events Sint-niklaas

Ontdek talentvolle hulp voor events in Sint-niklaas

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Sint-niklaas

Events in Sinaai-waas (9112) - Michel
Michel
Sinaai-waas
4.96/5 (28 reviews)
ik ben michel en ik speel muziek met nog 4 collegas in de band HIGH5,hits van de sixties tot nu en dit 2x60min je kan ons boeken vanaf 350euro.ik doe ook PA ik beschik over een installatie van 5kw.Prijs naargelang het event
Events in Stekene (9190) - Peter
Peter
Stekene
4.89/5 (9 reviews)
Ik organiseer dansnamiddagen of soirees met animatie. Mijn programma: 'Bal Populaire Met Valère', verzorg ik sinds 2016' voor jubileums, feesten en verenigingen. Ik zorg voor aangepaste en gevarieerde muziek op, maat van de aanwezigen en animeer de namiddag met een moppentrommel en foute tombola. Tussen de Dj sessies door breng ik live liedjes.
Events in Temse (9140) - Joeri
Joeri Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Temse
5/5 (8 reviews)
Voor mijn online marketing bureau heb ik professioneel fotograaf materiaal aangeschaft. hiermee maken we voortdurend kwaliteitsvolle foto's mee van projecten van klanten om mooie commerciële foto's en video's te kunnen maken. Ik doe met alle plezier kleine en grote foto opdrachten! tot binnenkort.
Events in Stekene (9190) - Denis
Denis Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Stekene
5/5 (5 reviews)
Hey, Als drummer wil ik me voorstellen. Invallen bij afwezigheid van lid v/d band bv. Samen muziek maken? Covers... Optreden met eigen groep Wendy&. Friends. Weliswaar na de maatregelen COVID. Mvg. Dennis
Events in Elversele (9140) - Ludo
Ludo
Elversele
4.8/5 (5 reviews)
Hobbyfotograaf, belichter, experimentele / kunstfotografie, sportfoto's,... In het bezit van: Canon fotocamera's ook full-frame met talrijke lenzen, studio, theater, en experimentele belichtingsapparatuur, talrijke achtergronden, frames en statieven, veel creatieve fantasie en ervaring, afdruk tot A3 formaat inkadering, foto op doek, op blok en zo meer zijn mogelijk.
Events in Belsele (9111) - Arno
Arno
Belsele
5/5 (4 reviews)
Ik ben zelf chef-kok en ik sta nu technisch werkloos, als ik hiermee de mensen kan helpen doe ik dot zeer graag, ik heb ook ervaring in de traiteur wereld en kan dit zonder probleem voorbereiden
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan events

Events in Kemzeke (9190) - Kathy
Kathy
Kemzeke
5/5 (4 reviews)
Ik ben beginnend in fotografie en trek nu voornamelijk de natuur en haar schoonheden, en fotos van mijn dochter. Om meer ervaring op te doen en hiermee een centje bij te verdienen trek ik graag uw foto's.
Events in Sint-niklaas (9100) - Amina
Amina
Sint-niklaas
5/5 (3 reviews)
Mijn vrienden noemen me niet voor niets ‘directrice van het feestcomité of amina ambiance’ Ik organiseer uw feestje door voor u te koken van aperitiefhapje tot en met het dessert. Het feestades en de feesttafel worden zo feestelijk en mooi gemaakt en indien nodig ruim ik alles ook op.... dus laat de feestjes maar komen....
Events in Nieuwkerken-waas (9100) - Rania
Rania
Nieuwkerken-waas
5/5 (3 reviews)
Ik heb reeds 8 jaar ervaring in horeca/caterings & traiteur. Ik heb de hotel-opleiding gevolgd en heb vooral eigen caterings & kooklessen gedaan. Ik sta open voor nieuwe uitdagingen!
Events in Belsele (9111) - Annabel
Annabel
Belsele
5/5 (2 reviews)
Ik ben momenteel een zesdejaar student in de kunsthumaniora met een grote passie voor fotografie. Anderhalf jaar geleden heb ik mijn eerste ervaring opgedaan als concertfotograaf op de Lokerse feesten en heb sindsdien helemaal de smaak te pakken en ben er dagelijks mee bezig.
Events in Sint-niklaas (9100) - Athal melchior
Athal melchior
Sint-niklaas
5/5 (1 reviews)
Al heel mijn leven ben ik in de ban geweest van muziek, ik heb jaren in koren gezongen en met musicals meegedaan en daarna doorgestroomd naar privé evenementen. Ik heb klassiek, musical en jazz gestudeerd. Om verder te gaan met pop, rock, Vlaamse toppers, Duits, Frans... Samen met mijn piano haal ik het onderste uit de kast voor entertainment!
Events in Sint-niklaas (9100) - Guido
Guido
Sint-niklaas
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Guido en volg reeds meerdere jaren verschillende fotografie cursussen. Zowel portret, product en evenement fotografie. In overleg kunnen we samen beslissen over uw opdrachten. Hopelijk tot snel.
Events in Hamme (9220) - Daphne
Daphne
Hamme
5/5 (1 reviews)
In de weekend werken wij met onze Mobiele frituur op privé feestjes, events enzovoort. Wil je niet heel de tijd op je eigen feestje zelf staan werken dan zijn wij de ideale oplossing!
Events in Nieuwkerken-waas (9100) - Elvira
Elvira
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf cursussen digitale fotografie en videobewerking gevolgd en online cursussen videobewerking. Ik maak graag mooie video’s en foto’s ( kan ik zelf make-up doen of haar styling). Ik kan prachtige foto’s , advertenties en video’s maken voor jouw blog .
Events in Nieuwkerken-waas (9100) - Pavla
Pavla
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
In mijn opleiding grafische ontwerp en in de middelbare schoon heb ik fotografie in mijn opleiding gehad. Momenteel is dit mijn hobby en ik doe het heel graag.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel dienstverleners in Sint-niklaas

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Jonathan
“ Gebruiksvriendelijke site, reactiesnelheid bij contactname, het concept op zich dat gewoon geniaal is :-) ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Events Sint-niklaas: geëvalueerd met 4.98 door 77 klanten

Populaire dienstaanvragen

evenementen Sint-niklaas, dienstverlener event Sint-niklaas, hulp voor event Sint-niklaas, evenement organiseren Sint-niklaas,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden