events Sint-gillis-waas

Ontdek talentvolle hulp voor events in Sint-gillis-waas

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Sint-gillis-waas

Events in Stekene (9190) - Peter
Peter
Stekene
4.89/5 (9 reviews)
Ik organiseer dansnamiddagen of soirees met animatie. Mijn programma: 'Bal Populaire Met Valère', verzorg ik sinds 2016' voor jubileums, feesten en verenigingen. Ik zorg voor aangepaste en gevarieerde muziek op, maat van de aanwezigen en animeer de namiddag met een moppentrommel en foute tombola. Tussen de Dj sessies door breng ik live liedjes.
Events in Stekene (9190) - Denis
Denis Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Stekene
5/5 (5 reviews)
Hey, Als drummer wil ik me voorstellen. Invallen bij afwezigheid van lid v/d band bv. Samen muziek maken? Covers... Optreden met eigen groep Wendy&. Friends. Weliswaar na de maatregelen COVID. Mvg. Dennis
Events in Belsele (9111) - Arno
Arno
Belsele
5/5 (4 reviews)
Ik ben zelf chef-kok en ik sta nu technisch werkloos, als ik hiermee de mensen kan helpen doe ik dot zeer graag, ik heb ook ervaring in de traiteur wereld en kan dit zonder probleem voorbereiden
Events in Kemzeke (9190) - Kathy
Kathy
Kemzeke
5/5 (4 reviews)
Ik ben beginnend in fotografie en trek nu voornamelijk de natuur en haar schoonheden, en fotos van mijn dochter. Om meer ervaring op te doen en hiermee een centje bij te verdienen trek ik graag uw foto's.
Events in Sint-niklaas (9100) - Amina
Amina
Sint-niklaas
5/5 (3 reviews)
Mijn vrienden noemen me niet voor niets ‘directrice van het feestcomité of amina ambiance’ Ik organiseer uw feestje door voor u te koken van aperitiefhapje tot en met het dessert. Het feestades en de feesttafel worden zo feestelijk en mooi gemaakt en indien nodig ruim ik alles ook op.... dus laat de feestjes maar komen....
Events in Nieuwkerken-waas (9100) - Rania
Rania
Nieuwkerken-waas
5/5 (3 reviews)
Ik heb reeds 8 jaar ervaring in horeca/caterings & traiteur. Ik heb de hotel-opleiding gevolgd en heb vooral eigen caterings & kooklessen gedaan. Ik sta open voor nieuwe uitdagingen!
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan events

Events in Belsele (9111) - Annabel
Annabel
Belsele
5/5 (2 reviews)
Ik ben momenteel een zesdejaar student in de kunsthumaniora met een grote passie voor fotografie. Anderhalf jaar geleden heb ik mijn eerste ervaring opgedaan als concertfotograaf op de Lokerse feesten en heb sindsdien helemaal de smaak te pakken en ben er dagelijks mee bezig.
Events in Sint-niklaas (9100) - Athal melchior
Athal melchior
Sint-niklaas
5/5 (1 reviews)
Al heel mijn leven ben ik in de ban geweest van muziek, ik heb jaren in koren gezongen en met musicals meegedaan en daarna doorgestroomd naar privé evenementen. Ik heb klassiek, musical en jazz gestudeerd. Om verder te gaan met pop, rock, Vlaamse toppers, Duits, Frans... Samen met mijn piano haal ik het onderste uit de kast voor entertainment!
Events in Sint-niklaas (9100) - Guido
Guido
Sint-niklaas
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Guido en volg reeds meerdere jaren verschillende fotografie cursussen. Zowel portret, product en evenement fotografie. In overleg kunnen we samen beslissen over uw opdrachten. Hopelijk tot snel.
Events in Doel (9130) - Guido
Guido
Doel
5/5 (1 reviews)
Ik heb verschillende disciplines analoog en digitaal , zoals technisch camera met digitale scanner ,maar dat is meer voor landschap . Digitaal met Canon G1X met flits .
Events in Nieuwkerken-waas (9100) - Elvira
Elvira
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf cursussen digitale fotografie en videobewerking gevolgd en online cursussen videobewerking. Ik maak graag mooie video’s en foto’s ( kan ik zelf make-up doen of haar styling). Ik kan prachtige foto’s , advertenties en video’s maken voor jouw blog .
Events in Nieuwkerken-waas (9100) - Pavla
Pavla
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
In mijn opleiding grafische ontwerp en in de middelbare schoon heb ik fotografie in mijn opleiding gehad. Momenteel is dit mijn hobby en ik doe het heel graag.
Events in Sint-gillis-waas (9170) - Arnoud
Arnoud
Sint-gillis-waas
Nieuw
Hoi, mijn naam is Arnoud. Ik ben dag in dag uit bezig met computers en websites, zowel in mijn hoofdberoep en als zelfstandige in bijberoep. Websites ontwikkelen, handleidingen schrijven, opleidingen geven, computers onderhouden, hardware installeren, Google Adwords & Analytics beheren, ... zijn voor mij dagelijkse bezigheden. Heeft u een computer / webprobleem? Dan bent u aan het juiste adres.
Events in Sint-niklaas (9100) - Domingos
Domingos
Sint-niklaas
Nieuw
Ik ben domingos met volle passie aan culinaire ik zou graag tijdens mij vrij tijd bijverdienen als wilt u iemand verrassend geen probleme ik kan bij u thuis koken mooie menu's opstellen en bereiding van warme als nog koude gerechten bereiden of barbecue ik ban van Sint-Niklaas ik kan tot waasland
Events in Sint-pauwels (9170) - Tim
Tim
Sint-pauwels
Nieuw
Hallo. Ik ben Tim. Ik ben werknemer bij een gekende elektrozaak. Maar, ik heb een bachelordiploma in de optische beeldvorming ( fotografie) . Fotografie is mijn passie en ik ben er heel perfectionistisch in. Dus mocht je leuke foto's willen ... 1 adres. Door de hobby van mijn verloofde ben ik mij gaan specialiseren in paardenfotografie. Ook binnen zonder flits kan ik vaak nog goede foto's maken.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel dienstverleners in Sint-gillis-waas

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Jonathan
“ Gebruiksvriendelijke site, reactiesnelheid bij contactname, het concept op zich dat gewoon geniaal is :-) ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Events Sint-gillis-waas: geëvalueerd met 4.99 door 35 klanten

Populaire dienstaanvragen

evenementen Sint-gillis-waas, dienstverlener event Sint-gillis-waas, hulp voor event Sint-gillis-waas, evenement organiseren Sint-gillis-waas,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden