events Temse

Ontdek talentvolle hulp voor events in Temse

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Temse

Events in Zwijndrecht (2070) - Christian
Christian
Zwijndrecht
5/5 (9 reviews)
Wat is het leuk om jou of jouw feest op foto vast te leggen! Ik doe al een 10-tal jaar modelfotografie op hoog niveau waardoor ik professioneel materiaal ter beschikking heb. Tevens kan ik naar wens de foto's nabewerken. Ook heb ik 2 drones met 4k-camera's ter beschikking voor zowel foto's als bewegende beelden. Huwelijken, feesten, woningverkoop, portfolio, profielfoto's,… kan ik je mee helpen.
Events in Elversele (9140) - Ludo
Ludo
Elversele
4.75/5 (4 reviews)
Hobbyfotograaf, belichter, experimentele / kunstfotografie, sportfoto's,... In het bezit van: Canon fotocamera's ook full-frame met talrijke lenzen, studio, theater, en experimentele belichtingsapparatuur, talrijke achtergronden, frames en statieven, veel creatieve fantasie en ervaring, afdruk tot A3 formaat inkadering, foto op doek, op blok en zo meer zijn mogelijk.
Events in Sint-niklaas (9100) - Amina
Amina
Sint-niklaas
5/5 (3 reviews)
Mijn vrienden noemen me niet voor niets ‘directrice van het feestcomité of amina ambiance’ Ik organiseer uw feestje door voor u te koken van aperitiefhapje tot en met het dessert. Het feestades en de feesttafel worden zo feestelijk en mooi gemaakt en indien nodig ruim ik alles ook op.... dus laat de feestjes maar komen....
Events in Sint-niklaas (9100) - Athal melchior
Athal melchior
Sint-niklaas
5/5 (1 reviews)
Al heel mijn leven ben ik in de ban geweest van muziek, ik heb jaren in koren gezongen en met musicals meegedaan. Ik heb musical en jazz gestudeerd. Samen met mijn gitaar haal ik het onderste uit de kast voor entertainment!
Events in Nieuwkerken-waas (9100) - Rania
Rania
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Ik heet Rania en heb reeds 8 jaar ervaring in horeca/caterings & traiteur. Ik heb de hotel-opleiding gevolgd in Piva Antwerpen, en heb vooral eigen caterings gedaan voor artiesten van concerten. Ik sta open voor nieuwe uitdagingen!
Events in Sint-niklaas (9100) - Guido
Guido
Sint-niklaas
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Guido en volg reeds meerdere jaren verschillende fotografie cursussen. Zowel portret, product en evenement fotografie. In overleg kunnen we samen beslissen over uw opdrachten. Hopelijk tot snel.
Events in Sint-niklaas (9100) - Domingos
Domingos
Sint-niklaas
Nieuw
Ik ben domingos met volle passie aan culinaire ik zou graag tijdens mij vrij tijd bijverdienen als wilt u iemand verrassend geen probleme ik kan bij u thuis koken mooie menu's opstellen en bereiding van warme als nog koude gerechten bereiden of barbecue ik ban van Sint-Niklaas ik kan tot waasland
Events in Beveren-Leie (8791) - Robert
Robert
Beveren-Leie
Nieuw
Hey, ik ben Bob, gepensioneerd en vol verlangen om mijn vrijgekomen tijd nuttig in te vullen. Mijn hobby's zijn fotoreportages en daaraan verbonden foto albums maken. Wil je jouw foto's organiseren op je PC, of een tof album maken van je vakantie foto's, dan ben ik je man.
Events in Temse (9140) - Annelies
Annelies
Temse
Nieuw
Hallo ik ben Annelies. Voor meer informatie en portfolio kan u mij specifiek vragen stellen die ik met plezier zal beantwoorden. Ik kijk al uit naar onze mogelijke samenwerking.
Events in Sint-niklaas (9100) - Stefanie
Stefanie
Sint-niklaas
Nieuw
Hallo, mijn naam is Stefanie en ik ben sinds een 8-tal jaar actief als grimeur, 3D grimeur (=valse neuzen, pruiken, wondes etc.), theatergrimeur en kindergrime... Dus als je naar een te gek feestje gaat, een theaterstuk wil opvoeren, Halloween griezelig wil inzetten of kindjes een leuk feest wil bezorgen met véél teveel glitters aarzel dan niet om mij te contacteren!
Events in Nieuwkerken-waas (9100) - Lander
Lander
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik heet Lander! Ik heb een enorme passie voor goochelen en toon graag wat ik kan. Mijn voornaamste doel is entertainen, de mensen laten lachen en vooral laten verbluft staan. Hopelijk kunnen we in de toekomst samenwerken!
Events in Nieuwkerken-waas (9100) - Jordy
Jordy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuwkerken-waas
Nieuw
We hebben ons gespecialiseerd in de fotografie van mensen, huisdieren en evenementen. Een shoot van je hond of kat, een leuke familiefoto of je volledige huwelijk op foto vastgelegd? Alles kan. We bieden een all-in service waarin ook de nabewerking en de leukste foto’s digitaal worden geleverd. Extraatjes, zoals fotoboeken en -kaders zijn zeker ook mogelijk tegen een meerprijs.
Events in Hamme (9220) - Brian
Brian
Hamme
Nieuw
Hallo iedereen, Ik ben 2 jaar geleden afgestudeerd aan de hotelschool spermalie! vanaf men 15 ben ik begonnen met studentenjobs in (sterren) restaurants. Als vaste job heb ik ook in sterrenzaken gewerkt ik kan zowel keuken als zaal. heel gepassioneerd door het koken en allerlei producten omtoveren tot iets magisch.
Events in Nieuwkerken-waas (9100) - Davy
Davy
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Als fotograaf heb ik een zwak voor creatieve foto's met oog voor detail. Ik trek er vaak op uit, opzoek naar de mooiste urban plekjes. Ook bij portretten probeer ik mijn creatieve kant te laten spreken.
Events in Nieuwkerken-waas (9100) - Romina
Romina
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Door mijn opleiding fotografie in het middelbaar heb ik de nodige kennis om je zeker verder te helpen ! Toen ik jong was kreeg ik van mijn grootvader een camera in de handen , en sindsdien heb ik hem niet meer losgelaten:)
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Jonathan
“ Gebruiksvriendelijke site, reactiesnelheid bij contactname, het concept op zich dat gewoon geniaal is :-) ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Events Temse: geëvalueerd met 4.96 door 19 klanten

Populaire dienstaanvragen

evenementen Temse, dienstverlener event Temse, hulp voor event Temse, evenement organiseren Temse,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen events in Temse

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden