events Geel

Ontdek talentvolle hulp voor events in Geel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Geel

Events in Geel (2440) - Florien
Florien
Geel
4.33/5 (3 reviews)
Ik ben Florien 21jaar en kom uit Geel. Fotografie is mijn passie altijd al geweest. Ik trek heel graag fotos dit kan van natuur, mensen, of andere dingen zijn.
Events in Eindhout (2430) - Ilvie
Ilvie
Eindhout
1.0/5 (1 reviews)
because my life is music and music is life Heb nog maar net mijn dante protocol certificaat voor audionate op zak maar muziek is voor mij mijn hele leve
Events in Kasterlee (2460) - Laura
Laura
Kasterlee
5/5 (1 reviews)
Van kinds af aan, heb ik mijn camera bij de hand. Ik geniet er ten volste van om foto’s te maken van van alles en nog wat! De natuur, huisdieren, personen en andere voorwerpen. Noem maar op! Zoek jij een goedkope fotograaf die haar werk met liefde en zorgvuldig doet? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Sinds 2021 heb ik ook een dji mini drone, hiermee maak ik hoogwaardige beelden in 4k.
Events in Geel (2440) - Jan
Jan
Geel
Nieuw
Mijn naam is Jan, Ben al een tijd bezig met filmen en foto's maken met een drone (DJI Mavic Pro). Altijd al een filmpje gewild van uw feest, huis, bedrijf of stoet? laat maar iets weten..! ;) Filmpjes kunnen los worden geleverd of afgewerkt met muziek en filters.
Events in Geel (2440) - Koen
Koen
Geel
Nieuw
Ik hou er van om thuis eens lekker te koken. Hiervoor volgde ik 6 jaar lessen in avondschool en werkte 4 jaar bij cateringzaak. De culinaire wereld heeft mij altijd geboeid en zal me steeds blijven boeien... Wie eens een leuk ideetje heeft, maar er niet goed aan kan beginnen. Of er komt eens veel volk eten... laat maar weten...
Events in Laakdal (2430) - Albert
Albert
Laakdal
Nieuw
Mijn naam is Albert 55 jong ,heb ervaring in hamburgers -frituur - pizza maken , en zou heel graag op events komen frieten -hamburgers of pizza willen komen maken voor de bezoekers ,heb jij en hamburgerkraam -frituurkraam en heb je hulp nodig , laat maar iets horen , kan zelfstandig werken in deze branche hoef geen opleiding te volgen .
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan events

Events in Geel (2440) - Cheyenne
Cheyenne
Geel
Nieuw
In mijn studie als publicist heb ik ook de standaard opleiding fotografie gekregen. Ik ben dan ook in bezit van een eigen foto toestel ( nikon D3200 ). In mijn vrije tijd fotografeer ik mensen, dieren en natuur.
Events in Olen (2250) - Guy
Guy
Olen
Nieuw
Ik ben Guy en ik ben al 10 jaar werkzaam in de beenhouwer ijs. Ik heb een hamburgerkraam ter beschikking voor uw evenementen van de nodige snacks te voorzien.
Events in Geel (2440) - Kelly
Kelly
Geel
Nieuw
Ik ben Kelly en ben in het bezit van een koksdiploma. Hapjes en desserts maken doe ik het allerliefste. Ik wil je altijd komen helpen of creatief brainstormen over leuke ideeën.
Events in Eindhout (2430) - Tanja
Tanja Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Eindhout
Nieuw
Ik ben fotograaf in bijberoep en wil mezelf graag in de kijker zetten om zo nieuwe opdrachten tegen te komen. Ben ontzettend gemotiveerd en doe deze job enorm graag.
Events in Meerhout (2450) - Mats
Mats
Meerhout
Nieuw
Ik ben Mats en fotografie is mijn passie! Ik ben vooral bezig met hondenfotografie, portret en huwelijk. Maar ik sta voor alles open, zodat ik overal wat in kan bijleren.
Events in Kasterlee (2460) - Axana
Axana
Kasterlee
Nieuw
Ik hou van entertainen, mensen blij maken en de leukste grapjes uithalen. Ik heb nog geen ervaring maar ik leer snel bij. Het zou een unieke ervaring zijn.
Events in Mol (2400) - Lieven
Lieven
Mol
Nieuw
Ik ben reeds 20 jaar fervente all Round dj met ervaringen van oldies tot heden...dansen zal hier geen probleem zijn. Flexibel in de vragen en verwachtingen om uw fuif,feest...tot een spetterende ervaringen te maken.
Events in Geel (2440) - Linde
Linde
Geel
Nieuw
Ben je op zoek naar een veelzijdige fluitiste voor je groep? Met een klassieke achtergrond en 9 jaar orkest ervaring, heb ik de laatste jaren veel gewerkt aan projecten die interculturele integratie bevorderen door middel van de muziek. Ook als zangeres doe ik maar al te graag mee!
Events in Olen (2250) - Kleingeluk
Kleingeluk
Olen
Nieuw
Puur, dat is voor mij ontzettend belangrijk. Overal het kleine geluk in terug vinden en vast leggen dat is wat ik doe en waar ik goed ik ben. Elke keer opnieuw geniet ik mee van de resultaten. Mooi is niet goed genoeg, het moet perfect zijn.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel dienstverleners in Geel

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Jonathan
“ Gebruiksvriendelijke site, reactiesnelheid bij contactname, het concept op zich dat gewoon geniaal is :-) ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Events Geel: geëvalueerd met 3.44 door 5 klanten

Populaire dienstaanvragen

evenementen Geel, dienstverlener event Geel, hulp voor event Geel, evenement organiseren Geel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden