bijles engels Roeselare

Hulp voor bijles Engels in Roeselare

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars Engels in de buurt van Roeselare

Bijles engels in Izegem (8870) - Jan
Jan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Izegem
5/5 (4 reviews)
Mijn perfecte kennis van het Duitse, Engelse en Franse idioom geef ik graag door aan gemotiveerde mensen die actief willen worden in het buitenland of voor andere doeleinden zoals reizen hun taalniveau willen opkrikken.
Bijles engels in Roeselare (8800) - Rik
Rik
Roeselare
5/5 (1 reviews)
Ik heb aan velen al Engelse taalles gegeven. Zelfs in het buitenland, in Kazakhstan kon ik 2 klassen organiseren en ook nog aan velen privé-les geven wanneer vele ouders hun kinderen aanbevolen. Ik doe dat uit passie, en heb veel geduld, en sta altijd klaar om vragen vriendelijk te beantwooorden. Voel u vrij om mij te contacteren.
Bijles engels in Roeselare (8800) - Evelyn
Evelyn
Roeselare
5/5 (1 reviews)
Ik heb 6 jaar ervaring als lesgever aan volwassenen en meer dan 10 jaar ervaring als logopediste in het onderwijs. Ik heb ook enkele jaren ervaring in het buitenland als leerkracht. Ik kan helpen bij het leren van Nederlands, Engels en Farsi (Perzisch)
Bijles engels in Beveren-Leie (8791) - Silke
Silke
Beveren-Leie
Nieuw
Ik zit momenteel in mijn 4e jaar handel (16 jaar) . Nederlands en Engels beschouw ik als mijn moedertaal, ik ben in beide talen zeer vlot en grammatica vormt voor mij geen probleem. Laat zeker iets weten!
Bijles engels in Lendelede (8860) - Ann sofie
Ann sofie
Lendelede
Nieuw
Ervaren leerkracht Nederlands, Engels, Duits en project algemene vakken. Alle onderwijsniveaus en leerjaren. Focus op aanleren van strategieën is essentieel.
Bijles engels in Ardooie (8850) - Daisy
Daisy
Ardooie
Nieuw
Met een rustige en aanmoedigende approach zorg ik ervoor dat uw student zijn talen onder de knie krijgt. Een taal is immers niet zomaar geleerd, en vergt voldoende tijd en concentratie. Hier kan ik bij helpen!
Bijles engels in Roeselare (8800) - Jordy
Jordy
Roeselare
Nieuw
Beste, mijn naam is Jordy, ben afgestudeerd als zorgkundige en heb dus wel de talen onder de knie. Heb zelf mijn gehele schoolcarrière Engels gekregen en mijn laatste jaar Frans dus ik kan me gerust redden in deze andere talen. Bent u nog op zoek? Met vriendelijke groeten Jordy
Bijles engels in Moorslede (8890) - Bart
Bart
Moorslede
Nieuw
Veertig jaar heb ik zowel aan volwassenen als aan 17-18-jarigen Engels en Duitse les gegeven. Het huidige onderwijs verwaarloost vooral het grammaticale aspect van de taal. Heel wat leerlingen zien de taalstructuren niet meer duidelijk en door de bomen het bos niet meer. Mijn jarenlange ervaring zul je beslist kunnen gebruiken.
Bijles engels in Kortemark (8610) - Mart
Mart
Kortemark
Nieuw
Ik ben gepassioneerd door taal. Ik heb economie-moderne talen gestudeerd in het middelbaar en bedrijfsvertaler-tolk in het hoger onderwijs. Ik hou ervan om mensen te helpen waar ik kan. Aarzel niet om me te contacteren indien ik u van dienst kan zijn.
Bijles engels in Roeselare (8800) - Benoit
Benoit
Roeselare
Nieuw
Taal ik de sleutel tot alles. Nood aan dat extra duwtje in de rug om een taal te leren laat gerust iets weten. We kijken waar we de taalknobbel in u naar boven kunnen halen.
Bijles engels in Pittem (8740) - Marieke
Marieke
Pittem
Nieuw
Ik heb een goede kennis van de Franse taal en dit hoofdzakelijk door ervaring. Echter heb ik tijdens mijn studies Master in de Biowetenschappen ook een cursus Frans en Engels gevolgd aan de universiteit van Gent.
Bijles engels in Roeselare (8800) - Rik
Rik
Roeselare
Nieuw
Ik wil mijn ervaring als gitaarleraar delen met alle mensen. Omdat ik weet dat dit hen zeker zal opbeuren. Ook gezien de situatie nu in de wereld. Veel studenten hebben dat al ondervonden. Maar ik wil nog meer mensen helpen. Ook de Engelse taal is als mijn moedertaal. Ik heb lange tijd gewerkt in Engeland. De mensen kunnen zeker vooruit met mij. Rik
Bijles engels in Izegem (8870) - Lies
Lies
Izegem
Nieuw
Vanuit mijn opleiding talen en ervaring in praktijk, zowel in taal als in lesgeven, zou ik graag andere mensen helpen. Aarzel dus zeker niet om mij te contacteren.
Bijles engels in Oekene (8800) - Sienna
Sienna
Oekene
Nieuw
Ik volg de richting economie talen en ik blink uit in mijn talen. Nederlands is mijn moedertaal dus kan ik zeker bij helpen en engels heb ik heel erg goed onder de knie. Ik ben zeker ook bereid om bepaalde onderwerpen te bekijken om vervolgens goed uit te leggen.
Bijles engels in Ardooie (8850) - Anton
Anton Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Ardooie
Nieuw
I lived 5 years in Spain where I had the chance to improve my English and Spanish skills to the perfection. In case you need to learn some easteuropean language(Bulgarian) you can call me as well.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Engels Roeselare: geëvalueerd met 5.0 door 6 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Engels Roeselare, privé leraar Engels Roeselare, Engels leren Roeselare, Engels leren voor beginners Roeselare,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen bijles Engels in Roeselare

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden