bijles engels Roeselare

Hulp voor bijles Engels in Roeselare

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars Engels in de buurt van Roeselare

Bijles engels in Izegem (8870) - Jan
Jan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Izegem
5/5 (4 reviews)
Mijn perfecte kennis van het Duitse, Engelse en Franse idioom geef ik graag door aan gemotiveerde mensen die actief willen worden in het buitenland of voor andere doeleinden zoals reizen hun taalniveau willen opkrikken.
Bijles engels in Roeselare (8800) - Rik
Rik
Roeselare
5/5 (1 reviews)
Ik heb aan velen al Engelse taalles gegeven. Zelfs in het buitenland, in Kazakhstan kon ik 2 klassen organiseren en ook nog aan velen privé-les geven wanneer vele ouders hun kinderen aanbevolen. Ik doe dat uit passie, en heb veel geduld, en sta altijd klaar om vragen vriendelijk te beantwooorden. Voel u vrij om mij te contacteren.
Bijles engels in Roeselare (8800) - Evelyn
Evelyn
Roeselare
5/5 (1 reviews)
Ik heb 6 jaar ervaring als lesgever aan volwassenen en meer dan 10 jaar ervaring als logopediste in het onderwijs. Ik heb ook enkele jaren ervaring in het buitenland als leerkracht. Ik kan helpen bij het leren van Nederlands, Engels en Farsi (Perzisch)
Bijles engels in Izegem (8870) - Patricia
Patricia
Izegem
4.0/5 (1 reviews)
I am native Spanish speaker, I like and I have been good at grammar at school and have a good spelling. I also studied English for 2.5 years until advanced level, I can teach until intermediate level.
Bijles engels in Beveren-Leie (8791) - Silke
Silke
Beveren-Leie
Nieuw
Ik zit momenteel in mijn 4e jaar handel (16 jaar) . Nederlands en Engels beschouw ik als mijn moedertaal, ik ben in beide talen zeer vlot en grammatica vormt voor mij geen probleem. Laat zeker iets weten!
Bijles engels in Lendelede (8860) - Ann sofie
Ann sofie
Lendelede
Nieuw
Ervaren leerkracht Nederlands, Engels, Duits en project algemene vakken. Alle onderwijsniveaus en leerjaren. Focus op aanleren van strategieën is essentieel.
Bijles engels in Ardooie (8850) - Daisy
Daisy
Ardooie
Nieuw
Met een rustige en aanmoedigende approach zorg ik ervoor dat uw student zijn talen onder de knie krijgt. Een taal is immers niet zomaar geleerd, en vergt voldoende tijd en concentratie. Hier kan ik bij helpen!
Bijles engels in Roeselare (8800) - Jordy
Jordy
Roeselare
Nieuw
Beste, mijn naam is Jordy, ben afgestudeerd als zorgkundige en heb dus wel de talen onder de knie. Heb zelf mijn gehele schoolcarrière Engels gekregen en mijn laatste jaar Frans dus ik kan me gerust redden in deze andere talen. Bent u nog op zoek? Met vriendelijke groeten Jordy
Bijles engels in Lichtervelde (8810) - Niels
Niels
Lichtervelde
Nieuw
Ik had tijdens mijn middelbaar en later tijdens mijn bachelor een methode aangeleerd om talen te leren en begrijpen. Ik kan bijles geven voor zowel Duits, Engels, Frans als Nederlands. Ik luister en zie waar de persoon problemen mee geeft en ga op zoek om te zien welke steun hij/zij nodig heeft. Theorie leren, extra oefeningen, geheugensteuntjes etc..
Bijles engels in Moorslede (8890) - Bart
Bart
Moorslede
Nieuw
Veertig jaar heb ik zowel aan volwassenen als aan 17-18-jarigen Engels en Duitse les gegeven. Het huidige onderwijs verwaarloost vooral het grammaticale aspect van de taal. Heel wat leerlingen zien de taalstructuren niet meer duidelijk en door de bomen het bos niet meer. Mijn jarenlange ervaring zul je beslist kunnen gebruiken.
Bijles engels in Roeselare (8800) - Benoit
Benoit
Roeselare
Nieuw
Taal ik de sleutel tot alles. Nood aan dat extra duwtje in de rug om een taal te leren laat gerust iets weten. We kijken waar we de taalknobbel in u naar boven kunnen halen.
Bijles engels in Roeselare (8800) - Rik
Rik
Roeselare
Nieuw
Ik wil mijn ervaring als gitaarleraar delen met alle mensen. Omdat ik weet dat dit hen zeker zal opbeuren. Ook gezien de situatie nu in de wereld. Veel studenten hebben dat al ondervonden. Maar ik wil nog meer mensen helpen. Ook de Engelse taal is als mijn moedertaal. Ik heb lange tijd gewerkt in Engeland. De mensen kunnen zeker vooruit met mij. Rik
Bijles engels in Izegem (8870) - Lies
Lies
Izegem
Nieuw
Vanuit mijn opleiding talen en ervaring in praktijk, zowel in taal als in lesgeven, zou ik graag andere mensen helpen. Aarzel dus zeker niet om mij te contacteren.
Bijles engels in Oekene (8800) - Sienna
Sienna
Oekene
Nieuw
Ik volg de richting economie talen en ik blink uit in mijn talen. Nederlands is mijn moedertaal dus kan ik zeker bij helpen en engels heb ik heel erg goed onder de knie. Ik ben zeker ook bereid om bepaalde onderwerpen te bekijken om vervolgens goed uit te leggen.
Bijles engels in Emelgem (8870) - Ilse
Ilse
Emelgem
Nieuw
Door een master te doen aan de universiteit heb ik ruim voldoende kennis van het Engels om hierin te helpen, kreeg ook veel lessen in het Engels toen. Ik zou dit zelf ook heel leuk vinden om iemand iets bij te kunnen leren.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel leraars Engels in Roeselare

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Engels Roeselare: geëvalueerd met 4.75 door 7 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Engels Roeselare, privé leraar Engels Roeselare, Engels leren Roeselare, Engels leren voor beginners Roeselare,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan bijles Engels in Roeselare

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden