events Kortrijk

Ontdek talentvolle hulp voor events in Kortrijk

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Kortrijk

Events in Otegem (8553) - Indigo
Indigo
Otegem
5/5 (6 reviews)
Ik heb in het middelbaar meerdere keren gedraaid op feestjes. Ondertussen terug begonnen en al enkele feestjes achter de rug als dj. House, techno, commercieel..
Events in Harelbeke (8530) - Jochen
Jochen
Harelbeke
5/5 (4 reviews)
Ik ben Jochen en al 6 jaar amateurfotograaf. Wilt u herinneringen van uw verjaardagsfeest, event, voorstelling, ... ? Dan kom ik die vastleggen. Ik beschik over een Nikon D90 type.
Events in Heule (8501) - Davy
Davy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Heule
4.0/5 (2 reviews)
Hallo, Ik ben 15 jaar all-round dj geweest op huwelijken, verjaardagen, danscafé , enz Nu draai ik sporadisch nog eens. Ik heb een eigen draaitafel en ben up-to-date met de nieuwste muziek. Geluidsversterking en verlichting kan ik goedkoop huren naargelang uw wensen.
Events in Anzegem (8570) - Billy
Billy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Anzegem
3.0/5 (2 reviews)
Zelf kan ik ook materiaal leveren/verhuren voor al uw feestjes. Verjaardagsfeest,pensioensfeest,trouwfeest,lentefeest,etc. Voor ieder feest wel wat in huis.
Events in Menen (8930) - Lorenzo
Lorenzo
Menen
4.5/5 (2 reviews)
In de meeste van die keuzen heb ik al ervaring daarmee kies ik daarvoor, foto's trekken doe ik al als hobby ,tuinieren heb ik lessen gevolgt is leuk..
Events in Kortrijk (8500) - Nicolas
Nicolas Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kortrijk
5/5 (2 reviews)
Fotografie was al een tijdje een hobby van me, enkele jaren geleden is dit dan ook uitgelopen tot een job. Ik doe voornamelijk events en fotoshoots maar sta open voor alles!
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan events

Events in Kuurne (8520) - Hermien
Hermien Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kuurne
5/5 (1 reviews)
Na een bachelor fotografie besloot ik in bijberoep af en toe wat foto-opdrachten te doen die ik aangenaam vind om te fotograferen. Gespecialiseerd in architectuurfotografie en reportages maar zou dit graag kunnen uitbreiden.
Events in Bissegem (8501) - Celine
Celine
Bissegem
Nieuw
Vanuit mijn opleiding Grafisch Ontwerp heb ik een goede basis fotografie. Een andere sterkte is ook het achteraf bewerken van de foto's zodat deze optimaal tot hun recht komen.
Events in Kortrijk (8500) - Stephanie
Stephanie
Kortrijk
Nieuw
Dag dag! Heeft u hulp nodig? Geen tijd om de dingen die blijven liggen zelf aan te pakken? Een drukke job en nog zoveel die gebeuren moet? Graag steek ik de handen uit de mouwen bij eender welke taak die u mij toevertrouwd. Ikzelf werk in de hulpverlening, maar verruim graag mijn ervaring. Plus, een extraatje in de maand is steeds mooi meegenomen als ik er iemand mee kan helpen! Tot hoors Ciao!
Events in Kortrijk (8500) - Gaëlle
Gaëlle
Kortrijk
Nieuw
Ik heet Gaëlle, ik heb in het verleden gewerkt voor traiteurs (opdienen, serveren, bar, afwas) en ik heb heel wat ervaring in de horeca. Ik ben een snelle, efficiënte werknemer die werk ziet.
Events in Bavikhove (8531) - Dieter
Dieter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Bavikhove
Nieuw
Zanger/drummer van rockabillyband The Gambits. Wij zijn een rockabilly coverband uit Harelbeke/Kortrijk, West-Vlaanderen. Sinds 2013 brengen wij iedereen aan het dansen! Onze gevarieerde playlist is een verzameling van alle beste rockabilly, country en rock'n'roll klassiekers. We hebben het dan natuurlijk over Johnny Cash, Elvis Presley, The Beatles, Jerry Lee Lewis, Bill Haley, Eddie Cochran, ..
Events in Marke (8510) - Renzo
Renzo
Marke
Nieuw
Ik ben een dj met 25 jaar ervaring! ik draai zowel in het binnen als in het buitenland. kleine feesten tot grote festivals! Exogen: Psychedelic Goa trance Exodub: Dub - psydub - worldmusic - ethnic trance - chill out....
Events in Kortrijk (8500) - Debby
Debby
Kortrijk
Nieuw
Mijn naam is Debby, ik ben geen clown maar kom graag je kinderfeestje opvrolijken met kindergrime. Voorbeelden zijn beschikbaar op aanvraag. Prijs kan zowel per uur als per kind worden berekend.
Events in Deerlijk (8540) - Thomas
Thomas Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deerlijk
Nieuw
Dag iedereen! Ik ben Thomas, een jonge startende zelfstandige makelaar uit Deerlijk. Ik ben 24 jaar en sinds mijn 15 jaar actief als fotograaf. Ik sta open voor verschillende opdrachten: huwelijken, communiefoto's, events,... Indien u graag enkele voorbeelden wenst dan mag u mij steeds contacteren. De foto's krijgt u digitaal met de nodige nabewerking.
Events in Kuurne (8520) - Viviane
Viviane Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kuurne
Nieuw
Ik ben Viviane,ik heb 15 jaar ervaring als kok,Je kan mij inhuren voor privé dineren,feestjes,events enz!!! Ik spreek Nederlands, Engels en voldende Frans. Ik heb erg verantwoordelijkheidsgevoel.Een schone keuken is een gezonde keuken,ik werk altijd hygiënisch volgens het HACCP system.Ik kan mijn creativiteit kwijt in het bedenken van nieuwe gerechten met verrassende productencombinatie.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel dienstverleners in Kortrijk

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Jonathan
“ Gebruiksvriendelijke site, reactiesnelheid bij contactname, het concept op zich dat gewoon geniaal is :-) ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Events Kortrijk: geëvalueerd met 4.5 door 19 klanten

Populaire dienstaanvragen

evenementen Kortrijk, dienstverlener event Kortrijk, hulp voor event Kortrijk, evenement organiseren Kortrijk,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden