bijles engels Sint-niklaas

Hulp voor bijles Engels in Sint-niklaas

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars Engels in de buurt van Sint-niklaas

Bijles engels in De klinge (9170) - Kim
Kim
De klinge
5/5 (10 reviews)
Als kind werd ik tweetalig (NL/ENG) opgevoed doordat we met het gezin in het buitenland woonden. Nadat we terug in België kwamen wonen, heb ik mijn Engels altijd proberen onderhouden. Ik praat nog steeds Engels met familie en vrienden. In mijn vrije tijd studeer ik Japans (zelfstandig én avondschool) dus wil ik mijn kennis hiervan ook graag delen met anderen!
Bijles engels in Belsele (9111) - Annabel
Annabel
Belsele
5/5 (2 reviews)
Ik heb een super grote passie voor Engeland en alles dat er mee te maken heeft, inclusief de taal. Hiervan bezit ik uitstekende kennis die ik graag deel met anderen
Bijles engels in Nieuwkerken-waas (9100) - Filip
Filip
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Ik leer je graag Nederlands of Engels naargelang ik beide vlot kan spreken en schrijven. .
Bijles engels in Nieuwkerken-waas (9100) - Dimitri
Dimitri
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Hou ervan mijn talen met anderen te oefenen. Spreek vloeiend Engels en vlot Spaans en Frans. Half jaar in Granada op Erasmus geweest, en daarna een jaar gebackpacked in Zuid-Amerika (waar ik altijd Spaans en Engels sprak).
Bijles engels in Waasmunster (9250) - Veerle
Veerle
Waasmunster
3.0/5 (1 reviews)
Ik ben leerkracht in het basisonderwijs en spreek ook vlot Engels en Frans waardoor Ik wel bijles kan geven voor Nederlands , Frans en Engels. Ik werk op school ook met anderstaligen. Ik sta ook open voor taallessen spreken / lezen / schrijven voor volwassenen.
Bijles engels in Sinaai-waas (9112) - Manja
Manja
Sinaai-waas
Nieuw
Ik ben afgestudeerd in een talenrichting en ben zelf erg taalgevoelig. Ik onderhoud mijn talenkennis zelf ook door anderstalige boeken en werkstukken te lezen en vertalen. Tijdens eerdere Ik heb eerder al opdrachten en taken verbeterd van jonge studenten die niet erg zeker waren over de schrijfstijl, spelling, grammatica, enz.
Bijles engels in Belsele (9111) - Timothy
Timothy
Belsele
Nieuw
Ik heb afgelopen jaar mijn TEFL certificaat behaald. dit stelt mij in staat om bijles Engels te geven aan alle leeftijdscategorieen. Indien een van uw kinderen of uzelf wat hulp nodig heeft met Engels, contacteer mij gerust! Ik ben een leerkracht met veel geduld en begrip.
Bijles engels in Nieuwkerken-waas (9100) - Lander
Lander
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik ben een student secundair onderwijs. Ik studeer Engels en Project Algemene Vakken. Door dit laatste kan ik voor alle algemene vakken bijles geven. Dit houd Nederlands, wiskunde, geschiedenis, aardrijkskunde en meer in. Ik heb al enige ervaring met bijles geven.
Bijles engels in Nieuwkerken-waas (9100) - Hanna
Hanna
Nieuwkerken-waas
Nieuw
40 jaar ervaring les Nederlands en Engels aan de derde graad van het middelbaar. Computerkennis. Wil ook helpen bij eindwerken, thesissen of vertalingen.
Bijles engels in Belsele (9111) - Marielle
Marielle
Belsele
Nieuw
Ik heb in het middelbaar economie-moderne talen gestuurd. Hierdoor praat ik vlot Frans, Nederlands en Engels. Mijn punten waren zeer goed en ik help vaak mijn nichtjes en neefjes bij het studeren voor hun toetsen.
Bijles engels in Nieuwkerken-waas (9100) - Nele
Nele
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Hallo, ik help je graag verder om je Nederlands of Engels bij te spijkeren. Ik ben afgestudeerd in Latijn-moderne talen en lees graag in mijn vrije tijd. We bekijken samen wat mogelijk is om jouw doel te bereiken.
Bijles engels in Nieuwkerken-waas (9100) - Nicole
Nicole Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik begeleid bedrijven in lessen voor Business Engels, Nederlands voor anderstaligen. Ik begeleid zelfstandigen voor het verwerven of verbeteren van hun talenkennis, voornamelijk Frans of Engels. Ik begeleid studenten van het Middelbaar onderwijs met achterstand of moeilijkheden bij taalvakken of studeren. Bij mijn studenten zijn er ook die bijvoorbeeld dyslexie hebben .
Bijles engels in Waasmunster (9250) - Jasper
Jasper
Waasmunster
Nieuw
Nederlands is mijn moedertaal, Engels heb ik geleerd tijdens mijn masteropleiding aan de universiteit van Gent waarbij de lessen en cursussen volledig in het Engels waren. Verder heb ik mijn Engelse kennis uitgebreid doordat ik werkzaam ben in een internationaal team waardoor er op de werkvloer uitsluitend Engels wordt gesproken. Ook geef ik vrijwillig Nederlandse les aan anderstalige collegas.
Bijles engels in Nieuwkerken-waas (9100) - Noa
Noa
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik heb vaak bijles gegeven aan kinderen van het lager onderwijs: Frans, taalbeschouwing, spelling en wiskunde. Ook heb ik een aantal jongeren in het secundair onderwijs geholpen met Engels en Nederlands, gedrags- en cultuurwetenschappen. Het is mijn passie om kinderen bij te staan en iets te kunnen betekenen voor hun. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich op hun kunnen gemak voelen. Groetjes!
Bijles engels in Montegnée (4420) - Caroline
Caroline
Montegnée
Nieuw
Ik kan bijles Nederlands, Frans, Engels geven. Vanuit mijn logopedieachtergrond en Franstalige vriendenkring heb ik voor deze 2 vakken zeker voldoende expertise. In Engels ben ik in het middelbaar ook altijd heel goed geweest.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel leraars Engels in Sint-niklaas

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Engels Sint-niklaas: geëvalueerd met 4.6 door 15 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Engels Sint-niklaas, privé leraar Engels Sint-niklaas, Engels leren Sint-niklaas, Engels leren voor beginners Sint-niklaas,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan bijles Engels in Sint-niklaas

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden