events Aalst

Ontdek talentvolle hulp voor events in Aalst

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Aalst

Events in Dendermonde (9200) - Joris
Joris
Dendermonde
5/5 (5 reviews)
Ik ben een amateurfotograaf die zeer graag foto's trekt en zoveel mogelijk probeert te spelen met licht en effecten. Ik beschik over een zeer degelijk toestel "Nikon D3300" met twee lenzen. Ik doe zeer graag zwart/wit fotografie. Nabewerking foto's doe ik echter niet, u krijgt alle goede foto's digitaal doorgestuurd.
Events in Lebbeke (9280) - Franky
Franky
Lebbeke
5/5 (4 reviews)
Dag allemaal. Ik ben Dj Jacky en werk al 35 jaar in deze branche. Met mijn ervaring draai ik vooral op trouwfeesten,verjaardagen,90's fuiven en vooral gespecialiseerd in foute party's voor zowel jong als oud. Ik verzorg uw feestje tot in de puntjes met discobar,lightshow...enz. Ik werk uitsluitend met professioneel materiaal. Bij Dj Jacky no surprises....wat is afgesproken wordt uitgevoerd....
Events in Affligem (1790) - Anthony
Anthony
Affligem
5/5 (3 reviews)
Beste ik heb al enkele jaren ervaring in de horeca en al meerdere keren mee geweest voor feesten bij een traiteur. Ik ken dit domein goed en steeds gemotiveerd.
Events in Aalst (9300) - Lennert
Lennert
Aalst
5/5 (2 reviews)
Afgestudeerd als master in de fotografie 7 jaar opleiding. Mijn stijl ligt meer in het kunst veld maar sta open voor allerlei commerciële opdrachten ook.
Events in Opwijk (1745) - Erik
Erik Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Opwijk
5/5 (1 reviews)
+10j ervaring. Events - Weddings - Family - Binnenhuis & architectuur - portrait - drone - commercieel Drone fotografie behoort ook tot de mogelijkheden.
Events in Schoten (2900) - Daphné
Daphné
Schoten
2.0/5 (1 reviews)
Ik hou mij al enkele jaren bezig met fotografie. De laatste 2 jaren is dit serieuzer geworden en vervul ik ook opdrachten voor artiesten, etc. Ik bewerk de foto's nadien ook, zodat ik u zo mooi mogelijke foto's kan afleveren. Aarzel niet mij te contacteren om mijn portfolio te bekijken vooraleer u mij aanneemt.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan events

Events in Erembodegem (9320) - Patrick
Patrick
Erembodegem
5/5 (1 reviews)
Ik ben een beetje amateurfotograf. Ik heb dat in mijn jeugd regelmatig gedaan en doe dit nog steeds graag maar kan echt wel de hulp inroepen van mijn vriednin die n daar nog veel beter in is.
Events in Appels (9200) - Laura
Laura
Appels
5/5 (1 reviews)
Ik zelf vindt het heel tof om fotos te maken als hobby het liefst maak ik foto's van beestjes of plantjes heb ook al foto's op een trouw gemaakt en vondt dit ook wel tof 😊
Events in Gijzegem (9308) - Els
Els
Gijzegem
Nieuw
Heb je een helpende hand nodig voor de bediening tijdens je feestje zodat jijzelf gewoon kan meefeesten? Met mijn ervaring van uitbater van een restaurant waar ik zaalverantwoordelijke was en als feestarchitect/wedding planner kan ik zeker iets voor jullie betekenen. Geef me maar een seintje en we bespreken samen de mogelijkheden.
Events in Denderhoutem (9450) - Tom
Tom
Denderhoutem
Nieuw
Ik ben van opleiding grootkeukenkok. Ik sta dagelijks in de grootkeuken binnen de bejaardenzorg. Eveneens heb ik ervaring als kok in verschillende restaurants. Ik blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes door het lezen van vakmagazines en het bezoeken van vakbeurzen. Die nieuwe ideeën probeer ik graag thuis uit maar pas ik ook toe in mijn dagelijkse werksituatie.
Events in Burst (9420) - Kevin
Kevin Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Burst
Nieuw
Ik ben kevin dj met eigen installatie. Heb eveneens projector en volgspots. Veel ervarin inis belichting en geluid voor travestieten shows. Ervaring in huwelijken en familie feesten. Tevens ook een eigen mobiele snackbar. Aarzel zeker niet een mail te sturen of info te vragen voor uw feest. Ik kan deze voor u verzorge van a tot z. Heb ondertussen 21jaar ervaring in het organiseren en verzorgen van
Events in Haaltert (9450) - Florian
Florian
Haaltert
Nieuw
Als student journalistiek heb ik het vak fotografie. Daar leer ik kwaliteitsvolle foto's nemen, en deze te bewerken met Adobe CC. 3 tot 5 dagen na het event zullen de foto's doorgestuurd worden.
Events in Aalst (9300) - Nele
Nele
Aalst
Nieuw
Ik maak beelden die net niet binnen het kader passen. Details die anderen niet opmerken, stiekeme foto's van de mooiste momenten. Huwelijk, lentefeest, event, tuinparty... alles is mogelijk! Vraag gerust meer info.
Events in Aalst (9300) - Marie-ange
Marie-ange
Aalst
Nieuw
Aangezien ik in het middelbaar 2 jaar voorbereidende grafische vormgeving en 4 jaar fotografie gestudeerd heb kan ik mijzelf professioneel fotografe normen. I oefen dit beroep vooral uit in Mn vrije tijd en wanneer Mn mij nodig heeft voor bv een trouw
Events in Moorsel (9310) - Jens
Jens
Moorsel
Nieuw
ik heb een Nikon 3400 met 2 verschillende soorten lenzen. een lens van 18-55 en een lens van 75-115. dus ik kan van alles wat je wilt een prachtige foto maken
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel dienstverleners in Aalst

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Steeds direct antwoord bij probleem! Zeer tevreden. 10 euro korting gekregen omdat vorige kandidaat had afgezegd opt laatste moment. Heel fijn gebaar 👍. ”
Stijn
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Jonathan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Events Aalst: geëvalueerd met 4.63 door 18 klanten

Populaire dienstaanvragen

evenementen Aalst, dienstverlener event Aalst, hulp voor event Aalst, evenement organiseren Aalst,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden