events Sint-niklaas

Ontdek talentvolle hulp voor events in Sint-niklaas

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Sint-niklaas

Events in Sinaai-waas (9112) - Michel
Michel
Sinaai-waas
4.96/5 (24 reviews)
ik ben michel en ik speel muziek met nog 4 collegas in de band HIGH5,hits van de sixties tot nu en dit 2x60min je kan ons boeken vanaf 350euro.ik doe ook PA ik beschik over een installatie van 5kw.Prijs naargelang het event
Events in Belsele (9111) - Arno
Arno
Belsele
5/5 (4 reviews)
Ik ben zelf chef-kok en ik sta nu technisch werkloos, als ik hiermee de mensen kan helpen doe ik dot zeer graag, ik heb ook ervaring in de traiteur wereld en kan dit zonder probleem voorbereiden
Events in Sint-niklaas (9100) - Amina
Amina
Sint-niklaas
5/5 (3 reviews)
Mijn vrienden noemen me niet voor niets ‘directrice van het feestcomité of amina ambiance’ Ik organiseer uw feestje door voor u te koken van aperitiefhapje tot en met het dessert. Het feestades en de feesttafel worden zo feestelijk en mooi gemaakt en indien nodig ruim ik alles ook op.... dus laat de feestjes maar komen....
Events in Sint-niklaas (9100) - Athal melchior
Athal melchior
Sint-niklaas
5/5 (1 reviews)
Al heel mijn leven ben ik in de ban geweest van muziek, ik heb jaren in koren gezongen en met musicals meegedaan. Ik heb musical en jazz gestudeerd. Samen met mijn gitaar haal ik het onderste uit de kast voor entertainment!
Events in Nieuwkerken-waas (9100) - Rania
Rania
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Ik heet Rania en heb reeds 8 jaar ervaring in horeca/caterings & traiteur. Ik heb de hotel-opleiding gevolgd in Piva Antwerpen, en heb vooral eigen caterings gedaan voor artiesten van concerten. Ik sta open voor nieuwe uitdagingen!
Events in Sint-niklaas (9100) - Guido
Guido
Sint-niklaas
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Guido en volg reeds meerdere jaren verschillende fotografie cursussen. Zowel portret, product en evenement fotografie. In overleg kunnen we samen beslissen over uw opdrachten. Hopelijk tot snel.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan events

Events in Sint-gillis-waas (9170) - Arnoud
Arnoud
Sint-gillis-waas
Nieuw
Hoi, mijn naam is Arnoud. Ik ben dag in dag uit bezig met computers en websites, zowel in mijn hoofdberoep en als zelfstandige in bijberoep. Websites ontwikkelen, handleidingen schrijven, opleidingen geven, computers onderhouden, hardware installeren, Google Adwords & Analytics beheren, ... zijn voor mij dagelijkse bezigheden. Heeft u een computer / webprobleem? Dan bent u aan het juiste adres.
Events in Sint-niklaas (9100) - Domingos
Domingos
Sint-niklaas
Nieuw
Ik ben domingos met volle passie aan culinaire ik zou graag tijdens mij vrij tijd bijverdienen als wilt u iemand verrassend geen probleme ik kan bij u thuis koken mooie menu's opstellen en bereiding van warme als nog koude gerechten bereiden of barbecue ik ban van Sint-Niklaas ik kan tot waasland
Events in Sint-pauwels (9170) - Tim
Tim
Sint-pauwels
Nieuw
Hallo. Ik ben Tim. Ik ben werknemer bij een gekende elektrozaak. Maar, ik heb een bachelordiploma in de optische beeldvorming ( fotografie) . Fotografie is mijn passie en ik ben er heel perfectionistisch in. Dus mocht je leuke foto's willen ... 1 adres. Door de hobby van mijn verloofde ben ik mij gaan specialiseren in paardenfotografie. Ook binnen zonder flits kan ik vaak nog goede foto's maken.
Events in Beveren-Leie (8791) - Robert
Robert
Beveren-Leie
Nieuw
Hey, ik ben Bob, gepensioneerd en vol verlangen om mijn vrijgekomen tijd nuttig in te vullen. Mijn hobby's zijn fotoreportages en daaraan verbonden foto albums maken. Wil je jouw foto's organiseren op je PC, of een tof album maken van je vakantie foto's, dan ben ik je man.
Events in Sint-niklaas (9100) - Stefanie
Stefanie
Sint-niklaas
Nieuw
Hallo, mijn naam is Stefanie en ik ben sinds een 8-tal jaar actief als grimeur, 3D grimeur (=valse neuzen, pruiken, wondes etc.), theatergrimeur en kindergrime... Dus als je naar een te gek feestje gaat, een theaterstuk wil opvoeren, Halloween griezelig wil inzetten of kindjes een leuk feest wil bezorgen met véél teveel glitters aarzel dan niet om mij te contacteren!
Events in Waasmunster (9250) - Lore
Lore
Waasmunster
Nieuw
Ik ben Lore. Ik heb een cursus fotografie gevolgd en wil deze graag verder uitbreiden door zoveel mogelijk te experimenteren. Liefst trek ik portretten en foto's van hechte groepen, om de band zo zichtbaar mogelijk te vereeuwigen. Ik lever de foto's digitaal af.
Events in Nieuwkerken-waas (9100) - Lander
Lander
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik heet Lander! Ik heb een enorme passie voor goochelen en toon graag wat ik kan. Mijn voornaamste doel is entertainen, de mensen laten lachen en vooral laten verbluft staan. Hopelijk kunnen we in de toekomst samenwerken!
Events in Waasmunster (9250) - Joost
Joost
Waasmunster
Nieuw
Gezien het feit dat ik bij events mijn specialiteit niet kon kiezen, met name het voorbereiden en uittekenen van autorally's heb ik dit maar gekozen. Dus ik ben GEEN goochelaar, maar event organisator.
Events in Nieuwkerken-waas (9100) - Jordy
Jordy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuwkerken-waas
Nieuw
We hebben ons gespecialiseerd in de fotografie van mensen, huisdieren en evenementen. Een shoot van je hond of kat, een leuke familiefoto of je volledige huwelijk op foto vastgelegd? Alles kan. We bieden een all-in service waarin ook de nabewerking en de leukste foto’s digitaal worden geleverd. Extraatjes, zoals fotoboeken en -kaders zijn zeker ook mogelijk tegen een meerprijs.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel dienstverleners in Sint-niklaas

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Jonathan
“ Gebruiksvriendelijke site, reactiesnelheid bij contactname, het concept op zich dat gewoon geniaal is :-) ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Events Sint-niklaas: geëvalueerd met 4.99 door 34 klanten

Populaire dienstaanvragen

evenementen Sint-niklaas, dienstverlener event Sint-niklaas, hulp voor event Sint-niklaas, evenement organiseren Sint-niklaas,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden