events Oostende

Ontdek talentvolle hulp voor events in Oostende

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Oostende

Events in Oostende (8400) - Chris
Chris
Oostende
5/5 (37 reviews)
Wil je een foto shoot op een leuke manier beleven. Dan kan je altijd bij mij terecht. Ik neem samen met een vriendin jullie wensen door en dan nemen we samen de foto's. Is het voor kinderen dan doen we het op een speelse manier waardoor het voor hen ook leuk blijft. We zoeken mooie en leuke locaties uit naar ieders wens. Tot gauw
Events in Oostende (8400) - Francis
Francis
Oostende
5/5 (3 reviews)
Hallo, ik ben een fotograaf en videograaf. Gestudeerd aan de fotovakschool in Apeldoorn. Ik werk met professionele apparatuur en kan jullie op voorhand al veel van mijn foto en video reportages tonen. Alle foto's en video's worden professioneel bewerkt. Het uurtarief is per uur dat ik aanwezig ben op uw event, en inclusief nabewerking en levering.
Events in Bredene (8450) - Doreen
Doreen
Bredene
5/5 (2 reviews)
Ik heb 8 jaar in een hotel gewerkt en heb de vaardigheden voor service en algemene catering. Ik kan tafels wachten. Ik kan toezicht houden op de service. Ik kan locatie-instellingen en klaring doen.
Events in Oostende (8400) - Davy
Davy
Oostende
5/5 (1 reviews)
Hallo ik ben Davy , ik doe alle fotowerk , zowel portfolio's als modellenshoots als huwelijks- of communiefotografie. besprekingen doe ik per job appart en uurtarief is n richtprijs volledige offerte wordt gemaakt na persoonlijk contact en bespreking.
Events in Oudenburg (8460) - Talina
Talina
Oudenburg
3.0/5 (1 reviews)
Ik ben een hobbyfotograaf jammer genoeg beschik ik nu niet meer over professional spullen wegen een woningbrand maar voor iemand te helpen kan ik wel kijken wat ik kan doen
Events in Oostende (8400) - Horea
Horea
Oostende
Nieuw
Fotografie is meer dan een hobby. Ik heb mijn eigen stiijl ontwikkeld. Alhoeweel portrait en studio fotografie zijn mijn sterke punkten en ik ben steeds ingeschrijven de Acadamie Voor Schone Kunsten, event fotografie kan heel boeiend zijn mits een minimaal samen werking tussen de klant ent artiest ontstaat. Ik heb een uitgebreid portofolio (van naakt, modelling tot landschap, of product fotografie) ter beschikking en ik hou vast een privacy tussenkomingen.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan events

Events in Oostende (8400) - Cédric
Cédric
Oostende
Nieuw
Hallo ,ik ben hobby fotograaf en doe dit al meer dan 15 jaar met passie. U kan mij een hele dag of halve dag inhuren als je persoonlijke social media fotograaf. Bent u influencer dan maak ik van jou hele dag de beste fotos voor instagram,facebook ect. Ook voor evenementen,kerst fotos,communies ect .
Events in Oostende (8400) - Freek
Freek Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oostende
Nieuw
Uw event correct weergeven met foto's is voor mij de hoogste prioriteit. Zowel een bedrijfsfeest als een avondfeest, huwelijk, verjaardag, vormsel, doop als ander feest zal ik steeds het beste van mezelf geven en zal ik me in de geest van het event dompelen om zo de perfecte sfeer weer te geven. Uw wensen zijn voor mij heel belangrijk en zal ik ook altijd tot in de puntjes opvolgen.
Events in Oostende (8400) - Isabella
Isabella
Oostende
Nieuw
Isabella sta altijd klaar voor jullie en klanten !! Warm ontvangen en altijd met glimlach!! Ik ben pas tevreden als ik na werk besef hoe iedereen tevreden was!!
Events in Oostende (8400) - Akgundogdu
Akgundogdu
Oostende
Nieuw
Heb al eerder gewerkt met camera's . Ik heb ook een drone thuis ik maak er mooie korte filmpjes mee. Levering is meest handige voor mij. Schoonmaken is nooit een probleem
Events in Oostende (8400) - Angie
Angie
Oostende
Nieuw
Ik heb nog geen echte ervaring hiermee als fotograaf , maar is meer een hobby. Ik neem graag mooie fotos en doe er alles voor om ze te doen slagen.
Events in Oostende (8400) - Vangeel
Vangeel
Oostende
Nieuw
Heb meerdere feestjez in assistentie gedaan voor traiteur dienst en dit van voorbereiding tot het uitvoeren van feest zelf en nadien de opkuis en totale afhandeling
Events in Oostende (8400) - Dennis
Dennis Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oostende
Nieuw
Reeds 2 jaar ben ik al fotograaf in zelfstandig bijberoep. Hierbij specialiseer ik me in bruiloften en portretten met steeds blije klanten. Interesse? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact te nemen.
Events in Oostende (8400) - Abbes
Abbes
Oostende
Nieuw
Je m'appelle Abbes, pensionné et titulaire de diplômes:cuisine, pâtisserie et chocolaterie de l'école hotelière CERIA de BXL. Expérience de quelques années dans la restauration. Chef à domicile et organisateur de soirées culinaires dps 3 ans. Si vous aviez envie de passer une soirée chez vous entre famille ou amis à la Française ou à l'Orientale (Couscous, Tagines etc.) n'hésitez à me contacter.
Events in Oostende (8400) - Rik
Rik
Oostende
Nieuw
Rik, 57 jaar. Al enkele jaren gepassioneerd van fotografie. In de loop der jaren geïnvesteerd in goed materiaal. Tevens avondschool gevolgd in fotografie. Ben ook geabonneerd op tijdschriften. Al enkele reportages gemaakt. Werk met Canon. Brede interesses ivm fotografie. Bewerking gebeurt met lightroom en ik neem Raw foto's voor een betere bewerking achteraf.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Jonathan
“ Gebruiksvriendelijke site, reactiesnelheid bij contactname, het concept op zich dat gewoon geniaal is :-) ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Events Oostende: geëvalueerd met 4.6 door 44 klanten

Populaire dienstaanvragen

evenementen Oostende, dienstverlener event Oostende, hulp voor event Oostende, evenement organiseren Oostende,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen events in Oostende

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden