bijles engels Mechelen

Hulp voor bijles Engels in Mechelen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars Engels in de buurt van Mechelen

Bijles engels in Willebroek (2830) - Manon
Manon
Willebroek
5/5 (9 reviews)
Student, 1ste jaar rechten aan de KUL. Lid van KULMUN (KU Leuven Model United Nations student association), waar Engels steevast de voertaal is. Conferenties over heel Europa gedurende het academiejaar houden mijn niveau up-to-date. CEF-niveau: C2/C1. Schrijf- en leesvaardigheid: academisch, formeel en informeel taalgebruik. Spreekvaardigheid: Brits-Engels en Amerikaans-Engels.
Bijles engels in Hofstade-Zemst (1981) - Marijke
Marijke
Hofstade-Zemst
5/5 (7 reviews)
Ik ben sinds 8 jaar leerkracht Frans, Nederlands en Engels en heb hierbuiten ook gereisd in USA, Canada, Australië, Nieuw Zeeland en Frankrijk om de talen beter onder de knie te krijgen. Het voorbije jaar regelmatig bijles gegeven en steeds met positieve reacties zoals u kan lezen op mijn profiel. Bijles gaat ook voor jonge kinderen (kan ook meerdere kindjes tegelijkertijd).
Bijles engels in Humbeek (1851) - Merel
Merel
Humbeek
5/5 (7 reviews)
Ik help graag met het leren van een nieuwe taal! Dit kan zowel gaan om teksten schrijven als grammatica of woordenschat. Daarnaast ben ik ook altijd te vinden voor studiebegeleiding: plannen, leren leren... Ik help graag en met alle plezier!
Bijles engels in Sint-katelijne-waver (2860) - Eddy
Eddy
Sint-katelijne-waver
5/5 (3 reviews)
Was lang taalleraar in secundair onderwijs en universitair docent (VUB), tevens verantwoordelijk voor de lerarenpopleiding. Weet dus wat het verschil is tussen een goede en een slechte leraar... Mijn moedertaal is Nederlands, mijn 2de moedertaal is Frans (mijn grootmoeder was Française). Ook mijn Engels is uitstekend, heb 20 jaar Amerikaanse bedrijven geleid.
Bijles engels in Kontich (2550) - Marie-paule
Marie-paule
Kontich
5/5 (3 reviews)
Nederlands is mijn moedertaal maar voor het werk kom ik dagelijks in contact met Frans en Engels. Ik heb dan ook de nodige kennis om op lagere school of middelbaar niveau bijles te geven.
Bijles engels in Bonheiden (2820) - Michiel
Michiel
Bonheiden
5/5 (2 reviews)
Steeds Engelse les gehad in het middelbaar, ook buiten school kom en kwam ik veel in contact met de Engelse taal. Ik volg aan de KU Leuven een Engelstalige master, waardoor ik mijn talenkennis blijf aanscherpen.
Bijles engels in Willebroek (2830) - Gert
Gert
Willebroek
5/5 (1 reviews)
Ik heb een Master diploma in Toegepaste Economische Wetenschappen. Studenten die graag een extra woordje uitleg wensen in Economie of Engels kan ik helpen. Ik werk al jaren in een internationale omgeving.
Bijles engels in Vilvoorde (1800) - Matias
Matias
Vilvoorde
5/5 (1 reviews)
Bonjour je m'appele Matias et je parle plusieurs langues. Le francais, le néerlandais, l'anglais et l'espagnolle. Je peux vous former ou bien pratiquer avec vous.
Bijles engels in Boom (2850) - Delfine
Delfine
Boom
5/5 (1 reviews)
Als Master-na-master in de Meertalige Bedrijfscommunnicatie (major English - minor French) met een natuurlijke taalaanleg - zeker ook wat het Nederlands betreft - plus mijn universitair diploma van pedagogische bekwaamheid en mijn 15 jaar onderwijservaring, ben ik ervan overtuigd uw zoon/dochter of uzelf te kunnen helpen qua taalbeheersing.
Bijles engels in Mechelen (2800) - Bart
Bart
Mechelen
Nieuw
Bachelor in office management, met een heel zware component talen (NL + FR + EN). Reeds verschillende jaren actief als bijleraar, vooral voor Engels en Frans. Door met de leerling veel te oefenen en te proberen de taal naar zijn of haar interesses open te trekken, zie ik telkens weer grote vorderingen in de juiste richting.
Bijles engels in Blaasveld (2830) - Jan
Jan
Blaasveld
Nieuw
Ik werk momenteel 4 jaar voor een volledig Engelstalig bedrijf. Ik werk met mensen samen over heel de wereld en de voertaal is Engels. Ik kan helpen bij woordenschat, spelling, grammatica en andere moeilijkheden.
Bijles engels in Steenokkerzeel (1820) - Nele
Nele
Steenokkerzeel
Nieuw
Ik studeer Toegepaste taalkunde Nederlands- Engels dus ik ben dag in dag uit met taal bezig en zou graag mijn kennis overbrengen. Mijn opleiding bestaat uit grammaticavakken, vertaalvakken en mondelinge taalvaardigheid.
Bijles engels in Willebroek (2830) - Jasper
Jasper
Willebroek
Nieuw
Aangezien ik tijdens mijn kleuterjaren in Amerika woonde is Engels eigenlijk mijn eerste taal. Ik heb ook een Engelstalige Masteropleiding (in de geologie) aan de KU Leuven afgewerkt en een Engelstalige doctoraatsthesis geschreven. Ook met het schrijven van teksten in het Nederlands, met correcte spelling en grammatica, heb ik via mijn opleiding en job bij de overheid veel ervaring.
Bijles engels in Willebroek (2830) - Seyma
Seyma
Willebroek
Nieuw
Studente Toegepaste Taalkunde Engels - Nederlands aan de VUB. Heb bijles Engels gegeven bij BRUTUS (Brusselse Tutoren voor Scholieren) via de VUB en heb ook workshops gevolgd om opgeleid te worden tot een tutor.
Bijles engels in Niel (2845) - Semra
Semra
Niel
Nieuw
Ik ben zelf viertalig en ben momenteel mezelf een vijfde taal aan het aanleren. Ik weet hoe moeilijk het is als je van nul moet beginnen. Ik ben ook leerkracht Engels en ben het gewoon om het zelfde onderwerp soms wel op 4 verschillende manieren uit te leggen. Natuurlijk is mijn kennis in Engels ook uitgebreid en kan ik ook teksten nalezen en verbeteren indien nodig.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Engels Mechelen: geëvalueerd met 5.0 door 34 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Engels Mechelen, privé leraar Engels Mechelen, Engels leren Mechelen, Engels leren voor beginners Mechelen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen bijles Engels in Mechelen

De laatste aanvragen in de categorie bijles Engels in Mechelen

engelse les - engelse bijles - engelse bijles - bijles frans en of engels
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden