bijles engels Brugge

Hulp voor bijles Engels in Brugge

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars Engels in de buurt van Brugge

Bijles engels in Sint-michiels (8200) - Herlinde
Herlinde
Sint-michiels
Nieuw
Ik studeerde af als vertaler Engels/Japans en behaalde later een diploma Toegepaste Informatica, waardoor ik nu werk als application developer. Daarvoor heb ik 1 jaar Engels en Nederlandse les gegeven in het volwassenenonderwijs. Heb je dus problemen met één van deze talen, aarzel zeker niet om contact op te nemen. Ik beschik over een wagen en kan indien gewenst bij u thuis komen lesgeven.
Bijles engels in Brugge (8000) - Laura
Laura
Brugge
5/5 (1 reviews)
Student leerkracht Engels - geschiedenis. Engels en geschiedenis zijn echte passies voor mij. Engels heb ik al op jonge leeftijd leren spreken en ik geef dit dan ook graag door. Door mijn passie voor geschiedenis ben ik ook zeer vaardig in het studeren van verschillende onderwerpen en kan ik dit ook aanleren. Daarnaast heb ik als leerkracht in spe veel ervaring met het lesgeven.
Bijles engels in Brugge (8000) - Parsifal
Parsifal
Brugge
5/5 (1 reviews)
Dit zijn gewoon talen waar ik erg goed in ben en die ik goed beheers (zowel gesproken als geschreven). Mensen vragen mij wel eens om hulp met deze talen.
Bijles engels in Dudzele (8380) - Charlotte
Charlotte Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Dudzele
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik kan zeer goed omgaan met kinderen en help hen graag met bijlessen. Mijn moedertaal is Nederlands en Engels spreken en schrijven kan ik uiteraard ook.
Bijles engels in Brugge (8000) - Joke
Joke
Brugge
Nieuw
Aanvankelijk studeerde ik vertaler Frans/Italiaans en werkte ik in Toerism&Travel op Europese en verdere bestemmingen. Ik sprak voornamelijk Engels of Frans de laatste jaren, Nederlans is mijn moedertaal. De wereld gaat open als men toegang heeft tot de nieuwe omgeving of andere cultuur. Daarom kan ik u helpen om die basiskennis te verruimen met grammatica of reeds verdergevorderd met lectuur en communicatie . Ook kinderen wil ik gepast bijstaan.
Bijles engels in Brugge (8000) - Anil
Anil
Brugge
Nieuw
Student 2e jaar Elektronica-ict in Vives heb ik veel Vakken in Engels. Ik heb veel ervaring in bijles geven. Mijn neef die nu in 4e Middelbaar ASO zit komt altijd tijdens zijn examenperiode bij mij langs voor de moeilijke vakken.
Bijles engels in Knokke (8300) - Sabine
Sabine
Knokke
Nieuw
Ik ben een fervente globetrotter en heb een paar jaar in Italïe gewerkt en gewoond (in de buurt van Venetië en aan het Comomeer). In duitstalig Zwitserland (St. Moritz) verbleef ik beroepsmatig 24 jaar. Talen zijn een absolute passie voor mij! Wil je op serieuse maar toch ludieke wijze iets bijleren dan ben je bij mij aan het goede adres!
Bijles engels in Brugge (8000) - Frederik
Frederik
Brugge
Nieuw
Ik ben leerkracht Nederlands-Engels en geef momenteel privélessen Nederlands en Engels. Ik heb meer dan 6 jaar avondles Spaans gevolgd. Die job interesseert me dus wel.
Bijles engels in Assebroek (8310) - Simon
Simon
Assebroek
Nieuw
I’ve learnt english (british) the hard way, by writing and speaking to full-born London, Irish, Scottish an Welsh rugby players.
Bijles engels in Sint-andries (8200) - Maya
Maya
Sint-andries
Nieuw
Heb reeds al Nederlandse- en wiskunde lessen gegeven aan een Marokkaans jongetje via Auxilia Antwerpen
Bijles engels in Sint-andries (8200) - Laura-jane
Laura-jane Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-andries
Nieuw
Omdat ik vertaler ben van opleiding voor de talen Nederlands-Engels. Alsook heb ik me verdiept in studietechnieken om efficienter te studeren. Deze combo maakt dat jij veel sneller kan leren!
Bijles engels in Assebroek (8310) - Giuliana
Giuliana
Assebroek
Nieuw
Hallo! Ik ben studente toegepaste taalkunde Engels-Spaans en heb reeds ervaring met het geven van taalles. Ik kan uw kinderen bijles Engels, Spaans, Nederlands of Italiaans geven. Ik hou van kinderen en taal en zou daarom deze twee dingen graag met elkaar combineren. Geef me gerust een seintje!
Bijles engels in Heist-aan-zee (8301) - Ann-sophie
Ann-sophie
Heist-aan-zee
Nieuw
Ik ben afgestudeerd als leerkracht Nederlands. Sedert zes jaar geef ik Nederlands en Engels in het secundair onderwijs. Taal is mijn passie en ik geef dit graag door aan mijn leerlingen.
Bijles engels in Assebroek (8310) - Emma
Emma
Assebroek
Nieuw
Ik heb al jaren ervaring met talen leren en uitleggen aan anderen. Ik heb al bijles Latijn gegeven en ook Frans. Ik kijk er naar uit om mijn kennis te delen.
Bijles engels in Sint-andries (8200) - Brecht
Brecht
Sint-andries
Nieuw
Jarenlange ervaring met talenstudie als student en leerkracht in het binnen- en buitenland geven mij een stevig basis. Verder probeer ik in te spelen op eventuele muzikale of audio-visuele interesses van de jongeren om hen aan te moedigen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Engels Brugge: geëvalueerd met 5.0 door 4 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Engels Brugge, privé leraar Engels Brugge, Engels leren Brugge, Engels leren voor beginners Brugge,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen bijles Engels in Brugge

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden