bijles engels Mechelen

Hulp voor bijles Engels in Mechelen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars Engels in de buurt van Mechelen

Marijke is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles engels in Hofstade-Zemst (1981) - Marijke
Marijke
Hofstade-Zemst
5/5 (9 reviews)
Ik ben sinds 8 jaar leerkracht Frans, Nederlands en Engels en heb hierbuiten ook gereisd in USA, Canada, Australië, Nieuw Zeeland en Frankrijk om de talen beter onder de knie te krijgen. Het voorbije jaar regelmatig bijles gegeven en steeds met positieve reacties zoals u kan lezen op mijn profiel. Bijles gaat ook voor jonge kinderen (kan ook meerdere kindjes tegelijkertijd).
Bijles engels in Willebroek (2830) - Manon
Manon
Willebroek
5/5 (9 reviews)
Student, 1ste jaar rechten aan de KUL. Lid van KULMUN (KU Leuven Model United Nations student association), waar Engels steevast de voertaal is. Conferenties over heel Europa gedurende het academiejaar houden mijn niveau up-to-date. CEF-niveau: C2/C1. Schrijf- en leesvaardigheid: academisch, formeel en informeel taalgebruik. Spreekvaardigheid: Brits-Engels en Amerikaans-Engels.
Bijles engels in Sint-katelijne-waver (2860) - Eddy
Eddy
Sint-katelijne-waver
5/5 (3 reviews)
Was lang taalleraar in secundair onderwijs en universitair docent (VUB), tevens verantwoordelijk voor de lerarenpopleiding. Weet dus wat het verschil is tussen een goede en een slechte leraar... Mijn moedertaal is Nederlands, mijn 2de moedertaal is Frans (mijn grootmoeder was Française). Ook mijn Engels is uitstekend, heb 20 jaar Amerikaanse bedrijven geleid.
Bijles engels in Willebroek (2830) - Gert
Gert
Willebroek
5/5 (1 reviews)
Ik heb een Master diploma in Toegepaste Economische Wetenschappen. Studenten die graag een extra woordje uitleg wensen in Economie of Engels kan ik helpen. Ik werk al jaren in een internationale omgeving.
Bijles engels in Boom (2850) - Delfine
Delfine
Boom
5/5 (1 reviews)
Als Master-na-master in de Meertalige Bedrijfscommunnicatie (major English - minor French) met een natuurlijke taalaanleg - zeker ook wat het Nederlands betreft - plus mijn universitair diploma van pedagogische bekwaamheid en mijn 15 jaar onderwijservaring, ben ik ervan overtuigd uw zoon/dochter of uzelf te kunnen helpen qua taalbeheersing.
Bijles engels in Duffel (2570) - Manuela
Manuela
Duffel
5/5 (1 reviews)
Zelf vond ik de lessen Nederlands en Engels zeer interessant. De Portugese taal heb ik meegekregen van mijn Braziliaanse moeder. Zelfstudie is niet altijd de oplossing, soms is een begeleidend persoon de perfecte hulp. Ik zou hier zeker iets in kunnen betekenen.
Bijles engels in Mechelen (2800) - Nele
Nele
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Ik was altijd al gebeten door taal. Na mijn studies werkte ik als redacteur bij Wolters Kluwer en vandaag ben ik freelance copywriter & vertaler voor de meest uiteenlopende merken en bedrijven. In mijn vrije tijd corrigeer ik scripties en geef ik regelmatig bijles aan neefjes en nichtjes.
Bijles engels in Mechelen (2800) - Stacey
Stacey
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Ik ben tweetalig opgevoed en ben werkzaam als leerkracht Engels op de middelbare school. Ik ben een zorgzame en bekwame leerkracht, die de beste trucjes kent om de leerstof onder de knie te krijgen.
Bijles engels in Duffel (2570) - Anneleen
Anneleen
Duffel
5/5 (1 reviews)
Als leerkracht ben ik niet alleen pedagogisch onderlegd, maar ook didactisch altijd up-to-date. Ik ben een auto-didact, dus ik wil mezelf ook bijscholen als dat nodig zou zijn.
Bijles engels in Mechelen (2800) - Bart
Bart
Mechelen
Nieuw
Bachelor in office management, met een heel zware component talen (NL + FR + EN). Reeds verschillende jaren actief als bijleraar, vooral voor Engels en Frans. Door met de leerling veel te oefenen en te proberen de taal naar zijn of haar interesses open te trekken, zie ik telkens weer grote vorderingen in de juiste richting.
Bijles engels in Blaasveld (2830) - Jan
Jan
Blaasveld
Nieuw
Ik werk momenteel 4 jaar voor een volledig Engelstalig bedrijf. Ik werk met mensen samen over heel de wereld en de voertaal is Engels. Ik kan helpen bij woordenschat, spelling, grammatica en andere moeilijkheden.
Bijles engels in Willebroek (2830) - Jasper
Jasper
Willebroek
Nieuw
Aangezien ik tijdens mijn kleuterjaren in Amerika woonde is Engels eigenlijk mijn eerste taal. Ik heb ook een Engelstalige Masteropleiding (in de geologie) aan de KU Leuven afgewerkt en een Engelstalige doctoraatsthesis geschreven. Ook met het schrijven van teksten in het Nederlands, met correcte spelling en grammatica, heb ik via mijn opleiding en job bij de overheid veel ervaring.
Bijles engels in Willebroek (2830) - Seyma
Seyma
Willebroek
Nieuw
Studente Toegepaste Taalkunde Engels - Nederlands aan de VUB. Heb bijles Engels gegeven bij BRUTUS (Brusselse Tutoren voor Scholieren) via de VUB en heb ook workshops gevolgd om opgeleid te worden tot een tutor.
Bijles engels in Hever (3191) - Luc
Luc Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hever
Nieuw
Lesgeven is voor mij een passie. Ik kan er uren achter elkaar mee bezig zijn. Op een leuke manier, zowel kinderen als volwassenen plezier laten beleven in het leren, geeft me een ongelooflijk genoegen. Kinderen die moeilijk hun draai vinden geef ik graag zelfvertrouwen. Als ik dat kan voel ik mij geslaagd.
Bijles engels in Duffel (2570) - Fern
Fern
Duffel
Nieuw
Ervaring in het secundair onderwijs en met het geven van Nederlands en Engels. Voornamelijk derde graad, dus stevige leerstof schrikt me niet af. Grammatica, taalvaardigheid en/of leren leren kunnen allemaal aan bod komen indien gewenst! Ook volwassenen die een conversatiepartner zoeken om hun Nederlandse of Engelse taalvaardigheid te oefenen - ook online! - mogen me zeker een berichtje sturen!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel leraars Engels in Mechelen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Engels Mechelen: geëvalueerd met 5.0 door 27 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Engels Mechelen, privé leraar Engels Mechelen, Engels leren Mechelen, Engels leren voor beginners Mechelen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan bijles Engels in Mechelen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden