bijles engels Leuven

Hulp voor bijles Engels in Leuven

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars Engels in de buurt van Leuven

Bijles engels in Heverlee (3001) - Arno
Arno
Heverlee
5/5 (9 reviews)
Consultant - Data Analyst. Afgestudeerd in 2019 aan de KU Leuven met grote onderscheiding als Master Handelsingenieur. Naast het feit dat ik tweetalig ben opgevoed, hebben mijn studies ertoe geleid perfect drietalig te zijn (NL / FR / EN). Tenslotte heb ik ook 6 jaar lang Latijnse les gevolgd waardoor ik heel wat ervaring heb in het aanleren van een nieuwe taal.
Bijles engels in Leuven (3000) - Veerle
Veerle
Leuven
4.86/5 (7 reviews)
Ik ben leerkracht Engels in het middelbaar, heb een jaar in Londen gewoond en behaalde een certificaat van proficiency in English bij Cambridge English op C-2 niveau.
Bijles engels in Kessel lo (3010) - Lukas
Lukas
Kessel lo
5/5 (1 reviews)
Ik ben geboren in Canada en heb daar vier jaar geleefd. Alsook heb ik een jaar in Nieuw-Zeeland en een half jaar in Amerika geleefd. Ik ben dus heel gepassioneerd over Engels en zou graag kinderen helpen met deze taal.
Bijles engels in Heverlee (3001) - Edward
Edward
Heverlee
4.0/5 (1 reviews)
Jarenlang heb ik lesgegeven aan een college in Tervuren. Daarvoor heb ik jarenlang gewerkt als vrije journalist. Ik heb heel veel ervaring met teksten, met talen, met kunst. Ik hou van het contact met leergierige mensen en kan mensen motiveren om te leren (leren).
Bijles engels in Kessel lo (3010) - Gregg
Gregg
Kessel lo
5/5 (1 reviews)
In mijn dagelijks werk is Engels de standaard taal. Hier heb ik verscheidene testen voor moeten afleggen om op het juiste niveau te zitten. Bijgevolg vind ik het zeer interessant om hierin bijles te geven. Engels is uiteindelijk een wereldtaal wat het handig maakt om goed te beheersen.
Bijles engels in Heverlee (3001) - Quinten
Quinten
Heverlee
5/5 (1 reviews)
Ik heb lange tijd in het buitenland gewoond, waar ik dankzij Engelstalige scholen, vrienden en meer perfect Engels geleerd heb. Aangezien het voor mij een aangeleerde taal is, ben ik erg bewust niet alleen van de regels, maar ook hoe ik het een niet-Engelstalige kan bijbrengen. I'd love to help!
Bijles engels in Leuven (3000) - Tijntje
Tijntje
Leuven
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben perfect tweetalig met het Frans! Ik heb tien jaar in het Frans op school gezeten en Franstalige vrienden gehad. Ik heb mijn twee laatste jaren van de middelbare school afgemaakt in het Nederlands dus ik weet precies wat leerkrachten verwachten. Ik vind het leuk om iets te leren aan mensen waar ik zelf heel geïnteresseerd in ben, waardoor de lessen ook leuker worden!
Bijles engels in Wilsele (3012) - Aerin
Aerin
Wilsele
Nieuw
Aanstaand academiejaar start ik met taal- en letterkunde (Engels en Nederlands) aan KU Leuven. Ik ben zowel op schriftelijk als op mondeling vlak voor beide zeer bekwaam. Contacteer me gerust indien u geïnteresseerd bent. Hopelijk tot binnenkort!
Bijles engels in Heverlee (3001) - Bea
Bea
Heverlee
Nieuw
Afgestudeerd kinesitherapeut aan de KUL. Tijdens mijn middelbare school deed ik een stage in Frankrijk en tijdens mijn opleiding aan de KUL liep ik stage in Frankrijk. Met een mama die leerkracht Frans is, zit de taalkennis me ook wat in de genen. Tijdens mijn master aan de KUL werden alle vakken gegeven in het Engels en mijn vader, leerkracht Engels, gaf me de interesse voor deze taal mee.
Bijles engels in Heverlee (3001) - Helen
Helen
Heverlee
Nieuw
Dankzij mijn drietalige opvoeding (Nederlands, Spaans en Duits) heb ik veel affiniteit met taal en kan ik misschien wel de uitgelezen persoon zijn om u of uw kind te helpen een taal te leren of onderhouden! Frans en Engels heb ik geleerd op school en sindsdien verbeterd. Iedereen kan zichzelf verbeteren en goed worden in taal! Verder bied ik ook studiebegeleiding aan met een positieve aanpak.
Bijles engels in Heverlee (3001) - Hebe
Hebe
Heverlee
Nieuw
Al 6 jaar werk ik in een internationaal bedrijf waar alles in het Engels gebeurt. Daardoor voel ik me meer tweetalig in Ndl-Eng dan in Ndl-Fr. Ik geef je graag tips en probeer iets op verschillende manieren uit te leggen zodat jij het begrijpt en kan onthouden. Kan jij hier en daar nog wat hulp gebruiken om je Nederlands en/of Engels bij te schaven? ;)
Bijles engels in Leuven (3000) - Liesl
Liesl
Leuven
Nieuw
Als wetenschapstudent aan de VUB heb ik veel lessen in het Engels maar natuurlijk ook Nederlands. Ik moet dan ook veel taken schrijven waarbij spelling en grammatica heel belangrijk zijn. Heb een cursus academisch Engels gevolgd en let altijd op mijn Nederlands schrijven en spreken bij opdrachten.
Bijles engels in Leuven (3000) - Eva-lena
Eva-lena
Leuven
Nieuw
Eerst en vooral ben ik tweetalig (Duits-Nederlands) opgevoed. Beide talen heb ik dus zeer goed onder de knie. Ook heb ik een volledig jaar in Argentinië gewoond, waar ik door naar school te gaan de Spaanse taal heb kunnen leren praten en beoefenen. Tenslotte ben ik zelf studente taal- en letterkunde Spaans-Engels aan de KULeuven.
Bijles engels in Leuven (3000) - Nathalie
Nathalie
Leuven
Nieuw
Op mijn twee voorbije stages heb ik telkens huiswerkbegeleiding moeten geven aan zowel Nederlandstalige als anderstalige kindjes. Ook dit jaar zal dit één van mijn taken zijn op stage. Ik kan kinderen hiermee dus wel helpen.
Bijles engels in Heverlee (3001) - Kim
Kim
Heverlee
Nieuw
Ik werk voornamelijk in Engelstalige dossiers en doceer momenteel ook een cursus in het Engels. Aldus heb ik relevante praktijkervaring in het doceren in een andere taal.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Engels Leuven: geëvalueerd met 4.84 door 21 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Engels Leuven, privé leraar Engels Leuven, Engels leren Leuven, Engels leren voor beginners Leuven,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen bijles Engels in Leuven

De laatste aanvragen in de categorie bijles Engels in Leuven

I’d like to have a few hours of conversation with you two or three hours a week, how much is your schedule? - Engels leren spreken als starters - Bijles talen
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden