bijles engels Deinze

Hulp voor bijles Engels in Deinze

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars Engels in de buurt van Deinze

Sofie is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles engels in Deurle (9831) - Sofie
Sofie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurle
4.75/5 (60 reviews)
Door mijn diploma Germaanse Talen is mijn taalgevoel nog verder verfijnd, en 15 jaar werken in een (hoofdzakelijk Engelstalige) omgeving heeft mijn liefde voor taal enkel aangewakkerd. Ik geef binnen de organisatie van mijn huidige werkgever Nederlandse les aan expats.
Bijles engels in Nazareth (9810) - Gaétan
Gaétan
Nazareth
5/5 (4 reviews)
Ik heb een passie voor talen en heb een uitstekende kennis van Engels en Spaans. Engels gebruik ik dagdagelijks voor mijn job als doctoraatsstudent aan de UGent. Ik heb ook een jaar in Spanje doorgebracht voor mijn studies, waar ik de gehele periode bijna uitsluitend Spaans heb gebruikt.
Bijles engels in Kruishoutem (9770) - Maureen
Maureen
Kruishoutem
5/5 (1 reviews)
Ik hou van lesgeven! Ik ben sedert vorig jaar in prepensioen en ik mis het lesgeven enorm. Ik was vastbenoemd voor het vak Frans in het secundair onderwijs. Vermits ik talen gestudeerd heb ben ik ook heel vaardig in Nederlands en Engels. Ik hou van het aanbrengen van leerstof en het maken van extra oefeningen om die leerstof onder de knie te krijgen.
Bijles engels in Hansbeke (9850) - Simon
Simon
Hansbeke
5/5 (1 reviews)
Ik werk professioneel als eindredacteur en ben zelf ook een schrijver van nieuwsberichten, analyses (voornamelijk gerelateerd aan klimaatverandering) en opinies (voornamelijk filmrecensies). Ik heb dus een grondige kennis van de Nederlandse taalregels.
Bijles engels in Gent (9000) - Sarah
Sarah
Gent
Nieuw
Ik heb de master Meertalige Communicatie gestudeerd waar de talen Frans en Duits op mijn programma stonden. Engels en Spaans heb ik als keuzevakken gevolgd. Het afgelopen jaar heb ik Spaans (niveau 3) gevolgd en met succes beëindigd aan het CVO. Talen zijn mijn passie, al van in het secundair onderwijs. Ik zou u graag iets bijbrengen. Van nature help ik graag mensen, leg ik graag zaken uit en geef ik met plezier tips en advies. Contacteer mij!
Bijles engels in Deinze (9800) - Pieter
Pieter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deinze
Nieuw
Leerkracht van beroep met een duidelijk eerste passie voor economische vakken. Economie en Engels gaan steeds goed samen. Leerlingen die problemen hebben met deze belangrijke wereltaal kunnen ook steeds bij terrecht. Groeten Pieter
Bijles engels in Astene (9800) - Thomas
Thomas
Astene
Nieuw
Het binnen geraken in een Engelstalige universiteit is enkel mogelijk voor mensen met een erg goede kennis van de Engelse taal. Ik heb mijn toefl test afgelegd die elke student moet afleggen om te bewijzen hoe goed zijn/haar Engelse kennis is en behaalde daarvoor 112 op 120, een uitstekende score.
Bijles engels in Eke (9810) - Jasper
Jasper
Eke
Nieuw
Midden mei studeer ik af als leerkracht Engels en Nederlands aan Arteveldehogeschool. Ik ben zelf in Engeland geboren en ik heb net een periode in Ierland gewoon. Mijn Engels is dus uitstekend en ik kan u zeker bijstaan in uw leerproces! Dankzij mijn passie voor de Nederlandse taal kan ik u ook op die manier ondersteunen in het aanleren van grammatica of bij het schrijven van teksten (academisch).
Bijles engels in Ruiselede (8755) - Liesbet
Liesbet
Ruiselede
Nieuw
Met passie voor taal en oeverloos geduld help ik uw humaniorastudenten graag door hun cursussen Engels en Frans! Dit met de nodige aandacht voor de grammatica zodat de basis gelegd wordt voor een grondige kennis van de taal.
Bijles engels in Zulte (9870) - Almudena
Almudena
Zulte
Nieuw
Dag, ik ben Almudena. Ik heb net mijn 6de jaar Economie talen afgewerkt aan het Heilig Hart College Waregem. Ik ben drietalig en kan perfect Nederlands, Engels en Spaans. In Frans ben ik heel sterk en op school heb ik al 3 jaar Duits gehad. Talen is mijn grote sterkte en heb ik er altijd goede punten op gehad. Ik heb ook mijn medeleerlingen geholpen en kan goede tips geven!
Bijles engels in Huise (9750) - Gilian
Gilian
Huise
Nieuw
Beste, Mijn moedertaal is nederlands en mijn Engelse rating is proffesioneel. Ik heb genoten van een opleiding als meertalig polyvalent bediende. En ben met onderscheiding geslaagd.
Bijles engels in Dentergem (8720) - Lisen
Lisen
Dentergem
Nieuw
Al deze talen vloeiend lezen en schrijven in woord en taal...Van nog heel jong intresse in talen...en dat maakt alles goed...overal een bepaalde indruk en super met een talenknobbel door het leven
Bijles engels in Deinze (9800) - Margot
Margot
Deinze
Nieuw
Ik studeer voor leerkracht Frans/Engels. Verder gaf ik reeds bijles op het Lucerna college te Gent, waar ik nu vast bijles geef. Ook ben ik bijlesgever bij ‘Bijleshuis’. Ik ben tweetalig opgevoed (frans-nl).
Bijles engels in Hansbeke (9850) - Ingo
Ingo
Hansbeke
Nieuw
Ik werk als receptionist in een 4* Hotel te Gent en moet daarvoor dagelijks in het Engels praten. Heeft u moeite met Engels en heeft u hulp nodig, dan help ik graag!
Bijles engels in Dentergem (8720) - Shari
Shari
Dentergem
Nieuw
Hoewel Engels niet echt in mijn takenpakket in het lager onderwijs zit heb ik er wel enige ervaring mee. Ik ben al vaak naar het buitenland geweest waar ik Engels nodig heb. In Nederlands ben ik een kei: dt-fouten maak ik nooit! Ook voor het vak Frans slaagde ik met onderscheiding in het hoger onderwijs.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel leraars Engels in Deinze

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Engels Deinze: geëvalueerd met 4.94 door 64 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Engels Deinze, privé leraar Engels Deinze, Engels leren Deinze, Engels leren voor beginners Deinze,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan bijles Engels in Deinze

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden