events Sint-truiden

Ontdek talentvolle hulp voor events in Sint-truiden

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Sint-truiden

Events in Budingen (3440) - Jessica
Jessica
Budingen
5/5 (1 reviews)
Mijn partner werkt bij een slager& we willen daar in verdergaan. We zouden graag willen ingaan op feesten en dergelijke. Als u verdere vragen heeft mag u ze altijd stellen.
Events in Sint-truiden (3800) - Geoffrey
Geoffrey
Sint-truiden
Nieuw
Ik ben Geoffrey en heb jaren lang ervaring in het monteren en filmen van evenementen en promo films. Ik heb verschillende trouwfeesten gefilmd en heb de promotie film gemaakt van mijn vorige werk gever. Je kan alles zien op de volgende link: https://www.youtube.com/channel/UC2g4OCi9qMNPVDdR1NzhBnw/videos?sort=dd&view=0&shelf_id=0
Events in Attenhoven (3404) - Gunther
Gunther Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Attenhoven
Nieuw
Ik heet Gunther en ik ben fotograaf in bijberoep. na 6 jaar avondschool hierin ben ik officieel afgestudeerd als fotograaf. Ik heb dan ook ervaring in model, huwelijk, communie en event fotografie en zoveel meer. Photoshop heeft ook geen geheimen voor mij. Ik hou van een persoonlijke aanpak en werk de projecten dan ook samen met de klant uit. Dat kan voor een hele dag of voor een paar uur zijn.
Events in Brustem (3800) - Guido
Guido
Brustem
Nieuw
Als dirigent en muzikant (meer dan 35 jaar) beschik over de nodige deskundigheid om u te helpen bij uw muzikale studies of als uitvoerend muzikant. Dit in diverse settings én genres.
Events in Brustem (3800) - Tanya
Tanya
Brustem
Nieuw
Ik heb al ervaring met verschillende photoshoots gelijk communie, kinderen, love story. En ik wil mij verder in deze richting ontwikkelen. Fotografie voor mij is niet alleen maar hobbie, het maakt een deel uit mijn leven.
Events in Zoutleeuw (3440) - Flore
Flore
Zoutleeuw
Nieuw
Ik heb al 9 jaar op de planken gestaan bij een amateur toneel vereniging. Entertainen klinkt me dan ook zeker niet vreemd in de oren. Graag zou ik deze passie met u willen delen🤡
Events in Nieuwerkerken (3850) - Nicky
Nicky
Nieuwerkerken
Nieuw
Sta 13 jaar achter het fornuis en heb aan topzaken mee gewerkt gehad van start tot einde. Mijn ouders hebben zelf verschillende horecazaken uitgebaad gehad dus hier heb ik de kneepjes van daan
Events in Brustem (3800) - Dennis
Dennis Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brustem
Nieuw
Mijn moeder en ik, doen wij markten en events zoals traiteur en food truck sinds 2013 in Belgie. Haar ervaring is heel groote om gerechten uit Venetië klaar te maken. Vraag een klein test om te probeer. Dennis
Events in Brustem (3800) - Grigoryan
Grigoryan
Brustem
Nieuw
Ik hoop dat ik door het geven van concerten mensen kan helpen en ondersteunen in deze moeilijke tijden. Het is waar dat we elkaar allemaal meer dan ooit moeten steunen. Ik ben ook geïnteresseerd in het geven van cellolessen als iemand daar interesse in heeft. ik kijk er naar uit om binnenkort van u te horen!
Events in Budingen (3440) - Mariska
Mariska
Budingen
Nieuw
Foto's van bedrijven, gezinnen, portret, sportevenementen, architectuur, huisdieren behoren tot mijn gamma. Ik heb me nog niet gespecialiseerd in 1 item. Maar zolang ik het leuk vind zal ik de opdracht doen. Ik "afgestudeerd" als fotograaf, ik heb het attest maar eigenlijk is dit al een levenslange hobby.
Events in Brustem (3800) - Marleen
Marleen
Brustem
Nieuw
Op een event kan ik zang aanbieden en met een bandje of een muzikant zal ik het opgegeven stuk eerst een aantal keren samen repeteren, zodat we op elkaar afgestemd zijn tijdens het optreden.
Events in Zoutleeuw (3440) - Vranckx
Vranckx
Zoutleeuw
Nieuw
ik heb vroeger in een café dj gespeeld. ik speel alle soorten muziek. jaren 90 tot 2022. ik speel graag een setje retro. voor de rest ik hou heel graag van muziek
Events in Zoutleeuw (3440) - Michael
Michael
Zoutleeuw
Nieuw
Ik ben al meer dan 15 jaar DJ op verschillende feesten, mijn sterkte is mijn muziekkennis, van een golden Oldie tot de nieuwste hits, met mij als DJ heb je ze altijd gecoverd. Ook bespreek ik altijd met de klant op voorhand wat er zeker moet gespeeld worden en wat zeker niet.
Events in Brustem (3800) - Soshi
Soshi
Brustem
Nieuw
Zelf maak ik graag foto's, heb veel geleerd van mijn papa die vroeger reportages maakte tijdens trouwfeesten of communies, ben ook al fotograaf geweest bij huwelijk van vrienden,
Events in Nieuwerkerken (3850) - Ilse
Ilse
Nieuwerkerken
Nieuw
zelf geleerd fotograaf en recent in bezit van een master diploma in fotografie. Digitale en analoge fotografie is mogelijk met post productie lightroom photoshop. Kan staged fotografie zijn of documentaire en evenementen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel dienstverleners in Sint-truiden

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Jonathan
“ Gebruiksvriendelijke site, reactiesnelheid bij contactname, het concept op zich dat gewoon geniaal is :-) ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Events Sint-truiden: geëvalueerd met 5.0 door 1 klanten

Populaire dienstaanvragen

evenementen Sint-truiden, dienstverlener event Sint-truiden, hulp voor event Sint-truiden, evenement organiseren Sint-truiden,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden