events Niel-bij-as

Ontdek talentvolle hulp voor events in Niel-bij-as

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Niel-bij-as

Events in Dilsen (3650) - Hanne
Hanne
Dilsen
5/5 (1 reviews)
hey iedereen ik maak graag foto's van eender wat en heb ervaring met fotograferen voor me ouders op hondenshow. en wil ook eens graag een nieuwe uitdaging aangaan:)
Events in As (3665) - Ivo
Ivo
As
5/5 (1 reviews)
Ik beschik over een Nikon P1000 (3000mm lens) maar ook een Drone met 4K; voor de drone heb ik ook een brevet gehaald, zodat ik bij de uitvoerende partij tot 120m hoogte kan vliegen en filmen, mits akkoord vd vragende partij. de beelden worden daarna uitgewisseld en bij mij verwijderd.
Events in Meeswijk (3630) - Sef
Sef
Meeswijk
Nieuw
Koken is meer dan allen maar een hobby. Het is ook een passie en er gaat geen maand voorbij of ik vind wel iets nieuws uit. Soms een dessertje soms een sausje. Als je graag eens komt eten dan ben je welkom. Menu en prijs kunnen afgesproken worden. Maximaal 8 personen
Events in Maasmechelen (3630) - Mustapha
Mustapha
Maasmechelen
Nieuw
Ik heb heb er geen ervaring in, maar zo lastig kan het ook niet zijn. Een paar foto's maken. Of het nou mensen zijn of dieren of objecten het zal niet moeilijk zijn.
Events in Maasmechelen (3630) - Davide
Davide Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Maasmechelen
Nieuw
spaanse tapas en italiaanse specialiteiten 15 jaar ervaring in deze mediteriaanse keuken verjaardagen grote of kleine feesten catering op locatie koken
Events in Dilsen (3650) - Benny
Benny Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Dilsen
Nieuw
niet echt de persoon die zich weet de verkopen met woorden maar eerder zijn beelden laat spreken. Stel de mensen makkelijk op hun gemak en weet snel fotografenstress weg te nemen, geduldig, oog en oor voor de wensen van de klant waar ik graag tijd voor neem
Events in Maasmechelen (3630) - Roos
Roos
Maasmechelen
Nieuw
Ik ben van alle markten thuis! Van decorateur op festivals, tot muziek koningin met een Mega hart voor Dieren, tot klusjes vrouw of chauffeur. U heeft een wens, ik heb het toverpoeder.
Events in Genk (3600) - Elien
Elien
Genk
Nieuw
Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in fotografie. Ik ben momenteel studente, maar droom ervan hier een verdere carrière in uit te bouwen. Ik heb verschillende opdrachten gedaan zoals portretten, zwangerschap, communie.. Bij mij kan je terecht voor betaalbare shoots!
Events in Dilsen (3650) - Robert
Robert
Dilsen
Nieuw
Ik speel op mijn keyboard, tyros, en zing al jaren op feestjes en vakantie parken in binnen en buitenland. De laatste jaren speel ik heel veel voor senioren. Mijn muziek kennis is heel breed maar ze situeerd zich in de populaire muziek. Van de sixties tot heden, amusementsmuziek. Je vind me eveneens op you tube.
Events in Opglabbeek (3660) - Katrijn
Katrijn
Opglabbeek
Nieuw
Je kan mij steevast vinden achter de camera om mooie momenten vast te leggen. Als fotograaf wil ik jou mooie herinneringen geven. Wat ik belangrijk vind is dat je als persoon om de meest spontane en ontspannen manier op de foto staat . -koppelshoots -Familie en vrienden -Mijlpalen in het leven -Feestjes en andere leuke momenten
Events in Maasmechelen (3630) - Natasja
Natasja
Maasmechelen
Nieuw
Fotografie is begonnen met een hobby en nu wat uit de hand gelopen doe verschillende shoot kindjes cakesmash huwelijken ik sta voor alle soorten fotografie open
Events in Zutendaal (3690) - Dries
Dries
Zutendaal
Nieuw
In mijn vrije tijd hou ik me vooral bezig met BBQ'en. Slowcooking, roken, grillen op allerlei BBQ's. Ik BBQ zowel voor kleine als voor grotere groepen.
Events in Genk (3600) - Halil
Halil
Genk
Nieuw
Ik kan de beste foto's maken van producten voor online verkopers. Ik kan licht- en beeldbewerking op een basisniveau in foto's maken. Ik kan macrofoto's maken.
Events in Maasmechelen (3630) - Ellen
Ellen
Maasmechelen
Nieuw
Ik ben een hobby fotografe die al vele feestjes, communieshoots en trouwen heeft gefotografeerd. Ik doe geen uitgebreide photoshop nabewerking, ik maak gewoon degelijke en leuke foto´s tegen een schappelijke prijs 😊
Events in Genk (3600) - Eleni
Eleni Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Genk
Nieuw
Ik hou van moodboards maken en met de klant overleggen wat wel of niet kan zodat we zeker op de juiste golflengte zitten. Ik hou van diepgang en emotie in een beeld. En het allerbelangrijkste communicatie is key!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel dienstverleners in Niel-bij-as

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Jonathan
“ Gebruiksvriendelijke site, reactiesnelheid bij contactname, het concept op zich dat gewoon geniaal is :-) ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Events Niel-bij-as: geëvalueerd met 5.0 door 2 klanten

Populaire dienstaanvragen

evenementen Niel-bij-as, dienstverlener event Niel-bij-as, hulp voor event Niel-bij-as, evenement organiseren Niel-bij-as,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden