bijles engels Geel

Hulp voor bijles Engels in Geel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars Engels in de buurt van Geel

Bijles engels in Mol (2400) - Caroline
Caroline
Mol
5/5 (5 reviews)
Hallo, ik ben Caroline en heb een passie voor talen. Ik heb voor Frans een Delf B2 diploma en deed ook een deel van mijn studie in het Frans. Daarnaast heb ik een zeer goede kennis van de Engelse taal. Verder is Nederlands mijn moedertaal en heb ik een basis kennis van het Spaans. Contacteer mij gerust.
Bijles engels in Kasterlee (2460) - Carlien
Carlien
Kasterlee
5/5 (3 reviews)
Ik ben momenteel student Office Management Talen & Vertalen in het tweede jaar. Dit wil zeggen dat ik de laatste twee jaren ben ondergedompeld in Engels, Frans, Nederlands en Spaans, en het vertalen van deze vakken. Ik leerde niet alleen deze talen te gebruiken, maar ook de theorie die erachter zit.
Bijles engels in Herentals (2200) - Silke
Silke
Herentals
5/5 (1 reviews)
Indien uw kinderen hulp nodig hebben voor Engels of Nederlands, kan ik u hier sterk in begeleiden. Ook in het aspect van 'leren leren' (bv. schematiseren, overzichten) kan ik uw kind bijstaan. Samen met uw kind kan ik op zoek gaan naar de studiewijze die hem of haar het beste ligt.
Bijles engels in Herentals (2200) - Elena
Elena
Herentals
5/5 (1 reviews)
Als leerkracht Engels/Spaans/Nederlands heb ik al leuke ervaring op school met kinderen en volwassenen van verschillende leeftijd. Hulp nodig met de talen? Ik neem verantwoordelijkheid en de juiste rol op om uw doelen te bereiken.
Bijles engels in Kasterlee (2460) - Emma
Emma
Kasterlee
5/5 (1 reviews)
Gevoel voor talen is een van mijn capaciteiten. Op de middelbare school had ik altijd hoge punten voor de taal vakken. Ik ben ook geboeid door de verschillende talen en heb de ambitie om het aantal talen die ik spreek uit te breiden. Frans ** Engels *** Nederlands ***
Bijles engels in Geel (2440) - Aysan
Aysan
Geel
5/5 (1 reviews)
Ik heb jaren geleden voor mijn kinderen ook bijles Wiskunde in hun geval laten geven. Wat nuttig is geweest. Ik ben goed in Engels omdat ik het ook dagelijks gebruik voor mijn werk. Dus ik wil kinderen hiermee verder helpen.
Bijles engels in Westerlo (2260) - Jade
Jade
Westerlo
Nieuw
Mijn talen zijn goed. Reeds ervaring in bijles Frans, maar ook Nederlands en Engels zijn een mogelijkheid. Ik werk op maat van de leerling, dus ik bekijk wat zijn/haar noden zijn.
Bijles engels in Meerhout (2450) - Lieve
Lieve Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Meerhout
Nieuw
De focus in mijn lessen zit in het continu leren. Leerlingen worden aangemoedigd alert te zijn, associaties en analyses te maken, terug te koppelen, fouten grondig te begrijpen, en conclusies te trekken zodat leerstof actief beheerst wordt. Bijles geven is eerst en vooral leerlingen zelfvertrouwen geven. Daarenboven houd ik de lessen levendig door humor, concrete voorbeelden, en verwijzingen.
Bijles engels in Geel (2440) - Jade
Jade
Geel
Nieuw
Voor mij is Engels bijna gelijk aan mijn moedertaal (Nederlands). Ik heb na mijn middelbaar gestudeerd om leerkracht in het middelbaar te worden met als vakken Engels en Nederlands.
Bijles engels in Westerlo (2260) - Marie
Marie
Westerlo
Nieuw
Hallo, ik help graag jong en oud met het verwerven van Duits, Spaans of Nederlands. Ik kan bijles geven en helpen met grammatica, woordjes leren, algemeen studeren of ik kan je ook een basis Spaans of Duits aanleren.
Bijles engels in Kasterlee (2460) - Robin
Robin
Kasterlee
Nieuw
.................................................................................................................................................................................................................................................................................
Bijles engels in Varendonk (2431) - Petra
Petra Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Varendonk
Nieuw
Al van jongs af aan was ik goed in talen, de laatste maanden bewees ik dit ook door het werken met leerlingen van alle leeftijden. Ik doe hen geloven in zichzelf en zoek steeds mee naar de beste manier voor hen persoonlijk om een taal onder de knie te krijgen.
Bijles engels in Meerhout (2450) - Yentl
Yentl
Meerhout
Nieuw
Ik heb een bachelordiploma als leerkracht Engels en Nederlands en werk sinds een aantal maanden als lector Engels aan de hogeschool. Op inhoudelijk vlak zit je dus zeker goed bij mij, maar ook ben ik een enorm sociaal en warm persoon waarbij iedereen zich meteen op hun gemak voelt. Ik vertrek altijd vanuit de skills die je al hebt en probeer mijn lessen toe te passen op jouw noden.
Bijles engels in Varendonk (2431) - Robbe
Robbe
Varendonk
Nieuw
Ben beschikbaar voor taallessen Nederlands en Engels tot en met 6de middelbaar niveau. Voor frans ook tot op zekere hoogte zeker bekwaam genoeg om bijles te geven.
Bijles engels in Mol (2400) - Cederic
Cederic
Mol
Nieuw
Mijn Moedertaal is Nederlands en dat heb ik helemaal onder de knie. Engels heb ik zelf geleerd en krijg ik al sinds het tweede lagere, ook worden meer als de helft van al mijn vakken in het Engels gegeven, de andere helft Nederlands. Duits heb ik ook al 4 jaar ervaring mee en geef daar al af en toe bijles aan een klasgenoot.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Engels Geel: geëvalueerd met 5.0 door 12 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Engels Geel, privé leraar Engels Geel, Engels leren Geel, Engels leren voor beginners Geel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen bijles Engels in Geel

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden