vertaler engels Ekeren

Ontdek talentvolle vertalers Engels in Ekeren

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie vertalers Engels in de buurt van Ekeren

Vertaler engels in Brasschaat (2930) - Christoph
Christoph
Brasschaat
5/5 (2 reviews)
Grâce à ma formation en linguistique appliquée, qui comprend plusieurs cours de traduction, je suis compétent pour traduire vos textes du français ou de l'anglais vers un texte néerlandais courant, adapté à vos besoins.
Vertaler engels in Antwerpen (2000) - Emily
Emily
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Nederlands is mijn moedertaal en ik heb Engels en Spaans gestudeerd aan de UA. Schrijven is mijn passie, maar ik weet dat het niet voor iedereen even gemakkelijk is dus ik help je er graag mee! Ik heb ook een TEFL certificaat en behaalde 16/20 voor mijn BA scriptie (in het Engels).
Vertaler engels in Merksem (2170) - Charlotte
Charlotte
Merksem
5/5 (1 reviews)
Ik heb voor vertaler-tolk gestudeerd, afstudeerrichting Duits-Russisch. Verder spreek en schrijf ik heel goed Nederlands, Frans en Engels. Momenteel werk ik in toerisme, maar ik heb nog steeds een grote passie voor talen.
Vertaler engels in Antwerpen (2030) - Yanka
Yanka
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik heb in het middelbaar Handel gestudeerd, een heel algemene richting met véél talen waar ik altijd in de 90% haalde. Hierdoor blink ik uit in mijn Nederlands en Engels. Als je vertalingen of opstellen nodig hebt, contacteer me dan en ik bekijk zeker of ik u kan verder helpen.
Vertaler engels in Stabroek (2940) - Tugba
Tugba
Stabroek
5/5 (1 reviews)
Ik ben vertaler (taalkundige) van opleiding en ik heb een Master in vertalen. Ik heb overal een beetje gewoond en heb een echte passie voor taal en een beetje een talenknobbel. Ik spreek namelijk vijf talen, waarvan drie op moedertaalniveau.
Vertaler engels in Brasschaat (2930) - Natalie
Natalie
Brasschaat
Nieuw
Ik ben een student tussen 2 studies in (net gestopt met hotelmanagement en ga beginnen met een leraren-opleiding) en ben drietalig opgevoed. Als u zoon of dochter hulp nodig heeft met Nederlands, Frans of Engels ben ik de persoon voor u. Als u nog vragen heeft contacteer mij dan en anders tot snel!
Vertaler engels in Diest (3290) - Raphaella
Raphaella Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Diest
Nieuw
5 jaar ervaring in het transcriberen of uittypen van interviews = Audio transcriptie, proofreading, data verzamelen, contentwriting voor websites, Social media campagnes opstarten voor artiesten en bedrijven ...
Vertaler engels in Brasschaat (2930) - Tim
Tim
Brasschaat
Nieuw
Ik ben altijd goed geweest met talen. Ondanks dat ik er nooit iets mee gaan doen ben op vlak van studies, heb ik ze nog wel iets of wat onderhouden. Engels spreek ik zonder moeite, Frans is wat roestig geworden. Ik was altijd de vertaler van dienst toen er vrienden in nood zaten voor bepaalde schoolopdrachten of zelfs als we op reis waren.
Vertaler engels in Antwerpen (2000) - Jeroen
Jeroen
Antwerpen
Nieuw
Mijn huidige job bestaat eruit om regelmatig contact te leggen met Engelstalige leveranciers. Engels is mijn tweede moedertaal en heb in het verleden reeds succesvolle teksten vertaald tijdens mijn woonst in Canada.
Vertaler engels in Merksem (2170) - Maxime
Maxime Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Merksem
Nieuw
Ik ben met grote onderscheiding afgestudeerd als Taal- en Letterkundige Nederlands-Engels. Daarnaast bezit ik ook een lerarendiploma voor deze vakken in het secundair onderwijs.
Vertaler engels in Merksem (2170) - Marie
Marie
Merksem
Nieuw
Sinds mijn 16 heb ik een grote affiniteit met het Nederlands, wat mijn moedertaal is, en met het Engels, dat ik deels vanwege mijn opleiding Muziek ben blijven ontwikkelen tot op heden. In 2019 heb ik een aantal animatiefilms mogen vertalen wat enorm verrijkend is geweest en mijn taalinzicht heeft getest. Ik kan helpen bij het vertalen en schrijven van teksten (alsook e-mails e.d.) in beide talen.
Vertaler engels in Merksem (2170) - Kwinten
Kwinten
Merksem
Nieuw
Ik schrijf graag teksten in deze drie talen en kan dus ook vanuit het Nederlands teksten vertalen naar het Engels of Frans. Ook kan ik Nederlandse teksten verbeteren en anderstalige teksten nalezen en letten op de grammatica en woordkeuze.
Vertaler engels in Antwerpen (2060) - Brian
Brian
Antwerpen
Nieuw
Ik ben woonachtig in Spanje en beheers de taal als een Spanjaard dus ik kan jou misschien wel helpen met het vertalen naar het Spaans !
Vertaler engels in Merksem (2170) - Elif
Elif
Merksem
Nieuw
Diploma secundair onderwijs wetenschappen wiskunde Master in de economische wetenschappen Master in educatie Goed in Excel Word PowerPoint en Acces Dus heel O365
Vertaler engels in Ekeren (2180) - Jean
Jean
Ekeren
Nieuw
Als native Franstalige, die inmiddels 8 jaar in Vlaanderen woont, heb ik de laatste tijd met veel plezier verschillende vertaalopdrachten gedaan voor Belgische filmmakers. Ik dompel me graag onder in nieuwe verhalen en hou ervan op zoek te gaan naar de juiste stijl en woordkeuze die het meeste recht doen aan de intenties van de originele auteur. ( Vert Fr naar Nl, Nl naar Fr en Eng naar Fr )
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Vertaler Engels Ekeren: geëvalueerd met 5.0 door 7 klanten

Populaire dienstaanvragen

betrouwbare vertaler Engels Ekeren, prijs vertaling Engels Ekeren, vertaler Engels Nederlands Ekeren,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden