bijles engels Hasselt

Hulp voor bijles Engels in Hasselt

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars Engels in de buurt van Hasselt

Bijles engels in Diepenbeek (3590) - Daniël
Daniël
Diepenbeek
5/5 (3 reviews)
Naast een master in ingenieurswetenschappen heb ik gelukkig ook een taalknobbel voor Frans en Duits en Engels (omdat ik met een Filipijnse vrouw getrouwd ben) en ik merkte tijdens mijn werkervaring dat hoe slim en creatief je ook bent, je met open mond staat als je dit naar iemand met een andere taal moet gaan overbrengen ;-) Mischien is taal wel belangrijker dan pure kennis.
Bijles engels in Diepenbeek (3590) - Katrijn
Katrijn
Diepenbeek
5/5 (2 reviews)
Zelf heb ik in het middelbaar de richting economie-talen gevolgd. Ook nu zet ik mijn passie voor talen verder als toekomstig leraar Nederlands. In het verleden heb ik reeds bijles Frans gegeven, waarvoor ik een certificaat heb ontvangen. Ik hoop leerlingen uit het middelbaar ook de leuke kant van taal te doen inzien! :)
Bijles engels in Diepenbeek (3590) - Eline
Eline
Diepenbeek
5/5 (2 reviews)
Ik ben bereid om bijles Nederlands, Frans en Engels te geven. Nederlands is mijn moedertaal en Frans heb ik ook altijd veel gesproken aangezien een deel van mijn familie Franstalig is. Ook in het spreken en schrijven van Engels heb ik heel wat ervaring: ik heb veel Engelstalige collega's en schrijf Engelstalige papers op mijn werk. Ook help ik je graag verder met leren studeren, leren plannen,...
Bijles engels in Hasselt (3500) - Ine
Ine
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Nu mijn opleiding Psychologie voor kinderen tot een einde komt kriebelt het om ook terug met taal bezig te zijn na mijn zes jaar Latijn Moderne Talen van het middelbaar. Ik geef met plezier en structuur graag bijles voor Frans, Nederlands en Engels. Ik werk het liefst met lagere school kinderen en zie hen graag groeien. Van nieuwe woorden leren tot grammatica begrijpen. Hopelijk tot binnenkort!
Bijles engels in Hasselt (3500) - Evy
Evy
Hasselt
Nieuw
Ik werk ondertussen al enkele maanden in het Atheneum van Merelbeke en heb ook al op verschillende taalkampen van Ruysschaert les gegeven. Ik heb redelijk wat ervaring met leerlingen met autisme en ADHD.
Bijles engels in Diepenbeek (3590) - Daniel
Daniel
Diepenbeek
Nieuw
Leraar lager onderwijs in Alken. Als je iemand nodig hebt om je kennis bij te schaven voor de talen Nederlands, Frans, Portugees, Engels of Duits wil ik graag helpen. Dit kan ik tot op middelbaar niveau. Ik probeer ook motiverende werkvormen uit zodat het minder saai is! ;)
Bijles engels in Hasselt (3500) - Uzma
Uzma
Hasselt
Nieuw
Als (Nederlandse) moeder van meertalig opgevoede kindjes heb ik de ervaring, passie en juiste inzicht en technieken om uw kind bijles te geven. Nederlands en Engels spreek ik vloeiend van jongs af aan en Arabisch is mijn passie!
Bijles engels in Hasselt (3500) - Kiara
Kiara
Hasselt
Nieuw
Ik ben student en zit nu in het 3de jaar economie. Ik ben erg goed in engels en haal hier gemiddeld 95% op. Ik heb op school al enkele lessen gegeven in de klas tijdens engels. Ik zou heel graag anderen hiermee helpen!
Bijles engels in Kuringen (3511) - Aimée
Aimée
Kuringen
Nieuw
Door mijn hogeschool studie heb ik een extra breed vocabulaire met Engels, zelf ben ik vloeiend in het praten en schrijven. Zelf zou ik graag deze kennis delen met de mensen die hier een extra duwtje in de rug nodig hebben.
Bijles engels in Stevoort (3512) - Rob
Rob
Stevoort
Nieuw
Ik train zowel professionals als studenten secundair of hoger onderwijs in hun schriftelijke en mondelinge taalvaardigheid. Ik ga verder dan handboeken en werk steeds op maat van de behoeften.
Bijles engels in Kermt (3510) - Bob
Bob
Kermt
Nieuw
Doorheen de jaren heb ik meermaals trainingen gegeven binnen een werkomgeving waar ik dikwijls de feedback kreeg dat ik sterk ben in het eenvoudig en begrijpelijk uitleggen van materie. Verder heb ik 4 jaar met veel plezier getracht om kinderen leuke, maar ook zinvolle activiteiten te geven als (hoofd)leider bij een jeugdbeweging. Het geeft me ook energie om andere mensen te helpen groeien.
Bijles engels in Hasselt (3500) - Stiene
Stiene
Hasselt
Nieuw
Ik spreek ondertussen meer dan 7 jaar bijna elke dag Engels. Ik heb verder ook een jaar in Amerika gewoond en gewerkt en krijg vaak de opmerking dat mijn Engels 'on fleek' is.
Bijles engels in Hasselt (3500) - Karin
Karin
Hasselt
Nieuw
Mijn moedertal is Duits en ondertussen studeer ik in het Engels, dus ik ken deze talen perfect. In mijn schooltijd heb ik veel mensen geholpen en ik denk dat ik een zeer geduldige mens ben, die goed dinge kan uitleggen. Ik zal jouw of uw kind graag begeleiden en die steun geven, die nodig is!
Bijles engels in Hasselt (3500) - Thanée
Thanée
Hasselt
Nieuw
Hallo! Ik ben Thanée. Ik ben graag bezig met talen! In het middelbaar volgde ik Latijn-moderne talen. Nederlands is mijn moedertaal, ik spreek en schrijf goed Engels en volg momenteel avondles Frans. Ik zou jou dus graag helpen met je talen. Stuur gerust een berichtje!
Bijles engels in Hasselt (3500) - Yinthe
Yinthe
Hasselt
Nieuw
Ondanks het feit dat ik wetenschappen-wiskunde studeer, zijn mijn talen zeer goed. Ik was altijd snel weg met de grammatica. Ik paste deze vaak al automatisch toe omdat ik veel taalgevoel heb. Ik heb veel geduld en kan alles als het moet 20 keer opnieuw uitleggen met eigen voorbeeldjes. Zelf heb ik altijd tips en tricks meegekregen die ik nu ook kan doorgeven aan jullie :)
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel leraars Engels in Hasselt

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Engels Hasselt: geëvalueerd met 5.0 door 8 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Engels Hasselt, privé leraar Engels Hasselt, Engels leren Hasselt, Engels leren voor beginners Hasselt,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan bijles Engels in Hasselt

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden