events Aarschot

Ontdek talentvolle hulp voor events in Aarschot

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Aarschot

Events in Tremelo (3120) - Willem
Willem
Tremelo
4.9/5 (50 reviews)
Tijdens mijn loopbaan als informaticus heb ik al heel wat ervaring opgedaan in digitale fotografie. Hiervoor heb ik de opleidingen gevolgd. Bij IKA in Mechelen behaalde ik het getuigschrift Fotokunst na 5 jaar opleiding. In juni 2019 verwierf ik daar mijn getuigschrift van 2 jaar specialisatie Fotokunst. Sinds begin maart 2019 was ik beroepsfotograaf, maar ben er mee gestopt.
Events in Herselt (2230) - Lucas
Lucas Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Herselt
4.93/5 (15 reviews)
Van kleine hapjes tot buffet of meergangen-diner: samen kijken we wat u graag wil om uw vrienden- en of familiefeestje tot in de puntjes te verzorgen. Ben gediplomeerd kok en heb meer dan 15 jaar horeca-ervaring. Ook hulp, enkel voor het bedienen, kan ik voor zorgen. Laten we kennis maken!
Events in Nieuwrode (3221) - Rosa maria
Rosa maria
Nieuwrode
5/5 (1 reviews)
Ik bied geen cateringdiensten aan, maar ik heb veel ervaring in tafelbediening en afwassen. Ik kan u helpen met uw evenement of privéfeest, receptie, babyborrel, sportevenement, opendeurdag enz.
Events in Tielt-Winge (3390) - Rafat
Rafat
Tielt-Winge
5/5 (1 reviews)
photo shoots , video editing , creating short films , short intro sessions : wedding , children's , special events video reportage animation web site designs
Events in Aarschot (3200) - Nico
Nico
Aarschot
5/5 (1 reviews)
Ik heb reeds 20 jaar ervaring in fotografie. Het is van een hobby een passie geworden. Ik heb me regelmatig bijgeschoold om het steeds beter te doen (bv opleiding digitale kunst aan de kunstacademie).
Events in Messelbroek (3272) - Jens
Jens
Messelbroek
5/5 (1 reviews)
Ik ben nu ongeveer 3 jaar bezig als hobbyfotograaf. Vooral in de auto-industrie, maar steeds vaker doe ik eens wat anders, vraag gerust naar de mogelijkjeden want foto's maken doe ik met veel plezier 😊
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan events

Events in Langdorp (3201) - Wendy
Wendy
Langdorp
5/5 (1 reviews)
Al sinds ik heel erg jong was ben ik gepassioneerd door fotografie. Ik ging dan op pad met mijn compact camera en maakte van mijn vriendinnen en de mooie omgeving foto's. Ik volgde ook 3 jaar lang fotografieles in avondschool. Af en toe doe ik een fotoshoot voor vrienden of ga ik foto's nemen op een feest.
Events in Messelbroek (3272) - Jente
Jente
Messelbroek
5/5 (1 reviews)
Met een lach en een smoes en een goocheldoos en een alibi dat-ie zorgvuldig koos, scharrelde hij de kost bij elkaar: Ben Ali Libi, de goochelaar. Toen vonden de vrienden van de Weduwe Rost dat Nederland nodig moest worden verlost van het wereldwijd joods-bolsjewistisch gevaar. Ze bedoelden natuurlijk die goochelaar.
Events in Schriek (2223) - Neil
Neil Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schriek
5/5 (1 reviews)
Video en fotografie stroomt eigenlijk bijna letterlijk door mijn bloed. Van generatie op generatie gaat de camera door. De stap naar zelfstandige in bijberoep was dan ook snel gezet.
Events in Baal (3128) - Peter
Peter
Baal
Nieuw
Professionele fotograaf voor diverse soorten foto's & projecten: gelegenheden, trouw, sfeerbeelden, huisdieren, immo, productfotografie, etc. Aandacht voor kwaliteit, eenvoud, naturel en tijdloosheid. Snelle verwerking van de foto's. Ik stuur je graag een greep uit mijn portfolio bij interesse. Gebaseerd in de regio rond Leuven. (Ik beschik niet over een studio.)
Events in Aarschot (3200) - Marco
Marco
Aarschot
Nieuw
Ik ben begonnen met Dj'en in de jaren 90 en heb veel ervaring met het aanvoelen van mensen en sfeer. Tegenwoordig ben ik gespecialiseerd in muziek van de jaren 80 en draai ik uitsluitend met vinyl. Ik hecht erg veel belang aan geluidskwaliteit en bezit een professionele PA die makkelijk een party van 200 mensen aan kan (merk: RCF). Ik heb een lichtinstallatie en een rookmachine.
Events in Aarschot (3200) - Wim
Wim
Aarschot
Nieuw
Ik heet Wim, studeerde orgel sinds mijn 9de en stapte later over naar piano. Ik volgde muziekschool, was organist, en speelde in verschillende bandjes (pop, jazzy) en maakte CD's. Ik kan met een minimum aan informatie (titel, uitvoerder, akkoordenschema, of zelfs zonder dat laatste) heel wat liedjes spelen op verzoek (voor zover ik ze ken; vooral jaren '70 - '90). Leuk voor feestjes of recepties.
Events in Averbode (3271) - Lauren
Lauren
Averbode
Nieuw
Sinds ik een kleine meid was hou ik er van om de camera vast te hebben, nu ik wat ouder ben ben ik ook vaak met mijn gsm te zien. Sinds kort ben ik ook fotografie gestart in de avondschool.
Events in Begijnendijk (3130) - Byrthe
Byrthe
Begijnendijk
Nieuw
Tijdens mijn opleiding journalistiek ontdekte ik mijn liefde voor fotografie. Ik startte een eigen blog waarvoor ik zelf foto's maakte en deed regelmatig fotoshoots. Ik ben geen expert, maar ik kan wel goed met een camera overweg. Zoek je dus iemand die snel en goedkoop is en kennis heeft van fotografie? Dan ben ik zeker de juiste persoon!
Events in Messelbroek (3272) - Jomme
Jomme
Messelbroek
Nieuw
Zoals in mijn bio vermeld, ben ik student professionele fotografie. Ik ben dus mee met de laatste ontwikkelingen en stijlen binnen de fotografie. Ik heb al het materiaal en de kennis (en creativiteit) om u aan de hand van fotos herinneringen te bezorgen aan speciale momenten of om uw bedrijf een boost te geven!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel dienstverleners in Aarschot

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Jonathan
“ Gebruiksvriendelijke site, reactiesnelheid bij contactname, het concept op zich dat gewoon geniaal is :-) ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Events Aarschot: geëvalueerd met 4.98 door 72 klanten

Populaire dienstaanvragen

evenementen Aarschot, dienstverlener event Aarschot, hulp voor event Aarschot, evenement organiseren Aarschot,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden