strijkhulp Schoten

Ontdek talentvolle strijkhulp in Schoten

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie strijkhulpen in de buurt van Schoten

Strijkhulp in Ekeren (2180) - Marieke
Marieke
Ekeren
5/5 (3 reviews)
Ik doe regelmatig de strijk thuis. Ik heb ervaring met verschillende textielen zowel als hemden. U kan de wasmand bij mij thuis afzetten of ik kom het ophalen in een zak als u in een makkelijk bereikbare zone woonde.
Strijkhulp in Merksem (2170) - Mohammad
Mohammad
Merksem
5/5 (2 reviews)
Ik doe naaien en daarbij doe ik ook altijd strijken. Alle soorten kleren kan ik strijken. Bij mijn normale job doe ik ook strijken. Strijken doe ik elk moment thuis en op m’n werk.
Strijkhulp in Merksem (2170) - Tamara
Tamara
Merksem
5/5 (2 reviews)
Ik heb elke ochtend tijd om te strijken zowel in mijn eigen woonst als op verplaatsing. Strijken doe ik vlot en nauwkeurig . Ik ben ook behendig met een strijkrol/ mangel.
Strijkhulp in Merksem (2170) - Erica
Erica
Merksem
5/5 (1 reviews)
Ik vind strijken niet erg. Ik kom dit bij u thuis doen en werk per uur. Indien u dit wenst mag je dit ook bij mij brengen en dan rekening ik de electriciteit verbruik erbij.
Strijkhulp in Merksem (2170) - Ilse
Ilse
Merksem
5/5 (1 reviews)
Strijken is iets dat ik enorm graag doe. Raar maar waar. Het liefst in mijn eigen appartementje met een rustig muziekje op, zalig, helemaal ontstressen! Ik kom het halen en breng het terug naar u!
Strijkhulp in Deurne (2100) - Petra
Petra
Deurne
5/5 (1 reviews)
Ik heb geen ervaring .Ik kan thuis strijken.Ik kan zowel overhemden als textiel strijken.Ik kan de strijkplank ophalen als deze in de buurt is en terugbrengen.
Strijkhulp in Deurne (2100) - Louisa
Louisa
Deurne
1.0/5 (1 reviews)
Strijk graag en wil anderen helpen doe ook de was en strijk van zieke broer en moeder. Gewoon de ideale persoon voor jullie. Hopelijk wil je gebruik maken van mijn diensten
Strijkhulp in Schoten (2900) - Jentel
Jentel
Schoten
5/5 (1 reviews)
Ik kan uw strijk ophalen en terugbrengen indien gewenst. Ik ga met de grootste zorg om met uw delicate stukken. Kan op regelmatige basis, of eenmalig. Ik pas me aan uw planning aan.
Strijkhulp in Deurne (2100) - Kah wai
Kah wai
Deurne
5/5 (1 reviews)
ik strijk al van mijn 11 jaar en vind het niet erg om dit te doen .maar wil graag meer bijleren ingeval ik het verkeerd doe .ook verdien ik er een centje met bij . mvg.
Strijkhulp in Schoten (2900) - Eli
Eli
Schoten
Nieuw
Ik vind het fijn om kleding op mijn strijkplank te leggen, te zien dat het vol kreukels zit die ik er vervolgens uitstrijk met mijn trouwe strijkijzer. De warmte en geur van vers gestreken wasgoed, de nette stapels, de gladde hemden aan hun kapstok, daar kan ik van genieten. Ik ga altijd zorgvuldig met de materialen en kledingstukken om.
Strijkhulp in Brasschaat (2930) - Sven
Sven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
Nieuw
Ik werk ondertussen al bijna 10jaar als huishoudhulp en strijken hoort daar zeker bij, klantjes zijn altijd tevreden over mijn strijkwerk en wat vooral belangrijk is ik doe het ook echt graag. Ook het iets moeilijkere werk zoals hemden schrik ik niet voor terug.
Strijkhulp in Merksem (2170) - Aurelie
Aurelie
Merksem
Nieuw
Strijken is mijn meest favoriete taak in het huishouden. Ik strijk al sinds mijn 16 jaar voor mijn ouders. Als ik moet kiezen tussen strijken en kuisen dan weet ik het wel :)
Strijkhulp in Deurne (2100) - Patrick
Patrick
Deurne
Nieuw
Hallo ik ben iemand die heel graag steijkt en mensen jit de nood wilt helpen. Ik vind het niet erg om een paar uur na elkaar te strijken. Hopelijk tot snel.
Strijkhulp in Merksem (2170) - Kim
Kim
Merksem
Nieuw
Hallo iedereen, Ik werk als administratief bediende en zou graag nog wat bijverdienen. Ik werk snel en degelijk. Ik heb zelf een strijkijzer dus kan uw strijk bij mij doen, hebt u liever dat ik het bij u doe ook zeker geen probleem.
Strijkhulp in Wijnegem (2110) - Karin
Karin
Wijnegem
Nieuw
Ik werk deeltijds en zou graag nog een extra centje willen bijverdienen. Als strijken niet echt je ding is of u hebt gewoon geen tijd om eraan te beginnen ... dan wil ik u hiermee graag helpen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Isabelle
“ Groot aantal dienstverleners. Veel beschikbaarheid. Goede prijs/kwaliteit verhouding. ”
Karine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Strijkdienst Schoten: geëvalueerd met 4.56 door 13 klanten

Populaire dienstaanvragen

strijkhulp Schoten, strijkhulp aan huis Schoten, stijkster Schoten, strijkdienst Schoten,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe strijkhulp Schoten vinden?

U hebt een hekel aan strijken? Of u hebt geen tijd om te strijken? Uw wasmanden worden steeds voller en voller. De strijkmand van een gemiddeld gezin kan zeer snel oplopen, net als de tijd die het dan in beslag neemt. Maar er komt een moment waar u niet anders kan dan er toch aan te beginnen. Een oplossing is om een huishoudhulp of strijkhulp in Schoten aan te werven. Strijkhulpen in Schoten helpen u graag met dit vervelende klusje en strijken alles netjes voor u.

Maar hoe vindt u de meest geschikte strijkhulp in Schoten?

U bent op zoek naar een strijkhulp, maar weet niet goed hoe u deze kan vinden? Er zijn drie methodes om een geschikte strijkhulp te vinden: vraag familie en vrienden of zij eventueel iemand kennen, of neem rechtstreeks contact op met een strijkhulporganisatie. Een laatste manier is om iemand te vinden via erkende platformen van de deeleconomie.

Hoeveel kost een strijkhulp in Schoten

U hebt een strijkhulp in Schoten gevonden. Dit is natuurlijk niet kosteloos. De prijs die een strijkhulp in Schoten kan vragen, hang af van verschillende factoren.

De prijs voor strijkhulp in Schoten kan beïnvloed worden door het type contract en de grootte van uw wasmand.

Wij zetten ze even op een rijtje:

Andere categorieën binnen strijkhulp in Schoten

De laatste aanvragen in de categorie strijkhulp in Schoten

strijkster - Strijken 1/2 dag per week - Strijken 1/2 dag per week - Strijkhulp - Strijken aan huis - Graag strijken - strijken van mijn hemden en polo's - Zoek strijkhulp ,ter plaatse of bij haar thuis. - Strijkster gevraagd - Strijken - Strijkhulp gevraagd (2) - Strijkhulp gevraagd - Hulp bij strijken - strijkdienst nodig - strijk - Huishouden - Strijken - strijken - Strijkhulp - Stoomstrijkijzer - Bamboebomen verwijderen - Hulp strijken - strijk - strijk - Strijken - strijk - Strijken - strijkhulp - Strijken - Strijkhulp gevraagd - Afhalen en terugbrengen van strijk aan huis - Strijken - strijken - Strijken - Strijken
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden