events Roeselare

Ontdek talentvolle hulp voor events in Roeselare

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Roeselare

Events in Kortemark (8610) - Eric
Eric
Kortemark
5/5 (2 reviews)
Ik ben al 50 jaar close.up goochelaar Ik doe ook al meer dan 10 jaar mentalism Dat is gedachten lezing Ik werk meer dan 30 jaar voor ignace crombe
Events in Izegem (8870) - Bryan
Bryan
Izegem
5/5 (1 reviews)
Ik ben bryan, een hobbyfotograaf met al meer dan 4jaar ervaring , ik ben voornamelijk gespecialiseerd in dierenfotografie. Andere dingen zoals een huwelijk,uitnodigingen ontwerpen,fotoboeken,communies,etc doen wij ook. Wij staan tevens voor alles open maar hebben niet in alles voldoende ervaring,dit wil niet zeggen dat we deze niet kunnen leren! Voor vragen aarzel niet om contact op te nemen
Events in Roeselare (8800) - Manuel
Manuel
Roeselare
5/5 (1 reviews)
Ik ben Manuel Ik heb al reeds 16 jaar in horeca gewerkt Van klank en licht tot barman en events helpen organiseren Opdienen afruimen Ook het sturen van personeel op evenementen is geen probleem. Kort gezegd heb beetje met alles ervaring..
Events in Roeselare (8800) - George
George Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Roeselare
5/5 (1 reviews)
Electrician passionate of music . Making atmosphere with lights and music is my passion. I don't sing but if you do or you have someone to do for your event, then I have the necessary things to make it heard at your event
Events in Ledegem (8880) - Xander
Xander
Ledegem
5/5 (1 reviews)
Vroeger al veel op feestjes en bruiloften gewerkt onder hoge druk. Dit is een echt motivatiegevoel voor mij en ik ben bereidt om dit terug op te doen. Het feesten is een ding maar de drank en het eten moeten er ook zijn!
Events in Izegem (8870) - Jeroen
Jeroen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Izegem
Nieuw
Ik ben een freelance kok uit izegem jaren ervaring in zowel brasserieën als cateringservice laat gerust een berichtje na als ik voor jou iets kan betekenen.
Events in Ardooie (8850) - Daisy
Daisy
Ardooie
Nieuw
Door mijn creatieve kennis kan ik uw evenement goed vastleggen! U kan mij contacteren voor alle soorten fotografie. Indien u een portfolio wilt zien, kan u mij zeker contacteren!
Events in Izegem (8870) - Eline
Eline
Izegem
Nieuw
Als amateurkok vind je mij vaak terug achter de kookpotten. Elk familiefeest wordt richting mij gekeken voor het verzorgen van de maaltijden. Ik die dit dan ook met veel plezier en met hart en ziel. Ik hoop dat ik mijn kunstwerken met zoveel mogelijk mensen kan delen
Events in Lichtervelde (8810) - Sven
Sven
Lichtervelde
Nieuw
Ben muzikant/singer songwriter alsook actief in 2 rock bands. Hiernaast treed ik ook op in akoestisch outfit, solo of vergezeld vn muzikanten, dit voor trouwfeesten, recepties, ...
Events in Izegem (8870) - Ellen
Ellen
Izegem
Nieuw
Reeds als kind was ik altijd bezig met het nemen van foto's ,het was dan ook heel snel duidelijk dat ik deze richting ging uitgaan , ik heb mijn opleiding gevolgd in het viso Mariakerke. Ondertussen mocht ik reeds verschillende opdrachten doen , de stap naar bij beroep wordt mijn volgende stap.
Events in Lichtervelde (8810) - Giovanni
Giovanni Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lichtervelde
Nieuw
Wij hebben namelijk een mobiele frituur , prijs-kwaliteit heel goed producten heel lekker . Mooi voorkomen ,correct,stipt. Feesten tot 350 personen. En feesten vanaf minimum 30 personen. Mooie formules qua feesten .
Events in Roeselare (8800) - Asad hamid
Asad hamid
Roeselare
Nieuw
Ik ben asad ik heb ervaring schoonmaken ook chauffer ook auto onderhouden ook staat rijden bedankt
Events in Izegem (8870) - Wouter
Wouter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Izegem
Nieuw
Na een opleiding bij Syntra midden vlaanderen heb ik mijn ervaring vooral opgedaan door met andere fotografen mee te lopen. Ik hou ervan om mensen in beeld te brengen, van zwangerschapsfotografie tot en met huwelijken. Daarnaast sta ik graag achter mijn camera op statief om een interieur of volledige woning in beeld te brengen.
Events in Izegem (8870) - Branko
Branko
Izegem
Nieuw
Wil u genieten zonder zorgen, verrast worden en nadien nagenietend wegzakken met een verzadigd en gelukzalig gevoel? Mijn kookkunsten zullen hun beoogde effect niet missen!
Events in Oekene (8800) - Achiel
Achiel
Oekene
Nieuw
Hallo, ik ben een zeer sociaal iemand en kan met alle leeftijden omgaan. Ik heb nog gewerkt in een rusthuis en geef kampen voor de kleinere kindjes. Ik ben al eens naar een school geweest als clown en vond het zeer leuk om te doen! Ik ben geen clown die trucjes doet maar een clown met een goede lach! Hopelijk tot snel!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel dienstverleners in Roeselare

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Jonathan
“ Gebruiksvriendelijke site, reactiesnelheid bij contactname, het concept op zich dat gewoon geniaal is :-) ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Events Roeselare: geëvalueerd met 5.0 door 6 klanten

Populaire dienstaanvragen

evenementen Roeselare, dienstverlener event Roeselare, hulp voor event Roeselare, evenement organiseren Roeselare,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden