events Deinze

Ontdek talentvolle hulp voor events in Deinze

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Deinze

Events in Nazareth (9810) - Wouter
Wouter
Nazareth
4.94/5 (16 reviews)
Ik ben Wouter, Ik werk al een 15 jaar in de horeca en ben momenteel ook een manager van een restaurant. Ik werk ook nauw samen als traiteur met enkele tennisclubs. Ervaring genoeg dus, Ik vraag ook niet het onderste uit de kan. Groetjes!
Events in Deinze (9800) - Bruno
Bruno
Deinze
5/5 (7 reviews)
Hallo, ik ben Bruno. Al sinds ik jong ben was ik geïnteresseerd in elektronische muziek. Ik draai alles van Deep House, techno tot Trance en Hardstyle, en nog veel meer. In overleg kan besproken worden welke muziek er vooral gewenst is. Ik maak ook muziek onder de naam Eptic Lusion (vooral trance). Ik heb een eigen DJ Controller, eventuele licht en geluidsinstallatie is ook mogelijk.
Events in Hansbeke (9850) - Connie
Connie
Hansbeke
5/5 (5 reviews)
Handig met de camera. Verwerking van de foto's is mogelijk. Al dan niet digitaal. Verwerking van foto's tot creatief fotoboek, canvas of origineel fotogeschenk. Verschillende mogelijkheden zijn bespreekbaar.
Events in Kanegem (8700) - Arthur
Arthur
Kanegem
5/5 (2 reviews)
Al sinds ik klein was, ben ik bezig met fotograferen. Sinds enkele jaren heb ik dan ook een professioneel fototoestel waar ik in mijn vrije tijd foto's mee maak of via mijn drone film en maak ik ook regelmatig foto's. Prijs is een richtprijs en kan nog besproken worden.
Events in Dentergem (8720) - Jorick
Jorick
Dentergem
5/5 (2 reviews)
Ik ben al teen tijdje aan de slag als fotograaf, op mijn 15 jaar was kreeg ik de smaak volledig te pakken en leerde ik mezelf alles aan. Wat eenvoudig begon werd al snel gevorderde natuurfotografie. Ik heb al het nodige materiaal om eender welk evenement vast te leggen. Comme photographe je suis prêt à capturer tous vos événements ! As a self-taught photographer I'm ready to capture your events!
Events in Afsnee (9051) - James
James Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Afsnee
5/5 (1 reviews)
Na mijn opleiding communicatiewetenschappen en fotografie in Gent, zijn het vooral mijn honger naar avontuur, een dosis inlevingsvermogen, mijn talenkennis (N, F, Engels, Spaans) en mijn sociale skills die de juiste mix vormen om als portret- en reportage fotograaf mijn ding te doen, los van alle fototechnische bagage.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan events

Events in Sint-martens-latem (9830) - Emilie
Emilie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-martens-latem
5/5 (1 reviews)
Ik ben filmmaker en heb een oog voor het juiste kader en de juiste kwaliteit van foto's. Voor al u events privé en publiek ben ik steeds beschikbaar. Ik beschik over het juiste kwalitatieve materiaal
Events in Eke (9810) - Geert
Geert
Eke
5/5 (1 reviews)
Daar ik een slager spekslager traiteur sommelier kaaskener vleeswarenbereider ben kan ik je privé feestjes ver zorgen Barbecue tot 100 personen op houtskool gebaken alsook gekooktel beenham gebraden kip enz ribekes mosselen enz
Events in Astene (9800) - Naomi
Naomi
Astene
5/5 (1 reviews)
Hey, Ik ben Naomi! Op elk vrij moment zing ik zoveel als ik kan, daarom zou ik hier heel graag mensen mee entertainen. Muziek betekent enorm veel voor mij, het is een echte passie. Ik kijk er naar uit om bij jou te komen zingen! Alvast bedankt :)
Events in De pinte (9840) - Filip
Filip
De pinte
5/5 (1 reviews)
Fotografie is een van mijn hobby's. Ik werk met een digitale reflexcamera met verschillende lenzen om op die manier spontane en 'naturel' ogende foto's te bekomen. - uurloon €10/u - Verwerken en bewerken foto's € 20 - Doorsturen foto's groot formaat € 10 - Opmaken foto-album € 30 (prijs online service foto-album niet inbegrepen)
Events in Nevele (9850) - Klara
Klara
Nevele
Nieuw
Clown, is een verkeerde woordkeuze. Ik droom ervan om nog eens een “echte nostalgische” kindernamiddag te organiseren. Mijn kinderen zijn al te groot, en op kleinkinderen moet ik nog wachten. Heb je een verjaardagsfeestje die georganiseerd moet worden? Geef me de interesses van je kind, en we werken een mooi thema uit. Ze zullen een onvergetelijke namiddag beleven!
Events in Zingem (9750) - Tine
Tine Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Zingem
Nieuw
Fotograaf, Master diploma KASK Gent Zowel reportage als parkshots studio als portretten op locatie. Eventueel in combinatie met het ontwerpen van een brochure of flyer. Ook jarenlange ervaring als ontwerper. Ideaal als dit door 1 persoon kan gedaan worden.
Events in Eke (9810) - Wim
Wim Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Eke
Nieuw
Ik ben Wim en al ruim 10 jaar gepassioneerd fotograaf. Tijdens een event (huwelijk, familiefeest, bedrijfsfeest, ...) blijf ik altijd op de achtergrond om zo de meest pure emoties te kunnen vastleggen.
Events in Bellem (9881) - Johan
Johan
Bellem
Nieuw
Voor een uitgebreide maaltijden of barbecue kan je steeds bij mij terecht voor een min van 30 personen. Ook voor walking diner, of uitgebreide menu een al in prijs met of zonder bediening. Borden en bestel word door ons geleverd en afgewassen
Events in Eke (9810) - Melanie
Melanie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Eke
Nieuw
Mijn naam is Melanie en koken is een van mijn passies. Geef je een feestje en heb je zelf niet de tijd of geen zin om een aantal lekkere dingen op tafel te zetten? Dan help ik jou hier heel graag mee! Samen kunnen we bespreken wat je lekker zou vinden, alles kan besproken worden. Het kan opgehaald worden in Eke of ik kan zelf bezorgen mits extra kilometervergoeding. Graag tot snel!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Jonathan
“ Gebruiksvriendelijke site, reactiesnelheid bij contactname, het concept op zich dat gewoon geniaal is :-) ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Events Deinze: geëvalueerd met 4.99 door 37 klanten

Populaire dienstaanvragen

evenementen Deinze, dienstverlener event Deinze, hulp voor event Deinze, evenement organiseren Deinze,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen events in Deinze

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden