events Aalst

Ontdek talentvolle hulp voor events in Aalst

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Aalst

Events in Dendermonde (9200) - Joris
Joris
Dendermonde
5/5 (5 reviews)
Ik ben een amateurfotograaf die zeer graag foto's trekt en zoveel mogelijk probeert te spelen met licht en effecten. Ik beschik over een zeer degelijk toestel "Nikon D3300" met twee lenzen. Ik doe zeer graag zwart/wit fotografie. Nabewerking foto's doe ik echter niet, u krijgt alle goede foto's digitaal doorgestuurd.
Events in Lebbeke (9280) - Franky
Franky
Lebbeke
5/5 (4 reviews)
Dag allemaal. Ik ben Dj Jacky en werk al 35 jaar in deze branche. Met mijn ervaring draai ik vooral op trouwfeesten,verjaardagen,90's fuiven en vooral gespecialiseerd in foute party's voor zowel jong als oud. Ik verzorg uw feestje tot in de puntjes met discobar,lightshow...enz. Ik werk uitsluitend met professioneel materiaal. Bij Dj Jacky no surprises....wat is afgesproken wordt uitgevoerd....
Events in Asse (1730) - Henri
Henri Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Asse
5/5 (4 reviews)
Mijn ouders waren beide fotograaf en heb hun microbe van fotografie in mijn bloed. Sinds 2009 ben ik als zelfstandige gestart maar blijft uiteindelijk een hobby! Mijn specialiteiten zijn sport fotografie, architectuur, detail, ... Voor voorbeelden b a t t e s t i . e u
Events in Affligem (1790) - Anthony
Anthony
Affligem
5/5 (3 reviews)
Beste ik heb al enkele jaren ervaring in de horeca en al meerdere keren mee geweest voor feesten bij een traiteur. Ik ken dit domein goed en steeds gemotiveerd.
Events in Erembodegem (9320) - Elke
Elke
Erembodegem
5/5 (2 reviews)
Ik speel accordeon, folk, Balkan, tango, chanson, zigeuner,... Als achtergrond muziek op feestjes, recepties en evenementen. Ik ken nog niet veel meezingers, maar op een weekje oefenen moet dat lukken 😉
Events in Aalst (9300) - Cynthia
Cynthia
Aalst
5/5 (1 reviews)
Ik speel al 17 jaar alt-saxofoon en ben bereid samen met u te bespreken of ik muzikaal iets kan betekenen voor op uw evenement of (kinder-)feestje. :-)
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan events

Events in Opwijk (1745) - Erik
Erik Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Opwijk
5/5 (1 reviews)
+10j ervaring. Events - Weddings - Family - Binnenhuis & architectuur - portrait - drone - commercieel Drone fotografie behoort ook tot de mogelijkheden.
Events in Erembodegem (9320) - Patrick
Patrick
Erembodegem
5/5 (1 reviews)
Ik ben een beetje amateurfotograf. Ik heb dat in mijn jeugd regelmatig gedaan en doe dit nog steeds graag maar kan echt wel de hulp inroepen van mijn vriednin die n daar nog veel beter in is.
Events in Appels (9200) - Laura
Laura
Appels
5/5 (1 reviews)
Ik zelf vindt het heel tof om fotos te maken als hobby het liefst maak ik foto's van beestjes of plantjes heb ook al foto's op een trouw gemaakt en vondt dit ook wel tof 😊
Events in Gijzegem (9308) - Els
Els
Gijzegem
Nieuw
Heb je een helpende hand nodig voor de bediening tijdens je feestje zodat jijzelf gewoon kan meefeesten? Met mijn ervaring van uitbater van een restaurant waar ik zaalverantwoordelijke was en als feestarchitect/wedding planner kan ik zeker iets voor jullie betekenen. Geef me maar een seintje en we bespreken samen de mogelijkheden.
Events in Denderhoutem (9450) - Tom
Tom
Denderhoutem
Nieuw
Ik ben van opleiding grootkeukenkok. Ik sta dagelijks in de grootkeuken binnen de bejaardenzorg. Eveneens heb ik ervaring als kok in verschillende restaurants. Ik blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes door het lezen van vakmagazines en het bezoeken van vakbeurzen. Die nieuwe ideeën probeer ik graag thuis uit maar pas ik ook toe in mijn dagelijkse werksituatie.
Events in Burst (9420) - Kevin
Kevin Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Burst
Nieuw
Ik ben kevin dj met eigen installatie. Heb eveneens projector en volgspots. Veel ervarin inis belichting en geluid voor travestieten shows. Ervaring in huwelijken en familie feesten. Tevens ook een eigen mobiele snackbar. Aarzel zeker niet een mail te sturen of info te vragen voor uw feest. Ik kan deze voor u verzorge van a tot z. Heb ondertussen 21jaar ervaring in het organiseren en verzorgen van
Events in Haaltert (9450) - Florian
Florian
Haaltert
Nieuw
Als student journalistiek heb ik het vak fotografie. Daar leer ik kwaliteitsvolle foto's nemen, en deze te bewerken met Adobe CC. 3 tot 5 dagen na het event zullen de foto's doorgestuurd worden.
Events in Aalst (9300) - Nele
Nele
Aalst
Nieuw
Ik maak beelden die net niet binnen het kader passen. Details die anderen niet opmerken, stiekeme foto's van de mooiste momenten. Huwelijk, lentefeest, event, tuinparty... alles is mogelijk! Vraag gerust meer info.
Events in Aalst (9300) - Marie-ange
Marie-ange
Aalst
Nieuw
Aangezien ik in het middelbaar 2 jaar voorbereidende grafische vormgeving en 4 jaar fotografie gestudeerd heb kan ik mijzelf professioneel fotografe normen. I oefen dit beroep vooral uit in Mn vrije tijd en wanneer Mn mij nodig heeft voor bv een trouw
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel dienstverleners in Aalst

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Jonathan
“ Gebruiksvriendelijke site, reactiesnelheid bij contactname, het concept op zich dat gewoon geniaal is :-) ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Events Aalst: geëvalueerd met 5.0 door 22 klanten

Populaire dienstaanvragen

evenementen Aalst, dienstverlener event Aalst, hulp voor event Aalst, evenement organiseren Aalst,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden