bijles engels Aalst

Hulp voor bijles Engels in Aalst

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars Engels in de buurt van Aalst

Bijles engels in Opwijk (1745) - Jan
Jan
Opwijk
5/5 (53 reviews)
Gepassioneerd taaldocent (Master, KUL) met ervaring aan een zeer breed publiek: van tweede graad secundair onderwijs, volwassenonderwijs (Engels, Zweeds, NT2) tot academische taalbeheersing of one-to-one coachings. Ik sta voor een cultuur-communicatieve aanpak gecombineerd met een grondig beheer van woordenschat en grammatica.
Bijles engels in Aalst (9300) - Bruno
Bruno
Aalst
5/5 (5 reviews)
Ik spreek redelijk wat talen. Maar de talen die ik echt perfect beheers zijn mijn moedertaal (Nederlands) en Engels. Taalles nodig? Laat gerust iets weten.
Bijles engels in Lebbeke (9280) - Fien
Fien
Lebbeke
5/5 (2 reviews)
Ik volg de richting Latijn-moderne talen waardoor ik minstens 15 uur in de week met talen bezig ben. Ik hou ervan om de grammatica van de taal uit te leggen en zeker ook om te helpen de woordenschat te beheersen.
Bijles engels in Aalst (9300) - Cynthia
Cynthia
Aalst
5/5 (1 reviews)
Afgestudeerd leerkracht secundair onderwijs Engels, bereid om bijles te geven in eender welke studierichting tot en met het 4de middelbaar. Ook bereid om te helpen bij huiswerk en bij het voorbereiden van spreekopdrachten.
Bijles engels in Aalst (9300) - Inez
Inez
Aalst
5/5 (1 reviews)
In het verleden gaf ik bijles aan lagere schoolkinderen die thuis anderstalig zijn. Ik kan werken met alle leeftijden en niveau’s. 1 tot 2 maal per week.
Bijles engels in Appels (9200) - Parastou
Parastou
Appels
5/5 (1 reviews)
Ik ben vloeiend in Engels, ik heb 8 jaar in Verenigd Koninkrijk gestudeerd, gewoond en gewerkt. In mijn vrije tijd verbeter ik Engelse CV’s en bekijk ik studenten hun werk na. Ik geef graag bijlessen Engels en doe dit ook op een creatieve manier zodat de lessen aangenaam blijven.
Bijles engels in Lede (9340) - Daniel
Daniel
Lede
5/5 (1 reviews)
Omdat ik tweetalig ben opgevoed en Latijn heb gevolgd, heb ik meer inzicht in hoe talen werken. Ik kan grammaticaregels ontbinden en reconstrueren om precies uit te leggen waarom iets op een bepaalde manier werkt.
Bijles engels in Affligem (1790) - Zahara
Zahara
Affligem
5/5 (1 reviews)
Frans is mijn tweede taal naast Engels en Nederlands is mijn derde taal ( ook de taal van mijn hogere studies) Ik heb Franse en Nederlandse les altijd gegeven aan anderstalige studenten.
Bijles engels in Haaltert (9450) - Florian
Florian
Haaltert
Nieuw
Als student journalistiek kom ik op dagelijkse basis in contact met taal. Ik ben vooral goed in Nederlands en Engels. Ik kan helpen met het leren van praten, lezen, schrijven en woordenschat leren.
Bijles engels in Aalst (9300) - Mathijs
Mathijs
Aalst
Nieuw
Ik ben afgestudeerd met een bachelor in Bedrijfsmanagement na stages en events in New York, UK, Nederland en Frankrijk. Nadien heb ik werkervaring opgedaan in internationale bedrijven met Engels als voertaal, incl. projecten in UK.
Bijles engels in Erembodegem (9320) - Laur
Laur
Erembodegem
Nieuw
Ik beëindig deze maand (juni 2019) mijn lerarenopleiding voor de vakken Engels en Nederlands. Ik slaagde telkens voor mijn stages. Ik geef ook al twee jaar vrijwillige huiswerkbegeleiding in een begeleidingstehuis en ik vind het heel fijn om leerlingen te helpen bij het studeren en hen wat extra uitleg te geven waar nodig.
Bijles engels in Buggenhout (9255) - Maaike
Maaike
Buggenhout
Nieuw
Hallo ik ben Maaike. Ik ben 17, ga naar het 6e middelbaar. Ik heb een zeer sterk taalgevoel, zat 4 jaar in een talen richting en help vaak mensen van mijn klas met hun taalvakken waarbij hun resultaten met minstens 15% stijgen. Mijn leerkrachten zijn zeer tevreden over mij. Nederlands: Gemiddeld 85% Engels: Gemiddeld 80% Frans: Gemiddeld 75% Laat me iets weten als je me beter wil leren kennen. :)
Bijles engels in Lebbeke (9280) - Kim
Kim
Lebbeke
Nieuw
Hallo, ik ben Kim. Ik heb Handel talen gestudeerd en geef nu ook bijles Nederlands. Ik ben zeer geduldig, flexibel en erg motiverend. En met een vleugje humor leer je beter dan op de klassieke manier. Ben in bezit van wagen. Graag een seintje. Groetjes en vlug tot ziens.
Bijles engels in Dendermonde (9200) - Karolien
Karolien
Dendermonde
Nieuw
Ik heb Engels / Nederlands / Russisch gestudeerd (Master in de Meertalige Communicatie) en ik geef graag bijles Engels aan scholieren en studenten. Ik haal er plezier uit om iemand te zien vooruitgaan! Ik focus op alle vaardigheden maar kan ook werken aan één specifiek aspect op basis van de leerling.
Bijles engels in Berlare (9290) - Tess
Tess
Berlare
Nieuw
Ik spreek vloeiend Engels, de taal is zoals een tweede moedertaal voor mij. De laatste persoon die ik heb geholpen met bijles heeft zijn punt kunnen veranderen van 35% naar 70% ik ongeveer 2 maanden tijd.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel leraars Engels in Aalst

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Engels Aalst: geëvalueerd met 5.0 door 65 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Engels Aalst, privé leraar Engels Aalst, Engels leren Aalst, Engels leren voor beginners Aalst,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan bijles Engels in Aalst

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden