events Mechelen

Ontdek talentvolle hulp voor events in Mechelen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Mechelen

Events in Mechelen (2800) - Steven
Steven
Mechelen
4.74/5 (31 reviews)
Ik volgde een opleiding fotografie in Australië en ben sindsdien vooral als hobby maar ook professioneel met fotografie bezig geweest en doe dit steeds met vee passie.
Events in Mechelen (2800) - Arnoldina
Arnoldina
Mechelen
5/5 (13 reviews)
Zoek niets echts iets als traiteur meer hulp bij events, beurzen of feestjes. Mee organiseren of helpen in de week of weekend. Enkel in Belgie voorlopig
Erik is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Events in Sint-katelijne-waver (2860) - Erik
Erik
Sint-katelijne-waver
4.88/5 (8 reviews)
ik heb al 2 huwelijken getrokken, waar mensen geen fotograaf hadden - ze waren verrast van de foto's . ik heb ook al veel communie foto's gemaakt. En kan met die ook verwerken
Events in Mechelen (2800) - Alexander
Alexander
Mechelen
5/5 (7 reviews)
Als Semi-Profesioneel fotograaf , een uit de hand gelopen hobby sinds ik 16 jaar was, heb ik heel wat ervaring in concertfotografie maar ook in musical- en eventfotografie. Het digitaliseren van je oude foto’s (afdruk of negatief) heeft geen geheimen voor mij. Het aanmaken van fotoalbums, lay-out en drukken, behoort ook tot de mogelijkheden.
Events in Mechelen (2800) - David
David
Mechelen
5/5 (5 reviews)
Zoek eigenlijk eerder bij events deelname op beurzen voor standbemanning of vervanging ander personeel. Na afspraak beschikbaar in de week of in het weekend.
Koen is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Events in Bonheiden (2820) - Koen
Koen
Bonheiden
4.75/5 (4 reviews)
In mijn periode als beroepsfotograaf hielp ik voornamelijk op evenementen zoals trouws, prewedding shoots alsook bepaalde sportwedstrijden en reportages. Vraag zeker naar mijn portfolio en hopelijk tot snel!
Events in Mechelen (2800) - Dennis
Dennis Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mechelen
5/5 (3 reviews)
Ik ben Dj, ik ben er even tussenuit geweest maar wil de draad terug opnemen, Ik ben jaren professioneel dj geweest in verschillende clubs en kleine festivals dus zoek jij een dj die echt wel de dans plaatjes aan elkaar kan mixen dan ben jij opzoek naar mij ;-)
Events in Willebroek (2830) - Kris
Kris
Willebroek
4.5/5 (2 reviews)
Op uw feesten maak ik foto's en video's die ik dan bewerk tot een mooie film van het evenement. Ik doe dit als hobby en zou het tof vinden om mijn kosten wat terug te verdienen.
Events in Mechelen (2800) - Paris
Paris
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Hallo, Ik ben Paris ik ben 19 jaar. Ik heb ervaring in de horeca en opdienen, ik zou graag een centje bij verdienen met mee te helpen op evenementen, als jullie nog een gemotiveerde student zoeken kan je bij mij terecht.
Events in Mechelen (2800) - Mariem
Mariem
Mechelen
2.0/5 (1 reviews)
Beste, Ik ben Mariem afkomstig uit Mechelen. Ik ben een zeer spontane meid, dit is een eigenschap dat hoort bij deze job. Ik hou van lachen en gek doen met kindjes. Als u nog iemand zoekt voor de kindjes bezig te houden op uw event contacteer mij dan zeker. Groetjes Mariem
Events in Eppegem (1980) - Kenny
Kenny
Eppegem
5/5 (1 reviews)
ik ben djk "kenny" reeds meer dan 20 jaar ervaring in de discobar wereld alsook cafe uitbater geweest heb een eigen professionele klank en licht installatie en uiteraard een zeer uitgebreide muziek kennis...call me for the party!
Events in Hofstade-Zemst (1981) - Bjorn
Bjorn Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hofstade-Zemst
Nieuw
Sedert 2012 heb ik Kokovino opgericht. Zo laat ik jou op een professionele en persoonlijke aanpak een onvergetelijke "foodervaring" beleven. Bij mij geen voorgekauwde menu's of saaie prijslijsten, maar een aangepast recept/concept naar jouw wensen en smaak!
Events in Mechelen (2800) - Jani
Jani Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mechelen
Nieuw
Dag! Ik ben een 23-jarige fotograaf uit Mechelen, die niet kan wachten om uw mooiste momenten op beeld vast te leggen. Met 5 jaar ervaring in de event sector weet ik hoe belangrijk het is om op de juiste momenten klaar te staan tijdens een event en deze momenten te verwerken tot een kwaliteitsvol eindresultaat. Beschikbaar voor: trouwfeesten, communies, recepties, verjaardagen, nightlife,...
Events in Sint-katelijne-waver (2860) - Chenouk
Chenouk
Sint-katelijne-waver
Nieuw
altijd in de muziek gezeten , ik ben zelf ook een feestvarken dus ik zal zeker men best doen voor een ander. jong of oud het kan alle 2 . iedereen mag zich is amuseren he
Events in Mechelen (2800) - Steven
Steven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mechelen
Nieuw
Ik ben Steven, studeer muziek aan het conservatorium van Gent en ben lid van verschillende bands. Stijlen gaan van jazz tot pop. zoekt u een muzikale opluistering voor uw evenement, twijfel dan niet om mij te contacteren. Verschillende samenstelling zijn mogelijk naargelang de prijs. Wij passen ons repertoire aan uw wensen aan.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel dienstverleners in Mechelen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Jonathan
“ Gebruiksvriendelijke site, reactiesnelheid bij contactname, het concept op zich dat gewoon geniaal is :-) ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Events Mechelen: geëvalueerd met 4.62 door 75 klanten

Populaire dienstaanvragen

evenementen Mechelen, dienstverlener event Mechelen, hulp voor event Mechelen, evenement organiseren Mechelen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden