events Diepenbeek

Ontdek talentvolle hulp voor events in Diepenbeek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Diepenbeek

Events in Diepenbeek (3590) - Dieter
Dieter
Diepenbeek
5/5 (5 reviews)
Hallo, ik ben een beginnende fotograaf. Ik sta open voor kleine opdrachten te werken om zo verder te kunnen groeien als fotograaf naar grote opdrachten. Hopelijk tot snel! Ik kijk ernaar uit!
Events in Kortessem (3720) - Mike
Mike
Kortessem
5/5 (3 reviews)
Het was al langer een droom om mijn fotografie-skills te commercialiseren maar ik zocht nog iets om mij te onderscheiden, in 2019 volgde ik een opleiding als dronepiloot. Niet veel later was Skyrise geboren. Ondertussen zijn er al heel wat mooie beelden gemaakt, bijkomende trainingen gevolgd, en kan ik rekenen op een netwerk als ondersteuning bij bepaalde opdrachten, ter land en in de lucht.
Events in Zonhoven (3520) - Lindsy
Lindsy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Zonhoven
5/5 (3 reviews)
Ik ben een perfectionistische hobbyfotograaf die ook veel tijd en aandacht in de nabewerking steekt. Ik bezorg je dan ook ALLE foto’s bewerkt in kleur en zwart-wit. Dit is in de uurprijs inbegrepen.
Events in Hasselt (3500) - Ronny
Ronny
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Ik maak al sinds 2012 foto's op evenementen op regelmatige basis. Ervaring heb ik vooral bij fuiven en concerten, maar ik sta open voor alle mogelijke evenementen.
Events in Hasselt (3500) - Ward
Ward
Hasselt
5/5 (1 reviews)
dj-ervaring sinds 2002 - Tomorrowland 2014 Techno, house, all around, 80s, 90s, 2000s classics! Als het maar voor te feesten is en goed op te kunnen dansen!
Events in Hasselt (3500) - Ine
Ine
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Ik speel viool sinds mijn vijf jaar, dwarsfluit sinds mijn twaalfde en piano en gitaar heb ik meegekregen van thuis. Verder zing ik en doe ik musical. Zoekt u rustige achtergrondmuziek gespeeld op piano en eventueel begeleid met zang? Of toch een concert op verscheidene instrumenten naar keuze? Ik speel met plezier verschillende muziekgenres van klassiek tot modern. Hopelijk tot binnenkort!
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan events

Events in Hasselt (3500) - Nicolas
Nicolas
Hasselt
Nieuw
Zupp voorziet fotografie: Reportage, Portret, Product en meer! We hebben een professionele fotostudio beschikbaar, gespecialiseerd in portretfotografie en productfotografie met ruimte voor omkleden e.d.
Events in Genk (3600) - Christian
Christian
Genk
Nieuw
Ik be Christian en ben al 30 jaar gepassioneerd amateurfotograaf. Ik heb nog een klassieke opleiding als fotograaf genoten. Ik maak reportages voor trouwpartijen, feesten en evenementen. Ik doe productfotografie, luchtfotografie (drone) als studiowerk. Ik beschik over een mobiele studio om aan huis te komen. Je kan me voor enkele uren of een ganse dag inhuren. Voor meer info neem gerust contact.
Events in Hasselt (3500) - Jo
Jo Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
Nieuw
Ik ben clown koekie en wordt vergezeld van clown poekie, en Nienke. Meestal komen we als duo en toveren we de kids om door hun te schminken en het plaatsen van glittertattoos. Zo maken we tevens ook nog ballonfiguren.
Events in Kortessem (3720) - Jean
Jean
Kortessem
Nieuw
Mijn naam is Jean en ik kan - gezien mijn communicatieve en sociale vaardigheden en de opgedane ervaringen ter zake - ondersteuning geven bij aankondigingen, interviews en gespreksvormen (of deze zelfs volledig in handen nemen) tijdens kleinere en grotere evenementen.
Events in Appelterre-eichem (9400) - Tim
Tim
Appelterre-eichem
Nieuw
fotograaf te limburg . shoots porfolio models alle leeftijden of gender ook dieren
Events in Hasselt (3500) - Thomas
Thomas
Hasselt
Nieuw
Reeds ervaring in de horeca. Gaande van dranken tot voedingswaren, bereiding tot bediening. Verder in de mogelijkheid mee aansturing te verzorgen in voorbereiding en uitvoering.
Events in Kuringen (3511) - Stefan
Stefan
Kuringen
Nieuw
Helpen inde keuken en ook algemene zaken die moeten gebeuren doe ik graag. Ben wat graag onder de mensen zelf om dit mee te ondersteunen. Dus af en toe wil ik graag helpen
Events in Hasselt (3500) - Marte
Marte
Hasselt
Nieuw
Sinds 2020 heb ik certificaat product en portret fotograaf op zak. Hierdoor starten ik ook in september 2020 mijn eigen fotografie bedrijfje in mijn bijberoep. Ik ben huisfotograaf van een tegelbedrijf en horecazaak.
Events in Hasselt (3500) - Femke
Femke
Hasselt
Nieuw
Hoi ik ben femke en ben 17 jaar. Ik zit in mijn laatste jaar fotografie en film op de kunsthumaniora in Hasselt. Ik volg al 4 jaar deze richting in totaal nu. Hier heb ik verschillende vaardigheden geleerd dus ik kan zeer gevarieerde foto’s maken. Als je geïnteresseerd bent laat dan zeker iets weten zodat ik met mijn passie iets kan bijverdienen!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel dienstverleners in Diepenbeek

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Jonathan
“ Gebruiksvriendelijke site, reactiesnelheid bij contactname, het concept op zich dat gewoon geniaal is :-) ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Events Diepenbeek: geëvalueerd met 5.0 door 11 klanten

Populaire dienstaanvragen

evenementen Diepenbeek, dienstverlener event Diepenbeek, hulp voor event Diepenbeek, evenement organiseren Diepenbeek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden