Vind de beste kapster aan huis van Mortsel

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Kapster aan huis in Kontich (2550) - Christine
Christine
5/5 · 21 reviews
2550 Kontich
Heeft u een feest, een huwelijk of een 'gewoon uitje'? Met veel plezier laat ik u stralen met een opsteek- of vlechtkapsel. Krullen, waves, haarjuwelen (spelden, broches, parels, bloemen...) kiezen we samen als 'final touch'. Ik kom graag aan huis om voor zowel volwassenen als kinderen een schitterend kapsel te creëren. Een try-out is mogelijk! Knippen of verven doe ik NIET.
Kapster aan huis in Deurne (2100) - Maria
Maria
4.83/5 · 6 reviews
2100 Deurne
Beste, ik ben Mia. Ik heb twee kinderen en ik wil graag bij verdienen via ListMinut zoals kapster. Ik heb opleiding al Round kapper gevolg gedurende twee jaar bij CVO Encora en ik heb mijn opleiding behaald. Ik heb ook bijna een jaar bij studio dynamic gewerkt en dan heb ik besloten voor mijn eigen te gaan werken. Knippen, brushen, kleuren, krullen, balyage..... en nog meer.. Mia.
Kapster aan huis in Antwerpen (2000) - Nina
Nina Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 3 reviews
2000 Antwerpen
Kapster: knippen, brushen, kleuren, styling Schoonheidsspecialiste: Massages, Gelaatverzorging, Manicure, Pedicure, Ontharing Steeds op afspraak, thuis geleverd.
Kapster aan huis in Borgerhout (2140) - Vivian
Vivian
5/5 · 3 reviews
2140 Borgerhout
I am an African women and I am very good in braiding hair and fixing of weavon including make-up. Voor de nederlandstaligen onder jullie: ik kan zeer goed de bekende afrikaanse vlechtjes maken bij jullie.
Kapster aan huis in Antwerpen (2018) - Jenda
Jenda
5/5 · 1 reviews
2018 Antwerpen
Ik ben zowel goed in vrouwen; knippen, brunchen, kleuren, krullen, opsteken en zo verder ,.. ik ben ook gespecialiseerd in wenkbrauwen epileren en make up aanbrengen. En voor de heren kan ik zowel gewone snit als moderne (degrade, figuren in het haar en zo verder)
Kapster aan huis in Antwerpen (2018) - Wrida
Wrida
Nieuw
2018 Antwerpen
Hallo iedereen, ik ben zeer talentvol en weet heel goed waar ik mee bezig ben.. luister tot in de punten naar de wens van mijn klanten, en ben ook zeer modern.. hoop snel iets horen bon onze lieve mensen. Groetjes
Kapster aan huis in Antwerpen (2020) - Jana
Jana
Nieuw
2020 Antwerpen
Ik heb een cursus allround hairstyliste gevolgd en heb hiervoor een diploma behaald. Ik heb ervaring met opsteekapsels, knippen, brushen, balayage en extensions... mijn prijzen zijn zeer schappelijk.
Kapster aan huis in Wilrijk (2610) - Sandra
Sandra
Nieuw
2610 Wilrijk
Hallo, mijn naam is Sandra, ik ben 1 jaar aan het werken in kapslon. Ik doe mijn job met passie, mijn werk is mijn hobby. Ik werk voltijds als kapster ma ik zouw het graag willen benutting. Kleuren,knippen,balagye,mannensnit,manicure,wimperlifting kunt u bij me te recht
Kapster aan huis in Wilrijk (2610) - Dhondt
Dhondt
Nieuw
2610 Wilrijk
Ik ben afgestudeerd als kapster. Wat is er nu leuker dan anderen hun haar doen zodat ze zich weer mooi en goed voelen. Niet alleen dat, ook het sociaal contact vind ik supperleuk.
Kapster aan huis in Deurne (2100) - Dounia
Dounia
Nieuw
2100 Deurne
ik heb 4jaar haarzorg gevolgd ik weet ongeveer wat ik moet doen in een kapsalon / schoonheidssalon ik weet wat er van mij verwacht wordt ik sta klaar voor elke challenge
Kapster aan huis in Borgerhout (2140) - Kristel
Kristel Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2140 Borgerhout
Ik ben niet beter , ook niet slechter maar gewoon anders , daar ik ga voor kapster bij senioren en hoog bejaarden , gehandicapten , dementen , personen met een beperking ,vb.Parkinson patiënten enz. ik ben graag bij zulke mensen en heb ook veel ervaring van dagelijkse oude herinneringen en tijd om te luisteren . En bij deze mensen wil ik met liefde en respect een glimlach toveren !!! Grtjs Kristel
Kapster aan huis in Deurne (2100) - Mo
Mo
Nieuw
2100 Deurne
Ik kan mensen knippen (barbier) en dat met uiterst precisie en de nodige tijd. En het eindesultaat geeft me voldoening wanneer iemand er goed uit ziet en ik positieve feedback hoor! Kortom de puntjes op de i!
Kapster aan huis in Berchem (2600) - Amber
Amber
Nieuw
2600 Berchem
Ik volg een kappersopleiding, heb mijn certificaat als visagiste en heb ervaring in hand- en voetverzorging die we afwerken met een fris kleurtje op de nagels! :)
Kapster aan huis in Mortsel (2640) - Alexandra
Alexandra
Nieuw
2640 Mortsel
Ervaren kapster met een mooie functie als assistent. Ik ontvang zelf klantjes bij mij thuis of kan ook aan huis komen. Wat ik meest doe in mijn vak is haar knippen, föhnen, kleuren en ontkleuren.
Kapster aan huis in Wommelgem (2160) - Lina
Lina
Nieuw
2160 Wommelgem
Ik heb 3 jaar haarzorg gedaan op school van het 4de tot halverwege mijn 6de jaar. Heb stage gedaan in een kapsalon en heb al gewerkt in een salon. Ik kan wassen, brushen, alle soorten kleuring technieken, massief knippen en afwerking.

Kapster aan huis Mortsel: geëvalueerd met 4.97 door 34 klanten

Populaire dienstaanvragen: kapper aan huis Mortsel, kinderkapper Mortsel, bruidskapsel aan huis Mortsel, kapper Mortsel, kapster Mortsel, haarkleuring Mortsel,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Persoonlijke Assistent (m/v)
Thomas raadt Patricia aan Patricia
“ Het is heel leuk dat men op deze manier, betaalbare en profesionele mensen kan ontmoeten ”
Massage
Frans raadt Joyce aan Joyce
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Persoonlijke assistentie
Lisa raadt Hugo aan Hugo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie kapster aan huis in Mortsel

Ik zoek iemand voor mijn haar te wassen en te brushen, liefst vandaag of morgen - Eerste aanvraag - Kapster - Kapper zan huis - Herenkapsel - Permanente kleuring snit en brushing - Kapster - Kapster
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden