events Brugge

Ontdek talentvolle hulp voor events in Brugge

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Brugge

Events in Brugge (8000) - Mathieu
Mathieu
Brugge
4.92/5 (143 reviews)
Ik ben Mathieu, Ik ben gepassioneerd door muziek. Zoek je nog iemand voor een trouwfeest, jubileum, verjaardagsfeest of iets anders. Dan ben je bij mij op de juiste plaats. Verzoekjes draai ik ook. Contacteer mij voor meer info.
Events in Brugge (8000) - Andrzej
Andrzej Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brugge
5/5 (4 reviews)
I offer live streaming services with audio and video procesing. Up to 3 Full HD cameras with digital audio mixing. PA rental/ sound engineering/ post production and more.
Events in Brugge (8000) - Parsifal
Parsifal
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik heb goede improvisatievaardigheden die ik graag wil inzetten voor een avondvullend e-jazzconcert, live meditatiemuziek, piano-improvisaties. Tot nog toe is mijn ervaring beperkt, maar uit iedere nieuwe ervaring haal ik het maximum (aan lessen). Muziek drijft mij op velerlei manieren, want samen met anderen muziek ervaren verbindt mensen. Verbinding is broodnodig.
Events in Brugge (8000) - Victor
Victor
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik ben een amateurfotograaf die graag foto's trekt. Ik kan ook foto's bewerken en bijkleuren waar nodig. Ik doe dit al vijf jaar als hobby in mijn vrije tijd.
Events in Brugge (8000) - Cynthia
Cynthia
Brugge
1.0/5 (1 reviews)
Hi! Mijn naam is Cynthia en als dochter van zelfstandige ouders in de horeca weet ik als geen ander hoe alles in elkaar zit. Vanaf mijn 15e werk ik in de horeca. Horeca heeft je een voldoening, je hebt sociaal contact en je maakt mensen blij want niets is zo leuk om een leuke bediening te hebben. Voor elke soort dienst in de horeca kan je bij mij terecht, tot dan!
Events in Brugge (8000) - Boris
Boris
Brugge
Nieuw
Ik heet Boris en ben sinds enkele jaren hobby foto-videograaf. Ik bewerk zelf ook mijn eigen filmpjes. Ik heb ook interesse in drone filmen. Ik doe dit nog niet zo lang voor geld dus werk voorlopig nog voor kleine prijsjes omdat ik ervaring wil opdoen. Help jij mij ? Dan help ik jou om er een evenement, feestje, huwelijk, ... van te maken om nooit te vergeten!
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan events

Events in Brugge (8000) - Dylan
Dylan
Brugge
Nieuw
Ik treed al 3 jaar op onder de naam George Dylan en heb van huiskamerconcerten en kleine café's tot volle concertzalen gespeeld. Mijn muziek is te beluisteren op Spotify, youtube, etc. Ik ben ook de support act geweest van Milo Meskens, Tom Walker, Portland en Didirri.
Events in Brugge (8000) - Kim
Kim
Brugge
Nieuw
Ik ben Kim en heb altijd al een passie gehad voor fotografie en ben ik dus ook bereid om als fotograaf te dienen op uw event. Ik neem vaak foto's van de natuur en ben dus echt wel gepassioneerd door de mooie beelden die je kan vastleggen
Events in Brugge (8000) - Astrid
Astrid
Brugge
Nieuw
Hey! Ik ben Astrid en heb een grote passie voor fotografie. Graag zou ik hier een fulltime professionele bezigheid van maken. Ik doe vooral reisfotografie maar voor een huwelijk of dergelijke mag je me ook altijd contacteren. Tegen volledig geposeerde opdrachten zeg ik liever nee.
Events in Brugge (8000) - Maria del pilar
Maria del pilar
Brugge
Nieuw
Altijd aan fotografie gedaan. Wat ik ook bedoel met eventen is bijstaan als er grote recepties zijn voor organisatie, decoratie of ontvangen van gasten met gastenlijsten.
Events in Brugge (8000) - Maya
Maya
Brugge
Nieuw
Mijn passie is ontstaan als kind toen ik voor het eerst een klein roze cameratje kreeg. Mijn passie is nu ondertussen verdergezet naar een Sony a7ii waarmee ik (vind ik persoonlijk) prachtige foto's mee kan nemen. Ik bewerk de foto's ook allemaal met Adobe Lightroom, ik hou van het spelen met het licht en de uitkomst mag er wel zijn.
Events in Brugge (8000) - Lune
Lune
Brugge
Nieuw
Ik studeer fotografie aan Kask in Gent. Heb ervaring met mode fotografie, documentaire, shoots, foodfotografie,... Het is altijd leuk om meer ervaring op te doen. Door mijn fullframe camera hebben de foto's een zeer goede kwaliteit.
Events in Brugge (8000) - Dettmaring
Dettmaring
Brugge
Nieuw
Ik hou van muziek. Leute, plezier, ambiance. Heb 35 jaar ervaring als DJ. Speel bijna alle genres. Zing zelf ook mee met sommige liedjes. Kan de mensen op de dansvloer houden Ik sta open voor verzoekjes op aanvraag.
Events in Brugge (8000) - Hanne
Hanne
Brugge
Nieuw
Nog opzoek naar een handje hulp bij uw even; alles klaarzetten, opdienen, afruimen, afwassen etc! Ik kom met alle plezier helpen! Altijd een lach gegarandeerd!
Events in Brugge (8000) - Jean-marc
Jean-marc Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brugge
Nieuw
Begeesterd foto- en videograaf met heel veel ervaring, een PRO, een gepersonaliseerd eindproduct waarin ook u inspraak hebt. Op de knop drukken kan iedereen, voor een topfoto en /of video is heel wat meer nodig. Vandaar, contacteer me vrijblijvend voor wat meer uitleg.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Jonathan
“ Gebruiksvriendelijke site, reactiesnelheid bij contactname, het concept op zich dat gewoon geniaal is :-) ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Events Brugge: geëvalueerd met 4.18 door 150 klanten

Populaire dienstaanvragen

evenementen Brugge, dienstverlener event Brugge, hulp voor event Brugge, evenement organiseren Brugge,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen events in Brugge

De laatste aanvragen in de categorie events in Brugge

Kok voor nieuwjaarsetentje - 40p - 13/01 - Vastgoedfotografie Brugge - Onthaal & Bediening - evenement in de cultuur sector - WEBSITE - FOTO'S EN HULP COMPUTER - computerles - WEBSITE MAKEN - Electriciteit
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden