events Brugge

Ontdek talentvolle hulp voor events in Brugge

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Brugge

Events in Brugge (8000) - Mathieu
Mathieu
Brugge
4.93/5 (160 reviews)
Ik ben Mathieu, Ik ben gepassioneerd door muziek. Zoek je nog iemand voor een trouwfeest, jubileum, verjaardagsfeest of iets anders. Dan ben je bij mij op de juiste plaats. Verzoekjes draai ik ook. Contacteer mij voor meer info.
Events in Sint-andries (8200) - Corrie
Corrie
Sint-andries
5/5 (51 reviews)
Zoek je mooie, rustige ( achtergrond) muziek voor een verjaardag, of klein feestje? Of wil je een geliefde blij maken met een persoonlijke serenade? Ik ben een zeer ervaren zangeres en gitariste en treed op in kleine en iets grotere settings. Covers en eigen geschreven liedjes staan op mijn repertoire. Geïnteresseerd? Doe mij een voorstel en wie weet kom ik bij jou zingen!
Events in Brugge (8000) - Andrzej
Andrzej Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brugge
5/5 (4 reviews)
I offer live streaming services with audio and video procesing. Up to 3 Full HD cameras with digital audio mixing. PA rental/ sound engineering/ post production and more.
Events in Damme (8340) - Steve
Steve Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Damme
5/5 (4 reviews)
Ik speel in 3 bandjes, Mr.O & the Havanas, Strikeusder en Acoustasonic, ook kan ik voor een akoestische soloset zorgen. Naargelang de grootte van het evenement kan ik ook zorgen voor klank en lichtinstallaties.
Events in Sint-andries (8200) - Kelly
Kelly
Sint-andries
5/5 (3 reviews)
Het beleven van mooie, belangrijke momenten in het leven en die op een flatterende, spontane manier vast leggen is mijn doelstelling als fotograaf. Samenwerken om alle wensen en ideeën realiteit te maken, een ideale uitdaging! Met als resultaat foto's in hoge resolutie waar je heel graag naar terug grijpt om het gevoel van dat moment te herbeleven.
Events in Antwerpen (2060) - Tom
Tom
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Om jou event correct in beeld te brengen, informeer ik mij eerst over de details. - Wat voor evenement is het ? Trouw, portret, architectuur, festival ... - Waar worden de foto's genomen, en hoeveel locaties zijn dit? - Wat voor sfeer wil je zien in de foto's? - Hoe wil je deze ontvangen? - ...
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan events

Events in Zuienkerke (8377) - Thomas
Thomas
Zuienkerke
5/5 (2 reviews)
PA op maat voor uw band. Steeds professioneel en met de nodige kennis. Met eigen materiaal, te huren materiaal of op jullie materiaal. Vragen staat vrij!
Events in Assebroek (8310) - Pascal
Pascal Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Assebroek
5/5 (2 reviews)
Onder het motto "I'm just here to entertain you and enjoy myself" breng ik onder de naam DJ Squally de leukste muziek, startend van de jaren '50 tot nu. Gaande van rock, pop, disco, metal tot een streepje foute muziek. Kortom, het ideale ingrediënt voor uw fuif, huwelijksfeest, bedrijfsfeest of verjaardag. Ook een avondvullend blues-programma behoort tot de mogelijkheden.
Events in Sint-andries (8200) - Sofie
Sofie
Sint-andries
5/5 (1 reviews)
Ik ben singer-songwriter (zang en piano) en kan op allerhande gelegenheden uw muziek verzorgen: van intieme huiskamerconcerten tot trouwrecepties/communies etc. Ik speel eigen nummers, maar kan ook covers brengen. Indien het iets meer mag zijn: ik zing daarnaast ook in een nieuwe Brugse coverband (full band bezetting: drum, bas, gitaar, keys en zang + backing vocals). Contact voor meer info :)
Events in Sint-andries (8200) - Demi
Demi
Sint-andries
5/5 (1 reviews)
Hi, ik ben Demi en ben sinds enkele jaren amateurfotografe. Ik beschrijf mijn stijl graag als warm en zacht! Ik ben de ideale fotografe om sfeerbeelden te nemen op uw familiefeesten, tuinfeesten,... Ook hou ik van portretfotografie! Ik ben heel spontaan en rustig! Ik heb reeds een mooie portfolio die ik u kan bezorgen indien u interesse hebt om mij te vragen als fotografe! Hopelijk tot snel!
Events in Brugge (8000) - Parsifal
Parsifal
Brugge
5/5 (1 reviews)
muziekproducing, compositie (voor film), pianoles, muziekanalyse,... ik ben dagelijks bezig met een of meer van deze vaardigheden naar hogere niveau's te tillen. Muziek en geluid zijn mijn opperpassies!
Events in Brugge (8000) - Victor
Victor
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik ben een amateurfotograaf die graag foto's trekt. Ik kan ook foto's bewerken en bijkleuren waar nodig. Ik doe dit al vijf jaar als hobby in mijn vrije tijd.
Events in Dudzele (8380) - Charlotte
Charlotte Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Dudzele
5/5 (1 reviews)
Hobbykok met zeer brede waaier aan zowel Franse keuken als wereldkeuken. Ik deel deze passie met mijn man die dus ook hobbykok is en graag prachtige gerechten tovert.
Events in Brugge (8000) - Cynthia
Cynthia
Brugge
1.0/5 (1 reviews)
Hi! Mijn naam is Cynthia en als dochter van zelfstandige ouders in de horeca weet ik als geen ander hoe alles in elkaar zit. Vanaf mijn 15e werk ik in de horeca. Horeca heeft je een voldoening, je hebt sociaal contact en je maakt mensen blij want niets is zo leuk om een leuke bediening te hebben. Voor elke soort dienst in de horeca kan je bij mij terecht, tot dan!
Events in Brugge (8000) - Jean-marc
Jean-marc Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brugge
5/5 (1 reviews)
Begeesterd foto- en videograaf met heel veel ervaring, een PRO, een gepersonaliseerd eindproduct waarin ook u inspraak hebt. Op de knop drukken kan iedereen, voor een topfoto en /of video is heel wat meer nodig. Vandaar, contacteer me vrijblijvend voor wat meer uitleg.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel dienstverleners in Brugge

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Jonathan
“ Gebruiksvriendelijke site, reactiesnelheid bij contactname, het concept op zich dat gewoon geniaal is :-) ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Events Brugge: geëvalueerd met 4.76 door 235 klanten

Populaire dienstaanvragen

evenementen Brugge, dienstverlener event Brugge, hulp voor event Brugge, evenement organiseren Brugge,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden