events Nijlen

Ontdek talentvolle hulp voor events in Nijlen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Nijlen

Events in Wommelgem (2160) - Tanya
Tanya
Wommelgem
5/5 (9 reviews)
Ik ben tanya,reeds 20jaar ervaring in de horeca,zowel zaal als keuken,grote events ook ervaring mee. Ben een harde werker,sociaal,goedlachs,teamplayer . Heb als opleiding piva gedaan, ben nog steeds met voeding bezig in mijn huidige job.
Events in Boechout (2530) - Stein
Stein
Boechout
4.86/5 (7 reviews)
Met recentelijk nieuw aangekocht fotomateriaal wil ik graag mijn passie delen met u. U kan mij contacteren voor uw (kleinere) events of portretfotografie. Bij interesse kan u steeds enkele voorbeeldfoto's opnemen. Ik ga steeds op zoek naar de juiste hoek of lichtinval voor uw specifieke vragen of noden en sta daarmee nauw in contact met u en alle belanghebbenden!
Events in Hallaar (2220) - Peter
Peter
Hallaar
5/5 (2 reviews)
Feestje en geen kok? Ik heb ruime horecakeuken ervaring. Als hobbykok heb ik in avondonderwijs een diploma traiteur, restauranthouder, bakker en ijsbereider behaald. Of wil je bijv. als vrijgezellenavond of origineel avondje uit met vrienden een kookles? Ik heb de geschikte keuken en schuur. Gerechten afhalen vacuum verpakt kan ook. Alles is bespreekbaar.
Events in Boechout (2530) - Morris
Morris
Boechout
4.5/5 (2 reviews)
Ik ben Morris, 23 jaar, en ben veel met fotografie bezig in mijn vrije tijd. De passie is ontstaan bij macrofotografie, maar is uitgegroeid tot fotografie op events. Leg ik binnenkort jouw feest vast op camera?
Events in Lier (2500) - Elien
Elien
Lier
5/5 (2 reviews)
Met deze keuze wil ik vooral zeggen dat ik kan opdienen in een brasserie/restaurant/beurs. Ik heb al 3 jaar ervaring in de horeca. Ik kan eveneens mensen te woord staan op beurzen.
Events in Zoersel (2980) - Robin
Robin
Zoersel
5/5 (2 reviews)
Ik Ben Robin, 26Jaar en al een tijdje bezig met muziek. Ik sta open voor een de gewenste muziekkeuze naar u behoefte. Ik heb ook al best wel een beetje ervaring, lokale cafe's, verjaardagsfeestjes,....
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan events

Events in Herentals (2200) - Jan
Jan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Herentals
5/5 (2 reviews)
Ben de ideale dj voor allerlei party’s en feesten , heb al 40 jaar ervaring met allerhande materiaal en ben ervaren op alle genres. Heb ook alle materiaal om te spelen en allerlei licht zetten om op te stellen
Events in Vorselaar (2290) - Kevin
Kevin
Vorselaar
5/5 (1 reviews)
ik heet kevin, ik ben een amateurfotograaf en doe al 2jaar met passie dat is niet veel maar iedereen begint moet ergens beginnen , ik kan enkele uren komen of een hele dag in het weekend voor verjaardagen, trouwfeesten, enz. ik werk kalm en geconcentreerd want voor mij telt het resultaat. geintreseerd? voor meer info of prijsbespreking kan je altijd een sms of mailtje sturen tot snel.
Events in Wommelgem (2160) - Ann
Ann
Wommelgem
5/5 (1 reviews)
Al 35j gepassioneerd door fotografie. Zowel in kleur als zwart/wit. Ik heb ondertussen ervaring op verschillende vlakken - Toneelfotografie, events,... - Interieurfotografie - Communie,lentefeest,huwelijk,familie Ik hou van naturel en ongedwongen. 'the vibe of the moment' digitaal vastleggen en zo een verhaal te vertellen.
Events in Lier (2500) - Katoo
Katoo Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lier
5/5 (1 reviews)
Ik ben freelance fotografe sinds enkele jaren. Voornamelijk fotografeer ik architectuur en portretten, maar dat combineer ik met stilleven- (materialen, food, noem maar op), event- en trouwfotografie. Manusje van alles en altijd geïnteresseerd in nieuwe ideeën!
Events in Bevel (2560) - Aster
Aster
Bevel
5/5 (1 reviews)
Ik ben geen fotograaf, maar een videograaf. Dat is uiteraard niet helemaal hetzelfde, maar je kan er achteraf zoveel meer kanten mee op. Korte fragmentjes met eigen gekozen muziek, langere montages, filmpjes voor Youtube of Facebook, tot het in verwerken van foto's en eigen beeldmateriaal, ... Een unieke film van een uniek moment, daar komt het op neer en dat is wat ik maak. Tot binnenkort?!
Events in Berlaar (2590) - Roel
Roel
Berlaar
5/5 (1 reviews)
Ik ben Roel en ben gestart met het bespelen van de basgitaar op mijn 10 jaar. Dit is meer en meer een passie geworden en na gitaar te leren en een basis piano kan ik mezelf beschrijven als een singer-songwriter met sterke lyrics.
Events in Berlaar (2590) - Kris
Kris Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Berlaar
5/5 (1 reviews)
Ik heb reeds meerdere events gecoverd, vooral muziekfestivals oa BALder zomer, Heist bruist,... eedaflegging burgemeesters bij de gouverneur van de provincie Antwerpen,...
Events in Pulderbos (2242) - Tomas
Tomas
Pulderbos
5/5 (1 reviews)
Fotograaf doe ik zelf niet op het gebeuren maar een hele goede vriendin van mij betrek ik hier graag bij ! => google => rikki siebens (zeer sterk in haar vak)
Events in Berlaar (2590) - Jolijn
Jolijn
Berlaar
5/5 (1 reviews)
Anderhalf jaar geleden kocht ik een reflex camera en startte ik in de academie met een cursus fotobewerking. Ik vind het vooral leuk om mensen te fotograferen. Mijn vrienden en familie komen graag naar mij toe om fotoshoots te doen. Wil jij zien wat ik zoal heb gemaakt, twijfel dan niet om me te contacteren.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Jonathan
“ Gebruiksvriendelijke site, reactiesnelheid bij contactname, het concept op zich dat gewoon geniaal is :-) ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Events Nijlen: geëvalueerd met 4.96 door 36 klanten

Populaire dienstaanvragen

evenementen Nijlen, dienstverlener event Nijlen, hulp voor event Nijlen, evenement organiseren Nijlen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen events in Nijlen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden