events Hasselt

Ontdek talentvolle hulp voor events in Hasselt

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Hasselt

Events in Zonhoven (3520) - Lindsy
Lindsy
Zonhoven
5/5 (3 reviews)
Ik ben een perfectionistische hobbyfotograaf die ook veel tijd en aandacht in de nabewerking steekt. Ik bezorg je dan ook ALLE foto’s bewerkt in kleur en zwart-wit. Dit is in de uurprijs inbegrepen. Ook ben ik nog voortdurend bezig met diverse extra cursussen zoals huwelijk, portret, ...
Events in Hasselt (3500) - Ward
Ward
Hasselt
5/5 (1 reviews)
dj-ervaring sinds 2002 - Tomorrowland 2014 Techno, house, all around, 80s, 90s, 2000s classics! Als het maar voor te feesten is en goed op te kunnen dansen!
Events in Hasselt (3500) - Nicolas
Nicolas
Hasselt
Nieuw
Zupp voorziet fotografie: Reportage, Portret, Product en meer! We hebben een professionele fotostudio beschikbaar, gespecialiseerd in portretfotografie en productfotografie met ruimte voor omkleden e.d.
Events in Stevoort (3512) - Jaklien
Jaklien
Stevoort
Nieuw
Ik ben Jaklien en al sinds meer dan 20 jaar bezig in de fotografie. Ik hou er van moderne foto's te maken van bruiloften, communie of andere mooie momenten in het leven. Zwart/wit en of kleur kan afgesproken.
Events in Genk (3600) - Christian
Christian
Genk
Nieuw
Ik be Christian en ben al 30 jaar gepassioneerd amateurfotograaf. Ik heb nog een klassieke opleiding als fotograaf genoten. Ik maak reportages voor trouwpartijen, feesten en evenementen. Ik doe productfotografie, luchtfotografie (drone) als studiowerk. Ik beschik over een mobiele studio om aan huis te komen. Je kan me voor enkele uren of een ganse dag inhuren. Voor meer info neem gerust contact.
Events in Hasselt (3500) - Jo
Jo Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
Nieuw
Ik ben clown koekie en wordt vergezeld van clown poekie, en Nienke. Meestal komen we als duo en toveren we de kids om door hun te schminken en het plaatsen van glittertattoos. Zo maken we tevens ook nog ballonfiguren.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan events

Events in Kortessem (3720) - Jean
Jean
Kortessem
Nieuw
Mijn naam is Jean en ik kan - gezien mijn communicatieve en sociale vaardigheden en de opgedane ervaringen ter zake - ondersteuning geven bij aankondigingen, interviews en gespreksvormen (of deze zelfs volledig in handen nemen) tijdens kleinere en grotere evenementen.
Events in Appelterre-eichem (9400) - Tim
Tim
Appelterre-eichem
Nieuw
fotograaf te limburg . shoots porfolio models alle leeftijden of gender ook dieren
Events in Heusden-Zolder (3550) - Gaëlle
Gaëlle
Heusden-Zolder
Nieuw
Ik ben Gaëlle, een studente Fotografie met al reeds 4 jaar ervaring. Mijn grootste passie is het maken van mode- en portret beelden, maar sta ook altijd open voor andere gebieden! Wil jij graag je portfolio uitbreiden, of zoek je een jonge leergierige fotografe voor een komend evenement, familieshoot, een shoot met je huisdier, ... ? Dan zit je bij mij aan het juiste adres!
Events in Hasselt (3500) - Thomas
Thomas
Hasselt
Nieuw
Reeds ervaring in de horeca. Gaande van dranken tot voedingswaren, bereiding tot bediening. Verder in de mogelijkheid mee aansturing te verzorgen in voorbereiding en uitvoering.
Events in Kuringen (3511) - Stefan
Stefan
Kuringen
Nieuw
Helpen inde keuken en ook algemene zaken die moeten gebeuren doe ik graag. Ben wat graag onder de mensen zelf om dit mee te ondersteunen. Dus af en toe wil ik graag helpen
Events in Hasselt (3500) - Marte
Marte
Hasselt
Nieuw
Sinds 2020 heb ik certificaat product en portret fotograaf op zak. Hierdoor starten ik ook in september 2020 mijn eigen fotografie bedrijfje in mijn bijberoep. Ik ben huisfotograaf van een tegelbedrijf en horecazaak.
Events in Hasselt (3500) - Femke
Femke
Hasselt
Nieuw
Hoi ik ben femke en ben 17 jaar. Ik zit in mijn laatste jaar fotografie en film op de kunsthumaniora in Hasselt. Ik volg al 4 jaar deze richting in totaal nu. Hier heb ik verschillende vaardigheden geleerd dus ik kan zeer gevarieerde foto’s maken. Als je geïnteresseerd bent laat dan zeker iets weten zodat ik met mijn passie iets kan bijverdienen!
Events in Zonhoven (3520) - Jordi
Jordi
Zonhoven
Nieuw
Ik ben Jordi en wil van uw feest een top feestje komen maken ambiance verzekerd. Geen enkel genre is onbekend terrein voor mij! Dus twijfel niet en stuur mij zeker een berichtje, dan kan het feestje beginnen. Tot snel!
Events in Heusden-Zolder (3550) - Lieselotte
Lieselotte
Heusden-Zolder
Nieuw
Een brunch voor een vrijgezellen? Een family high tea? Een verjaardagsfeestje, een pasta buffet, een BBQ, een gourmet voorbereiding, ... het kan allemaal!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Jonathan
“ Gebruiksvriendelijke site, reactiesnelheid bij contactname, het concept op zich dat gewoon geniaal is :-) ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Events Hasselt: geëvalueerd met 5.0 door 4 klanten

Populaire dienstaanvragen

evenementen Hasselt, dienstverlener event Hasselt, hulp voor event Hasselt, evenement organiseren Hasselt,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen events in Hasselt

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden