strijkhulp Schoten

Ontdek talentvolle strijkhulp in Schoten

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie strijkhulpen in de buurt van Schoten

Stephanie is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Strijkhulp in Schilde (2970) - Stephanie
Stephanie
Schilde
5/5 (3 reviews)
Geen tijd om uw mand(en) te strijken? Contacteer me snel en ik los het op voor jou. Ik doe het snel, ordelijk en met veel plezier! Wat uren en dagen betreft ben ik flexibel. Hemden, broeken, t shirts is allemaal geen probleem en door enkele vaste klantjes heb ik voldoende ervaring.
Strijkhulp in Ekeren (2180) - Marieke
Marieke
Ekeren
5/5 (3 reviews)
Ik doe regelmatig de strijk thuis. Ik heb ervaring met verschillende textielen zowel als hemden. U kan de wasmand bij mij thuis afzetten of ik kom het ophalen in een zak als u in een makkelijk bereikbare zone woonde.
Strijkhulp in Merksem (2170) - Erica
Erica
Merksem
5/5 (2 reviews)
Ik vind strijken niet erg. Ik kom dit bij u thuis doen en werk per uur. Indien u dit wenst mag je dit ook bij mij brengen en dan rekening ik de electriciteit verbruik erbij.
Strijkhulp in Merksem (2170) - Ilse
Ilse
Merksem
5/5 (1 reviews)
Strijken is iets dat ik enorm graag doe. Raar maar waar. Het liefst in mijn eigen appartementje met een rustig muziekje op, zalig, helemaal ontstressen! Ik kom het halen en breng het terug naar u!
Strijkhulp in Deurne (2100) - Louisa
Louisa
Deurne
1.0/5 (1 reviews)
Strijk graag en wil anderen helpen doe ook de was en strijk van zieke broer en moeder. Gewoon de ideale persoon voor jullie. Hopelijk wil je gebruik maken van mijn diensten
Strijkhulp in Schoten (2900) - Jentel
Jentel
Schoten
5/5 (1 reviews)
Ik kan uw strijk ophalen en terugbrengen indien gewenst. Ik ga met de grootste zorg om met uw delicate stukken. Kan op regelmatige basis, of eenmalig. Ik pas me aan uw planning aan.
Strijkhulp in Merksem (2170) - Tamara
Tamara
Merksem
5/5 (1 reviews)
als de klant liever heeft dat ik het kom ophalen en brengen is dit geen probleem mits een klein vergoeding, ik kan ook bij de persoon zijn huis zelf gaan strijken, of als het gemakkelijker is om bij thuis dat te komen leveren is dit perfect voor mij.
Strijkhulp in Schoten (2900) - Eli
Eli
Schoten
Nieuw
Ik vind het fijn om kleding op mijn strijkplank te leggen, te zien dat het vol kreukels zit die ik er vervolgens uitstrijk met mijn trouwe strijkijzer. De warmte en geur van vers gestreken wasgoed, de nette stapels, de gladde hemden aan hun kapstok, daar kan ik van genieten. Ik ga altijd zorgvuldig met de materialen en kledingstukken om.
Strijkhulp in Brasschaat (2930) - Sven
Sven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
Nieuw
Ik werk ondertussen al bijna 10jaar als huishoudhulp en strijken hoort daar zeker bij, klantjes zijn altijd tevreden over mijn strijkwerk en wat vooral belangrijk is ik doe het ook echt graag. Ook het iets moeilijkere werk zoals hemden schrik ik niet voor terug.
Strijkhulp in Merksem (2170) - Aurelie
Aurelie
Merksem
Nieuw
Strijken is mijn meest favoriete taak in het huishouden. Ik strijk al sinds mijn 16 jaar voor mijn ouders. Als ik moet kiezen tussen strijken en kuisen dan weet ik het wel :)
Strijkhulp in Deurne (2100) - Marijke
Marijke
Deurne
Nieuw
Word het je soms wat teveel, die hopen strijk, dan mag je steeds mijn hulp inroepen. Na al die jaren strijken voor mijn gezin kan ik strijken als de beste.
Strijkhulp in Deurne (2100) - Patrick
Patrick
Deurne
Nieuw
Hallo ik ben iemand die heel graag steijkt en mensen jit de nood wilt helpen. Ik vind het niet erg om een paar uur na elkaar te strijken. Hopelijk tot snel.
Strijkhulp in Merksem (2170) - Kim
Kim
Merksem
Nieuw
Hallo iedereen, Ik werk als administratief bediende en zou graag nog wat bijverdienen. Ik werk snel en degelijk. Ik heb zelf een strijkijzer dus kan uw strijk bij mij doen, hebt u liever dat ik het bij u doe ook zeker geen probleem.
Strijkhulp in Wijnegem (2110) - Karin
Karin
Wijnegem
Nieuw
Ik werk deeltijds en zou graag nog een extra centje willen bijverdienen. Als strijken niet echt je ding is of u hebt gewoon geen tijd om eraan te beginnen ... dan wil ik u hiermee graag helpen.
Strijkhulp in Schoten (2900) - Alicha
Alicha
Schoten
Nieuw
Voor sommigen een hel voor mij een ontspanning! Blijft je strijk watlanger liggen omdat je het niet graag doet? Give it to me! En ik zal je kleren strijken en plooien!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Isabelle
“ Groot aantal dienstverleners. Veel beschikbaarheid. Goede prijs/kwaliteit verhouding. ”
Karine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Strijkdienst Schoten: geëvalueerd met 4.43 door 12 klanten

Populaire dienstaanvragen

strijkhulp Schoten, strijkhulp aan huis Schoten, stijkster Schoten, strijkdienst Schoten,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe strijkhulp Schoten vinden?

Je hebt een hekel aan strijken? Of je hebt geen tijd om te strijken? Jouw wasmanden worden steeds voller en voller. De strijkmand van een gemiddeld gezin kan zeer snel oplopen, net als de tijd die het dan in beslag neemt. Maar er komt een punt waar je niet anders kan dan er toch aan te beginnen. Een oplossing is om een huishoudhulp of strijkhulp in Schoten aan te werven. Strijkhulpen in Schoten helpen jou graag met dit vervelende klusje en strijken alles netjes voor je.

Maar hoe vind je de meest geschikte strijkhulp in Schoten?
Je bent op zoek naar een strijkhulp, maar weet niet goed hoe je deze kan vinden? Er zijn drie methodes om een geschikte strijkhulp te vinden: vraag familie en vrienden of zij eventueel iemand kennen, of neem rechtstreeks contact op met een strijkhulporganisatie. Een laatste manier is om iemand te vinden via erkende platformen van de deeleconomie.

Hoeveel kost een strijkhulp in Schoten

Je hebt een strijkhulp in Schoten gevonden. Dit is natuurlijk niet gratis. De prijs die een strijkhulp in Schoten kan vragen, hang af van verschillende factoren.

De prijs voor strijkhulp in Schoten kan beïnvloed worden door het type contract en de grootte van jouw wasmand.

Wij zetten ze even op een rijtje:Daarom raden wij aan om jouw dienstaanvraag telkens gedetailleerd te beschrijven. Zo weten onze strijkhulpen goed wat ze kunnen verwachten. Eenmaal je jouw aanvraag hebt ingediend, krijg je verschillende prijsvoorstellen van verschillende strijkhulpen in Schoten. Bekijk hun aanbiedingen en kies de strijkhulp waar je je het beste bij voelt. Je kant hiervoor ook steeds kijken naar de feedback van klanten die reeds beroep hebben gedaan op de diensten van de strijkhulp.

Hieronder vind je een overzicht van de meest frequente diensten en wat ze kosten.
DienstenGemiddelde prijzen strijkhulp in Schoten
Wekelijkse strijk€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
2 manden strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Broeken strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
1 à 2 uur strijkwerk€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
ophalen van was en strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Als je via Ring Twice beroep doet op een strijkhulp in Schoten, moet je weten dat de prijs per uur wordt berekend. Dien een aanvraag in om een op maat gemaakte prijsofferte te ontvangen.

Strijkhulp in Schoten: aan huis of laten ophalen?

Een strijkhulp in Schoten inschakelen is de beste oplossing om meer tijd vrij te maken voor jouw werk, jouw familie of jouw hobbies. Of je dus een strijkhulp aan huis laat komen of je jouw mand laat ophalen of brengt bij een strijkhulp, is hoe jij het liever wil. Vermeld steeds wat je liever wilt in jouw dienstaanvraag. Misschien heeft jouw strijkhulp in Schoten verschillende klanten en werkt zij of hij daarom liever bij haar of zijn thuis. Zo is het voor haar of hem eenvoudiger om alles beter op te volgen. Als de strijkhulp bij haar of zijn thuis werkt, moet je dan jouw strijk zelf brengen of komt de strijkhulp het ophalen? Bespreek dit ook met jouw strijkhulp in Schoten. Dit kan natuurlijk een een rol spelen op jouw keuze van strijkhulp in Schoten. En ook op de prijs!

Als je jouw strijkhulp bij jouw thuis laat komen, moet je wel zorgen voor aangepast materiaal. Heb je geen strijkijzer of strijkplank? Laat dit ook weten aan jouw strijkhulp. Misschien kan hij of zij eigen materiaal meenemen. Dit is misschien niet altijd handig. Het is dan aangeraden om zelf een strijkijzer en strijkplank te kopen. Vraag dan om advies om de beste strijkijzer en strijkplank. Is jouw strijkhulp ook huishoudhulp? Dan kan zij of hij misschien ook andere taken doen in huis? Niet alleen strijken, maar bijvoorbeeld ook de was doen en stofzuigen. Win-win dus!

Jouw strijk thuis laten doen of laten ophalen? Dit is hoe je het liever wil. Let wel op dat als de strijkhulp jouw strijkmand moet komen ophalen en achteraf ook thuis moet komen leveren, dat dit waarschijnlijk ietsjes duurder zal uitkomen.

Wat kan een strijkhulp in Schoten strijken?

Je hebt geen tijd of geen zin om jouw propere kleren glad te strijken? Dan doe je er goed aan om een strijkhulp in Schoten in dienst te nemen. Een strijkhulp in Schoten klaart de strijkklus kreukloos voor jou! Je hebt een stapel hemden en t-shirts die gestreken moeten worden? Of moeten jouw broeken deze keer ook mooi in de plooi gestreken worden? Alles kan: van hemden en broeken, tot ondergoed en beddengoed. Zelfs linnen! En zoveel meer. Als je via Ring Twice een strijkhulp in dienst neemt, raden wij aan om telkens goed te beschrijven wat je juist wil laten strijken in jouw dienstaanvraag. Is het deze keer enkel een stapel t-shirts van zoonlief? Of moeten enkel de hemden onder handen genomen worden door de strijkhulp in Schoten? Je hebt jouw kasten uitgeruimd en wilt alles terug tiptop op orde zetten en dus jouw beddengoed mooi gestreken en gevouwen terugzetten? Het kan allemaal. Beschrijf jouw verwachtingen met onze strijkhulpen in Schoten en ontvang een service op maat!

Schrap vandaag nog deze lastige taak en dien een aanvraag in! Binnen een paar uur ontvang je meerdere prijsvoorstellen van strijkhulpen in Schoten!

Wanneer je beroep doet op een strijkhulp is het steeds aangeraden om goed te beschrijven wat je exact wil laten strijken. Gaat het om een paar katoenen t-shirts of over hemden en gordijnen? Laat het jouw strijkhulp steeds op voorhand weten en ontvang een service op maat! Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen strijkhulp in Schoten

De laatste aanvragen in de categorie strijkhulp in Schoten

Graag strijken - strijken van mijn hemden en polo's - Zoek strijkhulp ,ter plaatse of bij haar thuis. - Strijkster gevraagd - Strijken - Strijkhulp gevraagd (2) - Strijkhulp gevraagd - Hulp bij strijken - strijkdienst nodig - strijk - Huishouden - Strijken - strijken - Strijkhulp - Stoomstrijkijzer - Bamboebomen verwijderen - Hulp strijken - strijk - strijk - Strijken - strijk - Strijken - strijkhulp - Strijken - Strijkhulp gevraagd - Afhalen en terugbrengen van strijk aan huis - Strijken - strijken - Strijken - Strijken
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden