events Leuven

Ontdek talentvolle hulp voor events in Leuven

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Leuven

Events in Everberg (3078) - Kathy
Kathy
Everberg
5/5 (6 reviews)
Hallo ! Ik ben al enkele jaren gepassioneerd amateurfotografe. Reeds meerdere evenementen, doop-, verjaardag-, of communiefeesten in beeld gebracht. Ook zwangerschapsfotografie en new born reportages zijn mogelijk. Prijzen hangen af van het aantal foto's, duur van het evenement enz. Dit kan allemaal besproken worden. Ik spreek vlot NL/FR/ENG. Ik kan voorbeelden tonen van geleverd werk.
Events in Leuven (3000) - Jasper
Jasper
Leuven
5/5 (3 reviews)
De reden dat ik naast mijn beroep wat wil bijverdienen is mijn hobby: fotografie en video. Ik heb ervaring met het maken van promofilms van festiviteiten en voor milieubeheer voor Regionaal langschap Rivierenland. Ik edit mijn foto's altijd in Adobe Lightroom en mijn video's monteer ik met Premiere Pro.
Events in Leuven (3000) - Yolan
Yolan
Leuven
5/5 (2 reviews)
Ik ben al sinds 2009 begonnen met dit vak. Kan in heel veel situaties een goed feest bouwen. Ik ken veel van funky muziek, hip hop, klassiekers, latino, maar vooral veel kennis van een volle dansvloer.
Events in Lubbeek (3210) - Veronique
Veronique
Lubbeek
5/5 (2 reviews)
Hallo, ik ben Veronique en zou graag een centje bijverdienen als hulp bij feestjes ed. Ik heb hierin nog niet echt ervaring. Wel organiseer ik mijn eigen familiefeestjes, verjaardag en communiefeesten en zorg dat deze perfect in orde zijn. Heb graag alles onder controle. Ook heb ik al hulp geboden bij schoolfeesten, drank opdienen ed. Graag wil ik u hierbij helpen.
Events in Rotselaar (3110) - Leen
Leen
Rotselaar
4.5/5 (2 reviews)
Vanaf mijn zes jaar ben ik een zangeres en samen met mijn man (die gitaar speelt) vind ik het vooral leuk om mensen te laten genieten van muziek. We coveren vooral pop- en rocksongs.
Events in Kessel lo (3010) - Anne
Anne
Kessel lo
4.0/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben heel geïntrigeerd door gezonde voeding, en kook ook heel graag. Ik ben door allerlei periodes gegaan, met altijd de nadruk op lekker, en gezond. Vegetarisch, paleo, keto, Indische, bakken, gluten- en/of melkvrij, raw (chocolate), enz
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan events

Events in Leuven (3000) - Manan
Manan
Leuven
3.0/5 (1 reviews)
I am a drummer. I have been playing since 8 years now. I have played in many professional gigs at cafe, big conferences, marriage events in India. I have also performed in big concerts and opening events for famous artists with an audience of 200-3000 people. I was a part of a music club with 40 other highly trained young musicians. I have a youtube channel if you wish to check it out.
Events in Heverlee (3001) - Elisabeth
Elisabeth
Heverlee
5/5 (1 reviews)
Ik speel gitaar, en ik zing heel. Op mijn 8 jaar ben ik begonnen met notenleer, en ben ik gitaarles gaan volgen aan de muziekschool. Mijn passie voor muziek begon te groeien. Ik heb een aantal jaar zangles gevolgd, en sinds 4 jaar ben ik lid van Showkoor AMUSE in Leuven, d.i. een koor waar wij zingen en dansen. Ik speel vooral akkoorden, omdat ik hier steeds bij zing. Zingen doe ik enorm graag!
Events in Heverlee (3001) - Quinten
Quinten
Heverlee
5/5 (1 reviews)
Ik speel al sinds ik 9 ben gitaar - en daarbij werd er ook altijd gezongen, samen met anderen of alleen. Mijn gevarieerde muzieksmaak heeft ten gevolge dat ik een vrij groot repertoire heb. Ik heb bovendien altijd zin om liedjes bij te leren, als je dat wil! Mijn optredens zijn perfect als rustige achtergrondmuziek, of voor een gezellige kampvuursfeer.
Events in Leuven (3000) - Gerard
Gerard
Leuven
5/5 (1 reviews)
Ik ga steeds op zoek naar een interactieve en creatieve wisselwerking met de klanten. Klanten willen geïnspireerd worden maar komen ook met ideeën en verwachtingen waardoor ik geen limiet leg op het aantal foto’s zodat er steeds voldoende ruimte is voor het artistieker beeldmateriaal.
Events in Kessel lo (3010) - Dietrich
Dietrich
Kessel lo
5/5 (1 reviews)
Ik heb geen professionele ervaring als fotograaf. Wel was ik 3 jaar vaste “hobby” fotograaf op het racecircuit van Zolder en Spa Francorchamps voor een welbepaald raceteam. Ik ben tevens ook in het bezit van een semi professioneel fototoestel. Ook wat kinderfotografie en natuurfotografie heb ik wel eens gedaan op vraag van kenissen die mijn foto's mooi vonden.
Events in Linden (3210) - Mattias
Mattias
Linden
Nieuw
Dag allemaal, ik ben Mattias, 18 jaar en ik zou graag via deze weg een klein centje bijverdienen. Ik kom uit Linden, regio Leuven. Ik heb reeds ervaring: horeca, groenten-en fruitafdeling supermarkt, babysitten.. U kan op mij beroep doen voor een heleboel zaken zoals babysitten, tuinwerk, hond uitlaten. Voor bepaalde vakken uit het middelbaar kan ik ook bijles geven (biologie, geschiedenis)
Events in Wilsele (3012) - Koen
Koen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilsele
Nieuw
Ik ben een gepassioneerd fotograaf. Je kan me vragen voor opdrachten en/of als lesgever. Als lesgever heb ik vele jaren ervaring, zowel prive les als groepslessen en presentaties dit in algemene fotografie, reisfotografie, straatfotografie en in portret/fashion fotografie. Met flits en met natuurlijk licht. Als fotograaf, kan je me voor alle mogelijke opdrachten vragen.
Events in Bierbeek (3360) - Ward
Ward
Bierbeek
Nieuw
Ik ben Ward, student verpleegkunde. Naast verpleegkunde speel ik basgitaar en zit ik in enkele groepjes. Je kan onze band altijd huren voor verschillende evenementen. Een jazzy band, genaamd Euphoric. Deze band maakt jazz-pop covers en eigen nummers. (http://vi.be/euphoric). Voor een stevige rock band met ook eigennummers en covers kan je terecht bij Little Wolf. (http://vi.be/littlewolf)
Events in Leuven (3000) - Nahdah
Nahdah
Leuven
Nieuw
Hi I can do photography, I am experienced in working in magazines and publishing. I am experienced in documenting events. I can handle canon and nikon cameras if provided.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel dienstverleners in Leuven

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Jonathan
“ Gebruiksvriendelijke site, reactiesnelheid bij contactname, het concept op zich dat gewoon geniaal is :-) ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Events Leuven: geëvalueerd met 4.68 door 21 klanten

Populaire dienstaanvragen

evenementen Leuven, dienstverlener event Leuven, hulp voor event Leuven, evenement organiseren Leuven,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden