Ik heb al gebabysit op kinderen tussen de 0 en 12 jaar. Hebt u een occasionele babysit nodig, dan kan ik u zeker helpen.
Kinderoppas in Mortsel (2640) - Laurine
Laurine
5/5 · 2 reviews
2640 Mortsel
Ik heb een nichtje van ondertussen 12 jaar, sinds haar geboorte was ik zowat de vaste oppas voor haar en dit verliep prima. Nu dat ik wat tijd heb, kan ik perfect op jullie kleintje letten, ermee spelen,... Indien er bijvoorbeeld eten gemaakt moet worden kan ik dit ook zeker en vast!
Kinderoppas in Antwerpen (2000) - Yousra
Yousra
4.5/5 · 2 reviews
2000 Antwerpen
Ik heb een grote passie voor kinderen en doe wekelijks naschoolse opvang in een kleuter- en lagere school. Als studente orthopedagogie en ik dan ook de ideale kandidate om op uw kinderen te babysitten. Hopelijk tot snel :-)
Kinderoppas in Antwerpen (2000) - Seppe
Seppe
5/5 · 2 reviews
2000 Antwerpen
Momenteel ben ik 20 jaar, en heb ik jarenlang in de chiro gezeten waarbij ik als voorbeeldrol fungeerde. In mijn tijd als leider/animator heb ik enorm veel ervaring opgedaan waardoor ik zal kunnen inspelen op verschillend gedrag van uw kind(eren), alsook hun noden kan ontdekken en vervullen. Ondanks ik gestopt ben met de chiro, blijft het een passie dat ik graag doe en wil blijven uitoefenen.
Kinderoppas in Edegem (2650) - Emilie
Emilie
5/5 · 2 reviews
2650 Edegem
Eventjes een paar uur naar de wellness gaan? Eventjes die telefoons doen die zeker met aandacht moeten gebeuren? Dat kan! Ik haal je kindjes op en ga er iets leuks met doen.

Kinderoppas Berchem: geëvalueerd met 4.84 door 91 klanten

Populaire dienstaanvragen: kinderoppasdienst Berchem, oppas ziek kind Berchem, kinderoppas aan huis gezocht Berchem, tarief kinderoppas Berchem, oppas aan huis Berchem,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Fantastische ervaring, onmiddelijk veel respons, heel transparant en gebruiksvriendelijk. ”
Poezen oppas gezocht
Thomas raadt Katoo aan Katoo
“ “ Uitgebreid netwerk" en makkelijk contact leggen met allerlei vakmannen/vrouwen. ”
Oppas hond/kat
Frans raadt Marie-catharine aan Marie-catharine
“ Allerlei verschillende diensten en enorm makkelijk in gebruik. Mijn eerste ervaring was top. ”
Mee met de honden gaan wandelen. Ik kan er maar 1 hanteren omwille van operatie.
Lisa raadt Luc aan Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen kinderoppas in Berchem

De laatste aanvragen in de categorie kinderoppas in Berchem

Babysit - Lieve oppas 2 dagen p/w voor onze 2 jarige dochter - Vaste opvang voor na school - Oppas nodig vanaf 23/08 van 7u tot ongeveer 17u - Babysit gezocht voor zaterdag 8 mei ‘s avonds - Babysit - Babysitter nodig - Babysitter nodig - Oppas gezocht voor onze 3 kindjes - School brengen - Vaste nanny - Nanny voor naschoolse opvang - babysitter after school on Wednesdays - Babysitting - nanny gezocht - Fulltime kinderopvang en huiselijke taken - Babysitting - Vaste oppas : Baby 0-3, Kind 3+ - oppas - Voorschoolse opvang - éénmalige babysit - Oppas - Oppas - Kinderoppas - Babysitting - Eenmalige oppas : Kind 3+ - Treingezelschap gezocht voor enthousiaste 8-jarige - Ik zoek een oppas voor 2 lieve meiden van 11 en 5 jaar - Opvang voor van mijn dochtertje - Graag een oppas nu zaterdg a.s.7.10.2017 - babysit - Vaste oppas in Berchem (2600) - Vaste oppas in Berchem (2600) - Eenmalige oppas in Berchem (2600) - lieve en standvastige oppas voor 3 kinderen 4 ,8 en 11 - Vaste oppas in Berchem (2600)
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden