bijles engels Hasselt

Hulp voor bijles Engels in Hasselt

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars Engels in de buurt van Hasselt

Bijles engels in Helchteren (3530) - Christina
Christina
Helchteren
5/5 (4 reviews)
Ik ben in Canada geboren en spreek al heel mijn leven engels, ook met mijn man en kinderen, maar ook vlot nederlands :) Ik kan helpen bij het engels spreken in het dagelijks leven en met lezen en vele andere mogelijkheden zijn ook bespreekbaar.
Bijles engels in Diepenbeek (3590) - Daniël
Daniël
Diepenbeek
5/5 (3 reviews)
Naast een master in ingenieurswetenschappen heb ik gelukkig ook een taalknobbel voor Frans en Duits en Engels (omdat ik met een Filipijnse vrouw getrouwd ben) en ik merkte tijdens mijn werkervaring dat hoe slim en creatief je ook bent, je met open mond staat als je dit naar iemand met een andere taal moet gaan overbrengen ;-) Mischien is taal wel belangrijker dan pure kennis.
Bijles engels in Diepenbeek (3590) - Katrijn
Katrijn
Diepenbeek
5/5 (2 reviews)
Zelf heb ik in het middelbaar de richting economie-talen gevolgd. Ook nu zet ik mijn passie voor talen verder als toekomstig leraar Nederlands. In het verleden heb ik reeds bijles Frans gegeven, waarvoor ik een certificaat heb ontvangen. Ik hoop leerlingen uit het middelbaar ook de leuke kant van taal te doen inzien! :)
Bijles engels in Hasselt (3500) - Evy
Evy
Hasselt
Nieuw
Ik werk ondertussen al enkele maanden in het Atheneum van Merelbeke en heb ook al op verschillende taalkampen van Ruysschaert les gegeven. Ik heb redelijk wat ervaring met leerlingen met autisme en ADHD.
Bijles engels in Diepenbeek (3590) - Daniel
Daniel
Diepenbeek
Nieuw
Leraar lager onderwijs in Alken. Als je iemand nodig hebt om je kennis bij te schaven voor de talen Nederlands, Frans, Portugees, Engels of Duits wil ik graag helpen. Dit kan ik tot op middelbaar niveau. Ik probeer ook motiverende werkvormen uit zodat het minder saai is! ;)
Bijles engels in Hasselt (3500) - Uzma
Uzma
Hasselt
Nieuw
Als (Nederlandse) moeder van meertalig opgevoede kindjes heb ik de ervaring, passie en juiste inzicht en technieken om uw kind bijles te geven. Nederlands en Engels spreek ik vloeiend van jongs af aan en Arabisch is mijn passie!
Bijles engels in Hasselt (3500) - Kiara
Kiara
Hasselt
Nieuw
Ik ben student en zit nu in het 3de jaar economie. Ik ben erg goed in engels en haal hier gemiddeld 95% op. Ik heb op school al enkele lessen gegeven in de klas tijdens engels. Ik zou heel graag anderen hiermee helpen!
Bijles engels in Kuringen (3511) - Aimée
Aimée
Kuringen
Nieuw
Door mijn hogeschool studie heb ik een extra breed vocabulaire met Engels, zelf ben ik vloeiend in het praten en schrijven. Zelf zou ik graag deze kennis delen met de mensen die hier een extra duwtje in de rug nodig hebben.
Bijles engels in Stevoort (3512) - Rob
Rob
Stevoort
Nieuw
Ik train zowel professionals als studenten secundair of hoger onderwijs in hun schriftelijke en mondelinge taalvaardigheid. Ik ga verder dan handboeken en werk steeds op maat van de behoeften.
Bijles engels in Kermt (3510) - Bob
Bob
Kermt
Nieuw
Doorheen de jaren heb ik meermaals trainingen gegeven binnen een werkomgeving waar ik dikwijls de feedback kreeg dat ik sterk ben in het eenvoudig en begrijpelijk uitleggen van materie. Verder heb ik 4 jaar met veel plezier getracht om kinderen leuke, maar ook zinvolle activiteiten te geven als (hoofd)leider bij een jeugdbeweging. Het geeft me ook energie om andere mensen te helpen groeien.
Bijles engels in Hasselt (3500) - Stiene
Stiene
Hasselt
Nieuw
Ik spreek ondertussen meer dan 7 jaar bijna elke dag Engels. Ik heb verder ook een jaar in Amerika gewoond en gewerkt en krijg vaak de opmerking dat mijn Engels 'on fleek' is.
Bijles engels in Hasselt (3500) - Xena
Xena
Hasselt
Nieuw
Ik ben leerkracht Engels-Nederlands. In mijn vrije tijd ondersteun ik ook leerlingen met speciale behoeften. Iedere leerling krijgt een persoonlijke begeleiding naar zijn/haar behoeften.
Bijles engels in Hasselt (3500) - Joyce
Joyce
Hasselt
Nieuw
Als iemand met een C1 niveau Engels, kan er van uitgegaan worden dat ik een passie voor de taal heb. Ik sta in dagelijks contact met mijn Amerikaanse vriend en dat zorgt ervoor dat mijn kennis van de Engelse taal niet minder wordt. Ik specialiseer in conversatie, schriftelijk en aanscherpen van vocabulaire. Ook boost ik graag het zelfvertrouwen bij spreken!
Bijles engels in Hasselt (3500) - Karin
Karin
Hasselt
Nieuw
Mijn moedertal is Duits en ondertussen studeer ik in het Engels, dus ik ken deze talen perfect. In mijn schooltijd heb ik veel mensen geholpen en ik denk dat ik een zeer geduldige mens ben, die goed dinge kan uitleggen. Ik zal jouw of uw kind graag begeleiden en die steun geven, die nodig is!
Bijles engels in Hasselt (3500) - Thanée
Thanée
Hasselt
Nieuw
Hallo! Ik ben Thanée. Ik ben graag bezig met talen! In het middelbaar volgde ik Latijn-moderne talen. Nederlands is mijn moedertaal, ik spreek en schrijf goed Engels en volg momenteel avondles Frans. Ik zou jou dus graag helpen met je talen. Stuur gerust een berichtje!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Engels Hasselt: geëvalueerd met 5.0 door 9 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Engels Hasselt, privé leraar Engels Hasselt, Engels leren Hasselt, Engels leren voor beginners Hasselt,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen bijles Engels in Hasselt

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden