bijles engels Sint-niklaas

Hulp voor bijles Engels in Sint-niklaas

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars Engels in de buurt van Sint-niklaas

Bijles engels in Zele (9240) - Bram
Bram
Zele
4.75/5 (8 reviews)
Ik geef graag bijles en ik doe dit dan ook met veel enthousiasme en kunde. Ik heb in het secundair Moderne Talen gevolgd, dus ik heb enige kennis van taal. Ik studeer momenteel taal- en letterkunde Nederlands-Engels. Ik heb eigen materiaal dat ik u kan aanbieden tijdens de bijlessen en ik leg alles op een rustige en duidelijke manier uit.
Bijles engels in De klinge (9170) - Kim
Kim
De klinge
5/5 (7 reviews)
Als kind werd ik tweetalig (NL/ENG) opgevoed doordat we met het gezin in het buitenland woonden. Nadat we terug in België kwamen wonen, heb ik mijn Engels altijd proberen onderhouden. Ik praat nog steeds Engels met familie en vrienden. In mijn vrije tijd studeer ik Japans (zelfstandig én avondschool) dus wil ik mijn kennis hiervan ook graag delen met anderen!
Bijles engels in Nieuwkerken-waas (9100) - Filip
Filip
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Ik leer je graag Nederlands of Engels naargelang ik beide vlot kan spreken en schrijven. .
Bijles engels in Nieuwkerken-waas (9100) - Dimitri
Dimitri
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Hou ervan mijn talen met anderen te oefenen. Spreek vloeiend Engels en vlot Spaans en Frans. Half jaar in Granada op Erasmus geweest, en daarna een jaar gebackpacked in Zuid-Amerika (waar ik altijd Spaans en Engels sprak).
Bijles engels in Sinaai-waas (9112) - Manja
Manja
Sinaai-waas
Nieuw
Ik ben afgestudeerd in een talenrichting en ben zelf erg taalgevoelig. Ik onderhoud mijn talenkennis zelf ook door anderstalige boeken en werkstukken te lezen en vertalen. Tijdens eerdere Ik heb eerder al opdrachten en taken verbeterd van jonge studenten die niet erg zeker waren over de schrijfstijl, spelling, grammatica, enz.
Bijles engels in Beveren-Leie (8791) - Catherine
Catherine
Beveren-Leie
Nieuw
Ik geef nu de dochter van Mn vriendin ook bijles frans en Engels... aangezien ik ook dagelijks spaans spreek is dat ook een optie. Ik ben heel taal gevoelig
Bijles engels in Belsele (9111) - Timothy
Timothy
Belsele
Nieuw
Ik heb afgelopen jaar mijn TEFL certificaat behaald. dit stelt mij in staat om bijles Engels te geven aan alle leeftijdscategorieen. Indien een van uw kinderen of uzelf wat hulp nodig heeft met Engels, contacteer mij gerust! Ik ben een leerkracht met veel geduld en begrip.
Bijles engels in Nieuwkerken-waas (9100) - Lander
Lander
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik ben een student secundair onderwijs. Ik studeer Engels en Project Algemene Vakken. Door dit laatste kan ik voor alle algemene vakken bijles geven. Dit houd Nederlands, wiskunde, geschiedenis, aardrijkskunde en meer in. Ik heb al enige ervaring met bijles geven.
Bijles engels in Nieuwkerken-waas (9100) - Hanna
Hanna
Nieuwkerken-waas
Nieuw
40 jaar ervaring les Nederlands en Engels aan de derde graad van het middelbaar. Computerkennis. Wil ook helpen bij eindwerken, thesissen of vertalingen.
Bijles engels in Daknam (9160) - Marjan
Marjan
Daknam
Nieuw
Ik ben vlot drietalig Nederlands, Frans, Engels. Ik begeleid dagelijks cliënten in het Frans. Ervaring met individuele bijlessen en taallessen in kleine groepjes.
Bijles engels in Belsele (9111) - Marielle
Marielle
Belsele
Nieuw
Ik heb in het middelbaar economie-moderne talen gestuurd. Hierdoor praat ik vlot Frans, Nederlands en Engels. Mijn punten waren zeer goed en ik help vaak mijn nichtjes en neefjes bij het studeren voor hun toetsen.
Bijles engels in Nieuwkerken-waas (9100) - Nele
Nele
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Hallo, ik help je graag verder om je Nederlands of Engels bij te spijkeren. Ik ben afgestudeerd in Latijn-moderne talen en lees graag in mijn vrije tijd. We bekijken samen wat mogelijk is om jouw doel te bereiken.
Bijles engels in Nieuwkerken-waas (9100) - Nicole
Nicole Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik begeleid bedrijven in lessen voor Business Engels, Nederlands voor anderstaligen. Ik begeleid zelfstandigen voor het verwerven of verbeteren van hun talenkennis, voornamelijk Frans of Engels. Ik begeleid studenten van het Middelbaar onderwijs met achterstand of moeilijkheden bij taalvakken of studeren. Bij mijn studenten zijn er ook die bijvoorbeeld dyslexie hebben .
Bijles engels in Lokeren (9160) - Bloss
Bloss
Lokeren
Nieuw
Ik heb een diploma leerkracht secundair onderwijs, keuzevak Engels. Ik woonde ook in de VS. Bijgevolg ben ik perfect tweetalig en ben ik de geknipte persoon om te helpen met Engels.
Bijles engels in Waasmunster (9250) - Jasper
Jasper
Waasmunster
Nieuw
Nederlands is mijn moedertaal, Engels heb ik geleerd tijdens mijn masteropleiding aan de universiteit van Gent waarbij de lessen en cursussen volledig in het Engels waren. Verder heb ik mijn Engelse kennis uitgebreid doordat ik werkzaam ben in een internationaal team waardoor er op de werkvloer uitsluitend Engels wordt gesproken. Ook geef ik vrijwillig Nederlandse les aan anderstalige collegas.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Engels Sint-niklaas: geëvalueerd met 4.94 door 17 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Engels Sint-niklaas, privé leraar Engels Sint-niklaas, Engels leren Sint-niklaas, Engels leren voor beginners Sint-niklaas,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen bijles Engels in Sint-niklaas

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden