bijles engels Brussel

Hulp voor bijles Engels in Brussel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars Engels in de buurt van Brussel

Petra is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles engels in Sint-lambrechts-woluwe (1200) - Petra
Petra Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-lambrechts-woluwe
4.94/5 (415 reviews)
Moedertaalspreker en lerares geeft Nederlandse les. Ik heb ook een pedagogisch diploma om Engels te geven en geef - zowel Nederlands als Engels- al 23 jaar met veel plezier aan anderstaligen. Indien u problemen heeft met beide talen, help ik u graag verder ! Misschien tot binnenkort !
Bijles engels in Jette (1090) - Inge
Inge
Jette
5/5 (5 reviews)
Ik heb taalles gegeven aan volwassenen die nog nooit Nederlands, Frans of Engels hebben geleerd en ben heel geduldig... Humor is daarnaast ook heel belangrijk om met goesting iets te leren :-)!
Bijles engels in Sint-joost-ten-node (1210) - Thomas
Thomas
Sint-joost-ten-node
5/5 (3 reviews)
Ik heb een Masterdiploma in Taal-& Letterkunde Engels/ Spaans en een Cambridge certificaat in het onderwijzen van het Engels. Ik spreek perfect Nederlands, Engels en Spaans en vlot Frans, Duits en Portugees dus ik kan van dienst zijn bij het onderwijzen van deze talen.
Bijles engels in Brussel (1000) - Amina
Amina
Brussel
4.67/5 (3 reviews)
Reeds ervaring met het geven van bijlessen Frans aan middelbare school studenten. Nederlands en Frans zijn mijn moedertaal, gezien ik in Brussel ben geboren en opgetogen. Engels: niveau C2. Universitaire diploma behaald in het Engels
Bijles engels in Brussel (1000) - Ellen
Ellen
Brussel
5/5 (1 reviews)
Ik Ben afgestudeerd als student Hotel Management aan de EHB waar Engels, Frans, Nederlands en Spaans deel uit maakten van mijn lessenpakket. Verder heb ik gestudeerd in Malta waardoor ik nu vloeiend Engels spreek en heb ik ook stage gevolgd in Barcelona wat ook ten goede kwam voor mijn Spaans en Frans
Bijles engels in Laken (1020) - Michiel
Michiel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Laken
5/5 (1 reviews)
Alle soorten les zijn mogelijk, ik pas me aan uw noden aan. Enkele mogelijkheden: Grammar class Pronunciation / oral class Interview preparation Proofreading thesis / articles Exam preparation Cambridge exam help European BAC help
Bijles engels in Elsene (1050) - Floriane
Floriane
Elsene
5/5 (1 reviews)
Ik heb een diploma Rechten behaald aan de ULB en KUL. Ik ben perfect tweetalig en spreek vlot Engels (IELTS 8). Ik ben ook van plan om een bijkomende Educatieve Master te volgen aan de KUL. Ik heb reeds taalles gegeven aan kinderen en jongeren en verzorgde al dikwijls de dagbesteding in een kinderopvang te Brussel. Hopelijk tot snel!
Bijles engels in Schaarbeek (1030) - Lionel
Lionel
Schaarbeek
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik kan u of uw kinderen mijn diensten aanbieden voor bijles Nederlands, Frans of Engels. Indien uw kinderen Frans of Engels willen leren spreken en verstaan contacteer mij dan gerust.
Bijles engels in Elsene (1050) - Chia-yi
Chia-yi
Elsene
5/5 (1 reviews)
I hold Literature degree in both English and Chinese. I can help you to communicate more effectively in a formal way. If you do not speak a language then you did not learn the language. Do you need a partner to speak the language with? I am here for you.
Bijles engels in Schaarbeek (1030) - Erik
Erik
Schaarbeek
5/5 (1 reviews)
Ik ben opgegroeid met moedertalen Nederlands en Spaans, daarnaast beheers ik dankzij mijn jeugd in een veeltalige stad ook het Frans en Engels. Schriftelijk beheers ik het Nederlands en Engels op academisch niveau. Ik volgde 6 jaar Latijn op het secundair en daarvoor dan ook een grondige basis. Daarom kan ik bijles geven voor deze talen op het niveau van primair en secundair onderwijs.
Bijles engels in Sint-gillis (1060) - Elisa
Elisa Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-gillis
Nieuw
Perfect drietalig (NL-FR-EN), Master Rechten, ervaring met bijles geven. Ik ben taalvaardig, empathisch en geduldig. Aarzel niet om me te contacteren indien u of uw kinderen taalles wenst/wensen te volgen!
Bijles engels in Brussel (1000) - Petar
Petar
Brussel
Nieuw
Ervaring in lesgeven in het Engels voor IELTS examens te slagen. Ik heb een semester lang les gegeven aan leerlingen om hen te helpen met slagen van de IELTS Engelse examen. Mijn studies in het Business Administration waren volledig in het Engels, verder nog heb ik in mijn middelbaar school in Engels als eerste taal gestudeerd.
Bijles engels in Sint-joost-ten-node (1210) - Tim
Tim
Sint-joost-ten-node
Nieuw
Ik ben 3-talig opgevoed (Nederlands-Frans-Engels). Het niveau per taal volgens de CEFR (*) testen: - Nederlands (C2: Moedertaal-Mastery) - Engels (C1:Effective Operational Proficiency) - Frans (C1:Effective Operational Proficiency) (*)Common European Framework of Reference for Languages
Bijles engels in Elsene (1050) - Margot
Margot
Elsene
Nieuw
Being foreigner but working professionally in English, I can help your kid doing homework. I have lots of experience with primary school kids, teaching is not new for me. If you're interested, I'm available to negotiate.
Bijles engels in Brussel (1000) - Mariama
Mariama
Brussel
Nieuw
Moedertaal: Eng, 2 jaar ervaring als Engel les gever voor kinderen van 9 tot 15 jaar. Ik heb passie voor talen en andere mensen helpen om sterk in hun schoenen te staan met Engels doe ik graag.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel leraars Engels in Brussel

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Via dit platform uitstekende hulp gevonden voor bijlessen wiskunde! Voorlopig zeer tevreden van deze dienst! ”
Gerrit
“ Gebruiksvriendelijk. Veel reactie. Profiel, reviews, zichzelf voorstellen, afstand woonplaats is interessant. Goede communicatie. Aandacht voor veiligheid. Betaalbaar. ”
Lander
“ Positief, ik heb eindelijk iemand gevonden voor mijn dochter te helpen dankzij jullie website. ”
Liesbet
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Engels Brussel: geëvalueerd met 4.97 door 431 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Engels Brussel, privé leraar Engels Brussel, Engels leren Brussel, Engels leren voor beginners Brussel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan bijles Engels in Brussel

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden