events Nieuwrode

Ontdek talentvolle hulp voor events in Nieuwrode

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Nieuwrode

Events in Herselt (2230) - Lucas
Lucas Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Herselt
4.93/5 (15 reviews)
Van kleine hapjes tot buffet of meergangen-diner: samen kijken we wat u graag wil om uw vrienden- en of familiefeestje tot in de puntjes te verzorgen. Ben gediplomeerd kok en heb meer dan 15 jaar horeca-ervaring. Ook hulp, enkel voor het bedienen, kan ik voor zorgen. Laten we kennis maken!
Events in Leuven (3000) - Jasper
Jasper
Leuven
5/5 (3 reviews)
De reden dat ik naast mijn beroep wat wil bijverdienen is mijn hobby: fotografie en video. Ik heb ervaring met het maken van promofilms van festiviteiten en voor milieubeheer voor Regionaal langschap Rivierenland. Ik edit mijn foto's altijd in Adobe Lightroom en mijn video's monteer ik met Premiere Pro.
Events in Lubbeek (3210) - Veronique
Veronique
Lubbeek
5/5 (2 reviews)
Hallo, ik ben Veronique en zou graag een centje bijverdienen als hulp bij feestjes ed. Ik heb hierin nog niet echt ervaring. Wel organiseer ik mijn eigen familiefeestjes, verjaardag en communiefeesten en zorg dat deze perfect in orde zijn. Heb graag alles onder controle. Ook heb ik al hulp geboden bij schoolfeesten, drank opdienen ed. Graag wil ik u hierbij helpen.
Events in Kessel lo (3010) - Anne
Anne
Kessel lo
4.0/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben heel geïntrigeerd door gezonde voeding, en kook ook heel graag. Ik ben door allerlei periodes gegaan, met altijd de nadruk op lekker, en gezond. Vegetarisch, paleo, keto, Indische, bakken, gluten- en/of melkvrij, raw (chocolate), enz
Events in Tielt-Winge (3390) - Rafat
Rafat
Tielt-Winge
5/5 (1 reviews)
photo shoots , video editing , creating short films , short intro sessions : wedding , children's , special events video reportage animation web site designs
Events in Aarschot (3200) - Nico
Nico
Aarschot
5/5 (1 reviews)
Ik heb reeds 20 jaar ervaring in fotografie. Het is van een hobby een passie geworden. Ik heb me regelmatig bijgeschoold om het steeds beter te doen (bv opleiding digitale kunst aan de kunstacademie).
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan events

Events in Kessel lo (3010) - Dietrich
Dietrich
Kessel lo
5/5 (1 reviews)
Ik heb geen professionele ervaring als fotograaf. Wel was ik 3 jaar vaste “hobby” fotograaf op het racecircuit van Zolder en Spa Francorchamps voor een welbepaald raceteam. Ik ben tevens ook in het bezit van een semi professioneel fototoestel. Ook wat kinderfotografie en natuurfotografie heb ik wel eens gedaan op vraag van kenissen die mijn foto's mooi vonden.
Events in Messelbroek (3272) - Jente
Jente
Messelbroek
5/5 (1 reviews)
Met een lach en een smoes en een goocheldoos en een alibi dat-ie zorgvuldig koos, scharrelde hij de kost bij elkaar: Ben Ali Libi, de goochelaar. Toen vonden de vrienden van de Weduwe Rost dat Nederland nodig moest worden verlost van het wereldwijd joods-bolsjewistisch gevaar. Ze bedoelden natuurlijk die goochelaar.
Events in Rotselaar (3110) - Leen
Leen
Rotselaar
4.0/5 (1 reviews)
Vanaf mijn zes jaar ben ik een zangeres en samen met mijn man (die gitaar speelt) vind ik het vooral leuk om mensen te laten genieten van muziek. We coveren vooral pop- en rocksongs.
Events in Baal (3128) - Peter
Peter
Baal
Nieuw
Professionele fotograaf voor diverse soorten foto's & projecten: gelegenheden, trouw, sfeerbeelden, huisdieren, immo, productfotografie, etc. Aandacht voor kwaliteit, eenvoud, naturel en tijdloosheid. Snelle verwerking van de foto's. Ik stuur je graag een greep uit mijn portfolio bij interesse. Gebaseerd in de regio rond Leuven. (Ik beschik niet over een studio.)
Events in Linden (3210) - Mattias
Mattias
Linden
Nieuw
Dag allemaal, ik ben Mattias, 18 jaar en ik zou graag via deze weg een klein centje bijverdienen. Ik kom uit Linden, regio Leuven. Ik heb reeds ervaring: horeca, groenten-en fruitafdeling supermarkt, babysitten.. U kan op mij beroep doen voor een heleboel zaken zoals babysitten, tuinwerk, hond uitlaten. Voor bepaalde vakken uit het middelbaar kan ik ook bijles geven (biologie, geschiedenis)
Events in Wilsele (3012) - Koen
Koen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilsele
Nieuw
Ik ben een gepassioneerd fotograaf. Je kan me vragen voor opdrachten en/of als lesgever. Als lesgever heb ik vele jaren ervaring, zowel prive les als groepslessen en presentaties dit in algemene fotografie, reisfotografie, straatfotografie en in portret/fashion fotografie. Met flits en met natuurlijk licht. Als fotograaf, kan je me voor alle mogelijke opdrachten vragen.
Events in Aarschot (3200) - Marco
Marco
Aarschot
Nieuw
Ik ben begonnen met Dj'en in de jaren 90 en heb veel ervaring met het aanvoelen van mensen en sfeer. Tegenwoordig ben ik gespecialiseerd in muziek van de jaren 80 en draai ik uitsluitend met vinyl. Ik hecht erg veel belang aan geluidskwaliteit en bezit een professionele PA die makkelijk een party van 200 mensen aan kan (merk: RCF). Ik heb een lichtinstallatie en een rookmachine.
Events in Aarschot (3200) - Wim
Wim
Aarschot
Nieuw
Ik heet Wim, studeerde orgel sinds mijn 9de en stapte later over naar piano. Ik volgde muziekschool, was organist, en speelde in verschillende bandjes (pop, jazzy) en maakte CD's. Ik kan met een minimum aan informatie (titel, uitvoerder, akkoordenschema, of zelfs zonder dat laatste) heel wat liedjes spelen op verzoek (voor zover ik ze ken; vooral jaren '70 - '90). Leuk voor feestjes of recepties.
Events in Begijnendijk (3130) - Byrthe
Byrthe
Begijnendijk
Nieuw
Tijdens mijn opleiding journalistiek ontdekte ik mijn liefde voor fotografie. Ik startte een eigen blog waarvoor ik zelf foto's maakte en deed regelmatig fotoshoots. Ik ben geen expert, maar ik kan wel goed met een camera overweg. Zoek je dus iemand die snel en goedkoop is en kennis heeft van fotografie? Dan ben ik zeker de juiste persoon!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel dienstverleners in Nieuwrode

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Jonathan
“ Gebruiksvriendelijke site, reactiesnelheid bij contactname, het concept op zich dat gewoon geniaal is :-) ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Events Nieuwrode: geëvalueerd met 4.77 door 26 klanten

Populaire dienstaanvragen

evenementen Nieuwrode, dienstverlener event Nieuwrode, hulp voor event Nieuwrode, evenement organiseren Nieuwrode,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden