events Beverst

Ontdek talentvolle hulp voor events in Beverst

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Beverst

Events in 's herenelderen (3700) - Ivan
Ivan
's herenelderen
5/5 (28 reviews)
Als een van de eerste DJ's ben ik nog actief voor de feestjes van mijn generatie .Gouden bruiloften ,pensioneringen enz. Vele jaren in de dancings ,vrije radio,en mobiele discobar
Events in Diepenbeek (3590) - Dieter
Dieter
Diepenbeek
5/5 (5 reviews)
Hallo, ik ben een beginnende fotograaf. Ik sta open voor kleine opdrachten te werken om zo verder te kunnen groeien als fotograaf naar grote opdrachten. Hopelijk tot snel! Ik kijk ernaar uit!
Events in Kortessem (3720) - Mike
Mike
Kortessem
5/5 (3 reviews)
Het was al langer een droom om mijn fotografie-skills te commercialiseren maar ik zocht nog iets om mij te onderscheiden, in 2019 volgde ik een opleiding als dronepiloot. Niet veel later was Skyrise geboren. Ondertussen zijn er al heel wat mooie beelden gemaakt, bijkomende trainingen gevolgd, en kan ik rekenen op een netwerk als ondersteuning bij bepaalde opdrachten, ter land en in de lucht.
Events in Hoeselt (3730) - Hans
Hans
Hoeselt
5/5 (2 reviews)
Hey fotogenieke jij😁. Eerst met het eerste beginnen. Ik ben niet de doordeweekse fotograaf. Heb weinig opleiding maar ik beschik wel over het oog word gezegd. Dus voor doordeweekse foto's moeten jullie niet bij mij zijn. Wat jullie wel van me kunnen verwachten zijn mooie hedendaagse foto's met een hoekje af. Model Fotografie. Urban explorer. Shoots e.d. Voorbeeldjes? Vragen staat vrij
Events in Genk (3600) - Christian
Christian
Genk
Nieuw
Ik be Christian en ben al 30 jaar gepassioneerd amateurfotograaf. Ik heb nog een klassieke opleiding als fotograaf genoten. Ik maak reportages voor trouwpartijen, feesten en evenementen. Ik doe productfotografie, luchtfotografie (drone) als studiowerk. Ik beschik over een mobiele studio om aan huis te komen. Je kan me voor enkele uren of een ganse dag inhuren. Voor meer info neem gerust contact.
Events in Kortessem (3720) - Jean
Jean
Kortessem
Nieuw
Mijn naam is Jean en ik kan - gezien mijn communicatieve en sociale vaardigheden en de opgedane ervaringen ter zake - ondersteuning geven bij aankondigingen, interviews en gespreksvormen (of deze zelfs volledig in handen nemen) tijdens kleinere en grotere evenementen.
Events in Vliermaalroot (3721) - Senne
Senne
Vliermaalroot
Nieuw
Ik ben Senne en ben 16 jaar oud. Sinds 4 jaar heb ik een camera en ik neem hem overal mee naartoe. Nu wil ik dat graag delen met jullie. Heb je een huisdier, evenement, pasgeborene, ... Dan lever ik kwalitatieve foto's voor een kleine prijs.
Events in Genk (3600) - Beau
Beau
Genk
Nieuw
Ik ben Beau, Student journalistiek aan Thomas More Mechelen en freelance fotograaf voor verschillende media. In het verleden heb ik ook enkele festivals door mijn camera mogen zien*. (Laundry Day, Pukkelpop, Reggae Geel, Genk On Stage) En zou jou evenement graag willen aanvullen op bovenstaand lijstje.
Events in Genk (3600) - Matisse
Matisse
Genk
Nieuw
Ik heb in het derde leerjaar 2 jaar fotografie gevolgd, heb zelf mijn eigen camera en weet mijn weg wel rond een foto apparaat, ik kan niet zeggen dat ik de beste fotograaf ben. Maar ik zorg er altijd voor dat ik een mooi resultaat krijg!
Events in Genk (3600) - Elien
Elien
Genk
Nieuw
Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in fotografie. Ik ben momenteel studente, maar droom ervan hier een verdere carrière in uit te bouwen. Ik heb verschillende opdrachten gedaan zoals portretten, zwangerschap, communie.. Bij mij kan je terecht voor betaalbare shoots!
Events in Hasselt (3500) - Jeffrey
Jeffrey
Hasselt
Nieuw
Ik ben Jeffrey. mijn passie is fotografie. Ik werd al verliefd op de fotografie toen ik op mijn 5 jaar mijn eerste camera kreeg, een gele Kidizoom. Sinds dien houd ik mij bezig met foto's maken en ben ik nu ook vooral gespecialiseerd in Portret fotografie en Event fotografie. Ik werk met een canon camera en een dji drone. voor de nabewerking gebruik ik Lightroom classic en photoshop.
Events in Zutendaal (3690) - Dries
Dries
Zutendaal
Nieuw
In mijn vrije tijd hou ik me vooral bezig met BBQ'en. Slowcooking, roken, grillen op allerlei BBQ's. Ik BBQ zowel voor kleine als voor grotere groepen.
Events in Diepenbeek (3590) - Sven
Sven
Diepenbeek
Nieuw
Hallo, mijn naam is Sven en ik ben 23 jaar. Met mijn studie op hotelschool Hasselt, zit de passie voor voeding er zeker in. Met eten mensen een lach op hun gezicht toveren is zeker een fijn gevoel. Met ervaring op te doen bij de beste traiteurs van deze regio, is het zeker een pluspunt.
Events in Bilzen (3740) - Mayra
Mayra
Bilzen
Nieuw
Ik hou van natuur, art, make-up, natuurlijk op er foto’s van te maken. Graag wil ik fotoshoots doen voor mensen. Het maakt niet alleen jullie dag goed maar mijn ook om jullie lach te zien op de foto’s! 💫
Events in Genk (3600) - Kenny
Kenny
Genk
Nieuw
omdat ik in een keuken heb gestaan en het graag doe het is plezant om mensen lekker en verzorgt eten te bezorgen en doe het met heel veel goesting mvg
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel dienstverleners in Beverst

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Jonathan
“ Gebruiksvriendelijke site, reactiesnelheid bij contactname, het concept op zich dat gewoon geniaal is :-) ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Events Beverst: geëvalueerd met 5.0 door 38 klanten

Populaire dienstaanvragen

evenementen Beverst, dienstverlener event Beverst, hulp voor event Beverst, evenement organiseren Beverst,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden