Vind de beste kinderopvang in Hemiksem

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Kinderoppas in Hemiksem (2620) - Bo
Bo
5/5 · 6 reviews
2620 Hemiksem
Kinderoppas in Hemiksem (2620) - Dieter
Dieter
5/5 · 3 reviews
2620 Hemiksem
ik heb ervaring met baby zitten door via een organisatie dat 2jaar te doen. al vanaf mijn 5.5jaar bij de zeescouts waaronder leiding gegeven aan kinderen vanaf 5.5jaar. kinderen afhalen van school of oppas, s'avonds en snachts de wacht te houden, koken alles zonder problemen. eenmalige of vaste opdrachten zijn bespreekbaar.
Kinderoppas in Hoboken (2660) - Iggy
Iggy
5/5 · 1 reviews
2660 Hoboken
Ik ben niet alleen een k.verzorger bij de st. Antwerpen maar ernaast hou ik mij ook graag bezig met klusjes , sport , muziek (gitaar) ... Ik ken de zorg van een baby vanaf 2maand tot 3jaar en verder uiteraard. Je kan me altijd vragen stellen voor verdere informatie. ............... Ik ben muzikaal met de kindjes en doe leuke diverse activiteiten. Groetjes iggy
Kinderoppas in Schelle (2627) - Marwa
Marwa
5/5 · 1 reviews
2627 Schelle
Ik ben GEK op kinderen. Ik heb al ervaring met babysitten ( kindje van 11 maanden en van 2,5 jaar). Wanneer u eens een avondje of dagje uit wilt, kan ik op uw kindjes letten.
Kinderoppas in Hoboken (2660) - Tatjana
Tatjana
5/5 · 1 reviews
2660 Hoboken
Ik ben afgestudeerd als kinderverzorgster en heb dus ervaring met baby’s, peuters en kleuters. Dit zowel qua spelen, eten, slapen, wassen, zindelijkheidstraining,.... Ook heb ik verschillende ervaringen/stage’s achter de rug in kinderdagverblijven, kleuterscholen, familie,.... telkens heb ik dit gedaan met hart en ziel!
Kinderoppas in Hemiksem (2620) - Lina
Lina
5/5 · 1 reviews
2620 Hemiksem
Ik heb het geduld om met kinderen om te gaan, en vind dit erg fijn. Als het goed gaat zou ik een vaste job als oppas kunnen aannemen. Dit kan besproken worden met de ouders.
Kinderoppas in Hemiksem (2620) - Aurora
Aurora
5/5 · 1 reviews
2620 Hemiksem
Aangezien ik nog naar school ga, lijkt dit mij een goede bijbaan. Ik hou toch van kinderen dus voor mij is het echt geen last. Ik heb in 2019 bijna heel de zomer gebabysit op het zoontje van mijn moeders vriendin die in de tijd 3jaar was.
Kinderoppas in Schelle (2627) - Ashley
Ashley
Nieuw
2627 Schelle
Hey! Ik ben Ashley, 17jaar en dus nog steeds student. Ik studeer jeugd- en gehandicaptenzorg en werk heel graag met alle leeftijdscategorieën! Ik heb al ervaring met baby's, peuters, kleuters en lagere schoolkind en iedereen was heel tevreden over mij en ik zag ze steeds weer terug.
Kinderoppas in Hemiksem (2620) - Silke
Silke
Nieuw
2620 Hemiksem
Hallo iedereen, ik ben Silke. Ik zit nog op de middelbare school en doe Latijn-wiskunde. Ik zou graag een beetje geld verdienen om wat muziek of boeken mee te kunnen kopen. Ik heb zelf drie honden, twee katten en een konijn. Ik kan uit dieren hun gedrag dus doe afleiden hoe ze zich voelen.
Kinderoppas in Boom (2850) - Théra
Théra
Nieuw
2850 Boom
Hoi, mijn naam is Théra, ik ben 44 jaar en woonachtig te Boom. Ik ben een mama van 3 kids (5, 11 en 18j) en heb een diploma voeding en verzorging. Bij deze bied ik me dan ook aan als babysit, dierenopasser (zowel bij mij thuis als bij de eigenaar(s) thuis) , wandelen met de hond, poetshulp, algemene hulp in het huishouden. Indien je een harde werker zoekt, aarzel dan niet om me te contacteren.
Kinderoppas in Hoboken (2660) - Sarah
Sarah
Nieuw
2660 Hoboken
Hey, ik ben Sarah, 19 jaar en woon in Hoboken. Ik ben nog een student. Ik studeer toerisme in Antwerpen. Ik heb ook Sociaal Technische Wetenschappen gestudeerd. Zoals iedereen wel weet kunnen studenten altijd wel een centje gebruiken. Aangezien ik een student ben die graag mijn geld wil verdienen bied ik mijn diensten aan. Ik ben erg vlot in de omgang en niet bang voor nieuwe uitdagingen.
Kinderoppas in Beveren-Leie (8791) - Charlotte
Charlotte
Nieuw
8791 Beveren-Leie
Hallo, ik ben Charlotte en ben 19 jaar. Ik ben heel goed in de omgang met kinderen. Mijn vaste babysit kindjes zijn ook altijd tevreden van mij net zoals de ouders. Ik ben graag bezig met kinderen en ben een betrouwbaar persoon. Laat mij gerust iets weten als je geïnteresseerd bent, dan kunnen we snel kennismaken.
Kinderoppas in Niel (2845) - Laurie
Laurie
Nieuw
2845 Niel
hey , ik ben mama van 2 kapoenen een zoontje van 3 j en een dochter van 1 jaar. ik ben graag creatief bezig met kinderen knutselen , gezelschapspelletjes spelen, torens bouwen. Helpen met huiswerk is ook zeker mogelijk. Tijdens de week of weekend alles is bespreekbaar
Kinderoppas in Niel (2845) - Dennis
Dennis
Nieuw
2845 Niel
Hoi, ik ben al een beetje ouder, maar als leerkracht en zorgcoördinator in het basisonderwijs ben ik natuurlijk goed vertrouwd met de kids. Iets knutselen? Een spelletje spelen of gewoon lekker wat anders doen? Het kan allemaal... totdat het tijd is om dat bed in te kruipen uiteraard. Niets aan te doen, volgende keer misschien weer?
Kinderoppas in Hoboken (2660) - Joy
Joy
Nieuw
2660 Hoboken
Ik heb een groot hart voor dieren en hetzelfde geldt voor kindjes :). Zelf heb ik een broertje van 3jaar oud waarmee ik zeer graag speel. Als je geïnteresseerd bent kan je mij altijd contacteren via mijn profiel!

Kinderoppas Hemiksem: geëvalueerd met 5.0 door 14 klanten

Populaire dienstaanvragen: kinderoppasdienst Hemiksem, oppas ziek kind Hemiksem, kinderoppas aan huis gezocht Hemiksem, tarief kinderoppas Hemiksem, oppas aan huis Hemiksem,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Fantastische ervaring, onmiddelijk veel respons, heel transparant en gebruiksvriendelijk. ”
Poezen oppas gezocht
Thomas raadt Katoo aan Katoo
“ “ Uitgebreid netwerk" en makkelijk contact leggen met allerlei vakmannen/vrouwen. ”
Oppas hond/kat
Frans raadt Marie-catharine aan Marie-catharine
“ Allerlei verschillende diensten en enorm makkelijk in gebruik. Mijn eerste ervaring was top. ”
Mee met de honden gaan wandelen. Ik kan er maar 1 hanteren omwille van operatie.
Lisa raadt Luc aan Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen kinderoppas in Hemiksem

De laatste aanvragen in de categorie kinderoppas in Hemiksem

Babysit - vaste weekopvang - Babysitten kindjes te Hemiksem - Naschoolse opvang kind 3 j. en koken
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden