events Dendermonde

Ontdek talentvolle hulp voor events in Dendermonde

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Dendermonde

Events in Dendermonde (9200) - Amelie
Amelie
Dendermonde
5/5 (9 reviews)
Hey, Mijn naam is Amelie (23) en ben afkomstig van Hamme. ik ben een beginnende fotografe, via deze weg probeer ik een centje bij te verdienen en zo mijn carrière als fotograaf op te bouwen. U kan me boeken voor: Trouwfeesten, Communies, New Born fotoshoot, Portretten, enz...
Events in Dendermonde (9200) - Joris
Joris
Dendermonde
5/5 (5 reviews)
Ik ben een amateurfotograaf die zeer graag foto's trekt en zoveel mogelijk probeert te spelen met licht en effecten. Ik beschik over een zeer degelijk toestel "Nikon D3300" met twee lenzen. Ik doe zeer graag zwart/wit fotografie. Nabewerking foto's doe ik echter niet, u krijgt alle goede foto's digitaal doorgestuurd.
Events in Lippelo (2890) - Heidi
Heidi
Lippelo
5/5 (5 reviews)
Ik ben Heidi en fotografeer met veel plezier uw evenement, profielfoto, huwelijksdag, product... Het liefst van al vul ik mijn vrije tijd vullen met het vastleggen van mooie momenten of een simpel object in een prachtig plaatje gieten. Ik hou van foto's die spontaan doen lachen of ontroeren. Contacteer me gerust voor vragen of om een afspraak in te plannen.
Events in Lebbeke (9280) - Franky
Franky
Lebbeke
5/5 (4 reviews)
Dag allemaal. Ik ben Dj Jacky en werk al 35 jaar in deze branche. Met mijn ervaring draai ik vooral op trouwfeesten,verjaardagen,90's fuiven en vooral gespecialiseerd in foute party's voor zowel jong als oud. Ik verzorg uw feestje tot in de puntjes met discobar,lightshow...enz. Ik werk uitsluitend met professioneel materiaal. Bij Dj Jacky no surprises....wat is afgesproken wordt uitgevoerd....
Events in Lokeren (9160) - Jurgen
Jurgen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lokeren
5/5 (2 reviews)
Is dansen uw passie of zing je graag mee, zoek dan niet verder. Voor alle soorten feestjes, trouwfeesten, sweet 16, jubileum of verjaardagsfeestjes sta ik ter uwer beschikking. Alle genres en uiteraard ook verzoekjes mogelijk das absoluut geen probleem. Ik onderscheid me van anderen omdat ik de tracks zoveel mogelijk in elkaar mix, alle genres door elkaar :-)
Events in Buggenhout (9255) - Marischa
Marischa Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Buggenhout
5/5 (1 reviews)
Je kan mij boeken voor een Newborn Fotoshoot, Cake Smash Fotoshoot, trouwfotografie en een zwangerschapsshoot. Ik ben momenteel mijn studies tot het bekomen van het diploma van vroedvrouw, aan het afwerken. Hierdoor heb ik zelf nog geen eigen ‘bundle of joy’, maar heb voldoende ervaring met de kleinsten. Dit verklaart ook mijn voorliefde om deze periode in het leven met respect en bewondering vast te leggen.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan events

Events in Opwijk (1745) - Erik
Erik Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Opwijk
5/5 (1 reviews)
+10j ervaring. Events - Weddings - Family - Binnenhuis & architectuur - portrait - drone - commercieel Drone fotografie behoort ook tot de mogelijkheden.
Events in Hamme (9220) - Rani
Rani
Hamme
5/5 (1 reviews)
Ik ben Rani, als jobstudent heb ik 6 jaar in de horeca gewerkt. Indien u opzoek bent naar iemand om op te dienen op een feest, de bar te verzorgen,... Kan u steeds bij mij te recht. Want met een glimlach sta ik steeds voor u klaar!
Events in Zele (9240) - Jo
Jo
Zele
5/5 (1 reviews)
Ik heb jaren geleden gedraaid op de lokale radio in Zele. Daarna in het jeugdhuis, en nu enkel nog thuis. Mijn muziekkeuze in uiteenlopend maar vooral techno en andere gestoorde muziek. 😏
Events in Lokeren (9160) - Mohamed
Mohamed
Lokeren
5/5 (1 reviews)
Tot 20 personen maximaal. Ik en mijn mama willen geen te grote opdrachten. Resultaat is top! Niet tevreden = Geld terug. We zorgen voor elk feestje van a tot z.
Events in Hamme (9220) - Daphne
Daphne
Hamme
5/5 (1 reviews)
In de weekend werken wij met onze Mobiele frituur op privé feestjes, events enzovoort. Wil je niet heel de tijd op je eigen feestje zelf staan werken dan zijn wij de ideale oplossing!
Events in Appels (9200) - Laura
Laura
Appels
5/5 (1 reviews)
Ik zelf vindt het heel tof om fotos te maken als hobby het liefst maak ik foto's van beestjes of plantjes heb ook al foto's op een trouw gemaakt en vondt dit ook wel tof 😊
Events in Hamme (9220) - Zoë
Zoë
Hamme
5/5 (1 reviews)
Al van kinds af aan liep ik steeds met de camera in mijn handen. Ik ben dit nu ook 'professioneel' gaan doen, door onder andere foto's te maken van woningen ter verhuur, voor het beautysalon van mijn mama, en zo voort. Ik hou me er enorm graag mee bezig en sta voor elke uitdaging open!
Events in Hamme (9220) - Erik
Erik
Hamme
5/5 (1 reviews)
Reeds 15j heb ik een passie voor fotografie. Deze is begonnen met reisfotografie maar werd al snel uitgebreid naar andere stijlen. Na vele jaren dit uitsluitend als hobby te doen heb ik 2j geleden besloten om vakfotografie in avondonderwijs te starten om men passie verder te ondersteunen met professionele kennis.
Events in Gijzegem (9308) - Els
Els
Gijzegem
Nieuw
Heb je een helpende hand nodig voor de bediening tijdens je feestje zodat jijzelf gewoon kan meefeesten? Met mijn ervaring van uitbater van een restaurant waar ik zaalverantwoordelijke was en als feestarchitect/wedding planner kan ik zeker iets voor jullie betekenen. Geef me maar een seintje en we bespreken samen de mogelijkheden.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel dienstverleners in Dendermonde

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Jonathan
“ Gebruiksvriendelijke site, reactiesnelheid bij contactname, het concept op zich dat gewoon geniaal is :-) ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Events Dendermonde: geëvalueerd met 5.0 door 34 klanten

Populaire dienstaanvragen

evenementen Dendermonde, dienstverlener event Dendermonde, hulp voor event Dendermonde, evenement organiseren Dendermonde,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden