bijles engels Deinze

Hulp voor bijles Engels in Deinze

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars Engels in de buurt van Deinze

Bijles engels in Afsnee (9051) - Jean-etienne
Jean-etienne
Afsnee
4.77/5 (35 reviews)
Ik ben vlot viertalig en hou van talen zowiezo. Ik ben in het frans opgevoed, maar mijn opleiding was in het Nederlands en het Engels. Ik heb reeds veel taallessen gegeven aan jong en oud. Ik kan mij flexiebel aanbieden qua uren.
Bijles engels in Deurle (9831) - Sofie
Sofie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurle
4.95/5 (19 reviews)
Door mijn diploma Germaanse Talen is mijn taalgevoel nog verder verfijnd, en 15 jaar werken in een (hoofdzakelijk Engelstalige) omgeving heeft mijn liefde voor taal enkel aangewakkerd. Ik geef binnen de organisatie van mijn huidige werkgever Nederlandse les aan expats.
Bijles engels in De pinte (9840) - Vita
Vita
De pinte
4.83/5 (6 reviews)
Ik werk graag met mensen! Ben lerares van beroep en ben zeer sterk in spreken Engels, Nederlands en Russisch. Ik heb al taallessen gegeven aan volwassenen en kinderen.
Bijles engels in Astene (9800) - Rita
Rita
Astene
5/5 (4 reviews)
Ik heb jarenlange ervaring, eerst in het secundair onderwijs en later in het volwassenenonderwijs. Ik heb een zesde zintuig voor het aanvoelen waar de problemen zitten en ben zeer goed in het "leren leren". Mijn voorkeur gaat uit naar Spaans van niveau A1 tot en met B2. Ik heb gevoel voor humor en een engelengeduld
Bijles engels in Nevele (9850) - Marc
Marc
Nevele
5/5 (3 reviews)
Ik heb tijdens mijn actieve carrière bijgestudeerd in Nederlands Duits Frans Engels, als hobby ben ik momenteel Italiaans aan het bijstuderen. Nederlands is mijn moedertaal en dat spreek ik vlot en zonder enig dialect.
Bijles engels in Afsnee (9051) - Mark
Mark
Afsnee
5/5 (2 reviews)
Ik woonde en werkte een tijdje in Londen en heb een C2-taalniveau (IELTS), wat betekent dat ik Engels spreek, lees en schrijf zoals een "native speaker". Bovendien geef ik economieles in het Engels (CLIL).
Bijles engels in Nazareth (9810) - Gaétan
Gaétan
Nazareth
5/5 (2 reviews)
Ik heb een passie voor talen en heb een uitstekende kennis van Engels en Spaans. Engels gebruik ik dagdagelijks voor mijn job als doctoraatsstudent aan de UGent. Ik heb ook een jaar in Spanje doorgebracht voor mijn studies, waar ik de gehele periode bijna uitsluitend Spaans heb gebruikt.
Bijles engels in Kruishoutem (9770) - Maureen
Maureen
Kruishoutem
5/5 (1 reviews)
Ik hou van lesgeven! Ik ben sedert vorig jaar in prepensioen en ik mis het lesgeven enorm. Ik was vastbenoemd voor het vak Frans in het secundair onderwijs. Vermits ik talen gestudeerd heb ben ik ook heel vaardig in Nederlands en Engels. Ik hou van het aanbrengen van leerstof en het maken van extra oefeningen om die leerstof onder de knie te krijgen.
Bijles engels in Gent (9000) - Sarah
Sarah
Gent
Nieuw
Ik heb de master Meertalige Communicatie gestudeerd waar de talen Frans en Duits op mijn programma stonden. Engels en Spaans heb ik als keuzevakken gevolgd. Het afgelopen jaar heb ik Spaans (niveau 3) gevolgd en met succes beëindigd aan het CVO. Talen zijn mijn passie, al van in het secundair onderwijs. Ik zou u graag iets bijbrengen. Van nature help ik graag mensen, leg ik graag zaken uit en geef ik met plezier tips en advies. Contacteer mij!
Bijles engels in Bellem (9881) - Delphine
Delphine
Bellem
Nieuw
Ik ben afgestudeerd als bedrijfsvertaler en heb altijd al een passie gehad voor talen. Dankzij een stage bij uitgeverij Lannoo heb ik veel bijgeleerd over de kwaliteit van taal en hoe belangrijk dit is.
Bijles engels in Deinze (9800) - Pieter
Pieter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deinze
Nieuw
Leerkracht van beroep met een duidelijk eerste passie voor economische vakken. Economie en Engels gaan steeds goed samen. Leerlingen die problemen hebben met deze belangrijke wereltaal kunnen ook steeds bij terrecht. Groeten Pieter
Bijles engels in Astene (9800) - Thomas
Thomas
Astene
Nieuw
Het binnen geraken in een Engelstalige universiteit is enkel mogelijk voor mensen met een erg goede kennis van de Engelse taal. Ik heb mijn toefl test afgelegd die elke student moet afleggen om te bewijzen hoe goed zijn/haar Engelse kennis is en behaalde daarvoor 112 op 120, een uitstekende score.
Bijles engels in Aalter (9880) - Astrid
Astrid
Aalter
Nieuw
Ik ben student 1ste bachelor logopedische wetenschappen, na een jaar biomedische wetenschappen. Door mijn ervaring in het jeugdwerk en als skibegeleider weet ik hoe ik met jongeren pedagogisch en vooral didactisch aan het werk moet gaan. Bovendien heb ik door les te volgen in Oxford een CEFR C1 certificaat
Bijles engels in Eke (9810) - Jasper
Jasper
Eke
Nieuw
Midden mei studeer ik af als leerkracht Engels en Nederlands aan Arteveldehogeschool. Ik ben zelf in Engeland geboren en ik heb net een periode in Ierland gewoon. Mijn Engels is dus uitstekend en ik kan u zeker bijstaan in uw leerproces! Dankzij mijn passie voor de Nederlandse taal kan ik u ook op die manier ondersteunen in het aanleren van grammatica of bij het schrijven van teksten (academisch).
Bijles engels in Ruiselede (8755) - Liesbet
Liesbet
Ruiselede
Nieuw
Met passie voor taal en oeverloos geduld help ik uw humaniorastudenten graag door hun cursussen Engels en Frans! Dit met de nodige aandacht voor de grammatica zodat de basis gelegd wordt voor een grondige kennis van de taal.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Engels Deinze: geëvalueerd met 4.94 door 72 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Engels Deinze, privé leraar Engels Deinze, Engels leren Deinze, Engels leren voor beginners Deinze,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen bijles Engels in Deinze

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden