events Deinze

Ontdek talentvolle hulp voor events in Deinze

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Deinze

Events in Nazareth (9810) - Wouter
Wouter
Nazareth
4.94/5 (16 reviews)
Ik ben Wouter, Ik werk al een 15 jaar in de horeca en ben momenteel ook een manager van een restaurant. Ik werk ook nauw samen als traiteur met enkele tennisclubs. Ervaring genoeg dus, Ik vraag ook niet het onderste uit de kan. Groetjes!
Events in Deinze (9800) - Bruno
Bruno
Deinze
5/5 (11 reviews)
Hallo, ik ben Bruno. Al sinds ik jong ben was ik geïnteresseerd in elektronische muziek. Ik draai alles van Deep House, techno tot Trance en Hardstyle, en nog veel meer. In overleg kan besproken worden welke muziek er vooral gewenst is. Ik maak ook muziek (vooral trance). Ik heb een eigen DJ Controller, eventuele licht en geluidsinstallatie is ook mogelijk.
Events in Dentergem (8720) - Jorick
Jorick
Dentergem
5/5 (2 reviews)
Ik ben al teen tijdje aan de slag als fotograaf, op mijn 15 jaar was kreeg ik de smaak volledig te pakken en leerde ik mezelf alles aan. Wat eenvoudig begon werd al snel gevorderde natuurfotografie. Ik heb al het nodige materiaal om eender welk evenement vast te leggen. Comme photographe je suis prêt à capturer tous vos événements ! As a self-taught photographer I'm ready to capture your events!
Events in Astene (9800) - Valerie
Valerie
Astene
5/5 (2 reviews)
Animatie en/of knutselen, kindergrime,.. op een communie of verjaardagsfeestje. Ik bespreek samen met jouw jullue wensen om er een fijne dag van te maken.
Events in Sint-martens-latem (9830) - Emilie
Emilie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-martens-latem
5/5 (1 reviews)
Ik ben filmmaker en heb een oog voor het juiste kader en de juiste kwaliteit van foto's. Voor al u events privé en publiek ben ik steeds beschikbaar. Ik beschik over het juiste kwalitatieve materiaal
Events in Eke (9810) - Geert
Geert
Eke
5/5 (1 reviews)
Daar ik een slager spekslager traiteur sommelier kaaskener vleeswarenbereider ben kan ik je privé feestjes ver zorgen Barbecue tot 100 personen op houtskool gebaken alsook gekooktel beenham gebraden kip enz ribekes mosselen enz
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan events

Events in Dentergem (8720) - Lieselot
Lieselot
Dentergem
5/5 (1 reviews)
Ik ben enorm geïnteresseerd in allerlei soorten photography ! Ik fotografeer enorm graag dieren, mensen, natuur, etc. Zelf heb ik een instagram pagina voor mijn fotografie foto’s (Liz_Graphy) ! Van alle mooie momenten neem ik graag foto’s om de momenten nooit te vergeten !
Events in Nevele (9850) - Klara
Klara
Nevele
Nieuw
Clown, is een verkeerde woordkeuze. Ik droom ervan om nog eens een “echte nostalgische” kindernamiddag te organiseren. Mijn kinderen zijn al te groot, en op kleinkinderen moet ik nog wachten. Heb je een verjaardagsfeestje die georganiseerd moet worden? Geef me de interesses van je kind, en we werken een mooi thema uit. Ze zullen een onvergetelijke namiddag beleven!
Events in Zingem (9750) - Tine
Tine Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Zingem
Nieuw
Fotograaf, Master diploma KASK Gent Zowel reportage als parkshots studio als portretten op locatie. Eventueel in combinatie met het ontwerpen van een brochure of flyer. Ook jarenlange ervaring als ontwerper. Ideaal als dit door 1 persoon kan gedaan worden.
Events in Eke (9810) - Wim
Wim Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Eke
Nieuw
Ik ben Wim en al ruim 10 jaar gepassioneerd fotograaf. Tijdens een event (huwelijk, familiefeest, bedrijfsfeest, ...) blijf ik altijd op de achtergrond om zo de meest pure emoties te kunnen vastleggen.
Events in Eke (9810) - Melanie
Melanie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Eke
Nieuw
Mijn naam is Melanie en koken is een van mijn passies. Geef je een feestje en heb je zelf niet de tijd of geen zin om een aantal lekkere dingen op tafel te zetten? Dan help ik jou hier heel graag mee! Samen kunnen we bespreken wat je lekker zou vinden, alles kan besproken worden. Het kan opgehaald worden in Eke of ik kan zelf bezorgen mits extra kilometervergoeding. Graag tot snel!
Events in Machelen-Zulte (9870) - Lucas
Lucas
Machelen-Zulte
Nieuw
naam Lucas Bernardo ik ben gekend van Kokorico phis(guest) - Lime - Schuimfuif - TOTHELIMIT - ik draai de hele avond voor uw uren zijn bespreek paar
Events in De pinte (9840) - Sander
Sander
De pinte
Nieuw
Ik ben al een aantal jaren bezig met fotografie en heb al op verschillende events/festivals mogen fotograferen en ook een aantal bedrijven in beeld gebracht waarvan men erg tevreden was! Ik probeer alles zo spontaan mogelijk in beeld te brengen wat ervoor zorgt dat men er echt bij was.
Events in Deinze (9800) - Kenny
Kenny
Deinze
Nieuw
Door mijn flexibele en creatieve benadering gecombineerd met aandacht voor detail om de perfecte foto's te maken, ben ik uitstekend geschikt als huwelijksfotograaf. Ook begrijp ik hoe belangrijk het is om die speciale momenten vast te leggen zodat je ze leven lang kan koesteren.
Events in Dentergem (8720) - Peter
Peter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Dentergem
Nieuw
Ik ben al 20 jaar dj en Geluidstechnieker ga regelmatig mee met andere firma's voor op en afbouw heb zelf materiaal om projecten tot 900 man kan doen zowel licht en geluid zijn allemaal pro merken
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel dienstverleners in Deinze

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Jonathan
“ Gebruiksvriendelijke site, reactiesnelheid bij contactname, het concept op zich dat gewoon geniaal is :-) ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Events Deinze: geëvalueerd met 4.99 door 34 klanten

Populaire dienstaanvragen

evenementen Deinze, dienstverlener event Deinze, hulp voor event Deinze, evenement organiseren Deinze,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden