kinderoppas Hemiksem

Kinderoppas Hemiksem: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als kinderoppas Hemiksem

Kinderoppas in Hoboken (2660) - Chayenne
Chayenne
Hoboken
4.86/5 (7 reviews)
Ik heb gestuurt voor baby’s/ kinderen, en heb altijd als babysitting gedaan. Ik geniet ervan om met de kinderen te spelen en dingens bij te leren, dat maakt mij altijd blij
Kinderoppas in Hemiksem (2620) - Bo
Bo
Hemiksem
5/5 (6 reviews)
Kinderoppas in Hemiksem (2620) - Dieter
Dieter
Hemiksem
5/5 (3 reviews)
ik heb ervaring met baby zitten door via een organisatie dat 2jaar te doen. al vanaf mijn 5.5jaar bij de zeescouts waaronder leiding gegeven aan kinderen vanaf 5.5jaar. kinderen afhalen van school of oppas, s'avonds en snachts de wacht te houden, koken alles zonder problemen. eenmalige of vaste opdrachten zijn bespreekbaar.
Kinderoppas in Hoboken (2660) - Selin
Selin
Hoboken
5/5 (2 reviews)
Hallo, ik ben Selin. . Ik ga graag om met kinderen. Ik hou super veel van mijn kleine neefjes en nichtjes ik speel altijd met hen. Met plezier stel ik mezelf open om te babysitten. Ik heb geen moeite om de kinderen te assisteren bv om naar het toilet te gaan etc. Ik hecht ook belang aan wat het kind wilt doen. Verhaaltje lezen? Samen tekenen, kleuren etc.
Kinderoppas in Hoboken (2660) - Iggy
Iggy
Hoboken
5/5 (1 reviews)
Ik ben niet alleen een k.verzorger bij de st. Antwerpen maar ernaast hou ik mij ook graag bezig met klusjes , sport , muziek (gitaar) ... Ik ken de zorg van een baby vanaf 2maand tot 3jaar en verder uiteraard. Je kan me altijd vragen stellen voor verdere informatie. ............... Ik ben muzikaal met de kindjes en doe leuke diverse activiteiten. Groetjes iggy
Kinderoppas in Schelle (2627) - Marwa
Marwa
Schelle
5/5 (1 reviews)
Ik ben GEK op kinderen. Ik heb al ervaring met babysitten ( kindje van 11 maanden en van 2,5 jaar). Wanneer u eens een avondje of dagje uit wilt, kan ik op uw kindjes letten.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan kinderoppas

Kinderoppas in Hoboken (2660) - Tatjana
Tatjana
Hoboken
5/5 (1 reviews)
Ik ben afgestudeerd als kinderverzorgster en heb dus ervaring met baby’s, peuters en kleuters. Dit zowel qua spelen, eten, slapen, wassen, zindelijkheidstraining,.... Ook heb ik verschillende ervaringen/stage’s achter de rug in kinderdagverblijven, kleuterscholen, familie,.... telkens heb ik dit gedaan met hart en ziel!
Kinderoppas in Hemiksem (2620) - Lina
Lina
Hemiksem
5/5 (1 reviews)
Ik heb het geduld om met kinderen om te gaan, en vind dit erg fijn. Als het goed gaat zou ik een vaste job als oppas kunnen aannemen. Dit kan besproken worden met de ouders.
Kinderoppas in Hemiksem (2620) - Aurora
Aurora
Hemiksem
5/5 (1 reviews)
Aangezien ik nog naar school ga, lijkt dit mij een goede bijbaan. Ik hou toch van kinderen dus voor mij is het echt geen last. Ik heb in 2019 bijna heel de zomer gebabysit op het zoontje van mijn moeders vriendin die in de tijd 3jaar was.
Kinderoppas in Hoboken (2660) - Cindy
Cindy
Hoboken
5/5 (1 reviews)
Ik heb 7 jaar een kinderdagverblijf gehad maar door scheiding en omdat mijn eigen kindjes nog te klein waren heb ik dit moeten opgeven zelf ben ik nu mama van 3 pubers
Kinderoppas in Schelle (2627) - Ashley
Ashley
Schelle
Nieuw
Hey! Ik ben Ashley, 17jaar en dus nog steeds student. Ik studeer jeugd- en gehandicaptenzorg en werk heel graag met alle leeftijdscategorieën! Ik heb al ervaring met baby's, peuters, kleuters en lagere schoolkind en iedereen was heel tevreden over mij en ik zag ze steeds weer terug.
Kinderoppas in Hemiksem (2620) - Silke
Silke
Hemiksem
Nieuw
Hallo iedereen, ik ben Silke. Ik studeer taal- en letterkunde in Antwerpen. Ik heb al heel wat ervaring met babysitten en heb ook al heel wat op jonge kindjes gepast.
Kinderoppas in Boom (2850) - Théra
Théra
Boom
Nieuw
Hoi, mijn naam is Théra, ik ben 44 jaar en woonachtig te Boom. Ik ben een mama van 3 kids (5, 11 en 18j) en heb een diploma voeding en verzorging. Bij deze bied ik me dan ook aan als babysit, dierenopasser (zowel bij mij thuis als bij de eigenaar(s) thuis) , wandelen met de hond, poetshulp, algemene hulp in het huishouden. Indien je een harde werker zoekt, aarzel dan niet om me te contacteren.
Kinderoppas in Hoboken (2660) - Sarah
Sarah
Hoboken
Nieuw
Hey, ik ben Sarah, 19 jaar en woon in Hoboken. Ik ben nog een student. Ik studeer toerisme in Antwerpen. Ik heb ook Sociaal Technische Wetenschappen gestudeerd. Zoals iedereen wel weet kunnen studenten altijd wel een centje gebruiken. Aangezien ik een student ben die graag mijn geld wil verdienen bied ik mijn diensten aan. Ik ben erg vlot in de omgang en niet bang voor nieuwe uitdagingen.
Kinderoppas in Beveren-Leie (8791) - Charlotte
Charlotte
Beveren-Leie
Nieuw
Hallo, ik ben Charlotte en ben 19 jaar. Ik ben heel goed in de omgang met kinderen. Mijn vaste babysit kindjes zijn ook altijd tevreden van mij net zoals de ouders. Ik ben graag bezig met kinderen en ben een betrouwbaar persoon. Laat mij gerust iets weten als je geïnteresseerd bent, dan kunnen we snel kennismaken.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kinderoppas Hemiksem: geëvalueerd met 4.99 door 24 klanten

Populaire dienstaanvragen

kinderoppas Hemiksem, kinderoppasdienst Hemiksem, oppas ziek kind Hemiksem, kinderoppas aan huis gezocht Hemiksem, tarief kinderoppas Hemiksem, oppas aan huis Hemiksem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen kinderoppas Hemiksem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden