events Genk

Ontdek talentvolle hulp voor events in Genk

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Genk

Events in Diepenbeek (3590) - Dieter
Dieter
Diepenbeek
5/5 (5 reviews)
Hallo, ik ben een beginnende fotograaf. Ik sta open voor kleine opdrachten te werken om zo verder te kunnen groeien als fotograaf naar grote opdrachten. Hopelijk tot snel! Ik kijk ernaar uit!
Events in Zonhoven (3520) - Lindsy
Lindsy
Zonhoven
5/5 (3 reviews)
Ik ben een perfectionistische hobbyfotograaf die ook veel tijd en aandacht in de nabewerking steekt. Ik bezorg je dan ook ALLE foto’s bewerkt in kleur en zwart-wit. Dit is in de uurprijs inbegrepen.
Events in As (3665) - Ivo
Ivo
As
5/5 (1 reviews)
Ik beschik over een Nikon P1000 (3000mm lens) maar ook een Drone met 4K; voor de drone heb ik ook een brevet gehaald, zodat ik bij de uitvoerende partij tot 120m hoogte kan vliegen en filmen, mits akkoord vd vragende partij. de beelden worden daarna uitgewisseld en bij mij verwijderd.
Events in Helchteren (3530) - Valentin
Valentin Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Helchteren
5/5 (1 reviews)
Mijn missie :Eerst en vooral luisteren naar mijn klanten,wat wensen zij wat vinden ze belangrijk.Vervolgens is het mijn doel om deze verwachtingen te vertalen naar de fotoreportage met het oog op een maximale klanttevredenheid.En dit alles aan een eerlijke budgetvriendelijke prijs.
Events in Genk (3600) - Christian
Christian
Genk
Nieuw
Ik be Christian en ben al 30 jaar gepassioneerd amateurfotograaf. Ik heb nog een klassieke opleiding als fotograaf genoten. Ik maak reportages voor trouwpartijen, feesten en evenementen. Ik doe productfotografie, luchtfotografie (drone) als studiowerk. Ik beschik over een mobiele studio om aan huis te komen. Je kan me voor enkele uren of een ganse dag inhuren. Voor meer info neem gerust contact.
Events in Hasselt (3500) - Jo
Jo Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
Nieuw
Ik ben clown koekie en wordt vergezeld van clown poekie, en Nienke. Meestal komen we als duo en toveren we de kids om door hun te schminken en het plaatsen van glittertattoos. Zo maken we tevens ook nog ballonfiguren.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan events

Events in Hasselt (3500) - Femke
Femke
Hasselt
Nieuw
Hoi ik ben femke en ben 17 jaar. Ik zit in mijn laatste jaar fotografie en film op de kunsthumaniora in Hasselt. Ik volg al 4 jaar deze richting in totaal nu. Hier heb ik verschillende vaardigheden geleerd dus ik kan zeer gevarieerde foto’s maken. Als je geïnteresseerd bent laat dan zeker iets weten zodat ik met mijn passie iets kan bijverdienen!
Events in Zonhoven (3520) - Jordi
Jordi
Zonhoven
Nieuw
Ik ben Jordi en wil van uw feest een top feestje komen maken ambiance verzekerd. Geen enkel genre is onbekend terrein voor mij! Dus twijfel niet en stuur mij zeker een berichtje, dan kan het feestje beginnen. Tot snel!
Events in Genk (3600) - Beau
Beau
Genk
Nieuw
Ik ben Beau, Student journalistiek aan Thomas More Mechelen en freelance fotograaf voor verschillende media. In het verleden heb ik ook enkele festivals door mijn camera mogen zien*. (Laundry Day, Pukkelpop, Reggae Geel, Genk On Stage) En zou jou evenement graag willen aanvullen op bovenstaand lijstje.
Events in Genk (3600) - Matisse
Matisse
Genk
Nieuw
Ik heb in het derde leerjaar 2 jaar fotografie gevolgd, heb zelf mijn eigen camera en weet mijn weg wel rond een foto apparaat, ik kan niet zeggen dat ik de beste fotograaf ben. Maar ik zorg er altijd voor dat ik een mooi resultaat krijg!
Events in Genk (3600) - Elien
Elien
Genk
Nieuw
Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in fotografie. Ik ben momenteel studente, maar droom ervan hier een verdere carrière in uit te bouwen. Ik heb verschillende opdrachten gedaan zoals portretten, zwangerschap, communie.. Bij mij kan je terecht voor betaalbare shoots!
Events in Hasselt (3500) - Bram (clown zaminoz)
Bram (clown zaminoz)
Hasselt
Nieuw
ZaminoZ zorgt na opkomst met eenwieler voor een spetterende show vol met allerlei verrassingen met circus, goochelen, muziek, percussie etc waarbij kinderen en volwassenen zo veel mogelijk worden betrokken en als slot een circus workshop waarbij de kinderen zelf eenvoudige circustechnieken kunnen uitproberen met de vakkundige hulp van ZaminoZ
Events in Zonhoven (3520) - Brenda
Brenda Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Zonhoven
Nieuw
Mijn grootste passie is fotografe zijn. Ik doe dit super graag als job en in mijn vrije tijd! Mijn creaties zijn warm, spontaan en liefdevol. Ik zorg er altijd voor dat jullie zich op jullie gemak voelen tijdens de reportages. Dus je mag wel zeggen dat mijn foto's niet te geposseert zijn, ze zien er altijd heel warm en persoonlijk uit! (Koppels, zwangerschap, Newborn, klein gezin en huwelijken)
Events in Zutendaal (3690) - Dries
Dries
Zutendaal
Nieuw
In mijn vrije tijd hou ik me vooral bezig met BBQ'en. Slowcooking, roken, grillen op allerlei BBQ's. Ik BBQ zowel voor kleine als voor grotere groepen.
Events in Diepenbeek (3590) - Sven
Sven
Diepenbeek
Nieuw
Hallo, mijn naam is Sven en ik ben 23 jaar. Met mijn studie op hotelschool Hasselt, zit de passie voor voeding er zeker in. Met eten mensen een lach op hun gezicht toveren is zeker een fijn gevoel. Met ervaring op te doen bij de beste traiteurs van deze regio, is het zeker een pluspunt.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel dienstverleners in Genk

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Jonathan
“ Gebruiksvriendelijke site, reactiesnelheid bij contactname, het concept op zich dat gewoon geniaal is :-) ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Events Genk: geëvalueerd met 5.0 door 10 klanten

Populaire dienstaanvragen

evenementen Genk, dienstverlener event Genk, hulp voor event Genk, evenement organiseren Genk,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden