events Mechelen

Ontdek talentvolle hulp voor events in Mechelen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Mechelen

Events in Mechelen (2800) - Steven
Steven
Mechelen
4.74/5 (31 reviews)
Ik volgde een opleiding fotografie in Australië en ben sindsdien vooral als hobby maar ook professioneel met fotografie bezig geweest en doe dit steeds met vee passie.
Events in Mechelen (2800) - Souhaila
Souhaila
Mechelen
4.86/5 (21 reviews)
Ik vind dat heel leuk om te doen ik ben flexibel een klaar om in te springen waar het nodig is om alles te kunnen doen een mijn best te kunnen geven naar de dinst
Events in Mechelen (2800) - Arnoldina
Arnoldina
Mechelen
5/5 (9 reviews)
Zoek niets echts iets als traiteur meer hulp bij events, beurzen of feestjes. Mee organiseren of helpen in de week of weekend. Enkel in Belgie voorlopig
Events in Mechelen (2800) - Alexander
Alexander
Mechelen
5/5 (7 reviews)
Als Semi-Profesioneel fotograaf , een uit de hand gelopen hobby sinds ik 16 jaar was, heb ik heel wat ervaring in concertfotografie maar ook in musical- en eventfotografie. Het digitaliseren van je oude foto’s (afdruk of negatief) heeft geen geheimen voor mij. Het aanmaken van fotoalbums, lay-out en drukken, behoort ook tot de mogelijkheden.
Events in Mechelen (2800) - Paris
Paris
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Hallo, Ik ben Paris ik ben 19 jaar. Ik heb ervaring in de horeca en opdienen, ik zou graag een centje bij verdienen met mee te helpen op evenementen, als jullie nog een gemotiveerde student zoeken kan je bij mij terecht.
Events in Mechelen (2800) - Mariem
Mariem
Mechelen
2.0/5 (1 reviews)
Beste, Ik ben Mariem afkomstig uit Mechelen. Ik ben een zeer spontane meid, dit is een eigenschap dat hoort bij deze job. Ik hou van lachen en gek doen met kindjes. Als u nog iemand zoekt voor de kindjes bezig te houden op uw event contacteer mij dan zeker. Groetjes Mariem
Events in Mechelen (2800) - David
David
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Zoek eigenlijk eerder bij events deelname op beurzen voor standbemanning of vervanging ander personeel. Na afspraak beschikbaar in de week of in het weekend.
Events in Mechelen (2800) - Dennis
Dennis Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Ik ben Dj Dee, ik ben er even tussenuit geweest maar wil de draad terug opnemen, Ik ben jaren professioneel dj geweest in verschillende clubs en kleine festivals dus zoek jij een dj die echt wel de dans plaatjes aan elkaar kan mixen dan ben jij opzoek naar mij ;-)
Events in Mechelen (2800) - Jani
Jani Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mechelen
Nieuw
Dag! Ik ben een 23-jarige fotograaf uit Mechelen, die niet kan wachten om uw mooiste momenten op beeld vast te leggen. Met 5 jaar ervaring in de event sector weet ik hoe belangrijk het is om op de juiste momenten klaar te staan tijdens een event en deze momenten te verwerken tot een kwaliteitsvol eindresultaat. Beschikbaar voor: trouwfeesten, communies, recepties, verjaardagen, nightlife,...
Events in Mechelen (2800) - Steven
Steven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mechelen
Nieuw
Ik ben Steven, studeer muziek aan het conservatorium van Gent en ben lid van verschillende bands. Stijlen gaan van jazz tot pop. zoekt u een muzikale opluistering voor uw evenement, twijfel dan niet om mij te contacteren. Verschillende samenstelling zijn mogelijk naargelang de prijs. Wij passen ons repertoire aan uw wensen aan.
Events in Mechelen (2800) - Dounia
Dounia
Mechelen
Nieuw
Hey daar! Ik ben dounia een 24 jarige studente rechten. Tijdens mijn studies heb ik avondschool fotografie gevolgd, omdat fotografie mijn tweede passie is. Ik kan voor enkele uren of een dag komen fotograferen. Ik werk nauwkeurig en ben enorm gemotiveerd. Ik zou graag een centje bijverdienen tijdens mijn studies met fotografie! Hoop u snel te mogen ontmoeten Click, with love Dounia
Events in Mechelen (2800) - Gina
Gina
Mechelen
Nieuw
Hey! Ik ben Gina en heb fotografie gestudeerd en succesvol afgerond. Door mijn opleiding ben ik bereid om verschillende genres op beeld te krijgen.
Events in Mechelen (2800) - Nils
Nils
Mechelen
Nieuw
Ik ben op mijn 4de gestart met gitaar les. ik speel intussen vrij goed gitaar, zowel klassieke muziek als jazz, pop of rock. Ik ben nog jong, en het ziet er altijd leuk uit als een jong iemand op een podium staat.
Events in Mechelen (2800) - Pieter
Pieter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mechelen
Nieuw
Doorheen de laatste 10 jaar kan ik mijn fascinatie voor de schoonheid van het beeld uiten in mijn eigen beelden als fotograaf. Kenmerken van mijn foto's: spontaniteit en natuurlijke uitstraling, strakke composities en oog voor detail in de afwerking er van. Ik ben beschikbaar voor huwelijksreportages, events, portretten en immo. Laat maar iets weten als je verder wil kennismaken.
Events in Mechelen (2800) - Celien
Celien
Mechelen
Nieuw
Net afgestudeerd in Media en entertainment business. Ik maak heel graag aftermovies en maak graag foto's. Ik leer nog enorm graag en veel bij door ervaring.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Jonathan
“ Gebruiksvriendelijke site, reactiesnelheid bij contactname, het concept op zich dat gewoon geniaal is :-) ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Events Mechelen: geëvalueerd met 4.57 door 72 klanten

Populaire dienstaanvragen

evenementen Mechelen, dienstverlener event Mechelen, hulp voor event Mechelen, evenement organiseren Mechelen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen events in Mechelen

De laatste aanvragen in de categorie events in Mechelen

Housewarming dj - huwelijk - Fotograaf in Mechelen (2800) - naaien
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden