bijles engels Oostende

Hulp voor bijles Engels in Oostende

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars Engels in de buurt van Oostende

Bijles engels in Oostende (8400) - Hakim
Hakim
Oostende
5/5 (1 reviews)
hallo, ik spreek dagelijks de 3 talen voor mijn werk en dit al 20 jaar lang. Daarnaast heb ik 20 jaar in Frankrijk gewoond. De 3 talen beheers ik zowel geschreven als gesproken.
Bijles engels in Oostende (8400) - Johan
Johan
Oostende
5/5 (1 reviews)
Ben een Vlaming die een 20-tal jaren gewerkt heeft voor een Frans bedrijf. Ook heb ik meerdere jaren in Brussel gewoond. Als ICTer en docent heb ik ook de Engelse taal onder de knie gekregen. Graag deel ik deze ervaring met anderen.
Bijles engels in Oostende (8400) - Gino
Gino
Oostende
Nieuw
Als gewezen leraar Nederlands en Engels (ook Frans) beschik ik over voldoende vaardigheden om u uit de nood te helpen met die taalvakken. Nu ik met pensioen ben kan ik de vereiste tijd aan u besteden. Aarzel dus niet en doe een beroep op mijn diensten. Ik kan tevens hulp bieden bij verplaatsingsproblemen.
Bijles engels in Bovekerke (8680) - Lien
Lien Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Bovekerke
Nieuw
Ik ben perfect drietalig: engels, Nederlands en Frans, dus hulp verlenen bij het leren of beoefenen van deze talen is zeker geen enkel probleem! Dit kan ik voor jong en oud!
Bijles engels in Vlissegem (8421) - Ferdinand
Ferdinand
Vlissegem
Nieuw
Tijdens mijn loopbaan ben ik steeds drietalig zelfstandig medewerker geweest zowel gesproken (conversatie, juiste accenten) als geschreven, opstellen, verbeteren, woordkeuze enz
Bijles engels in Oostende (8400) - Judith
Judith
Oostende
Nieuw
Ik heb 6 jaar lang privé Franse gevolgd tijdens mijn lagere school. In mijn huidige studierichting, handelsingenieur, heb ik ook nog eens 2 jaar Frans gehad op universitair niveau. Idem voor Engels waarbij ik 2 jaar deze taal op universitair niveau kreeg en de helft van al mijn vakken in mijn opleiding in het Engels zijn.
Bijles engels in Oostende (8400) - Kenny
Kenny
Oostende
Nieuw
12 jaar actief als ghost writer voor diverse personen en organisaties. 5 jaar taalkampen nl frans en Engels georganiseerd. Wil je meer weten? Vraag maar raak.
Bijles engels in Oudenburg (8460) - Sigrid
Sigrid
Oudenburg
Nieuw
Engels: Ik kan lesgeven uit de praktijk, nl. wat is belangrijk om te kennen voor uw werk bijvoorbeeld. Nederlands: ik heb destijds dictielessen en voordracht gevolgd en deze opleidingen hebben mij al heel veel geholpen in de praktijk.
Bijles engels in Oostende (8400) - Lisa
Lisa
Oostende
Nieuw
Ik ben student leerkracht secundair onderwijs Economie en Engels. Ik zit in mijn laatste jaar en sta te popelen om echt in de klas te staan. Heb je wat extra begeleiding nodig? Hulp bij examens? Ik help je graag verder!
Bijles engels in Oostende (8400) - Marlon
Marlon
Oostende
Nieuw
Ik studeer momenteel Engelse Taal- en Letterkunde aan de UGent, en wil later in het onderwijs staan. Buiten mijn studies gebruik ik veel Engels, zowel online als tijdens het schrijven, en ik heb vrienden over de jaren vaak geholpen wanneer zij moeite hadden met taken of theorie. Ik help u of uw kind graag om op uw eigen tempo de leerstof beter te verwerken, omdat taal meer dan schoolresultaten is.
Bijles engels in Oostende (8400) - Ariane
Ariane
Oostende
Nieuw
Ik ben sterk in talen, heb een goede kennis van de Engelse grammatica, en ben goed in les geven en zaken op een begrijpelijke manier uitleggen, voornamelijk in Nederlands en Engels. Ik heb 1 jaar in Engeland gewoond en 2 jaar in Australië, dus ik heb lang met native English speakers samengeleefd en bijgevolg de Engelse taal dus uitermate goed leren beheersen.
Bijles engels in Oostende (8400) - Jana
Jana
Oostende
Nieuw
Als vrijwilliger ga ik aan de slag binnen een organisatie die studiebegeleiding geeft aan kinderen uit kansarme gezinnen. Hier help ik heel vaak in het leren van Nederlands aan kinderen uit de lagere school die de taal niet zo vaardig zijn. Ook met wiskunde en andere vakken kan ik zeker helpen! Onderwijsgraad valt te bespreken! Tot nu heb ik enkel ervaring voor het eerste tot zesde leerjaar.
Bijles engels in Leffinge (8432) - Annelies
Annelies
Leffinge
Nieuw
Uit mijn opleiding als regentaat Engels haalde ik alle nodige tools om de Engelse taal en grammatica op een eenvoudige en toegankelijke manier uit te leggen.
Bijles engels in Gistel (8470) - Cloë
Cloë
Gistel
Nieuw
Ik heb de opleiding master vertalen met onderscheiding behaald en ik hou ervan om met talen bezig te zijn. Ik heb tal van jongeren Franse en Spaanse les gegeven in het secundair onderwijs. Ook geef ik Nederlandse les aan anderstaligen en Spaans aan volwassenen. Elk nieuw woordje die ik hen kan bijbrengen geeft me voldoening. Ook voor studiebegeleiding op maat kan je bij mij terecht.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Engels Oostende: geëvalueerd met 5.0 door 2 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Engels Oostende, privé leraar Engels Oostende, Engels leren Oostende, Engels leren voor beginners Oostende,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen bijles Engels in Oostende

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden