events Leuven

Ontdek talentvolle hulp voor events in Leuven

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Leuven

Events in Leuven (3000) - Jasper
Jasper
Leuven
5/5 (3 reviews)
De reden dat ik naast mijn beroep wat wil bijverdienen is mijn hobby: fotografie en video. Ik heb ervaring met het maken van promofilms van festiviteiten en voor milieubeheer voor Regionaal langschap Rivierenland. Ik edit mijn foto's altijd in Adobe Lightroom en mijn video's monteer ik met Premiere Pro.
Events in Leuven (3000) - Yolan
Yolan
Leuven
5/5 (2 reviews)
Ik ben al sinds 2009 begonnen met dit vak. Kan in heel veel situaties een goed feest bouwen. Ik ken veel van funky muziek, hip hop, klassiekers, latino, maar vooral veel kennis van een volle dansvloer.
Events in Kessel lo (3010) - Anne
Anne
Kessel lo
4.0/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben heel geïntrigeerd door gezonde voeding, en kook ook heel graag. Ik ben door allerlei periodes gegaan, met altijd de nadruk op lekker, en gezond. Vegetarisch, paleo, keto, Indische, bakken, gluten- en/of melkvrij, raw (chocolate), enz
Events in Leuven (3000) - Manan
Manan
Leuven
3.0/5 (1 reviews)
I am a drummer. I have been playing since 8 years now. I have played in many professional gigs at cafe, big conferences, marriage events in India. I have also performed in big concerts and opening events for famous artists with an audience of 200-3000 people. I was a part of a music club with 40 other highly trained young musicians. I have a youtube channel if you wish to check it out.
Events in Heverlee (3001) - Elisabeth
Elisabeth
Heverlee
5/5 (1 reviews)
Ik speel gitaar, en ik zing heel. Op mijn 8 jaar ben ik begonnen met notenleer, en ben ik gitaarles gaan volgen aan de muziekschool. Mijn passie voor muziek begon te groeien. Ik heb een aantal jaar zangles gevolgd, en sinds 4 jaar ben ik lid van Showkoor AMUSE in Leuven, d.i. een koor waar wij zingen en dansen. Ik speel vooral akkoorden, omdat ik hier steeds bij zing. Zingen doe ik enorm graag!
Events in Heverlee (3001) - Quinten
Quinten
Heverlee
5/5 (1 reviews)
Ik speel al sinds ik 9 ben gitaar - en daarbij werd er ook altijd gezongen, samen met anderen of alleen. Mijn gevarieerde muzieksmaak heeft ten gevolge dat ik een vrij groot repertoire heb. Ik heb bovendien altijd zin om liedjes bij te leren, als je dat wil! Mijn optredens zijn perfect als rustige achtergrondmuziek, of voor een gezellige kampvuursfeer.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan events

Events in Kessel lo (3010) - Dietrich
Dietrich
Kessel lo
5/5 (1 reviews)
Ik heb geen professionele ervaring als fotograaf. Wel was ik 3 jaar vaste “hobby” fotograaf op het racecircuit van Zolder en Spa Francorchamps voor een welbepaald raceteam. Ik ben tevens ook in het bezit van een semi professioneel fototoestel. Ook wat kinderfotografie en natuurfotografie heb ik wel eens gedaan op vraag van kenissen die mijn foto's mooi vonden.
Events in Leuven (3000) - Nahdah
Nahdah
Leuven
Nieuw
Hi I can do photography, I am experienced in working in magazines and publishing. I am experienced in documenting events. I can handle canon and nikon cameras if provided.
Events in Leuven (3000) - Beatrice
Beatrice
Leuven
Nieuw
Hallo, Ik ben geen professionele fotograaf, maar geloof me als ik je zeg dat in er wel goed in ben! :) Al onze vakantiefoto's zijn voor 90% door mij getrokken! En heb al eerder op feestjes fotografe mogen zijn :) Hopelijk kan u ook helpen! Groetjes
Events in Leuven (3000) - Analy
Analy
Leuven
Nieuw
I can help being a waitress or dish washing for any event/restaurant, I am very professional and punctual and would love to help with service every once in a while
Events in Leuven (3000) - Tevin
Tevin
Leuven
Nieuw
Ik maak beats en ben zelf rapper, heb gewerkt met allerlei artiesten (rappers, zangeres(sen), producers,...) als producer en ook rapper Mijn stijl is eerder urban maar ook pop en experimentele sounds.
Events in Heverlee (3001) - Jutta
Jutta
Heverlee
Nieuw
Ik ben Jutta. Ik ben bezig met een opleiding fotografie in het CVO. Daarvoor trok ik al van jongs af foto's. Zonder echt te weten wat ik deed. Maar ik oefende wel mijn fotografische blik. Ondertussen is daar dus ook al wat kennis bijgekomen. Ik kan ook de basis in fotoshop.
Events in Leuven (3000) - Vijay
Vijay
Leuven
Nieuw
Ik draai HipHop , trap, reaggeaton, funk, jazz, pop, disco, jazz, ... Dj voor - artiesten - boksgalas - huwelijken - feesten - clubs - feestjes - evenementen - ...
Events in Leuven (3000) - Madelief
Madelief
Leuven
Nieuw
Wie ben ik? Een creatieveling, avonturier en dierenliefhebber. Passie voor fotografie en elke keer het beter willen doen, om toch iedereen te verbazen. Which of my photographs is my favorite? The one I'm going to take tomorrow..
Events in Leuven (3000) - Raphaël
Raphaël
Leuven
Nieuw
Ik ben fotograaf verdiepend in verschijdene subjects waaronder architectuur, portretten, commerciële, en ook drone fotografie. Foto's worden met WeTransfer met goede kwaliteit geleverd.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel dienstverleners in Leuven

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Jonathan
“ Gebruiksvriendelijke site, reactiesnelheid bij contactname, het concept op zich dat gewoon geniaal is :-) ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Events Leuven: geëvalueerd met 4.57 door 10 klanten

Populaire dienstaanvragen

evenementen Leuven, dienstverlener event Leuven, hulp voor event Leuven, evenement organiseren Leuven,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden