nanny Antwerpen

Nanny Antwerpen: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als nanny Antwerpen

Nanny in Antwerpen (2000) - Ines
Ines
Antwerpen
5/5 (8 reviews)
Al 14 jaar babysit ik regelmatig op baby's en kinderen van verschillende leeftijden. Al snel groei uit tot de favoriete oppasser van ouders en kinderen. Ik hou van spelletjes spelen, verhalen voorlezen, samen toneelstukjes maken en samen knutselen.
Nanny in Antwerpen (2018) - Doreen
Doreen
Antwerpen
5/5 (3 reviews)
Hello, I was a a former au pair who worked specially for the children. I also took good care of lots of children in the past few years. I do all around household chores too. I have a daughter of 9 years of age.
Nanny in Antwerpen (2018) - Stien
Stien
Antwerpen
5/5 (3 reviews)
Momenteel ben ik bezig aan mijn 2e bachelor. Ik heb reeds een diploma orthopedagogie (opvoeder) op zak en studeer nu sociaal werk. Ik heb door mijn stages en vakantiewerk al heel wat ervaring met kinderen.
Nanny in Antwerpen (2018) - Julie
Julie
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Nanny in Antwerpen (2000) - Carl
Carl
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Hoi, ik ben Carl, aangenaam. Ik babysit soms op (b)engeltjes van familie en vrienden. Ik probeer ze de dag van hun leven te geven. Aan de hand van humor en enthousiasme. Voor mij is jouw kind een minivolwassene, waar ik zorgvuldig aandacht aan besteedt als ze iets zeggen. Zo bouw ik mee aan de ontwikkeling en het zelfvertrouwen van jouw kind of kinderen. Altijd aangenaam om een glimlach op jouw kroost te krijgen.
Nanny in Antwerpen (2000) - Mikey
Mikey
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Hoi. Ik ben Mikey 20jaar ik hwb nog geen ervaring met babysitten maar wil via deze weg wel die ervaring krijgen ik vind kinderen super ik wil later zelf 1 of 2 kinderen heb wel al moeten helpen in een kleuterschool en dat ging goed hopelijk tot binnenkort
Nanny in Antwerpen (2000) - Mary
Mary
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
I am great with children and all children like me because I have a childlike approach to them. I interact with kids ,play with them and create activities we can both enjoy,I also have alot of experience
Nanny in Antwerpen (2000) - Ruby rubenda
Ruby rubenda
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf een flinke zoon super student en voor mij prof voetballer maar dat zullen alle voetbalmoeders wel denken. Mijn zoon Djilany is ondertussen 14 en is zelden ziek omdat ik natuurlijk voor mijn zoon het beste wou heb ik toch 8 maanden borstvoeding gegeven dus het beste van mezelf heb ik in men zoon gepompt hehe Ik wil voor alle kindjes of pubers het beste.
Nanny in Antwerpen (2000) - Mastura
Mastura
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Hallo, Niet alleen kom ik uit een groot gezin van 9 kinderen maar ik ben ook 18x tante ik heb altijd moet babysitten op mijn neefje en nichtje. Op school richting kinder zorg gevolgd, maar buiten al dat ben ik dol op kinderen😍
Nanny in Antwerpen (2000) - Ella
Ella
Antwerpen
Nieuw
Net zoals dieren oppassen, ga ik ook graag met dieren wandelen.
Nanny in Antwerpen (2000) - Stacy
Stacy
Antwerpen
Nieuw
Mijn naam is Stacy, 22 jaar afgestudeerd gezinspedagoog. SInds mijjn 16de pas ik regelmatig op in de leeftijdscategorie 0-12 jaar en heb ik gewerkt in opvangcentra voor kinderen. SInds Augustus woon ik in Antwerpen en ben ik weer beschikbaar als onthaalouder voor de periode dat ik werkzoekende ben.
Nanny in Antwerpen (2060) - Nonna
Nonna
Antwerpen
Nieuw
Ik ben 25 jaar en natuurlijk hou ik enorm van kinderen. Ik ben voorzichtig en attent als het op kinderen aankomt. Zelf heb ik altijd al voor mijn kleine zusjes opgepast, dus ik kan wel zeggen dat ik goed met kinderen kan omgaan
Nanny in Antwerpen (2000) - Lize
Lize
Antwerpen
Nieuw
Ik ben iemand die zowel in mijn vrije tijd als in mijn opleiding voortdurend bezig is met kinderen. Zo heb ik al opgepast op baby's, werkte ik al met kleuters en lagere schoolkinderen (leerkracht lager en buitengewoon onderwijs, jeugdverenigingen). Ik kan oprecht genieten van een dag of een avondje spelen met deze deugnieten. En ik probeer ook telkens te zoeken naar leuke activiteiten voor hen!
Nanny in Antwerpen (2000) - Evelyne
Evelyne
Antwerpen
Nieuw
Ik ben Evelyne, 32 jaar, woon in centrum Antwerpen en ik heb een universitair diploma. Ik heb een full-time job in de week. Ik kom graag babysitten: in de week tussen 19u30 tot 23u. In het weekend kan overdag en 's avonds. Ik ben ordelijk, gedreven, stipt, flexibel en te vertrouwen. Ik heb babysit ervaring.
Nanny in Antwerpen (2000) - Marlies
Marlies
Antwerpen
Nieuw
Hoi, ik ben Marlies, een jonge dame van 27 jaar met diploma Leerkracht Lager Onderwijs. Ik ben erg goed met kinderen. We maken samen altijd veel plezier: knutselen, bouwen, buiten spelen, uitstapjes maken, helpen met schoolwerk, ... alles maken we plezant. Een eenmalige oppas nodig of een paar keer, maakt niet uit, geef me een seintje en ik laat je weten of ik paraat kan zijn.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Nanny Antwerpen: geëvalueerd met 5.0 door 20 klanten

Populaire dienstaanvragen

nanny Antwerpen, nanny gezocht Antwerpen, nannies Antwerpen, betrouwbare nanny zoeken Antwerpen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen nanny Antwerpen

De laatste aanvragen in de categorie nanny Antwerpen

Naschoolse opvang - Babysitter - Oppas - Oppas voor 3 kinderen - Nanny/babysitter voor baby en kleuter - oppas nodig fulltime - Babysit - Naschoolse Nanny VAST - baby van 1j en meisje van bijna 4j - Oppas - Oppas aan huis
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden