bijles engels Dendermonde

Hulp voor bijles Engels in Dendermonde

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars Engels in de buurt van Dendermonde

Bijles engels in Opwijk (1745) - Jan
Jan
Opwijk
5/5 (53 reviews)
Gepassioneerd taaldocent (Master, KUL) met ervaring aan een zeer breed publiek: van tweede graad secundair onderwijs, volwassenonderwijs (Engels, Zweeds, NT2) tot academische taalbeheersing of one-to-one coachings. Ik sta voor een cultuur-communicatieve aanpak gecombineerd met een grondig beheer van woordenschat en grammatica.
Bijles engels in Zele (9240) - Bram
Bram
Zele
4.75/5 (8 reviews)
Ik geef graag bijles en ik doe dit dan ook met veel enthousiasme en kunde. Ik heb in het secundair Moderne Talen gevolgd, dus ik heb enige kennis van taal. Ik studeer momenteel taal- en letterkunde Nederlands-Engels. Ik heb eigen materiaal dat ik u kan aanbieden tijdens de bijlessen en ik leg alles op een rustige en duidelijke manier uit.
Bijles engels in Lebbeke (9280) - Fien
Fien
Lebbeke
5/5 (2 reviews)
Ik volg de richting Latijn-moderne talen waardoor ik minstens 15 uur in de week met talen bezig ben. Ik hou ervan om de grammatica van de taal uit te leggen en zeker ook om te helpen de woordenschat te beheersen.
Bijles engels in Aalst (9300) - Inez
Inez
Aalst
5/5 (1 reviews)
In het verleden gaf ik bijles aan lagere schoolkinderen die thuis anderstalig zijn. Ik kan werken met alle leeftijden en niveau’s. 1 tot 2 maal per week.
Bijles engels in Appels (9200) - Parastou
Parastou
Appels
5/5 (1 reviews)
Ik ben vloeiend in Engels, ik heb 8 jaar in Verenigd Koninkrijk gestudeerd, gewoond en gewerkt. In mijn vrije tijd verbeter ik Engelse CV’s en bekijk ik studenten hun werk na. Ik geef graag bijlessen Engels en doe dit ook op een creatieve manier zodat de lessen aangenaam blijven.
Bijles engels in Zele (9240) - Sarah
Sarah
Zele
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik studeer Office management, en als afstudeerrichting health care management, waarbij we het vak Engels krijgen en deze goed moeten beheersen.
Bijles engels in Waasmunster (9250) - Veerle
Veerle
Waasmunster
3.0/5 (1 reviews)
Ik ben leerkracht in het basisonderwijs en spreek ook vlot Engels en Frans waardoor Ik wel bijles kan geven voor Nederlands , Frans en Engels. Ik werk op school ook met anderstaligen. Ik sta ook open voor taallessen spreken / lezen / schrijven voor volwassenen.
Bijles engels in Berlare (9290) - Fabrice
Fabrice
Berlare
Nieuw
Als Germanist genoot ik een opleiding taal- en letterkunde van het Nederlands en Engels. Spellen, grammatica, opstellen schrijven? Ik geef je graag wat extra hulp!
Bijles engels in Berlare (9290) - Evelien
Evelien
Berlare
Nieuw
Student, 5de jaar Grieks-Latijn aan Svi-Gijzegem. Ik ben jong, maar beheers Nederlands en Engels perfect en help graag een handje bij hen voor wie dat moeilijk is. Laat me iets weten en ik help je graag.
Bijles engels in Buggenhout (9255) - Maaike
Maaike
Buggenhout
Nieuw
Hallo ik ben Maaike. Ik ben 17, ga naar het 6e middelbaar. Ik heb een zeer sterk taalgevoel, zat 4 jaar in een talen richting en help vaak mensen van mijn klas met hun taalvakken waarbij hun resultaten met minstens 15% stijgen. Mijn leerkrachten zijn zeer tevreden over mij. Nederlands: Gemiddeld 85% Engels: Gemiddeld 80% Frans: Gemiddeld 75% Laat me iets weten als je me beter wil leren kennen. :)
Bijles engels in Dendermonde (9200) - Karolien
Karolien
Dendermonde
Nieuw
Ik heb Engels / Nederlands / Russisch gestudeerd (Master in de Meertalige Communicatie) en ik geef graag bijles Engels aan scholieren en studenten. Ik haal er plezier uit om iemand te zien vooruitgaan! Ik focus op alle vaardigheden maar kan ook werken aan één specifiek aspect op basis van de leerling.
Bijles engels in Berlare (9290) - Tess
Tess
Berlare
Nieuw
Ik spreek vloeiend Engels, de taal is zoals een tweede moedertaal voor mij. De laatste persoon die ik heb geholpen met bijles heeft zijn punt kunnen veranderen van 35% naar 70% ik ongeveer 2 maanden tijd.
Bijles engels in Aalst (9300) - Anouschka
Anouschka
Aalst
Nieuw
Heb je het moeilijk met Frans, Engels of Nederlands? Als leerkracht in het secundair onderwijs help ik jou graag met één van deze vakken. Leerlingen in de eerste, tweede, derde graad ASO, TSO en BSO zijn welkom.
Bijles engels in Gijzegem (9308) - Jagoda
Jagoda
Gijzegem
Nieuw
Hallo! Engels is namelijk mijn lievelingsvak, altijd was. Het is iets dat ik graag doe en waar ik goed in ben dus ik zou meer dan blij zijn om u te kunnen helpen. Ik kan helpen met de grammatica, het spreken, lezen, schrijven,... Noem maar op! Groetjes, Jagoda Tame
Bijles engels in Lebbeke (9280) - Silke
Silke
Lebbeke
Nieuw
Intussen geef ik reeds 4 jaar Engels in de eerste en tweede graad van het secundair onderwijs. Hierdoor beschik ik ruimschoots over de nodige ervaring.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel leraars Engels in Dendermonde

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Engels Dendermonde: geëvalueerd met 4.68 door 67 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Engels Dendermonde, privé leraar Engels Dendermonde, Engels leren Dendermonde, Engels leren voor beginners Dendermonde,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan bijles Engels in Dendermonde

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden